-
Περασμενη εβδομαδα ημουνα Αθηνα και ειδα την Μπεμπα 5GT... δεν μου αρεσε, αλλα και ενας τυχαιος περαστικος που την ειδε την σχολιασε σαν αδιαφορο οχημα.... Επισης ειδα παρα πολλα Copen!!!??... στην περιοχη Χαλανδρι Ν.Ψυχικο, Κηφισιας..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Περασμενη εβδομαδα ημουνα Αθηνα και ειδα την Μπεμπα 5GT... δεν μου αρεσε, αλλα και ενας τυχαιος περαστικος που την ειδε την σχολιασε σαν αδιαφορο οχημα.... Επισης ειδα παρα πολλα Copen!!!??... στην περιοχη Χαλανδρι Ν.Ψυχικο, Κηφισιας..εχει γινει μοδα το copen? παντως απο περιεργεια μια φορα σταματησα στην αντιπροσωπεια και μπηκα μεσα να το δω. περιτο να πω πως εαν εισαι πανω απο 1.85 και πανω απο 90 κιλα δεν χωρας με τιποτα. και δεν δοκιμασα καν να κλεισω την οροφη, φοβηθηκα μην την φαω στο κεφαλι
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
... εαν εισαι πανω απο 1.85 και πανω απο 90 κιλα δεν χωρας με τιποτα...Θέλει τρόπο, αλλιώς σφηνώνει το γόνατο στο τιμόνι και μένεις εκεί. Δεν τα κατάφερα με την πρώτη.
-
Toyota Camry Hybrid, λευκό και με ελληνικές πινακίδες , ολοκαίνουργιο έξω από το Κιάτο. Πολύ πιο ωραίο από ότι στις φωτό.
-
οποτε δεν εχει να κανει με μια γενικη συγκριση, αλλα συγκεκριμενα μονο σε θεματα επιδοσεων (και μην πει κανεις οτι πιανει τα 300, γιατι στην ελλαδα οταν τα πιασεις ο χαρος σου χτυπαει το τζαμακι του οδηγου και σου χαμογελαει)Ενώ σε μια κόντρα σου κουνάει το μαντίλι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
οποτε δεν εχει να κανει με μια γενικη συγκριση, αλλα συγκεκριμενα μονο σε θεματα επιδοσεων (και μην πει κανεις οτι πιανει τα 300, γιατι στην ελλαδα οταν τα πιασεις ο χαρος σου χτυπαει το τζαμακι του οδηγου και σου χαμογελαει)
Ενώ σε μια κόντρα σου κουνάει το μαντίλι;
μια κοντρα κραταει δευτερολεπτα και συνηθως γινεται σε δρομο χωρις κυκλοφορια (στο τελος του βιντεο φαινεται) που καταληγει σε αδιεξοδο (μηκος 1.5 χιλιομετρα, φαρδος 4 λωριδες).
ταξιδι με 300 στην εθνικη με αυτοκινητα που κινουνται με 120-150 ειναι σαφως πιο επικινδυνο. εαν ποτε εχεις φτασει αυτα τα χιλιομετρα (εχω παει μεχρι 293 πραγματικα με gps) ολα φαινονται σαν σταματημενα. 1 φορα το εκανα και απο τοτε μαξιμουμ 180-200 σε ταξιδι και κυριως μονο στην εγνατια οδο. εθνικη αθηνων-θεσσαλονικης αυστηρα μαξιμουμ 150
-
Περασμενη εβδομαδα ημουνα Αθηνα και ειδα την Μπεμπα 5GT... δεν μου αρεσε, αλλα και ενας τυχαιος περαστικος που την ειδε την σχολιασε σαν αδιαφορο οχημα.... Επισης ειδα παρα πολλα Copen!!!??... στην περιοχη Χαλανδρι Ν.Ψυχικο, Κηφισιας..
εχει γινει μοδα το copen? παντως απο περιεργεια μια φορα σταματησα στην αντιπροσωπεια και μπηκα μεσα να το δω. περιτο να πω πως εαν εισαι πανω απο 1.85 και πανω απο 90 κιλα δεν χωρας με τιποτα. και δεν δοκιμασα καν να κλεισω την οροφη, φοβηθηκα μην την φαω στο κεφαλι
Εγώ πάντως στα 120 κιλά μπήκα. Τώρα για το ύψος μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
εχει γινει μοδα το copen? παντως απο περιεργεια μια φορα σταματησα στην αντιπροσωπεια και μπηκα μεσα να το δω. περιτο να πω πως εαν εισαι πανω απο 1.85 και πανω απο 90 κιλα δεν χωρας με τιποτα. και δεν δοκιμασα καν να κλεισω την οροφη, φοβηθηκα μην την φαω στο κεφαλι
Εγώ πάντως στα 120 κιλά μπήκα. Τώρα για το ύψος μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα.
το ιδιο προβλημα το εχω με τα ΜΧ-5 και τα s2000. επειδη οι ιαπωνες ειναι μιση μεριδα δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος θα χωραει στα προτυπα τους.
και τα 2 παραπανω τα λατρευω ως αυτοκινητα...
-
Σήμερα το πρωί ανέβαινε τον Κηφισό λευκό R8 με γαλλικές πινακίδες με οδηγό νεαρό.
-
-
Όντως δεν τολμάς καν να μπεις μεσα
-
Κόκκινη 430 με δερμάτινη μαύρη κουκούλα σήμερα στις 10.30 στην Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας, βγήκε στην έξοδο Ολ. Χωριό (προς Κηφησιά κατευθυνση).
-
-
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
http://i153.photobucket.com/albums/s238/GeorgTs/pg.jpg[/img]Ειδα και εγω ενα τετοιο την Παρασκευη σε μαυρο.Νot bad,not bad at all (πολυ ΤΤ ομως)
Μου αρεσε το καμπυλωτο πισω τζαμι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://i153.photobucket.com/albums/s238/GeorgTs/pg.jpg[/img]
Ειδα και εγω ενα τετοιο την Παρασκευη σε μαυρο.Νot bad,not bad at all (πολυ ΤΤ ομως)
Μου αρεσε το καμπυλωτο πισω τζαμιΕιναι πραγματικα πολυ ομορφο....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειδα και εγω ενα τετοιο την Παρασκευη σε μαυρο.Νot bad,not bad at all (πολυ ΤΤ ομως)
Μου αρεσε το καμπυλωτο πισω τζαμιαυτο σκεφτόμουν κ εγω bill, ιδιο με το προηγούμενο ΤΤ είναι με μούρη απο 207!
προσωπικά σε φώτος δε με είχε αρέσει καθόλου αλλα από κοντά πιο καλό ειναι!
-
Uploaded with ImageShack.us
μπαίνει άνετα και στο αυστραλοτοπικό όμως...
-
Είναι εκκεντρικός.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Είναι εκκεντρικός.μηπως ειναι απλα η SV?
Carspotting [#7]