-
γεια σας.ειμαι 19 χρονων και θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα φοιτιτο και φιλικο στο περιβαλλον αυτοκινητο. οι επιδοσεις με ενδιαφερουν αλλα οχι και πολυ.ειμαι αναμεσα στο νεο suzuki swift,opel corsa.fiat grande pundo.οποια αλλη προταση δεκτη.ευχαριστω για το χρονο σας.τα χρηματα που διαθετω ειναι εως 15000 ευρω.ευχαριστω για το χρονο σας
-
γεια σας.ειμαι 19 χρονων και θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα φοιτιτο και φιλικο στο περιβαλλον αυτοκινητο. οι επιδοσεις με ενδιαφερουν αλλα οχι και πολυ.ειμαι αναμεσα στο νεο suzuki swift,opel corsa.fiat grande pundo.οποια αλλη προταση δεκτη.ευχαριστω για το χρονο σας.τα χρηματα που διαθετω ειναι εως 15000 ευρω.ευχαριστω για το χρονο σας
-
-
Ο χρήστης panaeas έγραψε:
γεια σας.ειμαι 19 χρονων και θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα φοιτιτο και φιλικο στο περιβαλλον αυτοκινητο. οι επιδοσεις με ενδιαφερουν αλλα οχι και πολυ.ειμαι αναμεσα στο νεο suzuki swift,opel corsa.fiat grande pundo.οποια αλλη προταση δεκτη.ευχαριστω για το χρονο σας.τα χρηματα που διαθετω ειναι εως 15000 ευρω.ευχαριστω για το χρονο σαςΚάτι σε Clio 1.2T στην dynamic?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κάτι σε Clio 1.2T στην dynamic?
πρωτότυπη απάντηση...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κάτι σε Clio 1.2T στην dynamic?
πρωτότυπη απάντηση...
Οκ το ξαναπάω.Tι λες για Polo 1.2tsi??
-
suzuki swift
-
Θα συμφωνούσα σε οτιδήποτε τούρμπο. Είναι ότι φιλικότερο στο περιβάλλον, και ενδείκνυνται για τους αδιάφορους περί των επιδόσεων.
Άρα το νέο Σουίφτ, ένα ολοκαίνουργιο άτμο 1.200 κυβικών και 94 ίππων (υπερβολικά πολλοί), απορρίπτεται. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θα συμφωνούσα σε οτιδήποτε τούρμπο. Είναι ότι φιλικότερο στο περιβάλλον, και ενδείκνυνται για τους αδιάφορους περί των επιδόσεων.
Άρα το νέο Σουίφτ, ένα ολοκαίνουργιο άτμο 1.200 κυβικών και 94 ίππων (υπερβολικά πολλοί), απορρίπτεται. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Άρα το νέο Σουίφτ, ένα ολοκαίνουργιο άτμο 1.200 κυβικών και 94 ίππων (υπερβολικά πολλοί), απορρίπτεται.Με ποια λογική απορίπτεται?
Edit Με την λογική αυτή το Auris 1.6 δεν έπρεπε να πουλήσει αυτοκίνητο αφού 132 είναι πολλοί για 1.6 ατμόσφαιρα.Το θέμα όμως είναι ότι είναι σκυλί(αξιόπιστο) και φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλα 1.6 ατμόσφαιρα αλλά και Τurbισμένα 1.4. -
Εγώ θα έλεγα Clio 1,2 Tce 3d ή Ibiza SC 1,2 Tsi. Πανέμορφα και τα δύο και δυναμικά.
Για πιο ξεχωριστό ... βασικό DS3.
(Αν και εγώ αν ήμουν τώρα 19 χρωνών μάλλον το Twingo RS θα ήθελα ... το Twingo GT θα έπαιρνα). -
Το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να προταθεί ήταν κάτι σε τούρμπο.
Είναι τα μόνα που προτείνονται συνήθως, λες και ο ερωτών είπε ότι ενδιαφέρεται ΚΑΙΡΙΑ για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου που θα πάρει.Συνεχίστε...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Άρα το νέο Σουίφτ, ένα ολοκαίνουργιο άτμο 1.200 κυβικών και 94 ίππων (υπερβολικά πολλοί), απορρίπτεται.Με ποια λογική απορίπτεται?
Edit Με την λογική αυτή το Auris 1.6 δεν έπρεπε να πουλήσει αυτοκίνητο αφού 132 είναι πολλοί για 1.6 ατμόσφαιρα.Το θέμα όμως είναι ότι είναι σκυλί(αξιόπιστο) και φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλα 1.6 ατμόσφαιρα αλλά και Τurbισμένα 1.4.πλάκα κάνεις...
δεν μπορείς να διακρίνεις την πασιφανή ειρωνία στο παραπάνω ποστ??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Edit Με την λογική αυτή το Auris 1.6 δεν έπρεπε να πουλήσει αυτοκίνητο αφού 132 είναι πολλοί για 1.6 ατμόσφαιρα.Το θέμα όμως είναι ότι είναι σκυλί(αξιόπιστο) και φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλα 1.6 ατμόσφαιρα αλλά και Τurbισμένα 1.4.πλάκα κάνεις...
δεν μπορείς να διακρίνεις την πασιφανή ειρωνία στο παραπάνω ποστ??
Είναι και πασιφανής κιόλας ?????
Οκ.Εγώ δεν την κατάλαβα πάντως. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
:ysterical: Το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να προταθεί ήταν κάτι σε τούρμπο.
Είναι τα μόνα που προτείνονται συνήθως, λες και ο ερωτών είπε ότι ενδιαφέρεται ΚΑΙΡΙΑ για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου που θα πάρει.Συνεχίστε...
... Cuore, 107, C1, Aygo, Alto, Pixo, Spark. Οικολογικά, μερικά και ατελή, βγαίνουν και έξω απο την πόλη και μένουν και ρέστα. (Θα έλεγα και το Aveo 1,2 που έχει και δυο πιθαμές παραπάνω λαμαρίνα!)
Λάθος καταλάβαμε ότι 19χρονος φοιτητής κοιτάει supermini και τι πιο εμφανές απο τα μοντέλα/εκδόσεις 'αιχμής'.
Θα υπήρχε πρόταση από κανέναν για το 5θυρο Ibiza 1,4? -
Ibiza και polo = κολλητιλικια με το συνεργειο. Μεχρι 15000 θα ελεγα swift σχεδον δαγκωτο γιατι ειναι ισορροπημενο σε ολους τους τομεις. Και το clio ειναι καταπληκτικο αλλα εχει κι αυτο τα θεματακια του στην αξιοπιστια αν και θα το προτιμουσα σαφως σε ταξιδι απο το swift. Εν κατακλειδι, αν σε ενδιαφερει η αξιοπιστια και δε δινεις σημασια σε εμφανιση- ποιοτητα εσωτερικου και ανεση στο ταξιδι τοτε swift. Αν το αντιθετο τοτε clio.
Η γνωμη μου για τα 107, αυγο κλπ ειναι οτι δεν πρεπει να βγαινουν απ΄την πολη , αντε μεχρι 200 χλμ πανε ελα. -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Και το clio ειναι καταπληκτικο αλλα εχει κι αυτο τα θεματακια του στην αξιοπιστια αν και θα το προτιμουσα σαφως σε ταξιδι απο το swift.εχεις απο καποιο clio εμπειρια και το λες αυτο..? η κατα το γνωστο γαλλικο=αναξιοπιστο ιαπωνας=σκυλι..?
και γω με τη σειρα μου να προτεινω clio/ibiza sc σε 1,2Τ παντα... δεν καινε, δεν χασμουριεσαι οταν τα οδηγας και κανεις εκδρομες τοσο ανετα οσο με μικρομεσαιο..
-
- 1 για το swift!! Με βαση την ιεραρχηση που εκανε ο φιλος φαινεται ιδανικη επιλογη το 1,2 @ 94ps!! Εισα μαλιστα ενα σημερα σε λευκο, πολυ ισορροπημενο
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Και το clio ειναι καταπληκτικο αλλα εχει κι αυτο τα θεματακια του στην αξιοπιστια αν και θα το προτιμουσα σαφως σε ταξιδι απο το swift.
εχεις απο καποιο clio εμπειρια και το λες αυτο..? η κατα το γνωστο γαλλικο=αναξιοπιστο ιαπωνας=σκυλι..?
και γω με τη σειρα μου να προτεινω clio/ibiza sc σε 1,2Τ παντα... δεν καινε, δεν χασμουριεσαι οταν τα οδηγας και κανεις εκδρομες τοσο ανετα οσο με μικρομεσαιο..
Εχω κανει 27000 χλμ με το προ facelift clio 1.2 και προλαβα να αλλαξω κολωνα τιμονιου (εντος εγγυησης ευτυχως)
Το swift που εχει η κοπελια μου τωρα, στα 35000χλμ δεν εχει αλλαξει ουτε τακακια. -
τα ιαπωνικα μπορει να ειναι αξιοπιστα
αλλα για την ηλικια σου η ενεργητικη ασφαλεια ειναι το παν
οποτε ξεχνα τα μπουρδελα τα γιαπωνεζικα ,ξεχνα τις γερμανικες λαδιερες
και παρε γαλλικο
207
ds3
clio
twingo
στη θεση σου θα επερνα xsara ( εχει και ωραιο ηχο ο TU) με 3-4Κευρω και τα υπολοιπα θα τα εκανα βενζινη
αυτοκινητο εως 15000 ευρω