-
άμα δεν συνοδεύεται με ΤΖΑΤΖΙΚΙ τότε δεν είναι γκουρμέ
-
Νομίζω με τη λέξη ντονέρ εννοούμε άλλο είδος προϊόντος που γυρίζει (γύρου) που δεν προκύπτει από στρώσεις κρεάτος αλλά από κρέατα σε μίξερ και είναι πολύ ομοιογενές....
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άμα δεν συνοδεύεται με ΤΖΑΤΖΙΚΙ τότε δεν είναι γκουρμέΠροσωπικά αν και μου αρέσει το τζατζίκι στο γύρο τον χοιρινό προτιμώ την τυροσαλάτα/τυροκαυτερή.... Αν όμως ο γύρος είναι από κοτόπουλο βρίσκω πολύ καλύτερο το ταίριασμα με γιαούρτι-μουστάρδα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το σουβλάκι τώρα σύμφωνα με τη νέα μόδα που παίζει πολύ στη Θεσ/νίκη, δεν είναι αποκλειστικά μόνο από κρέας.
Δεν είναι δα και νέα μόδα αυτό
-
Νταξ΄σε σχέση με το άλλο που έπαιζε πανελλαδικώς για δεκαετίες και αυτό έχει συμπληρώσει σκάρτα δέκα χρόνια, είναι ακόμη νέοπας. Δεν έχει καθιερωθεί ακόμη στην καταναλωτική συνείδηση του κοσμάκη σε αυτή την έκταση.
-
Καλησπερα .... χθες στο Λονδινο ειχαμε μια φανταστικη εμπειρια αργεντινικου steak
και το ονομα αυτου : http://www.gauchorestaurants.co.uk/rest ... piccadillyΤο συστηνω ανεπιφυλακτα .... αψογο σερβις , φανταστικο περιβαλλον και εννοειται θεικα steaks μονο που πρεπει απαραιτητα να γινει κρατηση ...
πολυ λογικη τιμη για 2 ατομα και για την ποιοτητα που προσεφερε : 110 λιρες -
Επισης κατι που απο καιρο ηθελα να επισημανω (αλλα που χρονος)
το ΓΑΣΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΝ ΟΛΥΜΠΟ στο Λιτοχωρο πιεριας .
Ενα εστιατόριο με τολμω να πω μάλλον την μεγαλυτερη λιστα κρασιων στη βορεια Ελλαδα .... (που δεν περιμενεις να το βρείς στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου ..Μιληστε σιγουρα με τον shef πριν παραγγειλετε κρασι ....
Τα πιατα ειναι τυπου δημιουργικης ελληνικης κουζινας (χωρις υπερβολες και φαμφαρες).. θεικα επισης τα μανιταρια .....Αντε καλη όρεξη
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Μιληστε σιγουρα με τον shef πριν παραγγειλετε κρασι ....
με τον σεφ ή με τον μετρ ;
(ο σεφ για το φαγητό είναι )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μιληστε σιγουρα με τον shef πριν παραγγειλετε κρασι ....
με τον σεφ ή με τον μετρ ;
(ο σεφ για το φαγητό είναι )
Ο ιδιος ειναι .... τα κανει ολα !!!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Καλησπερα .... χθες στο Λονδινο ειχαμε μια φανταστικη εμπειρια αργεντινικου steak
και το ονομα αυτου : http://www.gauchorestaurants.co.uk/rest ... piccadillyΤο συστηνω ανεπιφυλακτα .... αψογο σερβις , φανταστικο περιβαλλον και εννοειται θεικα steaks μονο που πρεπει απαραιτητα να γινει κρατηση ...
πολυ λογικη τιμη για 2 ατομα και για την ποιοτητα που προσεφερε : 110 λιρες+1 gaucho city
-
Εχει παει κανεις προσφατα στο pasional Αργεντινικο στην Φιλοθεη να μας πει μια γνωμη για την κουζινα του ,για να μην πεταμε λεφτα ασκοπα χωρις μια καινουργια γευστικη εμπειρια
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
μπιφτεκούπολη είναι ο κλέψας του κλέψαντος, σου φέρνουν 2-3 μπιφτέκια σε μέγεθος κεφτέ και το χρεώνουν και 8€
'Γλυφαδιωτισσα ',ειναι περιπου στην αρχη της μπιφτεκούπολης (ή στο τελος αν ξεκινας απο την μερια της πλατείας)
Η καλυτερη ταβερνα με λογικες τιμες και μεγαλες μεριδες,και το γεμιστο μπιφτεκι ...αλλα καμια σχεση με gourmet ετσι;Όντως η Γλυφαδιωτισσα είναι από τα καλύτερα μαγαζιά του είδους !!
Πολύ καθαρό μαγαζί με νορμάλ τιμές όπως λέει και ο Tiger και τώρα που χειμώνιασε έχει και το τζάκι αναμμένο !!!!Ανεπιφύλακτα την πρωτεινω και είναι η πρώτη επιλογή μου για μπιφτέκια και ψητό!!!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Επισης κατι που απο καιρο ηθελα να επισημανω (αλλα που χρονος)
το ΓΑΣΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΝ ΟΛΥΜΠΟ στο Λιτοχωρο πιεριας .[spoiler=:atoqmabr]Ενα εστιατόριο με τολμω να πω μάλλον την μεγαλυτερη λιστα κρασιων στη βορεια Ελλαδα .... (που δεν περιμενεις να το βρείς στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου ..Μιληστε σιγουρα με τον shef πριν παραγγειλετε κρασι ....
Τα πιατα ειναι τυπου δημιουργικης ελληνικης κουζινας (χωρις υπερβολες και φαμφαρες).. θεικα επισης τα μανιταρια .....Αντε καλη όρεξη
+1
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω προς τα πάνω και να μην κάνω μια στάση για φαγητό στο Γαστροδρόμιο
(παρά τη μικρή παράκαμψη και την ανηφόρα που μου κοστίζει άλλο ένα πεντάλεπτο σε κρύωμα ) -
Υπάρχει κάποιο πραγματικά gourmet εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη? Εννοώ αυτά με τα μεγάλα πιάτα και λίγη ποσότητα φαγητού Η τιμή δεν μας ενδιαφέρει καθόσον μιλάμε περισσότερο πληροφοριακά προς το παρόν
-
Κάποιος καλός συμφορουμίτης μπορεί να προτείνει συμπαθητικό Ιταλικό εστιατόριο από κέντρο Αθήνας και βορειότερα; Δε θέλω υπερβολικά κυριλε και ακριβό, απλώς να έχει καλό φαγητό.
-
Δεν το εχω επισκεφθει, αλλα εχω ακουσει καλα σχολια
http://www.estiatoria.gr/product.asp?gid=502
Επισης κ για το DAL PROFESSORE στο Μαρουσι ,στο Κολωνακι ενα καλο που ηξερα εκλεισε -
Το Cucina Povera στο Καλλιμάρμαρο είναι καλή επιλογή
Το Il Postino στο Κολωνάκι είναι τίμιο
-
Στο Il Postino έφαγα πριν 3-4 μέρες και πράγματι ήταν σαφώς ικανοποιητικό και σχετικά φτηνό. Όλα ήταν άνω του μετρίου και κάποιες μακαρονάδες ήταν ιδιαιτέρως καλές.
Δείτε εδώ http://www.megatv.com/masterchef/defaul ... 80#toppage στο επεισόδιο 61 (Χιλιαδάκη - Ρούσσος) τί κάνουν οι chefs του Funky gourmet που πρότεινα κάποιες σελίδες πιο πίσω και θα πάρετε μια γεύση περί τίνος πρόκειται, μιλάμε είναι αλλού
-
Breeze στη πλατεια Αγ. Παρασκευης. Μεσογειακη (κυριως ιταλικη) κουζινα. Καλο φαγητο , βρισκεται στον ιδιο χωρο με το καφε. Γυρω στα 30 ευρω το ατομο (χωρις κρασι).
-
Kαι απο εμένα πρόταση για 'Spuntino' , στο Ν. Ψυχικό.
Σε 3 επισκέψεις τα 4 τελευταία χρόνια που το ξέρω , έμεινα ικανοποιημένος (η τελευταία τον περασμένο Μάιο).
Ωραίος αισθητικά χώρος και πολύ καλό φαγητό. Υπολόγισε στα 30€/άτομο, που για το σημείο/χώρο/φαγητό, δεν είναι πολλά.
Εναλλακτική και οικονομικότερη λύση στο κέντρο, το Il Postino, που αναφέρθηκε από mjacob-koutsan
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)