-
Γιατί να υπάρχει η coupe, όταν υπάρχει η cabrio!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
έχει κάποιο βαθύτερο νόημα το ποστ σου ή είναι τρέντυ λέξεις σε τυχαία σειρά?Σε θεωρώ έξυπνο και όχι εξυπνάκια ΙΚΕ αλλά ας δώσω μια παραπάνω 'εξήγηση' στο ποστ μου.
Θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη 3άρα cabrio ή ένα μεγάλο C5 cabrio ή ένα Superb Cabrio. Δεν υπάρχει η σπορ εμφάνιση της προηγούμενης ανοιχτής 6άρας.
Η ακόμα καλύτερα, αν έβαζες δίπλα την προηγούμενη 6 cabrio και την CLK θα έβλεπες διαφορά. Αυτη η νέα δίπλα στην CLK σαν να μοιάζουν πλέον σε 'ιδέα'.
Δεν σημαίνει ότι δεν είναι όμορφη, αλλά είναι απλώς ένα 2θυρο ανοιχτό μεγάλο αμάξι.
Και αυτά απο 5 φωτογραφίες. Αν την δούμε live μπορεί να είναι άλλη η εικόνα της.
Και όχι δεν δείχνει SUV! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για ..σκαφάτους καλή είναι
'Άσχημο' σχεδιαστικό μονοπάτι επέλεξε να περπατήσει η BMW σε όλα τα μοντέλα της. -
Απορώ τι δε σας αρέσει ρε σεις.
Κούκλα είναι!
-
Και εγώ την βρίσκω σικάτη, έχει αέρα το αμάξι και φαίνεται.
Επίσης μου αρέσει καλύτερα το πίσω μέρος, το βρίσκω πολύ πιο ισορροπημένο σε σχέση με την προηγούμενη, δίχως ακρότητες αλλά σχεδιασμένη έτσι ώστε να κάνει την παλιά να φαίνεται παλιά....
Θέλω να επισημάνω επίσης τον cruising χαρακτήρα των ανοικτών εκδόσεων των BMW, μήπως το ίδιο δε συμβαίνει και στην σειρά 3?
Κούκλα -
Ίσως η πιο άσχημη BMW ever... Aπαράδεκτη...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ίσως η πιο άσχημη BMW ever... Aπαράδεκτη...Θεωρώ ότι συγχέεις τον cruising χαρακτήρα της ανοιχτής έκδοσης με αυτόν την κλειστής.
Είμαι σίγουρος ότι η κλειστή θα είναι πιο κοντά σε αυτό που θα περίμενες εσύ από μία BMW.
Αν μπορώ να μεταφράσω σωστά αυτό που έγραψες....
Βέβαια υπάρχει περίπτωση να εξακολουθείς να την βλέπεις άσχημη φίλτατε, πάω πάσο -
Εμενα μ αρεσει...ισως μεγαλυτερα εμπρος φωτα για να ειναι πιο αρμονικα σε σχεση με το μηκος του αυτοκινητου...
-
Οι πραγματικά όμορφες BMW τελειώνουν οριστικά, για μένα, στις e39-e46. Και όσο πηγαίνουμε πιο πίσω, συναντάμε πολλά τρομερά σχήματα, εντελώς απέριττα και δυναμικά. Aπό τα καινούργια, μόνο η e90 είναι σχετικά κομψή, τις υπόλοιπες δεν θέλω ούτε να τις βλέπω μπροστά μου.
Από τα πολύ καινούργια, φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η νέα Ζ4 που είναι μ8&ναρος.
Το συγκεκριμένο του θέματος, πραγματικά με αηδιάζει. Kάτι αράπηδες ράπερ και η lady gaga θα το λατρέψουν βέβαια...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Οι πραγματικά όμορφες BMW τελειώνουν οριστικά, για μένα, στις e39-e46. Και όσο πηγαίνουμε πιο πίσω, συναντάμε πολλά τρομερά σχήματα, εντελώς απέριττα και δυναμικά. Aπό τα καινούργια, μόνο η e90 είναι σχετικά κομψή, τις υπόλοιπες δεν θέλω ούτε να τις βλέπω μπροστά μου.Από τα πολύ καινούργια, φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η νέα Ζ4 που είναι μ8&ναρος.
Το συγκεκριμένο του θέματος, πραγματικά με αηδιάζει. Kάτι αράπηδες ράπερ και η lady gaga θα το λατρέψουν βέβαια...
Σχεδιαστικά όμως τα αυτοκίνητα εξελίσσονται και προχωράνε από τα σχήματα της δεκαετίας του '90. Δεν αντιλέγω, είναι μερικοί που τους αρέσουν τα παλιά αυτοκίνητα, σχήματα κλπ...αλλά τα καινούρια σχέδια είναι διαφορετικά και πιο φρέσκα καθώς εξελίσσεται η σχεδίαση.
Ίσως μερικοί δε μπορούν να τα συνηθίσουν και τους φαίνονται άσχημα.
-
delete
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οι πραγματικά όμορφες BMW τελειώνουν οριστικά, για μένα, στις e39-e46. Και όσο πηγαίνουμε πιο πίσω, συναντάμε πολλά τρομερά σχήματα, εντελώς απέριττα και δυναμικά. Aπό τα καινούργια, μόνο η e90 είναι σχετικά κομψή, τις υπόλοιπες δεν θέλω ούτε να τις βλέπω μπροστά μου.
Από τα πολύ καινούργια, φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η νέα Ζ4 που είναι μ8&ναρος.
Σχεδιαστικά όμως τα αυτοκίνητα εξελίσσονται και προχωράνε από τα σχήματα της δεκαετίας του '90. Δεν αντιλέγω, είναι μερικοί που τους αρέσουν τα παλιά αυτοκίνητα, σχήματα κλπ...αλλά τα καινούρια σχέδια είναι διαφορετικά και πιο φρέσκα καθώς εξελίσσεται η σχεδίαση.
Ίσως μερικοί δε μπορούν να τα συνηθίσουν και τους φαίνονται άσχημα.
Η εξέλιξη, ακόμα και με βιολογικούς όρους (πόσω μάλλον με σχεδιαστικούς...), δεν σημαίνει απαραιτήτως από το 'χειρότερο' στο 'καλύτερο'. Συχνά ακολουθείται αντίστροφη πορεία ή απλώς προσαρμογή σε νέες τάσεις, περιβάλλοντα και απαιτήσεις.
Μαύρο δαγκωτό λοιπόν στα νέα BMW... και ένα παράδειγμα του τι θεωρώ όμορφο σχήμα:
-
Το καινούριο όμως πολλές φορές είναι ασυνήθιστο. Οπότε ας του δώσουμε το χρόνο του. Ο Τζουτζάρο σε μια συνέντευξη του είχε πει ότι το 'όμορφο' εν πολλοίς γίνεται αποδεκτό από τον ίδιο τον κόσμο παρά από τις ιδανικές αναλογίες ή την προσοχή ενός σχεδίου....
-
Να και η κουπέ:
http://www.bmwblog.com/2011/03/13/ultim ... 50i-coupe/
-
το πισω μερος ζαμαει αγρια δεν μπορω να πω το ιδιο και για το μπροστινο το οποιο το βρισκω αρκετα συντηρητικό σε σχεση με αυτο του μπανγκλ .
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
δεν μπορω να πω το ιδιο και για το μπροστινο το οποιο το βρισκω αρκετα συντηρητικό σε σχεση με αυτο του μπανγκλ .Ευτυχώς! Μας λυπήθηκε ο Θεός!
-
παχαινουν επικινδυνα καιοι μπεμπες...
εμενα απο αυτα τα δυο δεν μου αρεσει κανενα...
-
Μία λέξη μόνο: Ιεροσυλία
-
Πίσω είναι ωραία:
Μπροστά είναι μέτρια:
Πολύ μεγάλα φώτα, πολύ φαρδιά...φαίνεται 2 τόνοι αμάξι.
Μέσα είναι υπέροχη:
Αυτά τα led στο προφυλακτήρα είναι λίγο καγκούρικα:
...αλλά αυτά τα led στα δαχτυλίδια είναι τέλεια:
Πίσω είναι επίσης ΠΟΛΥ όμορφη:
-
Με την προηγούμενη 6άρα να μου αρέσει πολύ, σ' αυτή θα πω απλώς όμορφη όπως θα έπρεπε να είναι μια ... 5άρα κουπέ! Η προηγούμενη 6άρα ξεχώριζε και έδειχνε ότι διαφέρει. Αυτό ήθελα και από την καινούρια.
Η πρόσοψη της θα μπορούσε να είναι και σε 1, 3, 5, 7 με μπόλικες πόρτες και θέσεις!
BMW 6 series 2011