-
ειναι τοσο χαζη η επιχειρηματολογια κατα αλονσο που παιζει να ειναι και ο καλυτερος ολων των εποχων .
να τον αντιπαθει καποιος , το καταλαβαινω , δε σου αρεσει το δεξι του ρουθουνι , ανθρωπινο. οταν λες οτι ειναι βρωμικος οδηγος ερχετε ο αλεφαντος και σου λεει 'μαθε μπαλιτσα'. δλδ ρε μλκ εμεις τι σκατα βλεπουμε τοσα χρονια?
-
Κι εγώ δεν τον πάω ρε σεις, δε μ' αρεσει η φάτσα του, μου τη σπάνε οι Ισπανοί, πώς να το κάνουμε?
Αλλά όχι και βρώμικος, ήμαρτον. Φέτος έχει φάει (και έχει πέσει γενικά μεταξύ άλλων) 'ξύλο', αυτόν θα πούμε βρώμικο? -
Ο χρήστης patro έγραψε:
ειναι τοσο χαζη η επιχειρηματολογια κατα αλονσο που παιζει να ειναι και ο καλυτερος ολων των εποχων .να τον αντιπαθει καποιος , το καταλαβαινω , δε σου αρεσει το δεξι του ρουθουνι , ανθρωπινο. οταν λες οτι ειναι βρωμικος οδηγος ερχετε ο αλεφαντος και σου λεει 'μαθε μπαλιτσα'. δλδ ρε μλκ εμεις τι σκατα βλεπουμε τοσα χρονια?

-
17 σελίδες και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε ένα γύρο. Μήπως πάμε για νέο ρεκόρ;
Πότε να ήταν άραγε η προηγούμενη φορά που στον τελευταίο αγώνα να είχαμε 4 οδηγούς με (έστω μαθηματικές) πιθανότητες τίτλου;
-
Μερικοι προσπαθηστε να συγκρατηθειτε με τους πανηγυρισμους ε,να μην κανετε σαν χαζοχαρουμενα 5χρονα.Ολοι γουσταρουμε μια ομαδα κ εναν οδηγο κ χαιρομαστε οταν αυτοι παιρνουν πρωταθλημα,μην το ξεφτιλισουμε ομως.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
17 σελίδες και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε ένα γύρο. Μήπως πάμε για νέο ρεκόρ;Πότε να ήταν άραγε η προηγούμενη φορά που στον τελευταίο αγώνα να είχαμε 4 οδηγούς με (έστω μαθηματικές) πιθανότητες τίτλου;
ρεαλιστικα μονο 3 εχουν πιθανοτητες ο χαμιλτον μονο με θαυμα θα δει κατι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Πότε να ήταν άραγε η προηγούμενη φορά που στον τελευταίο αγώνα να είχαμε 4 οδηγούς με (έστω μαθηματικές) πιθανότητες τίτλου;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ε ναι καλα τα μαθηματικα δεν κερδιζουν ομως
(τι να ελεγε ο σουμαχερ στον μασσα στην φωτογραφια? σαν να εβλεπα τον μασσα να δειχνει τον παραδιπλα )
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε ναι καλα τα μαθηματικα δεν κερδιζουν ομως
Χωρίς παρεξήγηση αλλά ορισμένες (όλες?) φορές νομίζω ότι γράφεις για να γράφεις...
-
Γι'αυτό υπάρχει το block ('προσθήκη εχθρού')
-
Πάντως ο Χάμιλτον θα περάσει τον Φέττελ στους 3 πρώτους γύρους.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Για ποια χρονια μιλας εσυ παλι?Αφου δεν ξεκαθαρισε ο coupeas ακομα.
Εμενα το μυαλο μου παει σε Ιμολα 2005..
Mάλλον ναι το '05 αλλά ίσως και το '04...
Αλλά βρε παιδιά η νοοτροπία του Αλόνσο να καταστρέφει ότι τον εμποδίζει με κάνει να τον αντιπαθώ.Αν δεν ενοχλεί τους υπόλοιπους δικαιωμά τους.
Καλό αγώνα να δούμε!.....καθαρό πάνω απ'όλα! -
Otan eipa egw oti 8a ginei ths pophs den me akoysate......
-
SC στον πρώτο γύρο...
-
Πω πω, ευτυχώς που γλυτώσαμε τα χειρότερα.....
-
Για να δούμε τωρα .Ποιός θα καταστρέψει ποιόν.
Και μιλάω για Αλόνσο,Γουέμπερ! -
πω καλα αμα ηταν καθετα ο σουμαχερ θα ηταν ασχημα τα πραγματα!....
-
Μου αρέσει που είναι όλο χαμόγελα..... ....Πανα'ι'α μου!
-
Αντε να δούμε καμιά μάχη . ..Τι έτσι θα κριθεί πρωτάθλημα...
-
Το SC μπέρδεψε αρκετά τις τακτικές και πλέον υπάρχει κόσμος στις πιο πίσω θέσεις με σκληρά λάστιχα που ίσως παίξει ρόλο!
edit: Η Red Bull έκανε τεράστιο λάθος με το να μη βάλει τον Webber για λάστιχα ΑΜΕΣΩΣ με το SC.
2010 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix-The Big Final!