-
Αρκετοί έχουν αναφέρει παρόμοια προβλήματα με τα δικά σου με το συγκεκριμένο σύστημα, τόσο εδώ όσο και σε ξένα forums.
Κάποιοι από εδώ βρήκαν σαν λύση την εγκατάσταση του ρυθμιστή πίεσης σε σημείο που δεν ζεσταίνεται. Έχει αναφερθεί αυτή η λύση αρκετές σελίδες πιο πριν και μάλιστα υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες.
Δοκίμασέ το και μας λες αν βελτιώθηκε η κατάσταση. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
3.5 μηνες με υγραεριο.icom GTJ.αλλες φορες ρεταρισματα στο ρελαντι μολις το διορθωνει ο εγκαταστατης αλλο προλημα διακοπες οταν γκαζονω ποσες φορες πηγενε ελα στο συνεργειο αλαξε μπεκ ρυθμισεις και κοντρα ρυθμισεις,2~3 μερες δουλευει καλα μετα παλι τα ιδια.ενταξη στον δρομο δεν με αφησε ποτε,οικονομεια εχω αλλα περιμενα τα προληματα να ειχαν λυση.τελικα αναρωτιεμε αξιζε τα χρημητα και τον κοπο???και κατι αλλο ρε παιδια αυτα συμβενουν και σε αλλους η μονο εγω ειμαι ο τυχερος?Γιωργο θα ελεγα οτι εισαι μαλλον άτυχος.Εχω το ιδιο και δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα και με την δευτερη επισκεψη στον εγκαταστατη ολα τελος και τα σπανια ρεταρισματα,και το ΄΄check engine´´ ,και ροπη σε ολο το φασμα των στροφων, ακομα και το προβλημα με τη μιζα που δεν επερνε παντα με την πρωτη, διορθωθηκε κατα πολυ και ολα αυτα με 10 λεπτα για να αλλαξει τα ακροφυσια στα μπεκ. Αλλα η εγκατασταση του ηταν πολυ καλη και προσεγμενη εξ αρχης.Οντος,διαβασε τις προηγουμενες σελιδες που λενε για την θεση του ρυθμηστη,δωσε λιγο βαρος στην ρυθμηση των μπεκ και πιστευω οτι θα βρεις την υγεια σου.Ειναι λιγο μπελαλιδικο το ICOM σε καποιους.....
-
Αλλαξα μπουζι,μηπως εχει αλλαξει κανενας μπουζι μετα απο χιλιομετρα με υγραεριο?Εντυπώσεις?Σε τι κατασταση ηταν τα μπουζι?
-
3.5 μηνες με υγραεριο.icom GTJ.αλλες φορες ρεταρισματα στο ρελαντι μολις το διορθωνει ο εγκαταστατης αλλο προλημα διακοπες οταν γκαζονω ποσες φορες πηγενε ελα στο συνεργειο αλαξε μπεκ ρυθμισεις και κοντρα ρυθμισεις,2~3 μερες δουλευει καλα μετα παλι τα ιδια.ενταξη στον δρομο δεν με αφησε ποτε,οικονομεια εχω αλλα περιμενα τα προληματα να ειχαν λυση.τελικα αναρωτιεμε αξιζε τα χρημητα και τον κοπο???και κατι αλλο ρε παιδια αυτα συμβενουν και σε αλλους η μονο εγω ειμαι ο τυχερος?για το ίδιο πρόβλημα κι άλλα, πήγα και ήρθα στον εγκαταστάτη 20 φορές!!!!
κάνε κουράγιο!!! -
καλα που δεν εκανα τπτ στο jeep... καλα μου τα ελεγε ο ταριφας... αμα θες πετρογκάζι πας και το παιρνεις ετοιμο...
'βελτιώσεις' και π@π@ρι@ μάντολες...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
καλα που δεν εκανα τπτ στο jeep... καλα μου τα ελεγε ο ταριφας... αμα θες πετρογκάζι πας και το παιρνεις ετοιμο...'βελτιώσεις' και π@π@ρι@ μάντολες...
σωστόοοος
-
φίλε μου τα jeep λειτουργούν άψογα με 4ης γενιάς χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
φίλε μου τα jeep λειτουργούν άψογα με 4ης γενιάς χωρίς κανένα πρόβλημα.και με τη μπεζινα που του βάζω μια χαράδρα πάει...
-
λολ... ναι δε λεω..... μονο που τη ρουφαει πολυ και ειναι λιιιιιιγο ακριβη!
-
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
λολ... ναι δε λεω..... μονο που τη ρουφαει πολυ και ειναι λιιιιιιγο ακριβη!δε μαμίεται.... λεφτά υπάρχουν...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
δε μαμίεται.... λεφτά υπάρχουν...
Αφου λοιπόν υπάρχουν τα λεφτά, τράβα πήγαινε να δίνεις 1 ευρω το λίτρο φόρο στο ελληνικό κράτος. Να στα πέρνει με το έτσι θέλω, λες και 'μαζι τα βγαλατε'. Και άσε με εμένα τον χαζό να δίνω 20 λεπτάκια.
Σκέψου μόνο οτι αυτά τα λεφτά, το 1 ευρω το λίτρο δλδ, θα μπορούσες να το δώσεις σε χιλια δυο αλλα πράγματα. Ομως εσυ επελεξες να το ακουμπάς στα βενζινάδικα.Τι να σου πω, αμα δεν καταλαβαινεις δε μπορω να στο εξηγησω πιο απλα
-
Ειναι αληθεια οτι και παλια εκαναν μετατροπες ,αλλα σταματησαν ''μαχαιρι'', περιπου το 2000 οταν ξαφνικα το κρατος επεβαλε φορους που σχεδον εξισωναν τις τιμες της βενζινης με το υγραεριο ???
Εαν αυτο αληθευει τοτε με τι εμπιστοσυνη θα κανω μετατροπη στο αυτοκινητο μου? -
Ο χρήστης Hierophant έγραψε:
δε μαμίεται.... λεφτά υπάρχουν...
Αφου λοιπόν υπάρχουν τα λεφτά, τράβα πήγαινε να δίνεις 1 ευρω το λίτρο φόρο στο ελληνικό κράτος. Να στα πέρνει με το έτσι θέλω, λες και 'μαζι τα βγαλατε'. Και άσε με εμένα τον χαζό να δίνω 20 λεπτάκια.
Σκέψου μόνο οτι αυτά τα λεφτά, το 1 ευρω το λίτρο δλδ, θα μπορούσες να το δώσεις σε χιλια δυο αλλα πράγματα. Ομως εσυ επελεξες να το ακουμπάς στα βενζινάδικα.Τι να σου πω, αμα δεν καταλαβαινεις δε μπορω να στο εξηγησω πιο απλα
έλα ρε μάστορα τώρα... σιγά το πράμα... μη τρελενσε... και στην τελική δεν σε εβαλα νταβατζή στη τσέπη μου... από τα δικά μου μπουκάλια πίνω.....
Offtopic[mod]
-
όπως ακριβώς είπες φίλε, δικά σου είναι τα καις άμα λάχει... εμείς οι πιο φτωχοδεέστεροι (φτωχοί και υποδεέστεροι λολ) τα μετράμε με το σεντς οπότε και βάζουμε υγραέριο, στο αμάξι, στο σπίτι, στην λάμπα και όοοοπου αλλού μπορούμε....
Άσε που άμα δεν βάλετε υγραέριο τότε θα πρέπει να αλλάξω δουλειά ε...... και κλέφτης εγώ δεν γίνομαι ...... έχω πολυέξοδη γυναίκα, πολλά παιδιά (διάσπαρτα) και ακριβά γούστα..... -
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
όπως ακριβώς είπες φίλε, δικά σου είναι τα καις άμα λάχει... εμείς οι πιο φτωχοδεέστεροι (φτωχοί και υποδεέστεροι λολ) τα μετράμε με το σεντς οπότε και βάζουμε υγραέριο, στο αμάξι, στο σπίτι, στην λάμπα και όοοοπου αλλού μπορούμε....
Άσε που άμα δεν βάλετε υγραέριο τότε θα πρέπει να αλλάξω δουλειά ε...... και κλέφτης εγώ δεν γίνομαι ...... έχω πολυέξοδη γυναίκα, πολλά παιδιά (διάσπαρτα) και ακριβά γούστα.....όχι ρε μάστορα και εγώ φτωχός (το πνευματι) είμαι...
και νταξ.. μη μεινεις και ανεργος... πουλα το πετρογκάζι σου, δεν σου λέει κανεις τπτ.... απλά ο λογος εχει αντιλογο.. δατς ολ...
-
Offtopic[mod]
-
Offtopic[mod]
-
υγραεριο βαζεις για 2 λογους. οικονομεια 1 και λιγοτερα καυσαερια 2.τωρα οπιος ειναι φραγκατος και γουσταρει να πληρωνει το λιτρο την βενζινη πιο ακριβα απο το γαλα πχ μαγκια του.απο την αλλη μερια παλι τα χρηματα αλλα και τα προβληματα με την εγκατασταση δεν ειναι λιγα.καθε βδομαδα σχεδον ειμαι στο συνεργειο για διαφορα ρεταρισματα διακοπες κλπ.μεγαλο μιον αυτο.επισης η τιμη του υγραεριου αρχιζει να τσιμπαει 0,72 απο 0.66 στην δεκελειας και στην αγ.αννης εχει ανεβει σημερα θα δω ποσο.
-
υγραεριο βαζεις για 2 λογους. οικονομεια 1 και λιγοτερα καυσαερια 2.τωρα οπιος ειναι φραγκατος και γουσταρει να πληρωνει το λιτρο την βενζινη πιο ακριβα απο το γαλα πχ μαγκια του.απο την αλλη μερια παλι τα χρηματα αλλα και τα προβληματα με την εγκατασταση δεν ειναι λιγα.καθε βδομαδα σχεδον ειμαι στο συνεργειο για διαφορα ρεταρισματα διακοπες κλπ.μεγαλο μιον αυτο.επισης η τιμη του υγραεριου αρχιζει να τσιμπαει 0,72 απο 0.66 στην δεκελειας και στην αγ.αννης εχει ανεβει σημερα θα δω ποσο.Υπαρχει κανενας που εβαλε υγραεριο για λιγοτερα καυσαερια;
-
Καταρχήν, do not feed the troll.
Στην Αλίμου είχε την Πέμπτη το απόγευμα 0.698, ενώ είχα διαβάσει ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πάνω από 0.70. Στη λαχαναγορά στου Ρέντη σταθερά κάτω από 0.69 (εκεί βάζω συνήθως).
Υποπτεύομαι ότι στον Κορινο είναι τόσο ακριβά, γιατί ο πρατηριούχος ποντάρει στο ότι πολλοί έχουν μικρές δεξαμενές, οπότε υποχρεωτικά πρέπει να γεμίσουν ενδιάμεσα στη διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη, οπότε τους περιμένει στη γωνία.
Μία ερώτηση που έχω: Έχει παρατηρήσει κανείς σας αυξομειώσεις στη θερμοκρασία του κινητήρα; Με τη βενζίνη είμαι σταθερά στους 90 βαθμούς, ενώ με το υγραέριο κυμαίνεται από 60 (δεν πάει πιο κάτω ο δείκτης!!) μέχρι 90, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής μπορεί να παραμείνει σταθερή σε διάφορες τιμες (π.χ. 70, 80 κτλ). Υπάρχει κάποια εξήγηση;
Μιας και ξεκίνησα τις ερωτήσεις, ας κάνω και άλλη μία. Προς το παρόν έχω τη ρεζέρβα στον χώρο αποσκευών σε θήκη, αλλά προς τα Χριστούγεννα θα χρειαστεί να την αφήσω στην αποθήκη για να φορτώσω τις αποσκευές της οικογένειας. Έχω αγοράσει ένα απλό κιτ επισκευής (20 ευρώ) από σχετικό μαγαζί. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο/πιο αποτελεσματικό;
Υγραεριοκίνηση!