-
γεια σας .παιδια τι θα προτιμουσατε alfa romeo 147 1.6 ts ή bmw compact 1.8 ;μηπως δεν αξιζει η compact τωρα με την καινουργια bmw 1 ;
-
γεια σας .παιδια τι θα προτιμουσατε alfa romeo 147 1.6 ts ή bmw compact 1.8 ;μηπως δεν αξιζει η compact τωρα με την καινουργια bmw 1 ;
-
-
Αν θέλεις BMW εννοείται ότι δεν αξίζει να πάρεις την compact.
Αν θέλεις να πάρεις Alfa περίμενε λίγο που θα βγει η ανανεωμένη. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αν θέλεις να πάρεις Alfa περίμενε λίγο που θα βγει η ανανεωμένη.Μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Ιανουάριο?
Μέχρι τότε, δοκίμασε την Αλφα και την νέα BMW 116i (νομίζω ότι υπάρχει εκδήλωση της BMW για την σειρά 1 στο Ελληνικό τον Οκτώβριο).
Τα πρώτα σχόλια για την σειρά '1' είναι θετικά.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αν θέλεις να πάρεις Alfa περίμενε λίγο που θα βγει η ανανεωμένη.Μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Ιανουάριο?
Μέχρι τότε, δοκίμασε την Αλφα και την νέα BMW 116i (νομίζω ότι υπάρχει εκδήλωση της BMW για την σειρά 1 στο Ελληνικό τον Οκτώβριο).
Θετικότατα. Κινητήρας 1.600, επιδόσεις γρήγορου supermini 1.400 και κόστος δίλιτρου. Αυτό και αν είναι 'κατόρθωμα'
Οπότε ας πάρει την Alfa να τελειώνει
-
Παντως ειναι ομορφο
Σαν Ολλανδεζικο ξυλοπαπουτσο με ροδες.....
Σπυρος -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θετικότατα. Κινητήρας 1.600, επιδόσεις γρήγορου supermini 1.400 και κόστος δίλιτρου. Αυτό και αν είναι 'κατόρθωμα'
Με ποιοτητα και αξιοπιστια 10 Afla, πολυ καλο στησιμο και ολοκαινουργιο μοντελο. Φιλε μου αν σου αρεσει εξωτερικα τοτε ειναι πολυ καλη επιλογη!!!
Οσο για το κοστος BMW παιρνει οχι Fiat...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Με ποιοτητα και αξιοπιστια 10 Afla, πολυ καλο στησιμο και ολοκαινουργιο μοντελο. Φιλε μου αν σου αρεσει εξωτερικα τοτε ειναι πολυ καλη επιλογη!!!
Οσο για το κοστος BMW παιρνει οχι Fiat...
Άουτς! Αυτό πρέπει να πόνεσε!
-
Touche!
-
Οκ ισως ημουν λιγο υπερβολικος αλλα ρε παιδια μην το βγαζουμε αχρηστο επειδη δεν μας καθεται καλα που ειναι ΒΜW. Η 147 ειναι πολυ καλη, εχω παει και βολτα (δυστηχως με τα 105αλογα) και μου αρεσε πολυ. Σε αλλους τομεις ειναι καλη η 147 σε αλλους θα ειναι η 1. Πιθανον να μιλαμε για 2 απο τα καλυτερα μοντελα της elite κατηγοριας τον hatchbacks. Οποτε καλο θα ειναι να λεμε μονο τεκμηριωμενες αποψεις αντικειμενικα!
-
Η 147 βρίσκει εμπρός σχετικά εύκολα στα σαμαράκια και έχει μικρό πορτ μπαγκάζ.
Κατά τα άλλα 147, και αν έχεις δεύτερες σκέψεις πάρε και μια δεύτερη 147!!
-
Αν σκουριαζει και αυτο σαν τα αλλα BMW της δικης μας δεκαετιας τοτε η 147 ειναι καλυτερη σε αυτο το σημειο!
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Παντως ειναι ομορφο
Σπυρος -
Στα νέα μοντέλα σε αυτό το θέμα ο TGD έκανε μια δημοσίευση που ίσως σε βοηθήσει, αν θέλεις κάτι για 147 μπορείς να ρωτήσεις εδώ...
Ο χρήστης TGD έγραψε:
BMW compact
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=864
A3 - Compact 316ti
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6428
A3 fsi - Compact316ti - Alfa147ti
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6659
Κόστος συντήρησης της Compact:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7756&start=75Αν δεν βιάζεσαι, περίμενε να κάνεις test drive στην 1 τον Οκτώβριο. Αν εξακολουθεί να σου αρέσει περισσότερο η Compact, μπορείς πάντα να ελπίζεις σε καλές προσφορές.
Καλό διάβασμα!
Υγ. Εγώ επέλεξα 147 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από BMW Compact -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Παντως ειναι ομορφο
ΣπυροςΣυμφωνώ με τον Σπύρο... για τον ξυλοπαπουτσο είναι!!!
Πιπέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
-
BMW Compact: Πληρώνεις το κούκο αηδόνι!
Alfa: Πληρώνεις τον κούκο αηδόνι κατά την αγορά και θα συνεχίσεις να τον πληρώνεις όσο θα το έχεις! -
Ο χρήστης jimpap έγραψε:
και θα συνεχίσεις να τον πληρώνεις όσο θα το έχεις!Μόνο που για κάποιο περίεργο (?) λόγο δε θα σε πειράζει!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
και θα συνεχίσεις να τον πληρώνεις όσο θα το έχεις!
Μόνο που για κάποιο περίεργο (?) λόγο δε θα σε πειράζει!
Ένας φίλος μου που δουλεύει σε αντιπροσωπεία της Fiat μου είχε πει πρόσφατα ότι οι πιο συχνοί πελάτες τους είναι με Alfa και έχουν συνέχεια προβλήματα. Όταν τους ρωτάει πως αντέχουν του απαντάνε πως είναι πολύ ευχαριστημένοι!
Επίσης ο μάστορας που φτιάχνει τα Alfa έχει πίξει στη δουλειά και θέλει να φύγει!!! -
Για ριχτε μια ματια στο προσφατο συγκριτικο των 4τροχων 147-bmw1-a3
.Η και καλα γερασμενη ιταλιδα νομιζει τα παει μια χαρα κυριε χαριτο........
alfa -compact