-
Εμ γι' αυτό κι εγώ προσπαθώ να αποταγώ της συνήθειάς μου του τελευταίου τριιημέρου να γράφω στο φόρουμ
δεν κάνει καλό σε κανέναν και τελικά δεν μπορώ μ' αυτά που διαβάζω...Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Διαστροφή είναι να αγαπάς οποιαδήποτε μάρκα ...Αν μία φορά διαστροφή είναι να αγαπάς οποιαδήποτε μάρκα,
χίλιες φορές διαστροφή είναι να μισείς οποιαδήποτε μάρκα,και στην προκειμένη περίπτωση οι οπαδοί του γκρουπ Φίατ
από τη μία δείχνουν εχθρικότητα προς τη Σέατ (ή το Φάουβε γκρουπ ...δεν κατάλαβα )
και από την άλλη αποτάσσουν (ή όχι;) το πάθος υπέρ της αγαπημένης τους μάρκας...Μπερδέυτηκα ουφ,
γιατί στην τελική τα γυρίζετε όπως να 'ναι ορισμένοι και εκεί σας ξεφεύγει μια και δυο εμπάθειες. -
Κακομοίρα Fiat....και εδώ σε έχουν στο μάτι.
-
Σιγά μην αγαπάω μάρκες ... Έλεος Δηλαδή ... Αγαπάω ανθρώπους και ιδεεες...
(Είμαι κουλτουργιαρης... )Προφανως Και δεν αγοράζω με βάση τα δικά σου κριτήρια ...
Τα δικα μου είναι διαφορετικά ... -
Eγώ πάντως αγαπάω την audi γιατί χάρη στο μοτέρ της χαίρομαι λίγο γκαζάκι...
-
Ο χρήστης ΣταμάτηςΠλ έγραψε:
Εμ γι' αυτό κι εγώ προσπαθώ να αποταγώ της συνήθειάς μου του τελευταίου τριιημέρου να γράφω στο φόρουμ
δεν κάνει καλό σε κανέναν και τελικά δεν μπορώ μ' αυτά που διαβάζω...Διαστροφή είναι να αγαπάς οποιαδήποτε μάρκα ...
Αν μία φορά διαστροφή είναι να αγαπάς οποιαδήποτε μάρκα,
χίλιες φορές διαστροφή είναι να μισείς οποιαδήποτε μάρκα,
και στην προκειμένη περίπτωση οι οπαδοί του γκρουπ Φίατ
από τη μία δείχνουν εχθρικότητα προς τη Σέατ (ή το Φάουβε γκρουπ ...δεν κατάλαβα )
και από την άλλη αποτάσσουν (ή όχι;) το πάθος υπέρ της αγαπημένης τους μάρκας...
Μπερδέυτηκα ουφ,
γιατί στην τελική τα γυρίζετε όπως να 'ναι ορισμένοι και εκεί σας ξεφεύγει μια και δυο εμπάθειες.Ποιος μισεί μάρκες;
Έχετε ΠΟΛΥ πλακα μερικοί... -
Η κουβέντα γίνεται επειδή μιλάμε για αυτοκίνητα νομίζω...
και επειδή λέγονταν ανυπόστατα πράγματα.
Ελπίζω τουλάχιστον να καταλήξαμε ότι έχει και η Σέατ R & D αν μη τι άλλο (γιατί λεγόταν μπαρούφες για το αντίθετο)
και ότι Σέατ και Άουντι συνεργάζονται αμφίδρομα (γιατί στο άκουσμα και μόνο υπήρχαν γελάκια και ειρωνείες).
Αλλιώς τζάμπα ο κόπος.Επίσης ότι τα μοντέλα της Σέατ δε θα δείχνουν εξωτερικά (άλλο τί είναι τα μηχανολογικά) ποτέ όσο τα Άουντι
λόγω των άνωθεν επιταγών στρατηγικής του ομίλου (και όχι λόγω αδυναμίας)
και άιντε να πηγαίνουμε ο καθένας στην ευχή του Θεού λέμε... -
Έχεις μετοχές στη σεατ;;
Έχεις κάνει καμία διπλωματική Πάνω σε τεχνολογία της και την αισθάνεσαι δικιά σου;;
Δουλεύεις σε αντιπροσωπεία και έχεις μπόνους ; -
-
Για το ρ&δ της Σέατ το εμπεδώσαμε, αν υπάρχει κανένας που δεν το κατάλαβε να βγει και να το πει τώρα, αλλιώς να σωπάσει για πάντα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχεις μετοχές στη σεατ;;
Έχεις κάνει καμία διπλωματική Πάνω σε τεχνολογία της και την αισθάνεσαι δικιά σου;;
Δουλεύεις σε αντιπροσωπεία και έχεις μπόνους ;Με την ίδια λογική που εσύ έχεις μετοχές σε ανταγωνίστριες εταιρείες,
είσαι έμπορος ανταγωνιστικών μοντέλων,
και πάει λέγοντας και δε συμμαζεύεται...Από τη στιγμή που ενοχλεί να ακούγεται η αλήθεια
(ότι έχει τμήμα έρευνας και εξέλιξης που συμβάλλει στο γκρουπ,
καθώς και ότι υπάρχουν μοντέλα της Άουντι στα οποία 'έχει βάλει χέρι' , αναφέρθηκαν Α1, Α3, Q5 κά)
όταν δεν ενοχλούσε το αντίθετο που ήταν το ψέμα που ακουγόταν...
Άντε γεια μας. -
Από τη στιγμή που ενοχλεί να ακούγεται η αλήθεια
καθώς και ότι υπάρχουν μοντέλα της Άουντι στα οποία 'έχει βάλει χέρι' , αναφέρθηκαν Α1, Α3, Q5 κά)
Άντε γεια μας.ε ρε κολλήματα...
-
Έχεις μετοχές στη σεατ;;
Δουλεύεις σε αντιπροσωπεία και έχεις μπόνους ;Με την ίδια λογική που εσύ έχεις μετοχές σε ανταγωνίστριες εταιρείες,
είσαι έμπορος ανταγωνιστικών μοντέλων,
και πάει λέγοντας και δε συμμαζεύεται...Από τη στιγμή που ενοχλεί να ακούγεται η αλήθεια
Άντε γεια μας.εχει βαλει χερι στο quattro του 80 και στον tfsi;
αναμενω με αγωνια
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
εχει βαλει χερι στο quattro του 80 και στον tfsi;
αναμενω με αγωνια
Εγώ πάλι αναμένω με αγωνία κάποια specs για το quattro.
Όλο φήμες ακούμε και τίποτα επίσημο...Επιπλέον εύχομαι να το πάρει κάποιος γνωστός μου να πάω και μία βόλτα , αν και ό,τι κι αν πάρει σε αυτό το ποσό, θα είναι γ@μ@το, οπότε και πάλι---> τέλεια θα είναι η βόλτα!!!
(ευελπιστώ και σε μία 'άδεια' να το πάω κι εγώ βόλτα βέβαια... Υποψήφιος αγοραστής ακούει? ) -
εγω αναμενω να το παρω μια βολτα
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
εχει βαλει χερι στο quattro του 80 και στον tfsi;
αναμενω με αγωνια
ο tfsi ειναι ξεκαθαρα μοτερ της audi
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω αναμενω να το παρω μια βολταεχει βαλει χερι στο quattro του 80 και στον tfsi;
αναμενω με αγωνια
ο tfsi ειναι ξεκαθαρα μοτερ της audi
αλλου πες τα...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/890686/
Αυτό θέλω....πειράζει?ΥΓ: Το έχω δει. Αστέρι είναι, ολοκαίνουριο και σκονίζεται
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@morpheushttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/890686/
Καθόλου... αλλά εγώ στα ίδια χρήματα (δεδομένων των υπολοίπων τουτου σου) θα σου πρότεινα αυτό...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/792896/ -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@morpheushttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/890686/
Πραγματικά τέλειο αυτοκίνητο αν είχα την δυνατότητα δεν θα το σκεφτόμουν καν .
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/890686/
Καθόλου... αλλά εγώ στα ίδια χρήματα (δεδομένων των υπολοίπων τουτου σου) θα σου πρότεινα αυτό...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/792896/Εντάξυ καλη και η Ζ4 αλλά δεν έχει τον μάτσο χαρακτήρα του ΤΤς .
-
define macho χαρακτήρα...
AUDI FORUM