-
Έπεσαν μόνο στη mito ή και στα άλλα μοντέλα;
-
Ερμμ...δεν ειναι ετσι οπως φαινεται τελικα.
Για ριξτε μια ματια στον εξοπλισμο της QV
Εβγαλαν τα xenon και το bose απο τον βασικο εξοπλισμο
Μαζι με αυτα πηγαινει στα 22020€ και με την εκπτωση 2000€ (ειτε μετρητοις ειτε σε δοσεις) 20020€
Με λιγα λογια 1000€ εριξαν την τιμη -
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Ερμμ...δεν ειναι ετσι οπως φαινεται τελικα.
Για ριξτε μια ματια στον εξοπλισμο της QV
Εβγαλαν τα xenon και το bose απο τον βασικο εξοπλισμο και ετσι επεσε η τιμηΆρα πάλι το Polo έρχεται κανα 1000αρικο κάτω απο την QV... μικρή διαφορά αν είσαι φαν της Αλφα...
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Άρα πάλι το Polo έρχεται κανα 1000αρικο κάτω απο την QV... μικρή διαφορά αν είσαι φαν της Αλφα...Nope. Αν βαλεις και στο polo xenon και ηχοσυστημα εξτρα θα ανεβει η τιμη απο τα 19390€ που εχει αρχικη.
Αρα η mito πλεον ειναι φθηνοτερη με αρχικη τιμη τα 18500€ -
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Άρα πάλι το Polo έρχεται κανα 1000αρικο κάτω απο την QV... μικρή διαφορά αν είσαι φαν της Αλφα...
Nope. Αν βαλεις και στο polo xenon και ηχοσυστημα εξτρα θα ανεβει η τιμη απο τα 19390€ που εχει αρχικη.
Αρα η mito πλεον ειναι φθηνοτερη με αρχικη τιμη τα 18500€και τα 2 ακριβά είναι...
-
Τελικα εκει στην FGAH τα εχουν χαμενα..
Με την εκπτωση 2000€ η QV ειναι πλεον φθηνοτερη και απο την 155 (που εχει εκπτωση 800€) κατα 200€ -
Προσπαθουν να πιασουν κανενα στοχο λογο τελους χρονου;
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Τελικα εκει στην FGAH τα εχουν χαμενα..
Με την εκπτωση 2000€ η QV ειναι πλεον φθηνοτερη και απο την 155 (που εχει εκπτωση 800€) κατα 200€ -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προσπαθουν να πιασουν κανενα στοχο λογο τελους χρονου;Ακριβώς.
Ιδανική περίοδος για αγορά αυτοκινήτου αν υπάρχουν τα μπικικίνια... -
Ε ρε που καταντησαν την Alfa Romeo,να εχει στην γκαμα της αμαξι σαν (που λεει και η διαφημηση) MITO.Αυτο το αμαξι που μοιαζει με μικι μαους εχει το σημα της πιο στιλατης μαρκας.Ελεος
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Ε ρε που καταντησαν την Alfa Romeo,να εχει στην γκαμα της αμαξι σαν (που λεει και η διαφημηση) MITO.Αυτο το αμαξι που μοιαζει με μικι μαους εχει το σημα της πιο στιλατης μαρκας.ΕλεοςΜαρίνο η Mito καλά κάνει και υπάρχει στην γκάμα. Εξάλλου το ίδιο έκανε και η Audi που έβγαλε ένα premium Polo, ενώ citycar θα βγάλει και η BMW. Ας μην τα βλέπουμε όλα μαύρα(όχι ότι δεν είναι όμως )
Το θέμα είναι ότι η Alfa Romeo σήμερα τείνει να γίνει ολοκληρωτικά ένας κατασκευαστής rebadged Fiat ενώ θα περίμενε κανείς να δίνει περισσότερη σημασία στο D & E segment και στα παράγωγα αυτών(sprint-spider)....
Tα οποία όμως έχει παραμελήσει, για αυτό και η αυστηρή κριτική.....Δεν μας φταίει αυτή καθεαυτή η Mito, αλλά η στρατηγική της mamma Fiat που έχει μετατρέψει μια καθαρόαιμη sport μάρκα με προμετωπίδα τους αγώνες(άλλοτε F1 & τελευταία τα πρωταθλήματα τουρισμού), σε έναν αμιγώς citycar constructor αφήνοντας ουσιαστικά στους άλλους την πελατεία που ζητά αυτοκίνητα αντάξια της Ιστορίας της μάρκας....
Για αυτό προτιμώ να πουληθεί στην VAG και να διαθέτει μια γκάμα προς τα πάνω segments παρά να γίνει ένας κατασκευαστής εξειδικευμένος στα Α/Β/C seg.....
Σε κάποιους νεόκοπους alfisti αυτό αρκεί.... -
Βέβαια ο μικυ μαους πουλάει αρκετά καλα για τα δεδομένα της φιρμας...
Ξέρεις κανένα αυτοκίνητο που να αρέσει σε όλους;; -
Φιλε red monster, η Alfa Romeo δεν ειναι σαν τις αλλες μαρκες.Δεν με ενδιαφερει αν πουλαει η οχι,αλλωστε δεν τα βαζω στην τσεπη μου.Alfa Romeo σημαινει για εμενα 155/156/159, σημαινει 147,brera,8c και πολλα αλλα αριστουργηματα, μοντελα απο το μακρινο παρελθον δεν μπαινω καν στον κοπο να σκεφτω γιατι απλα θα στεναχωρηθω αμα συκρινω την τεραστια ιστορια του χθες,με καποια μοντελα που λανσαρει σημερα.Δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε ολα με τον Giuseppe Busso.
-
Εσύ φίλε, ναι, εσύ που στεναχωριέσαι με τα μοντέλα που λανσάρει η Alfa Romeo σήμερα, μπορείς να μου κάνεις την παρακάτω μικρή χαρούλα; Μπορείς πολύ γρήγορα να μου αναφέρεις κατά τη γνώμη σου:
α) Ένα supermini που να είναι καλύτερο της Mito;
β) Ένα μικρομεσαίο που είναι καλύτερο της Giulietta;
Ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος να δω τι πιστεύεις, αυτό μόνο.
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Φιλε red monster, η Alfa Romeo δεν ειναι σαν τις αλλες μαρκες.Δεν με ενδιαφερει αν πουλαει η οχι,αλλωστε δεν τα βαζω στην τσεπη μου.Alfa Romeo σημαινει για εμενα 155/156/159, σημαινει 147,brera,8c και πολλα αλλα αριστουργηματα, μοντελα απο το μακρινο παρελθον δεν μπαινω καν στον κοπο να σκεφτω γιατι απλα θα στεναχωρηθω αμα συκρινω την τεραστια ιστορια του χθες,με καποια μοντελα που λανσαρει σημερα.Δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε ολα με τον Giuseppe Busso.Φίλε μου ... Λέγεται απλά εξέλιξη της αυτ/ας...
Και η 47 Όταν είχε παρουσιαστεί είχαν θέματα με το παρελθόν...
Η 59 Απο την Άλλη ερχόταν με λάθος μοτέρ στη χώρα μας...μέχρι την έλευση της tb...
Καλο το παρελθόν , αλλα το ΠΟΛΥ λιβανισμα οδηγεί στην αρχαιολαγνει...
Άλλο αν δεν σου αρέσει αισθητικά... Το αισθητικό κομμάτι είναι τελείως υποκειμενικό... -
Γραφικοι
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
ΓραφικοιΚουκουρουκου...
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Εσύ φίλε, ναι, εσύ που στεναχωριέσαι με τα μοντέλα που λανσάρει η Alfa Romeo σήμερα, μπορείς να μου κάνεις την παρακάτω μικρή χαρούλα; Μπορείς πολύ γρήγορα να μου αναφέρεις κατά τη γνώμη σου:α) Ένα supermini που να είναι καλύτερο της Mito;
β) Ένα μικρομεσαίο που είναι καλύτερο της Giulietta;
Ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος να δω τι πιστεύεις, αυτό μόνο.
Κάτσε γιατί και εγώ είμαι πολύ περίεργος με το τι πιστεύεις εσύ.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι η αυτά τα 2 είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους? Με ποιά κριτήρια?
Γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά κριτήρια και με αυτά αγοράζει αυτοκίνητο.
Γι'αυτό και υπάρχουν ένα σωρό επιλογές ειδικά στα σουπερμινι και πολλές από αυτές πιστεύω είναι ισάξιες.
Άλλα σουπερ μινι είναι καλύτερα σε άλλους τομείς και άλλα σε άλλους. Βάσει πάντα τα θέλω του καθενός.Πές μου και εσύ τώρα οτι κατέληξες οτι αυτά τα 2 είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους έτσι απλά επειδή είναι alfa romeo να πάω να πέσω από κανά γκρεμό..Και όταν λένε μετά κάποιους κολλημένους με μια μάρκα δε το παραδέχονται..
Όποιο αυτοκίνητο και να σου πεί οτι είναι καλύτερο από αυτά εσύ τι θα του πείς? Οτι δεν είναι? Αν είχαμε όλοι τα ίδια κριτήρια και γούστα θα υπήρχε μόνο μια αυτοκινητοβιομηχανία και θα κυκλοφορούσαμε όλοι με το ίδιο αυτοκίνητο..
Έλεος δηλαδή..Δεν τα μπορώ αυτά τα κολλημένα..
-
ηθελε να μαθει αν η απαντηση ειναι:
α)polo
β)golf
-
Άλλο πάλι και αυτό το κόμπλεξ με τα vw. Δε το καταλαβαίνω..Εννοείται οτι αν κάποιος πάρει το polo του αρέσει περισσότερο σαν σύνολο από τη Mito. Τι να κάνουμε τώρα.. Του ταιριάζει πιο πολύ. Μπήκε μέσα και είπε 'αυτό θέλω'.
Να του πούμε δε σου κάνει αυτό το αμάξι ντε και καλά? Θέλει dsg o άνθρωπος ξέρω γώ..Πρέπει να καταλάβουμε οτι τα γούστα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και πιστεύω υπάρχουν πάρα πολλοί που θεωρούν το polo καλύτερο από τη Mito και άλλοι τόσοι το αντίστροφο. Κανείς δε πιστεύω οτι έχει άδικο.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008