-
Καλοταξιδο Giuseppe Busso.... Kαλα χιλιομετρα...
Truth be told, οικονομικα(φοροι,τιμη κτλπ) και τεχνικα(tsi,haldex,dcc κ.α) ειναι ο απολυτος συνδυασμος για την Ελλαδα....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Καλοταξιδο Giuseppe Busso.... Kαλα χιλιομετρα...Truth be told, οικονομικα(φοροι,τιμη κτλπ) και τεχνικα(tsi,haldex,dcc κ.α) ειναι ο απολυτος συνδυασμος για την Ελλαδα....
Πες το ψεματα...Θελω 2.5λιτρο με πολλα αλογα αλλα με βλεπω να ασχολουμαι με κανα TSi και την εφαρμογη του πανω στο focus...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
o tempora
o mores
όπως έλεγε και ο αστερίξΟι περισσότεροι κάνουν όπως στο avatar σου?
Ταιριάζει με αυτό που γράφεις
-
Καλοτάξιδο Giuseppe Busso!
-
καλοριζικο και καλοταξιδο το tiguan..!!
δε μοιαζει ομως του 'κουτιου'... μεταχειρισμενο ειναι..?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καλοσήρθες στον θαυμαστό κόσμο των SUV και 4Χ4.Δεν θα ξανακατέβεις πλέον χαμηλά.....Καλοτάξιδο .
καλόταξιδο κι από μένα . Το ικανό αυτοκίνητο για τους ελληνικούς δρόμους . Δε θα φοβάσαι να λακκούβες σαμαράκια και χτυπήματα στις ζάντες
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καλοσήρθες στον θαυμαστό κόσμο των SUV και 4Χ4.Δεν θα ξανακατέβεις πλέον χαμηλά.....Καλοτάξιδο .
Εμενα παλι μ'αρεσει να ανεβοκατεβαινω.
Καλοταξιδο Busso.
-
Πάρτε και τη δικιά μου αρχαιολογία δίπλα σε 'φίλους' της:
( μακάρι ο αντικαταστάτης της να βρίσκεται ανάμεσά τους )
-
Ritmoooo... Και φαινεται και αψογο Αρη! Μη διανοηθειται να το πεταξετε-αποσυρετε τωρα που ψαχνετε για αμαξι..
Στην τελικη εχουμε και τον πορωμενο ριτμακια τον Στελιο (ritmo130tc) που θα ηθελε πιστευω να αναλαβει.. -
Και εγω διαβαζα τοσες ασκοπες σελιδες εντονη κριτικη σε g και μιτο, οτι δεν ταιριαζαν στην νεα εποχη
της αλφα και γενικοτερα ενα μηδενισμο, και πιστευα οτι εισαι σκληροπυρηνικος, και αντι αυτου αγορασες tiguan;;
Αν ειναι οι 'προτιμησεις' να καθοριζονται αναλογως απο τον εργοδοτη που σε ταιζει, τοτε οκ, άλλο ομως φιλος μιας μαρκας και αλλο υποστηρικτης λογω επαγγελματικης σχεσης.
Και οπως λες ειναι καλυτερο απο την 159....
Τι σχεση εχει με την 159, ειναι σε αλλη κατηγορια και σε αλλη τιμη, καμια σχεση, το ενα ειναι πολυτελες sport sedan με 1,7 turbo και το αλλο ειναι suv με 1,4 turbo.
Αλλες αναγκες καλυπτει το ενα και αλλες αλλο, το καθενα εχει το το αγοραραστικο του κοινο.
Καμια σχεση μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα.
Οπως και να εχει, καλο τάξιδο. -
@Αρης
Πινακιδες ιστορικου αμεσα
Μη διανοηθεις να το φαει η πρεσα. -
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
και πιστευα οτι εισαι σκληροπυρηνικος, και αντι αυτου αγορασες tiguan;;Εχεις να προτεινεις κατι αλλο για εμας τους σκληροπυρηνικους, σε suv-off road;
-
Και εγω διαβαζα τοσες ασκοπες σελιδες εντονη κριτικη σε g και μιτο, οτι δεν ταιριαζαν στην νεα εποχη
της αλφα και γενικοτερα ενα μηδενισμο, και πιστευα οτι εισαι σκληροπυρηνικος, και αντι αυτου αγορασες tiguan;;
Αν ειναι οι 'προτιμησεις' να καθοριζονται αναλογως απο τον εργοδοτη που σε ταιζει, τοτε οκ, άλλο ομως φιλος μιας μαρκας και αλλο υποστηρικτης λογω επαγγελματικης σχεσης.
Και οπως λες ειναι καλυτερο απο την 159....
Τι σχεση εχει με την 159, ειναι σε αλλη κατηγορια και σε αλλη τιμη, καμια σχεση, το ενα ειναι πολυτελες sport sedan με 1,7 turbo και το αλλο ειναι suv με 1,4 turbo.
Αλλες αναγκες καλυπτει το ενα και αλλες αλλο, το καθενα εχει το το αγοραραστικο του κοινο.
Καμια σχεση μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα.
Οπως και να εχει, καλο τάξιδο.Απορώ πραγματικά με τη λογική των 'Ιταλών'.
Δηλαδή αν κάποιος πάρει Tiguan, πάει? Τέρμα? Τελείωσε? Είναι για τη πυρά?
Να υπενθυμίσω πως όπως γράφτηκε, έχει μια 147 στο γκαράζ του.
Άλλωστε σε λίγο καιρό που η VW θα αγοράσει την Αlfa και το Tiguan ξαδερφάκι θα είναι.
-
Το οτι αγορασε κατι αλλο απο αυτο που εχει, φυσικα και δεν ειναι για την πυρα.
Ειπε καποιος κατι τετοιο;;
Δεν υπαρχει εδω καμια τετοια λογικη των 'ιταλων', οπως αφηνεις να εννοηθει.
Και δεν ειμαι 'ιταλος', δεν εχω γεμισει 'ιταλικα' διακριτικα-foto το avatar μου...
Το θεμα ειναι οτι διαβαζα τοσες σελιδες στις οποιες υπηρχε ενας μηδενισμος οπως ειπα για g-μιτο οτι δεν ηταν σκληροπυρηνικες, και ξαφνικα τσουπ η αντιπροταση:tiguan, εκει υπαρχει ανακολουθια!
Και μαλιστα tiguan σε ατυπο συγκριτικο με 159..... αυτο εξηγειται, φυσικα με την αλλαγη του εργοδοτη.....
Aπλα μην αυτοπροσδιοριζομαστε ψαγμενοι οπαδοι και δηθεν alfisti ή βαγκιστι ή οτιδηποτε αλλο.....Αυτο ειναι αλλο πραγμα-μην τα μπερδευουμε.
Αλλο οπαδος, αλλο ευκαιριακος αγοραστης-αδιαφορος και αλλος υπαλληλος μια εταιρειας....κατα συνεπεια και υποστηρικτης !
Οσο για σκληροπυρηνικο suv δεν εχω να προτεινω διοτι 1ο δεν εχει η αλφα στην γκαμα, 2ο γιατι δεν μου αρεσουν τα suv, μου αρεσουν τα 4χ4!
Το σκληροπυρηνικο αναφερθηκε διοτι με τις κριτικες που ακουσα, περιμενα τα γουστα να ειναι προσανατολισμενα καπου αλλου και οχι εκει.
Οσο για την λογικη των 'γερμανων' να αναφερθω και εγω και να πω γιατι ειναι τοσο προβλεψιμη;...
Εκδηλωθηκαν οι γνωστες αντιδρασεις απο μια δηλωση και μονο του κ.Πιχ (ή οπως λενε τον κυριο), μεγαλη χαρα!
Για να υπαρχει βασιμη κουβεντα περι εξαγορας θα πρεπει να υπαρχει συμβαν, και εδω δεν υπαρχουν ουτε 'προκατακτικα'... Εκτος αν κανουμε κουβεντες τυπου 'espesso'! -
Και δεν ειμαι 'ιταλος', δεν εχω γεμισει 'ιταλικα' διακριτικα-foto το avatar μου...
Το θεμα ειναι οτι διαβαζα τοσες σελιδες στις οποιες υπηρχε ενας μηδενισμος οπως ειπα για g-μιτο οτι δεν ηταν σκληροπυρηνικες, και ξαφνικα τσουπ η αντιπροταση:tiguan, εκει υπαρχει ανακολουθια!
Και μαλιστα tiguan σε ατυπο συγκριτικο με 159..... αυτο εξηγειται, φυσικα με την αλλαγη του εργοδοτη.....
Aπλα μην αυτοπροσδιοριζομαστε ψαγμενοι οπαδοι και δηθεν alfisti ή βαγκιστι ή οτιδηποτε αλλο.....Αυτο ειναι αλλο πραγμα-μην τα μπερδευουμε.
Αλλο οπαδος, αλλο ευκαιριακος αγοραστης-αδιαφορος και αλλος υπαλληλος μια εταιρειας....κατα συνεπεια και υποστηρικτης !
Οσο για σκληροπυρηνικο suv δεν εχω να προτεινω διοτι 1ο δεν εχει η αλφα στην γκαμα, 2ο γιατι δεν μου αρεσουν τα suv, μου αρεσουν τα 4χ4!
Το σκληροπυρηνικο αναφερθηκε διοτι με τις κριτικες που ακουσα, περιμενα τα γουστα να ειναι προσανατολισμενα καπου αλλου και οχι εκει.
Οσο για την λογικη των 'γερμανων' να αναφερθω και εγω και να πω γιατι ειναι τοσο προβλεψιμη;...
Εκδηλωθηκαν οι γνωστες αντιδρασεις απο μια δηλωση και μονο του κ.Πιχ (ή οπως λενε τον κυριο), μεγαλη χαρα!
Για να υπαρχει βασιμη κουβεντα περι εξαγορας θα πρεπει να υπαρχει συμβαν, και εδω δεν υπαρχουν ουτε 'προκατακτικα'... Εκτος αν κανουμε κουβεντες τυπου 'espesso'!Όχι εντάξει...”Ιταλός” δεν είσαι...απλά έχεις “Milaneziko” nickname
Δεν υπήρχε μηδενισμός τόσο στη συμπεριφορά νομίζω, όσο στη ποιότητα κατασκευής στην οποία συμφωνώ btw. Ποιός άλλωστε μπορεί πραγματικά να διαφωνήσει με αυτό κοιτώντας τα μοντέλα του ανταγωνισμού?
Άτυπο συγκριτικό με την 159? Ο αγοραστής που έχει “X” ευρώ να διαθέσει κοιτάει να καλύψει ΠΛΗΡΩΣ τις ανάγκες του. Τόσο απλά. Τους χώρους στην 159 τους έχεις δει? Τους χώρους του Tiguan? Άρα γιατί υπάρχει ανακολουθία? Το χαζό κατά την άποψή μου θα ήταν να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο των 25.000 ευρώ το οποίο δεν καλύπτει τις πρακτικές ανάγκες του.
Κι μένα δεν μου αρέσουν τα SUV, ποτέ δε θα αγόραζα...αλλά το συγκεκριμένο, sorry... τα κάνει όλα και συμφέρει και μάλιστα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αντίπαλο στη κατηγορία και χρήματα που παίζει.
Τέλος η έννοια “οπαδός” ταιριάζει στο ποδόσφαιρο. Μην τα μπλέκεις.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για να υπαρχει βασιμη κουβεντα περι εξαγορας θα πρεπει να υπαρχει συμβαν, και εδω δεν υπαρχουν ουτε 'προκατακτικα'... Εκτος αν κανουμε κουβεντες τυπου 'espesso'!Όχι εντάξει...”Ιταλός” δεν είσαι...απλά έχεις “Milaneziko” nickname
Δεν υπήρχε μηδενισμός τόσο στη συμπεριφορά νομίζω, όσο στη ποιότητα κατασκευής στην οποία συμφωνώ btw. Ποιός άλλωστε μπορεί πραγματικά να διαφωνήσει με αυτό κοιτώντας τα μοντέλα του ανταγωνισμού?
Άτυπο συγκριτικό με την 159? Ο αγοραστής που έχει “X” ευρώ να διαθέσει κοιτάει να καλύψει ΠΛΗΡΩΣ τις ανάγκες του. Τόσο απλά. Τους χώρους στην 159 τους έχεις δει? Τους χώρους του Tiguan? Άρα γιατί υπάρχει ανακολουθία? Το χαζό κατά την άποψή μου θα ήταν να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο των 25.000 ευρώ το οποίο δεν καλύπτει τις πρακτικές ανάγκες του.
Κι μένα δεν μου αρέσουν τα SUV, ποτέ δε θα αγόραζα...αλλά το συγκεκριμένο, sorry... τα κάνει όλα και συμφέρει και μάλιστα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αντίπαλο στη κατηγορία και χρήματα που παίζει.
Τέλος η έννοια “οπαδός” ταιριάζει στο ποδόσφαιρο. Μην τα μπλέκεις.
το milanezos πρεπει να παραπεμπει σε κατι συγκεκριμενο ή μπορει να αναφερεται σε κατι γενικοτερο...επετρεψε μου να γνωριζω καλυτερα.
Οσο για την ποιοτητα κατασκευης που αναφερει και εσυ αναπαραγαγεις και μαλιστα λανθασμενα, θα σου πω οτι ειναι κατι το οποιο γραφεται και μαλιστα σε τοσο εντονο τονο, μονο σε αυτο το φορουμ, απο 'καποιους' αντκειμενικους, γιατι πουθενα δεν εχει αναφερθει περι κακης ποιοτητας (τυπος,φορουμ, πλειοψηφια οσων ετυχαν να την δοκιμασουν),περαν απο τις θρυλικες πορτες, μαλλον αυτοι που αναφερονται περι κακης ποιοτητας γνωριζουν κατι παραπανω, γιατι αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω.
Μηπως πιστευεις λογω φωτο σου, πχ επειδη αναφερθηκες περι ανταγωνισμου, οτι η ανταγωνιστρια σειρα 1 της bmw, εχει καλυτερη ποιοτητα, μην απαντησεις, το εχουν κανει για σενα, πριν απο σενα, ακομη και περιοδικα γερμανοκρατουμενα (ναι ακομη και το αντικειμενικα autobild, automoto...για αλλα περισσοτερο αντικειμενικα δεν το συζηταω).
Για την 159 τυχαινει να την εχει κολλητος φιλος μου, και εχω κατσει πισω (1,88 ειμαι) και δεν ειχα προβλημα, ουτε αυτος που την εχει.
Τωρα εαν το θετεις για περισσια χωρων, η 159 δεν ειναι ο τομεας της αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη εχει το tiguan περισσοτερους, ειναι και καλυτερο συνολικα αυτοκινητο.
Δηλαδη οι χωροι ειναι αυτοι που κανουν ενα αυτοκινητο καλυτερο;
Αρα και παλι το tiguan ειναι καλυτερο απο μια πχ bmw series 3 γιατι εκει οντως υπαρχει μεγαλο προβλημα χωρων.
Με την ιδια λογικη για συγκρισεις ανεξαρτητου κατηγοριων πχ συγκρινω ενα opel corsa opc foul extra , με τιμη ιση με το tiguan και επειδη το corsa ειναι γρηγοροτερο ,αρα ειναι και καλυτερο!
Τι διαπιστωσεις ειναι αυτες;;;;
Εδω ευκολα βλεπω 'αυτοδιοριζονται' νικητες.
Οπαδος να σε πληροφορησω σημαινει: αυτός που ειναι θιασώτης....αρα δεν ειναι απαραιτητος θιασωτης καποιας ομαδας.
Μαλλον ταιριαζει και στην αυτοκινηση; Τι λες; -
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Καλά άριστο είναι.Μπράβο σου.Μην το πετάξει αυτό το τουτουνάκι.Πολύ κρίμα να πάει για σίδερα
-
Για την 159 τυχαινει να την εχει κολλητος φιλος μου, και εχω κατσει πισω (1,88 ειμαι) και δεν ειχα προβλημα, ουτε αυτος που την εχει.
Γιατι δεν δοκιμασες στην δικια σου αφου
Το οτι εχω στην κατοχη μου ενα type-r MY 2003 και μια alfa 159, μονο αυτο δεν αποδεικνυει.
viewtopic.php?f=15&t=12338&start=7770#p2015792 -
Giuseppe ο αδελφός μου είσαι και γράφεις στο forum τόσον καιρό; (κι αυτός έχει 147 και tiguan)
Καλοτάξιδο να 'ναι!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!