-
ωραίο βράδυ Κυριακής περάσαμε, άντε καληνύχτα παιδάκια.
-
Τι πμ σου ήρθε ρε σηφη..?? και απο ποιον ? Mισα πράγματα μας λες..!!!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
δεν θέλω να απαντήσω στο ΠΜ που μου ήρθε.αλλά κάτι μου λέει πως εδώ δεν επιτρέπετε η διαφήμιση επιχειρήσεων, η κάνω λάθος.
Σωστά, δεν επιτρέπεται η διαφήμιση, και δεν πρέπει κανεις να χρησιμοποιεί ένα φορουμ για αυτό το λόγο, αλλα για να μοιράζεται με άλλους την αγάπη του και τις γνώσεις του για το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει.
Η δυσφήμιση όμως πρεπει να επιτρέπεται ?
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Τι πμ σου ήρθε ρε σηφη..?? και απο ποιον ? Mισα πράγματα μας λες..!!!όταν ξεκινά το νταβαντούρι, κλειδώνονται θέματα διαγράφονται ποστ εσείς έχετε πάει για καφέ, ας φροντίζατε και να ήσασταν εδώ.
καλή εβδομάδα για όλους. -
Του Αγίου Stuboυ σήμερα;
Έτη πολλά!! -
και τις δικές μου ευχές.
-
Ευχαριστώ κύριοι, αλλάδεν ισχύει.... Γιορτάζω στις 17 ιουλίου [της Αγίας Μαρίνας (δεν θέλω γέλια)].
Παρόλα αυτά, δώρα δέχομαι !!! -
δεν φταίω εγώ με παρέσυρε ο απου πάνω μου.
-
Βρε τι πάθαμε ....
Μεγάλη η χάρη της. -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΙΧΑΛΗ 124 abarth stradale
-
To Σαββατοκύριακο (που δυστυχώς δεν είχα πρόσβαση, όπως είναι γνωστό εξάλλου) δημιουργήθηκε μία ακόμα ας το πούμε παρεξήγηση. Το ποιος είχε δίκιο ή άδικο δε με ενδιαφέρει. Ότι ο χρήστης (χάρη στον οποίο δημιουργήθηκε η παρεξήγηση) είναι μαντράς, νομίζω ότι είναι δεκτό από όλους. Επίσης για τις γνώσεις του Τρύφωνα ειδικά στα ιταλικά πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα δεν χωράει αμφισβήτηση. Ούτε για το ότι είναι λίγο εριστικός (και είχε δημιουργηθεί θέμα και πολύ παλιότερα) χωράει αμφισβήτηση. Από την άλλη όμως ο APR για μία ακόμα φορά έφυγε από το μπάχαλο των Ελληνικών Αγώνων και ήρθε εδώ (ακριβώς μόλις μυρίστηκε φασαρία, ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!).
Και επειδή θεωρώ ότι το θέμα τις Ferrari (όπως και κάθε θέμα που πρέπει να λειτουργεί ως εγκυκλοπαίδεια και ως χώρος διευκρινήσεων κτλ) δεν είναι το κατάλληλο, μετέφερα την συνέχεια εδώ, μαζί με μερικά επίμαχα ποστ.
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
..εχουν φυγει οι περισσοτεροι σοβαροι και γνωστες του θεματος < κλασικο αυτοκινητο >απο εδω μεσα γιατι με τις γελοιοτητες του καθε ασχετιδη, δεν βρiσκουν πλεον θεση και δεν αισθανονται οτι μπορουν να προσφερουν σ'αυτους που το εχουν αναγκη...
Με την ασχετοσυνη και την νεοελληνικη νοοτροπια(μονο δικαιωματα...,υποχρεωσεις στην ποιοτητα-αγνωστο θεμα) εχουν ισοπεδωσει τα παντα ....κι εδω μεσα !
Ο καθε τσιγκοπαφυλας εγινε ... και !.......
αντε ρε............................!!!!!
Γενικα..
+10000000Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό. Οι δίχως στοιχεία και βάση μπηχτές του APR ή το ότι υπάρχουν μέλη που θεωρούν ότι έχει δίκιο.
Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι η Alba ή ο Djet (γιατί είναι από τους σοβαρότερους γνώστες εδώ μέσα) δε γράφουν (τουλάχιστον με το ρυθμό που γράφανε) επειδή μπήκε πχ ο Πρόδρομος (αναφέρω το όνομα μου για να μην μπούμε στη διαδικάσία των μπηχτών πάλι) και έγραψε ότι του αρέσουν τα αμερικάνικα? Ή επειδή υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που τους αρέσουν οι μεγάλες μπερλίνες των 60-70ies? Ή χάσαν την υπομονή τους προσπαθώντας να διορθώσουν τις απίστευτες παραφιλιλογίες των άσχτεων και σαβούριδων υπόλοιπων μελών...Μα καλά, είσαι σοβαρός άνθρωπε μου? Το ενδεχόμενο να βαρέθηκαν να γράφουν σε φόρουμ το έχει σκεφτεί κανείς? Το ενδεχόμενο να έχουν εργασιακές ή οικογενειακές υποχρεώσεις? Μήπως το ότι έχουν βαρεθεί να ακούνε τη γκρίνια μερικών σε οτιδήποτε δεν είναι ιταλικό ή σωληνωτό? Γιατί όλα αυτά είναι πιο πιθανά, από το να νευρίασαν επειδή εγώ έχω Chevrolet ή επειδή ο μικρός Γιωργάκης δεν γνωρίζει την carozzeria Touring!
Ξεκινήστε να σκέφτεστε πιο λογικά και πάψτε να θεωρείτε ότι όσοι έχουν γνώσεις είναι κάτι τελειωμένοι εριστικοί κομπλεξικοί τυπάκοι, που είναι τόσο ανώτεροι που βαριούνται να ασχολούνται με τους κοινούς θνητούς, και που το μόνο που προσπαθούν είναι να φτιάξουν μία βάση δεδομένων με τις γνώσεις τους και οι υπόλοιποι λαϊκοί τύποι απλά τπους ενοχλούν. Τα φόρουμ έχουν πιο πολύ τη λογική του σχολείου (που ο μαθητής και το λάθος θα το πει και τη χαζομάρα του θα την κάνει), όπου οι ΓΝΩΣΤΕΣ θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τις διαστρεβλωμένες γνώσεις που έχουν οι υπόλοιποι.
Αντίθετα για βάσεις δεδομένων καλύτερα κοιτάξτε στα blogs.
Το γιατί εξαφανιστήκαν λοιπόν κάποια μέλη καλύτερα να το ψάξετε στην πραγματική τους ζωή, και στην άσχημη συμπεριφορά κάποιων. Το να λες κάτι λάθος, αλλά να δέχεσαι αμέσως το λάθος σου και να μαθαίνεις το σωστό δεν είναι μεμπτό. Το να βρίζεις τους πάντες και τα πάντα όμως, δίχως κανένα λόγο, δίχως στοιχεία και επιχειρήματα για να στηρίξεις την άποψη σου, και απλά να εμφανίζεσαι όταν έχει φασαρία είναι απλά γελοίο και τραγικό!
Όσο για το και να σου πω ότι καμία από τις δύο λέξεις (ή καλύτερα ιδιότητες) δεν αφορούν μονάχα αυτούς που ασχολούνται με τα πανάκριβα αυτοκίνητα και τα αγωνιστικά.
Συλλέκτης είναι και αυτός που μαζεύει τηλεκάρτες, και αναπαλαιωτής αυτός που αναπαλαιώνει το τετράπορτο Kadett του πατέρα του. Τι να κάνουμε...Οταν ειναι προσβλητική γιατι απευθυνεται σε αλλα μελη του φορουμ ναι.Δεν χρειαζεται να υψωνεις τους τονους,ουτε σε πρόσβαλε κανεις ουτε τιποτα.[mod]
αγαπητε μου bill33 oταν ο χρηστης δεν εχει την στοιχιωδη νοημοσινη να καταλαβει οτι **προσβαλει **εναν κοσμο με γνωσεις που εχει μοχθησει να αποκτησει , και μας κανει την χαρη και τις καταθετει εδω , προβαλωντας τις αρλουμπες του , θα προσβληθει (ουσιαστικα οχι τυποις ) απο μια λεξουλα ? ας μην παιζουμε με τις λεξεις , το θεμα ειναι πολυ πιο σοβαρο και αφορα ετουτο εδω το φορουμ που το εχουν κανει σκουπιδοτοπο , αρκετοι τσιγκοπαφιλες .....
Ειναι ζητημα αν εχουν πατησει και διαβασει απ'το νουμερο ενα σελιδα του θεματος κανεις απ'αυτους που καταθετουν τις ανοησιες τους στα διαφορα θεματα , που σημαινει οτι δεν ενδιαφεροντε να μαθουν , απλα να θεματα τους , χωρις να τους απασχολουν οι συνεπειες και τα αποτελεσματα της ρυπανσης τους .Ειναι ανθρωποι ομως που σεβοντε τον χωρο και αυτους που μπορουν και τους πλουτιζουν τις γνωσεις , κι αυτους τιμουν εδω μεσα οπως και τους αξιζει , και τους αλλους τους εχουν για φτυσιμο γιατι αυτο τους αξιζει .
σορυ που στα λεω εσενα , αλλα σε βρηκα προχειρο
Θέλω να μου εξηγήσεις πως έγινε ένα ολόκληρο φόρουμ σκουπιδότοπος. Με παραδείγματα παρακαλώ. Και μην αναφέρεις το Safari, γιατί ουσιαστικά είναι μία βάση δεδομένων φωτογραφιών και τίποτα άλλο. Δεν δημιουργήθηκε μόνο για να βρίσκουμε τα Alpine και τα Alfa Romeo. Ούτε για να βάζουμε μονάχα ολόκληρωμένα αυτοκίνητα και όχι απλούς δότες ή απλά κουφάρια. Αν θες διάβασε και το αρχικό ποστ του Διγέτιου όταν δημιούργησε το θέμα. Στο υπόλοιπο φόρουμ των κλασικών τι σκουπίδια βλέπεις και τι σε ενοχεί?
Μπορείς να γράψεις μία καθαρή και ξάστερη απάντηση, χωρίς μπηχτές, υπαινηγμούς και ειρωνίες? Ο κόσμος ότι θέλει να πει το λέει σωστά, σταράτα και έξω από τα δόντια και όχι με χρησμούς της Πυθίας...
'τσιγκοπαφιλες' είμαστε όλοι όσοι έχουμε ταπεινά οικογενειακά αυτοκίνητα του 60 και του 70, ή κάποια άτομα συγκεκριμένα?
Και τι ακριβώς κάνει ένα Alpine καλύτερο από έναν σκαραβαίο ή ένα ΜΙΝΙ. Μήπως είναι σημαντικότεροι οι αγώνες (που πάντα αφορούσαν τους λίγους) από την καθημερινή ζωή και το ότι μερικά ταπεινά αυτοκίνητα κατάφεραν να διευκολύνουν πολύ τη ζωή του κόσμου και να εισάγουν 'πρωτοπορειακές' τεχνολογίες στο ευρύ κοινό?Αυτά από εμένα, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να θεματα μου...
-
+100000000000000000000000000000000000
-
Τσιγκοπάφυλες, πολύ όμορφη και σύνθετη λέξη που με παραπέμπει στην τέχνη της φανοποιίας.
Φανοποιία, η τέχνη του επισκευαστή χτυπημένων αμαξωμάτων, συνήθως σύγχρονων αμαξωμάτων, που στα τελευταία 10 - 15 χρόνια εξαντλεί την τέχνη στο ξεβίδωμα, βίδωμα και αλλαγής θυρών, φτερών, καπό, άντε και κανένα ίσιωμα στην καλίμπρα.
Καμμία σχέση με την μεγάλη τέχνη του αμαξοποιού, ο αμαξοποιός παίρνει ένα κομμάτι φύλλο λαμαρίνα DKP ή ένα κομμάτι φύλλο αλουμίνιο και το διαμορφώνει στρατζάρωντας, ή σφυρηλατώντας με σφυρί / σφυριά και κόντρες, ή με χτυπήματα ξύλινης ματσόλας σε κούφιο ξύλο ή σε σάκκο με άμμο, ή με χρήση English Wheel, σε καπό, πόρτα, φτερό, ουρανό κλπ.
Η αναπαλαίωση παλαιών αμαξωμάτων απαιτεί τεχνίτες παλαιάς κοπής όπως θα λέγαμε γιατί αυτοκίνητα παλαιά 40-50 χρόνων κάποιες φορές χρειάζονται εξαρτήματα λαμαρίνας που δεν υπάρχουν και πρέπει να γίνουν από την αρχή.
Και εδώ τίθετε το ερώτημα για την Ελλάδα, ποιός και που υπάρχει που δουλεύει όλα τα παλαιά εργαλεία, που δουλεύει με καλάΪ, που ξέρει να γυρίζει ανοξείδωτα με το καλάϊ, που μπορεί να φτιάξει ένα φτερό, ένα καπό στο χέρι από την αρχή, κανένας από τους σύγχρονους μαστόρους που νομίζουν ότι έπειδή επένδυσαν σε ένα σύγχρονο φανοβαφείο έμαθαν και τα μυστικά της τέχνης.
Ο αναπαλαιωτής αμαξωμάτων είναι κάτι άλλο που πλέον δεν ευδοκιμεί στην χώρα που ευδοκιμεί η φαιδρά πορτοκαλέα, όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλες χώρες με ανθρώπους που έχουν άλλες αξίες στο κεφάλι τους, που σέβονται την τέχνη τους, το αντικείμενο τους, και τον πελάτη τους και βεβαίως την περιουσία του.
Όπως βεβαίως και ο πελάτηξς εκτιμά αυτό που έχει στα χέρια του και χρειάζεται την βοήθεια του μάστορα για να επανέλθει σε κατάσταση απόλυτα καινουργή και θα πληρώσει όσα του ζητήσουν.
Εδώ ποιός θα πληρώσει σε ένα σάπιο αυτοκίνητο π.χ την αλλαγή / κατασκευή ολόκληρου πατώματος, μαρσπιέ εσωτερικών και εξωτερικών και κυρίως ποιός θα βρεθεί να το φτιάξει ακριβώς όπως ήταν. Κανείς, γιατί κανείς δεν πληρώνει και κανείς δεν φτιάχνει σε βάθος αυτές τις δουλειές, μπαίνει μια χλαπάτσα με λίγες πόντες με την MIG, λίγη τσίχλα αν είναι εσωτερικό, πολυεστερικός σιδερόστοκος αν είναι εξωτερικό, και τελειώσαμε, τώρα αν σε 3-5 χρόνια πάμε πάλι από την αρχή who cares.
Τώρα αν τσιγκοπάφυλες είναι οι επισκευαστές ή οι συλλέκτες δεν έχω καταλήξει, ξέρω πάντως ότι το υπερφίαλο του πράγματος το διεκδικούν κάτι ανεκδιήγητα μαστοράκια που επειδή έμαθαν να κολλάνε 5 πόντες και μερικά κλουβιά ( roll cage επί το Ελληνικότερο ) με γαζιά και μετά περνάνε τις καρότσες από την καλίμπρα για να τις ισιώσουν νομίζουν ότι είναι οι τρισμέγιστοι μάστορες, γιατί άλλο είναι η επένδυση και η επιτυχία στο εμπόριο και στην παροχή υπηρεσίας σε ένα χώρο που βασιλεύει η άγνοια του πελάτη, οπότε και του προσφέρονται προιόντα και υπηρεσίες που βολεύουν τον επενδυτή / επιχειρηματία / κακό μάστορα, καί άλλο είναι η προσφορά μιας τέχνης που έχει εκλείψει από βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης για την ίδια την τέχνη, οι χειρονακτικές τέχνες έχουν εκλείψει ούτως ή άλλως όλες ή σχεδόν όλες γιατί θέλουμε τα εύκολα σε αυτή τη χώρα, την αρπαχτή και να το παίζουμε και κάπως επειδή μπορούμε να κοροίδεύουμε.
Πάντως η λέξη τσιγκοπάφυλας είναι σπουδαία λέξη όπου και αν κολλάει.
-
σου εχω πει πολλάκις να γίνεις συγγραφεύς αλλά δεν με ακούς.
-
Προσωπικά σε ευχαριστώ για το όμορφο και ρομαντικό κείμενο και για την επεξήγηση της ετυμηγορίας μιας λέξης που δεν την ήξερα καν!
-
τσιγκοπάφυλας
δεν την βρήκα μέσα στον Μπαμπινιώτη. -
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Για τους καμμενους με τα ρεγκιουλαριτυ.GPS με τουλιπες!!!!!!!!
καλό φαίνεται βρε.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
To Σαββατοκύριακο (που δυστυχώς δεν είχα πρόσβαση, όπως είναι γνωστό εξάλλου) δημιουργήθηκε μία ακόμα ας το πούμε παρεξήγηση. Το ποιος είχε δίκιο ή άδικο δε με ενδιαφέρει. Ότι ο χρήστης (χάρη στον οποίο δημιουργήθηκε η παρεξήγηση) είναι μαντράς, νομίζω ότι είναι δεκτό από όλους. Επίσης για τις γνώσεις του Τρύφωνα ειδικά στα ιταλικά πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα δεν χωράει αμφισβήτηση. Ούτε για το ότι είναι λίγο εριστικός (και είχε δημιουργηθεί θέμα και πολύ παλιότερα) χωράει αμφισβήτηση. Από την άλλη όμως ο APR για μία ακόμα φορά έφυγε από το μπάχαλο των Ελληνικών Αγώνων και ήρθε εδώ (ακριβώς μόλις μυρίστηκε φασαρία, ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!).Και επειδή θεωρώ ότι το θέμα τις Ferrari (όπως και κάθε θέμα που πρέπει να λειτουργεί ως εγκυκλοπαίδεια και ως χώρος διευκρινήσεων κτλ) δεν είναι το κατάλληλο, μετέφερα την συνέχεια εδώ, μαζί με μερικά επίμαχα ποστ.
..εχουν φυγει οι περισσοτεροι σοβαροι και γνωστες του θεματος < κλασικο αυτοκινητο >απο εδω μεσα γιατι με τις γελοιοτητες του καθε ασχετιδη, δεν βρiσκουν πλεον θεση και δεν αισθανονται οτι μπορουν να προσφερουν σ'αυτους που το εχουν αναγκη...
Με την ασχετοσυνη και την νεοελληνικη νοοτροπια(μονο δικαιωματα...,υποχρεωσεις στην ποιοτητα-αγνωστο θεμα) εχουν ισοπεδωσει τα παντα ....κι εδω μεσα !
Ο καθε τσιγκοπαφυλας εγινε ... και !.......
αντε ρε............................!!!!!
Γενικα..
+10000000Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό. Οι δίχως στοιχεία και βάση μπηχτές του APR ή το ότι υπάρχουν μέλη που θεωρούν ότι έχει δίκιο.
Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι η Alba ή ο Djet (γιατί είναι από τους σοβαρότερους γνώστες εδώ μέσα) δε γράφουν (τουλάχιστον με το ρυθμό που γράφανε) επειδή μπήκε πχ ο Πρόδρομος (αναφέρω το όνομα μου για να μην μπούμε στη διαδικάσία των μπηχτών πάλι) και έγραψε ότι του αρέσουν τα αμερικάνικα? Ή επειδή υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που τους αρέσουν οι μεγάλες μπερλίνες των 60-70ies? Ή χάσαν την υπομονή τους προσπαθώντας να διορθώσουν τις απίστευτες παραφιλιλογίες των άσχτεων και σαβούριδων υπόλοιπων μελών...Μα καλά, είσαι σοβαρός άνθρωπε μου? Το ενδεχόμενο να βαρέθηκαν να γράφουν σε φόρουμ το έχει σκεφτεί κανείς? Το ενδεχόμενο να έχουν εργασιακές ή οικογενειακές υποχρεώσεις? Μήπως το ότι έχουν βαρεθεί να ακούνε τη γκρίνια μερικών σε οτιδήποτε δεν είναι ιταλικό ή σωληνωτό? Γιατί όλα αυτά είναι πιο πιθανά, από το να νευρίασαν επειδή εγώ έχω Chevrolet ή επειδή ο μικρός Γιωργάκης δεν γνωρίζει την carozzeria Touring!
Ξεκινήστε να σκέφτεστε πιο λογικά και πάψτε να θεωρείτε ότι όσοι έχουν γνώσεις είναι κάτι τελειωμένοι εριστικοί κομπλεξικοί τυπάκοι, που είναι τόσο ανώτεροι που βαριούνται να ασχολούνται με τους κοινούς θνητούς, και που το μόνο που προσπαθούν είναι να φτιάξουν μία βάση δεδομένων με τις γνώσεις τους και οι υπόλοιποι λαϊκοί τύποι απλά τπους ενοχλούν. Τα φόρουμ έχουν πιο πολύ τη λογική του σχολείου (που ο μαθητής και το λάθος θα το πει και τη χαζομάρα του θα την κάνει), όπου οι ΓΝΩΣΤΕΣ θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τις διαστρεβλωμένες γνώσεις που έχουν οι υπόλοιποι.
Αντίθετα για βάσεις δεδομένων καλύτερα κοιτάξτε στα blogs.
Το γιατί εξαφανιστήκαν λοιπόν κάποια μέλη καλύτερα να το ψάξετε στην πραγματική τους ζωή, και στην άσχημη συμπεριφορά κάποιων. Το να λες κάτι λάθος, αλλά να δέχεσαι αμέσως το λάθος σου και να μαθαίνεις το σωστό δεν είναι μεμπτό. Το να βρίζεις τους πάντες και τα πάντα όμως, δίχως κανένα λόγο, δίχως στοιχεία και επιχειρήματα για να στηρίξεις την άποψη σου, και απλά να εμφανίζεσαι όταν έχει φασαρία είναι απλά γελοίο και τραγικό!
Όσο για το και να σου πω ότι καμία από τις δύο λέξεις (ή καλύτερα ιδιότητες) δεν αφορούν μονάχα αυτούς που ασχολούνται με τα πανάκριβα αυτοκίνητα και τα αγωνιστικά.
Συλλέκτης είναι και αυτός που μαζεύει τηλεκάρτες, και αναπαλαιωτής αυτός που αναπαλαιώνει το τετράπορτο Kadett του πατέρα του. Τι να κάνουμε...Οταν ειναι προσβλητική γιατι απευθυνεται σε αλλα μελη του φορουμ ναι.Δεν χρειαζεται να υψωνεις τους τονους,ουτε σε πρόσβαλε κανεις ουτε τιποτα.[mod]
αγαπητε μου bill33 oταν ο χρηστης δεν εχει την στοιχιωδη νοημοσινη να καταλαβει οτι **προσβαλει **εναν κοσμο με γνωσεις που εχει μοχθησει να αποκτησει , και μας κανει την χαρη και τις καταθετει εδω , προβαλωντας τις αρλουμπες του , θα προσβληθει (ουσιαστικα οχι τυποις ) απο μια λεξουλα ? ας μην παιζουμε με τις λεξεις , το θεμα ειναι πολυ πιο σοβαρο και αφορα ετουτο εδω το φορουμ που το εχουν κανει σκουπιδοτοπο , αρκετοι τσιγκοπαφιλες .....
Ειναι ζητημα αν εχουν πατησει και διαβασει απ'το νουμερο ενα σελιδα του θεματος κανεις απ'αυτους που καταθετουν τις ανοησιες τους στα διαφορα θεματα , που σημαινει οτι δεν ενδιαφεροντε να μαθουν , απλα να θεματα τους , χωρις να τους απασχολουν οι συνεπειες και τα αποτελεσματα της ρυπανσης τους .Ειναι ανθρωποι ομως που σεβοντε τον χωρο και αυτους που μπορουν και τους πλουτιζουν τις γνωσεις , κι αυτους τιμουν εδω μεσα οπως και τους αξιζει , και τους αλλους τους εχουν για φτυσιμο γιατι αυτο τους αξιζει .
σορυ που στα λεω εσενα , αλλα σε βρηκα προχειρο
Θέλω να μου εξηγήσεις πως έγινε ένα ολόκληρο φόρουμ σκουπιδότοπος. Με παραδείγματα παρακαλώ. Και μην αναφέρεις το Safari, γιατί ουσιαστικά είναι μία βάση δεδομένων φωτογραφιών και τίποτα άλλο. Δεν δημιουργήθηκε μόνο για να βρίσκουμε τα Alpine και τα Alfa Romeo. Ούτε για να βάζουμε μονάχα ολόκληρωμένα αυτοκίνητα και όχι απλούς δότες ή απλά κουφάρια. Αν θες διάβασε και το αρχικό ποστ του Διγέτιου όταν δημιούργησε το θέμα. Στο υπόλοιπο φόρουμ των κλασικών τι σκουπίδια βλέπεις και τι σε ενοχεί?
Μπορείς να γράψεις μία καθαρή και ξάστερη απάντηση, χωρίς μπηχτές, υπαινηγμούς και ειρωνίες? Ο κόσμος ότι θέλει να πει το λέει σωστά, σταράτα και έξω από τα δόντια και όχι με χρησμούς της Πυθίας...
'τσιγκοπαφιλες' είμαστε όλοι όσοι έχουμε ταπεινά οικογενειακά αυτοκίνητα του 60 και του 70, ή κάποια άτομα συγκεκριμένα?
Και τι ακριβώς κάνει ένα Alpine καλύτερο από έναν σκαραβαίο ή ένα ΜΙΝΙ. Μήπως είναι σημαντικότεροι οι αγώνες (που πάντα αφορούσαν τους λίγους) από την καθημερινή ζωή και το ότι μερικά ταπεινά αυτοκίνητα κατάφεραν να διευκολύνουν πολύ τη ζωή του κόσμου και να εισάγουν 'πρωτοπορειακές' τεχνολογίες στο ευρύ κοινό?Αυτά από εμένα, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να θεματα μου...
εγω παντως ενα θα πω..!! οτι συμφωνησαμε και αλλοι στη συγκεκριμενη παραγραφο σιγουρα δεν ειναι τυχαιο και προσωπικα ξερω και αλλους που δεν το γραψανε αλλα συμφωνουν..
-
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]