Το μεγάλο γεγονός τελείωσε λοιπόν και μείναμε μονάχοι...
Τι μου μένει;
Η μοναδική ατμόσφαιρα που ζήσαμε στην Αθήνα, τα υπέροχα στάδια και γενικότερα οι υποδομές, τα χαμόγελα όλων, οι αθλητικές στιγμές που ήταν πολλές και ΒΕΒΑΙΑ οι εθελοντές που ήταν απίστευτοι.
Είδαμε και την κακή πλευρά. Αυτούς που εξυμνούσαμε πριν από λίγο καιρό, τώρα τους ρίχνουμε στην πυρά. Έτσι απλά. Εγώ διαφωνώ βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Στο αθλητικό μέρος τώρα θα μας μείνει ο αποχαιρετισμός στον Δήμα, το φοβερό double του El Guerrouj, η φοβερή Isinbayeva, το 4ο συνεχόμενο χρυσό του Pinsent που πάει να ισοφαρίσει τον Redgrave, το υψηλότατο επίπεδο των τουρνουά του Βόλεϊ και του Πόλο και άλλα που ίσως ξεχνάω.
Έδωσα το παρόν πολλές φορές:
[list:1ajqvhwb]
[:1ajqvhwb]Ελλάδα - Κούβα στο baseball. Εκπληκτική ατμόσφαιρα αφού το στάδιο ήταν γεμάτο με 7500 κόσμο . Βέβαια την περισσότερη ώρα εξηγούσα στους φίλους το παιχνίδι αλλά χαλάλι γιατί ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Άρεσε σε όλους.[/
1ajqvhwb]
[:1ajqvhwb]Ελλάδα - Πολωνία και Βραζιλία - Ιταλία στο Βόλεϊ. Απλά εκπληκτικά παιχνίδια (ειδικά το 2ο). [/
1ajqvhwb]
[:1ajqvhwb]Ελλάδα - Ιταλία, Σερβία - Ισπανία, Ρωσία - Γερμανία, Ουγγαρία - Ρωσία στο πόλο (3 μέρες). Το τέλειο πόλο. Τί είναι αυτοί οι Ούγγροι ρε παιδί μου [/
1ajqvhwb]
[:1ajqvhwb]3 ημέρες ποδηλασία πίστας. Το ποδηλατοδρόμιο υπέροχο, η πίστα ίσως η πιο γρήγορη του κόσμου και να τα Παγκόσμια και Ολυμπιακά ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο. Το άθλημα πολύ εντυπωσιακό από κοντά.[/
1ajqvhwb]
[:1ajqvhwb]Στίβο μια ημέρα αλλά η θέση όχι πολύ καλή. Το επι κοντώ ανδρών μπροστά μου και ο Stevenson να δίνει παράσταση [/
1ajqvhwb]
[:1ajqvhwb]Ρυθμική γυμναστική στον τελικό του ομαδικού. Θεατρική παράσταση και είναι απίστευτο το τι κάνουν αυτές οι κοπέλες [/
1ajqvhwb][/list:u:1ajqvhwb]
Και τώρα; Τελείωσε η άδεια, τελείωσε το καλοκαίρι, τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Ρε, τι πάθαμε