-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μια ferrari 550 maranello Προσπαθουσε να ντριφταρει στην στροφη του Κενταυρου χθες το μεσημερι...δεν τα πολυ καταφερε και εφυγε γκαζωτος προς βουλγαρη...
next time!
Εσύ το δίπλωσες ή στα 150 έχεις δυσκολία στο ντριφτ;
-
2 SLS και μια Murcie SV χθες στην Via Farini/Bologna..
δυστυχως δεν ειχα μαζι μου κανενα κινηtο με καμερα γιατι χρησιμοποιω ενα 1101 (εχω στειλει το κινητο στο σερβις)
-
Εξω απο τις Αντιπροσωπιες.. Lotus - Aston Martin..
RAPIDE
Infinity G37S
-
Πέτυχα σήμερα μία 430 παρκαρισμένη και χάζευα από κοντά τη μηχανή της. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο χοντροκομμένες ήταν οι κολλήσεις στο πλαίσιο που στηρίζει την μηχανή και πως τις άφησαν σε κοινή θέα.
Επίσης ρόζ (!) 911 χτες. Σαν να ήταν της Μπάρμπι!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
...
Επίσης ρόζ (!) 911 χτες. Σαν να ήταν της Μπάρμπι!Προφανώς ήταν της γνωστής Μπάρμπι με τις σαμπάνιες.
-
Ο χρήστης JN21 έγραψε:
απο κατασχεσεις ή απελπισμενους ιδιοκτητες?Ειδα οτι το μαγαζι εχει 5 labo με gr πινακιδες
-
dodge ram srt/10 γκρι απο βαρκιζα ως βουλιαγμενη.
τερας! -
Uploaded with ImageShack.us
Ετοιμαζεται για service η κοκκινη???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ετοιμαζεται για service η κοκκινη???
Αχ Αχ ..... ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ !!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Επίσης ρόζ (!) 911 χτες. Σαν να ήταν της Μπάρμπι!Ήμουνα Λονδίνο για λίγες μέρες και είδα κι εκεί μια ροζ 911. Επίσης πέραν των Porsche είδα μερικές Maybach, Rolls παλιές και νέες, κάμποσες Aston Martin (και με ματ ασημί χρώμα) και 2-3 Ferrari η μία μάλιστα μόλις έστριψε το βανάκι που την καθυστερούσε έκανε κι ένα άνοιγμα για να προσφέρει την σχετική ηχητική πανδαισία..... (την οποία ηχητική απόδοση της Ferrari βρίσκω σαφώς κακόφωνη και υποδεέστερη άλλων σπορ αυτοκινήτων.... η TVR παραμένει για μένα πολύ μπροστά).
Μέσα σε όλα αυτά αυτό που με κέρδισε περισσότερο ήταν το παρακάτω (δεν το βάζω στο αυστραλέζικο θέμα νομίζω του αξίζει κάτι καλύτερο)....
(ήταν λίγο πιο πέρα από το γνωστό ελληνικό καφέ Βυζάντιο)
-
Σα σοκολατακι Ferrero είναι
-
πιο μπροστά είναι παρκαρισμένα ένα subaru impreza sti και ένα audi rs6 -
-
Τι αμαξαρα ειναι αυτη.
-
υπεροχη οπως και τα προηγουμενα στην σελιδα
-
Εθεαθει και στο COSMOS αυτη την φορα ομως παρκαρισμενη μπροστα απο τις θεσεις των αναπηρων...
-
Νομίζω μια άσπρη τέτοια είδα και το απόγευμα Τετάρτης στην ευθεία του Ελ Βεν.
-
Αυτη βρισεκται στους Αγιους Αναργυρους...
-
-
Είσαι ο λάθος άνθρωπος στο σωστό μέρος Πικουλίνο!
GTO!!!
Carspotting [#7]