-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Tα ΤΡΟΛευ ακομα κυκλοφορουν σημερα; Δεν εκλεισαν το κεντρο οι φορτηγατζηδες;αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι παράγουν έργο αδιαλείπτως
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Εγώ τα λέω, αλλά ποιος μ' ακούει.
O κόσμος είναι κακός.Παλιοζωή...Αλλά τι βλέπω; Γράφεις στο φόρουμ εν ώρα εργασίας;;; Τς τς τς...χάλασε κι ο ιδιωτικός τομέας ρε παιδί μου...
Πού ξέρεις τις ώρες εργασίας μου; Πες τες και σε μένα να τις μάθω...
Ναι χάλασε ο ΙΤ, έλα κι εσύ να κάνουμε πάρτι. Μην κάθεσαι στο δημόσιο να σε γ@μ@νε. -
20:00 με 20:45 Μανωλη.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
O κόσμος είναι κακός.Παλιοζωή...Αλλά τι βλέπω; Γράφεις στο φόρουμ εν ώρα εργασίας;;; Τς τς τς...χάλασε κι ο ιδιωτικός τομέας ρε παιδί μου...
Ναι χάλασε ο ΙΤ, έλα κι εσύ να κάνουμε πάρτι. Μην κάθεσαι στο δημόσιο να σε γ@μ@νε.Tς τς τς...τι αγωγή...Γι αυτό δε θα μπεις ποτέ στο δημόσιο. Είσαι ανάγωγος!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Είσαι ανάγωγος!Τον κρινει ομως η κοινωνια.
-
-
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ναι χάλασε ο ΙΤ, έλα κι εσύ να κάνουμε πάρτι. Μην κάθεσαι στο δημόσιο να σε γ@μ@νε.Tς τς τς...τι αγωγή...Γι αυτό δε θα μπεις ποτέ στο δημόσιο. Είσαι ανάγωγος!
Τρελλός είσαι; Γιατί να μπώ; Δεν το ξέρεις; Εκεί σε γ@μ@νε.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Τρελλός είσαι; Γιατί να μπώ; Δεν το ξέρεις; Εκεί σε γ@μ@νε.
Κάτι ξέρεις εσύ μου φαίνεται...Καμιά συμβασούλα στο παρελθόν; Κανά stage; Εμ πες το αδερφέ τόσο καιρό! Δικός μας είσαι!
-
Γι αυτο πανε ολοι, για το sex. Εκτος απο τον Asimov που πηγε για να μην τον κρινουν.
-
**Αν εχετε να γραψετε κατι που να αφορα το θεμα καντε το .Μην κανετε προσωπικες επιθεσεις, ειρωνιες και μην βγαινετε offtopic[mod] **
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Αν εχετε να γραψετε κατι που να αφορα το θεμα καντε το .[b]Μην κανετε προσωπικες επιθεσεις, ειρωνιες **και μην βγαινετε offtopic[mod] [/b]Έτσι. Δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα.
Άλλωστε όπως είπε και κάποια ψυχή
-
Αν προσθεσουμε κ το φοβερο (να πτωχευσει η πλουτοκρατια ) εχουμε πληρη εικονα του ποσο, εκτος τοπου κ χρονου ειναι αυτοι που διεκδικουν την ψηφο μας
-
Τελικά δεν μας είπε κανείς απ τους υπέρμαχους της κατάργησης οποιασδήποτε έννοιας δημόσιου αν ο Πάγκαλος τα έφαγε μαζί με τον Μπόμπολα που δεν είναι ΔΥ η όχι.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τελικά δεν μας είπε κανείς απ τους υπέρμαχους της κατάργησης οποιασδήποτε έννοιας δημόσιου αν ο Πάγκαλος τα έφαγε μαζί με τον Μπόμπολα που δεν είναι ΔΥ η όχι.θέλει και ρώτημα ρε Τάσε;
Εκεί μέσα χωράνε, ίσα με τρία κοινοτικά πλαίσια στήριξης
-
Μα τι είναι αυτά που λες Είσαι τρελλός;
Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Εφοπλιστές, όλες αυτές οι μικρές κι ανούσιες συνιστώσες του ιδιωτικού τομέα κρίνονται καθημερινά από την κοινωνία
Υπάρχουν εκεί βρωμιάρηδες, κλέφτες, αργόμισθοι λεχρίτες; Παίζουν εκεί κατίμαυρα φράγκα; Παίζουν εκεί προσλήψεις μονίμων που δεν τους κουνάει κανένας; Παίζουν εκεί μισθοί που δεν δικαιολογούνται με τπτ; Παίζουν εκεί αναθέσεις εκατομμυρίων σε γνωστούς, γυναίκες, βαφτιστήρια και γαμπρούς;
Προπαντός μη ξεχνάς. ΕΚεί δεν τους πληρώνεις τους βρωμιάρηδες με το ζόρι. Έχεις επιλογή.
Δες θες BP; ΕΠιλέγεις Shell.
Δεν θες Βαρδινογιάννη; Επιλέγεις Μελισσανίδη.
Δεν θες Vodafone; Επιλέγεις Wind.
Δεν θες Eurobank; Επιλέγεις ΠειραιώςΜιλάμε... όλη η διαφορά του κόσμου γιατί φυσικά εκεί όλα είναι αξιοκρατικά τίμια και πάνω πάνω δεν παίζει να έχει φτάσει κάποιος αν δεν το αξίζει
EDIT
Α ναι!
Ο Μπόμπολας δεν τα έφαγε Τάσε Τα ψιλομασούλησε μονάχα, για να τα δώσει μασημένα στα εκατομμύρια κόσμου για τους οποίους δουλεύει για να ζήσουν Μην ξεχνιέσαι! Να τους ξεκουράσει τη μασέλα ήθελε απλώς -
Κρίσιμη μέρα σήμερα.
Να δούμε πως θα ανοίξει τους δρόμους το Κράτος και με ποιά μέθοδο -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
... και με ποιά μέθοδοτων τριών
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κρίσιμη μέρα σήμερα.
Να δούμε πως θα ανοίξει τους δρόμους το Κράτος και με ποιά μέθοδοΥπαρχει καποιος λογος για τον οποιο θα επρεπε το κρατος να ασχοληθει με τετοια ποταπά θέματα;
Αν πραγματι το πιστευεις,τοτε να προτεινεις να το βγαλουν σε δημόσια διαβούλευση -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ο Μπόμπολας δεν τα έφαγε Τάσε Τα ψιλομασούλησε μονάχα, για να τα δώσει μασημένα στα εκατομμύρια κόσμου για τους οποίους δουλεύει για να ζήσουν Μην ξεχνιέσαι! Να τους ξεκουράσει τη μασέλα ήθελε απλώς
Βγάζεις κομπλεξισμό, λίγο σεβασμό
Είμαι λίγο προβληματισμένος με αυτά που διαβάζω για το ποιος ταιζει ποιον. Ψάχνω να βρω πως καταφέρνει ο παιδίατρος του ιδιωτικού τομέα των 50+ εβρώ ανα τέταρτο (χωρις μάλιστα απόδειξη)να δουλεύει για να ταίζει τον γιατρό του νοσοκομείου παίδων πχ.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!