-
Οτιδήποτε σε BMW που ξεκινά απο '6' είτε του 1976, είτε του 2003, είτε του 2012 ... μ'αρέσει!
-
http://www.worldcarfans.com/11009192848 ... p-revealed
Περίμενα κάτι περισσότερο...
-
Είναι λίγο απαίσια, αλλά λογικά θα τη συνηθίσουμε.
-
το προφιλ και ο κωλος σκιζουν , η μουρη ομως ειναι λιγο περιεργη απο κοντα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ομορφη και εντυπωσιακη . Παντως η 6αρα του Μπανγκλ ανετα άντεχε αρκετα χρονια ακομα σαν σχεδιο
-
Λιγα πραγματα μπροστα,καλο σαν συνολο αλλα επρεπε να προσπαθησουν για κατι καλυτερο στη μουρη.
-
Έφυγαν τα πιο 'ιδιαίτερα' στοιχεία της προηγούμενης 6άρας που είτε άρεσαν είτε όχι. Ενδιαμεσες απόψεις δεν υπήρχαν. Δείχνει πιο συμβατική αλλά εξίσου όμορφη.
Μου άρεσε η ιδιαιτερότητα της προηγούμενης, μ' αρέσει όμως και με αυτές τις αλλαγές. -
Επιτέλους ομόρφυνε το ασχημόπαπο. Τώρα θα είναι άξιος ανταγωνιστής της XK ( ).
-
το εσωτερικο ειναι απο αλλο πλανητη
-
και γαμω ειναι...ειδικα μπροστα, καρχαριας...
-
Απλα γελοια..
-
Πανέμορφη, ίσως ότι πιο ωραίο έχει φτιάξει η bmw τα τελευταία χρόνια
-
αμερικανιζει λιγο
και ο κωλος φερνει κατι απο ενα κουπε της hyndai ή της infiniti -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
αμερικανιζει λιγοΑυτό τι ακριβώς σημαίνει?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
αμερικανιζει λιγο
Αυτό τι ακριβώς σημαίνει?
οτι μοιαζει με τα αυτοκινητα που πωλουντε στην αμερικανικη αγορα
-
συμπερασμα.......σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι και δευτερο συμπερασμα σε ολους κατι θυμιζει οπως σε καθε νεο μοντελο καθε μαρκας
προσωπικα και μ΄αρεσει και δεν μου θυμιζει αλλο μονελο...αλλης μαρκας -
Ρε γαμώτο τι γίνεται με την bmw από μεταμοντέρνα δημιουργήματα του Μπάνγκλ που ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν ήταν και ευρήτερα αποδεκτά απο το κοινό πέρασε σε αυτό τον υπερσυντηριτισμό δεν μπορούν να βρούν κάτι πιό ενδιάμεσο τη ατολμία είναι αυτή .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
από μεταμοντέρνα δημιουργήματα του Μπάνγκλ που ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν ήταν και ευρήτερα αποδεκτά απο το κοινόΤο 'αποδεκτά από το κοινό' φαντάζομαι μπορεί να μετρηθεί μόνο με τις πωλήσεις. Οπότε ό,τι και να γράφεται για τις BMW του Bangle, όσα και να γράφτηκαν για τον κώλο του Megane, θα υπάρχει και το αντίστοιχο chart να το αναιρεί.
πέρασε σε αυτό τον υπερσυντηριτισμό δεν μπορούν να βρούν κάτι πιό ενδιάμεσο τη ατολμία είναι αυτή .
Εδώ συμφωνώ, είναι απογοητευτικό αυτό που κάνει. Ξεχωρίζω βέβαια την 7άρα, την θεωρώ πιο όμορφη ακόμα και από την E39
-
Απαραδεκτη μουρη,μετριοτατος κωλος..με λιγα λογια,χαλια...μακαρι απο μπροστα να ειναι καλυτερη.
εμενα, αντιθετα με οσα λενε πολλοθι, η τωρινη 6αρα μου αρεσε παρα πολυ... -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ρε γαμώτο τι γίνεται με την bmw από μεταμοντέρνα δημιουργήματα του Μπάνγκλ που ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν ήταν και ευρήτερα αποδεκτά απο το κοινό πέρασε σε αυτό τον υπερσυντηριτισμό δεν μπορούν να βρούν κάτι πιό ενδιάμεσο τη ατολμία είναι αυτή .ο μπάνγκλ ήταν πολύ μπροστά από την εποχη του στο σχεδιασμό...
όταν το καταλάβει η bmw θα είναι αργά... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε γαμώτο τι γίνεται με την bmw από μεταμοντέρνα δημιουργήματα του Μπάνγκλ που ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν ήταν και ευρήτερα αποδεκτά απο το κοινό πέρασε σε αυτό τον υπερσυντηριτισμό δεν μπορούν να βρούν κάτι πιό ενδιάμεσο τη ατολμία είναι αυτή .
ο μπάνγκλ ήταν πολύ μπροστά από την εποχη του στο σχεδιασμό...
όταν το καταλάβει η bmw θα είναι αργά...Τωρα που εφυγε τα λετε αυτα!Οταν ηταν στην ΒΜW γινοταν χαμος με τα 'περιεργα' σχεδια του.
Nα και ενα θεμα απο οταν εφυγε viewtopic.php?f=5&t=34727&hilit=chris+bangle
BMW 6 series 2011