-
Εγω σου εχω πει, ο πιο τρελος κερδιζει. Σε αφησε μλκ να τον κοιτας κ εφυγε, πιθανοτατα γελωντας. Αν εκεινη την στιγμη του κατεβαζες τον καθρεπτη κ του κοβοταν το γελακι αποτομα, δεν θα ηταν πολυ καλυτερο? Ειδικα με το ποδηλατο, που μετα εξαφανιζεσαι κ τον αφηνεις να κοιτα τα 3 κατοσταρικα που μολις εχασε.
ΥΓ Εκτος αν νομιζει κανεις σας οτι το να περνας με κοκκινο, κινδυνευοντας να τραυματισεις καποιον, κ μετα να κανεις χαβαλε για αυτο, σηκωνει συζητηση για το ποσο λαθος ειναι...
Είμαι μαζί σου 100% με μια διαφορά...
...θα προτιμούσα να τον στραγγαλίσω με το συρματόσχοινο (κλειδαριά) μέχρι θανάτου.
Απλά, δίχως έξοδα για το κράτος (φυλακές, δικαστήρια) παρά μόνο με τη σύμφωνη γνώμη των 10-20 ατόμων που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος και μάλιστα δημόσια προς γνώση και συμμόρφωση!!!
Μόνο ο σπασμένος καθρέπτης δεν με ικανοποιεί.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ελπιζω ο Α να σαπισε τον Β.Δυστυχώς για Χ το είδα το ματς
-
πανω που ελειπα απο την αθηνα κανα εξαμηνο και ειχα ηρεμησει, αρχιζουν παλι να μου σπανε τα νευρα...
σημερα κατα τις 2 το πρωι, παπακι με δυο ακρανωτα ζωντανα πανω εκανε σουζες στην μεσογειων περνωντας αναμεσα απο κινουμενα αυτοκινηταγινονται τοσα πολλα ομως καθημερινα που δεν ξερεις τι να πρωτογραψεις...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
πανω που ελειπα απο την αθηνα κανα εξαμηνο και ειχα ηρεμησει, αρχιζουν παλι να μου σπανε τα νευρα...
σημερα κατα τις 2 το πρωι, παπακι με δυο ακρανωτα ζωντανα πανω εκανε σουζες στην μεσογειων περνωντας αναμεσα απο κινουμενα αυτοκινηταγινονται τοσα πολλα ομως καθημερινα που δεν ξερεις τι να πρωτογραψεις...
Όχι για πολύ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι για πολύ...
Tι εννοείς?? θα αλλάξει κάτι?
-
μαλλον εννοει οτι θα το φανε το κεφαλι τους
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
μαλλον εννοει οτι θα το φανε το κεφαλι τουςΟτι θα το φανε θα το φανε! Μονο μην την πληρωσει κανας Οδηγος που θα πεσουν πανω του και αρχισουν να λενε οι συγγενεις: Τον αλητη που σκοτωσε τα παιδια μας επειδη πεταχθηκε και τα κλασσικα. Πριν 2+ μηνες επεσε ενας πιτσιρικας πανω σε αστικο λεωφορειο και σκοτωθηκε. Ποιος εφταιγε και κατηγορησαν? Μα φυσικα ο Αλητης ο οδηγος του λεωφορειου που ενω κινουνταν κανονικα πεταχθηκε ο πιτσιρικας απο STOP και επεσε πανω στο οχημα. Περσυ στο Συνταγμα αλλος ενας μαγκας πολτοποιηθηκε απο μια νταλικα ΕΛΒΟ Mercedes του 040 που εστριβε αριστερα ενω ο παπακουλας πολυ απλα περασε το κοκκινο με τα μπουνια. Αμα θελουν αν φανε το κεφαλι τους πολυ απλα θα το φανε.
-
Natural selection νομζω οτι λεγεται αυτη η διαδικασια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω σου εχω πει, ο πιο τρελος κερδιζει. Σε αφησε μλκ να τον κοιτας κ εφυγε, πιθανοτατα γελωντας. Αν εκεινη την στιγμη του κατεβαζες τον καθρεπτη κ του κοβοταν το γελακι αποτομα, δεν θα ηταν πολυ καλυτερο? Ειδικα με το ποδηλατο, που μετα εξαφανιζεσαι κ τον αφηνεις να κοιτα τα 3 κατοσταρικα που μολις εχασεΤο πρόβλημα με αυτή τη θεωρία (το 'ο πιο τρελός κερδίζει') είναι ότι επειδή δε διαλέγεις τον 'αντίπαλό' σου, δεν ξέρεις αν είσαι όντως εσύ ο 'πιο τρελός' ή αυτός.
Το λέω επειδή έχει τύχει φίλος μου που σκεφτόταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πήγε να 'τιμωρήσει' τον άλλο να την πληρώσει με την υγεία του (ευτυχώς μόνο μερικά καρούμπαλα) και την περιουσία του (υλικές ζημιές στο αμάξι του, στο οποίο ο άλλος άρχισε να ρίχνει μπουνιές!) και ο πίθηκος, που έφταιγε 100% προηγουμένως, να φύγει χωρίς ούτε μια γρατζουνιά.
Μ' αρέσει που έχουμε και 'τιμωρούς' ανάμεσά μας, αλλά να δίνουμε και συμβουλές στους άλλους του τύπου 'έπρεπε να του σπάσεις τον καθρέφτη' χωρίς να ξέρουμε καν σε ποιους αναφερόμαστε και πόσο τρελός/γομάρι/πειραγμένος/κλπ είναι ο καθένας είναι λίγο τραβηγμένο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Natural selection νομζω οτι λεγεται αυτη η διαδικασιαreplicators?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
μαλλον εννοει οτι θα το φανε το κεφαλι τους
Οτι θα το φανε θα το φανε! Μονο μην την πληρωσει κανας Οδηγος που θα πεσουν πανω του και αρχισουν να λενε οι συγγενεις: Τον αλητη που σκοτωσε τα παιδια μας επειδη πεταχθηκε και τα κλασσικα. Πριν 2+ μηνες επεσε ενας πιτσιρικας πανω σε αστικο λεωφορειο και σκοτωθηκε. Ποιος εφταιγε και κατηγορησαν? Μα φυσικα ο Αλητης ο οδηγος του λεωφορειου που ενω κινουνταν κανονικα πεταχθηκε ο πιτσιρικας απο STOP και επεσε πανω στο οχημα. Περσυ στο Συνταγμα αλλος ενας μαγκας πολτοποιηθηκε απο μια νταλικα ΕΛΒΟ Mercedes του 040 που εστριβε αριστερα ενω ο παπακουλας πολυ απλα περασε το κοκκινο με τα μπουνια. Αμα θελουν αν φανε το κεφαλι τους πολυ απλα θα το φανε.
Κρίμα όμως δεν είναι να φάνε και οι άλλοι το κεφάλι τους? δεν είναι κρίμα που επειδή αυτοί είναι μαλάκες, πρέπει να τρέχουν οι άλλοι στα δικαστήρια? γιατί να την πληρώσουν οι άλλοι που είναι αθώοι επειδή αυτούς τους καύλωσε να πάνε να σκοτωθούν?
-
...ο φιλοζωος ΗΛΙΘΙΟΣ,που σταματησε στη μεση του δρομου,με κομβοι 60-70χλμ πισω του,κατεβαινοντας απο Αγιο Ιωαννη Ρωσσο,ΑΚΟΥΣΟΝ,να περασει ενα χελωνακι (μαλλον) απεναντι στο δρομο!!!
Απο θαυμα δεν εγινε καραμπολα...Στα φασκελα που εφαγε απο ολους ειχε το θρασος να βρισει κιολας!Λιγο πιο πανω το πρωι,μια μηχανη σφηνωθηκε σε ενα φορτηγο,και ενα νεο παιδι ηταν στην ασφαλτο ακινητο,ελπιζω να τα καταφερε....
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
...ο φιλοζωος ΗΛΙΘΙΟΣ,που σταματησε στη μεση του δρομου,με κομβοι 60-70χλμ πισω του,κατεβαινοντας απο Αγιο Ιωαννη Ρωσσο,ΑΚΟΥΣΟΝ,να περασει ενα χελωνακι (μαλλον) απεναντι στο δρομο!!!
Απο θαυμα δεν εγινε καραμπολα...Στα φασκελα που εφαγε απο ολους ειχε το θρασος να βρισει κιολας!Λιγο πιο πανω το πρωι,μια μηχανη σφηνωθηκε σε ενα φορτηγο,και ενα νεο παιδι ηταν στην ασφαλτο ακινητο,ελπιζω να τα καταφερε....
ε ναι φυσικα μεγαλο ζωο..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Natural selection νομζω οτι λεγεται αυτη η διαδικασιαΣκληρό και βάρβαρο πλην αληθές.
Όλοι όσοι μπορούν να ανεχθούν τη ματαίωση του πορτοκαλί και σταματάνε ή συγκρατούν το θυμό τους είναι fit. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εγω σου εχω πει, ο πιο τρελος κερδιζει. Σε αφησε μλκ να τον κοιτας κ εφυγε, πιθανοτατα γελωντας. Αν εκεινη την στιγμη του κατεβαζες τον καθρεπτη κ του κοβοταν το γελακι αποτομα, δεν θα ηταν πολυ καλυτερο? Ειδικα με το ποδηλατο, που μετα εξαφανιζεσαι κ τον αφηνεις να κοιτα τα 3 κατοσταρικα που μολις εχασε
Το πρόβλημα με αυτή τη θεωρία (το 'ο πιο τρελός κερδίζει') είναι ότι επειδή δε διαλέγεις τον 'αντίπαλό' σου, δεν ξέρεις αν είσαι όντως εσύ ο 'πιο τρελός' ή αυτός.
Το λέω επειδή έχει τύχει φίλος μου που σκεφτόταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πήγε να 'τιμωρήσει' τον άλλο να την πληρώσει με την υγεία του (ευτυχώς μόνο μερικά καρούμπαλα) και την περιουσία του (υλικές ζημιές στο αμάξι του, στο οποίο ο άλλος άρχισε να ρίχνει μπουνιές!) και ο πίθηκος, που έφταιγε 100% προηγουμένως, να φύγει χωρίς ούτε μια γρατζουνιά.
Μ' αρέσει που έχουμε και 'τιμωρούς' ανάμεσά μας, αλλά να δίνουμε και συμβουλές στους άλλους του τύπου 'έπρεπε να του σπάσεις τον καθρέφτη' χωρίς να ξέρουμε καν σε ποιους αναφερόμαστε και πόσο τρελός/γομάρι/πειραγμένος/κλπ είναι ο καθένας είναι λίγο τραβηγμένο.
Συμφωνοι, αυτο που εννοω εγω ειναι οτι εφ'οσον αποφασιζεις να ασχοληθεις, ασχολεισαι με τον τροπο που θα εχει αποτελεσμα (=ο πιο τρελος κερδιζει). Δεν εχει νοημα πχ να μιλησεις σοβαρα σε μια τετοια αμοιβαδα, το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να επιβραβευσεις την συμπεριφορα του (αφου την αφηνεις να περασει).
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε ναι φυσικα μεγαλο ζωο..
+1 επρεπε να το πολτοποιούσε το μαμημενο το χελωνακι
Αποσταση αφαλειας ειχατε μεταξυ σας ? -
-
Απαράδεκτη η χελώνα, τι δουλειά είχε στο δρόμο;
-
Δε κοίταξε δεξιά αριστερά πριν διαβεί;;;
-
/mode Alefantos on 'Γιατί δε βγαίνει η χελώνα στο τηλέφωνο κυρία Στάη μου;' /mode Alefantos off
-
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;
Αναπάντητα ερωτήματα....
-
-
Ζωαραααααα στην Α.Ο τυπος με forester που εσερνε μεγαλο φουσκωτο .Τον πετυχα στην περιφερειακη Υμηττου να πηγαινει με 110+ και το τρειλερ πισω του αλλαζε λωριδες μονο του κλεινοντας και τις 2 λωριδες που ειχε ο δρομος μεχρι και την ΛΕΑ . Χωρις υπερβολες η μετατοπιση που ειχε το τρειλερ κατα την κινηση ηταν τουλαχιστον 1,5 μετρο δεξια και 1,5 μετρο αριστερα απο το ιχνος του αυτοκινητου που το τραβουσε!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
+1 επρεπε να το πολτοποιούσε το μαμημενο το χελωνακι
Αποσταση αφαλειας ειχατε μεταξυ σας ?max 5m ο ενας με τον αλλο,κινουμενοι με 60-70χαω...
Δεν ηθελα να πατησει το χελωνακι προς θεου,στο παρελθον εχω κανει το ιδιο βγαζοντας φλας,παραμεριζοντας το αυτοκινητο εξω απο το δρομο,ΧΩΡΙΣ να εχω καποιον κολλημενο πισω μου.
Μιλαμε για κομβοϊ 50+αυτοκινητων σε στροφατη διαδρομη με χαμηλη ορατοτητα οπως ειναι λογικο σε τετοιες διαδρομες,απο θαυμα δεν εγινε μεγαλη καραμπολα...
Το εν λογω ζωο(οχι το ερμο το χελωνακι,αυτο με το μπλε megane),(αφου καλα-καλα δε σκεφτηκε) δεν πρεπει να καταλαβε τι προξενησε πισω του... -
Δύο ζώα των τελευταίων ημερών:
-
Ο βλάκας με το ποδήλατο προχτές. Ανάβει κόκκινο, 3 μηχανές σταματημένες, ξεκινάω να διασχίζω το δρόμο από τη διάβαση και περνάει ανάμεσα από τις μηχανές και πέφτει πάνω μου χτυπώντας με μέ το τιμόνι. Παραβιάζει το κόκκινο και φεύγει. Αν το ήξερα τι θα έκανε, θα έτρωγε κλωτσιά και θα έφερνε τούμπες για να μάθει να σέβεται τους πεζούς ο δήθεν οικολόγος...
-
3 αυτοκίνητα ξεκινάμε μια διαδρομή ~20 Km για να πάμε σε ένα χωριό για φαγητό.Τα 10 Km ήταν ανηφορική στριφτερή διαδρομή. Τα αυτοκίνητα ήταν Alfa 147 1.6, Astra G 3d 1.4, Astra G 5d 1.4. Το Alfa έχει άντρα οδηγό και 2 κοπέλες μέσα. Το Astra 3d έχει άντρα και γυναίκα μέσα και εγώ στο 5d έχω 2 άντρες και 2 γυναίκες. Μόλις φτάνουμε στο στριφτερό κομμάτι, οι 2 άλλοι οδηγοί έχουν πλεονέκτημα λόγω ισχύος και βάρους και κυρίως λόγω γνώσης της διαδρομής. Ξεκινάει, λοιπόν, ο τύπος με την Alfa να μπαίνει όσο μπορεί στις στροφές για να πουλήσει μαγκιά (νιώθει ανταγωνιστικά όταν βλέπει άλλα αρσενικά τριγύρω). Ο τύπος με το Astra 3d προσπαθεί να τον ακολουθήσει κι εγώ που δεν ξέρω το δρόμο μένω πίσω. Ωραία παρέα σκέφτομαι, που τους περιμένω στην Ε.Ο. να έρθουν για να μας δείξουν το δρόμο και αυτοί πουλάνε μαγκιά και φεύγουν εκεί που τους χρειάζομαι. Ευτυχώς, είχα βάλει το navi όταν ξεκινήσαμε όλοι μαζί, το μηχάνημα πρόλαβε να πιάσει σήμα και βλέποντας μπροστά τι είδους δρόμος υπάρχει (σκοτάδι, οπότε δεν έβλεπα όταν ήταν ευθεία) ανοίγω σε 2 στροφές, τους φτάνω και τους προσπερνάω στα φρένα στο τέλος μιας ευθείας. Με το που τους προσπερνάω κόβω σε μια χαλαρή ταχύτητα βόλτας, ακριβώς όπως πήγαινα πριν, και, ως εκ θαύματος, συνεχίζω να απομακρύνομαι. Ο τύπος είχε κόψει όσο δεν πάει άλλο γιατί κατάλαβε τη βλακεία του. Τους περιμένα στο χωριό και όταν φτάσαμε ο τύπος με το Alfa άρχισε να με βρίζει, για άσχετα πράγματα (γιατί πλένω συχνά το αυτοκίνητο, γιατί βάζω καλύματα στα καθίσματα, γιατί καθαρίζω το σπίτι μου κτλ) σημάδι ότι πειράχτηκε το κουλάδι. Μαθαίνω από τους άλλους τότε, ότι του έλεγαν να μην τρέχει γιατί δεν ξέρω το δρόμο και δε θα μπορούσα να ακολουθήσω, πράγμα που φυσικά δεν έκανε σκοπίμως, για να με δοκιμάσει και να πουλήσει μαγκιά, ότι δήθεν είναι το κυρίαρχο αρσενικό στην αγέλη (βγάλε πρώτα το αμάξι από την άμμο βρε βλάκα και μετά τα λέμε - πριν 1 μήνα μας έριξε μέσα στην άμμο και ο μόνος που δούλεψε για να βγει ήμουν εγώ). Με αυτό που έγινε, απλά έκοψα πλέον την παρέα μαζί του (αφού έφαγε και το προσπέρασμα = απάντηση στη μαγκιά του) γιατί δεν μπορώ να συναναστρέφομαι άνθρωπο που επειδή πχ γουστάρει τη δικιά μου γκόμενα (που λέει και το άσμα) ή το δικό μου επάγγελμα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κάνει επιθέσεις και μάχες που δεν έχουν νόημα.
Ευχαριστώ.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]