Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω σου εχω πει, ο πιο τρελος κερδιζει. Σε αφησε μλκ να τον κοιτας κ εφυγε, πιθανοτατα γελωντας. Αν εκεινη την στιγμη του κατεβαζες τον καθρεπτη κ του κοβοταν το γελακι αποτομα, δεν θα ηταν πολυ καλυτερο? Ειδικα με το ποδηλατο, που μετα εξαφανιζεσαι κ τον αφηνεις να κοιτα τα 3 κατοσταρικα που μολις εχασε
Το πρόβλημα με αυτή τη θεωρία (το 'ο πιο τρελός κερδίζει') είναι ότι επειδή δε διαλέγεις τον 'αντίπαλό' σου, δεν ξέρεις αν είσαι όντως εσύ ο 'πιο τρελός' ή αυτός.
Το λέω επειδή έχει τύχει φίλος μου που σκεφτόταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πήγε να 'τιμωρήσει' τον άλλο να την πληρώσει με την υγεία του (ευτυχώς μόνο μερικά καρούμπαλα) και την περιουσία του (υλικές ζημιές στο αμάξι του, στο οποίο ο άλλος άρχισε να ρίχνει μπουνιές!) και ο πίθηκος, που έφταιγε 100% προηγουμένως, να φύγει χωρίς ούτε μια γρατζουνιά.
Μ' αρέσει που έχουμε και 'τιμωρούς' ανάμεσά μας, αλλά να δίνουμε και συμβουλές στους άλλους του τύπου 'έπρεπε να του σπάσεις τον καθρέφτη' χωρίς να ξέρουμε καν σε ποιους αναφερόμαστε και πόσο τρελός/γομάρι/πειραγμένος/κλπ είναι ο καθένας είναι λίγο τραβηγμένο.