-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Απεριγραπτοι.. Μιλανε για κατι που ακομα δε το ειδαμε καν..
Αστους να λενε!
Φερνει alfa romeo παντος.Πολυ δυναμικο!
αηδία έχει καταντήσει η σεατ...
αντιγράφει στοιχεια από αλφα ρομέο με την ανάλογικη σεατιστικη καγκουριά -
To γνωστό troll ξαναχτύπησε και χρεώνει στην SEAT ανεπίσημα κακοφτιαγμένα photoshop
(αλήθεια πόση εμμονή πρέπει να έχει κάποιος για να το κάνει αυτό επαναλαμβανόμενος;),
ενώ δεν απαντά για την αλφαρομαιίστικη καγκουριά (βλέπε Μίτο και Τζουλιέτα).Όσο για τα κλισέ του τύπου 'όλοι αντιγράφουν την Άλφα' νομίζω ότι έχει κουράσει πλέον,
θυμίζει κλαψο@%#...
εκτός και αν συγκρίνουμε τώρα πια τις καγκουροσύνες (βλέπε Abarth! και δε συμμαζεύετεαι)...**(Μου αρέσει γιατί στο φόρουμ οι ίδοι άνθρωποι είναι που διαμαρτύρονται
προκειμένου να ανατραπούν τα 'δεδομένα κλισέ'
και ...τώρα πλέον δε σκουριάζουν ούτε χαλάνε τα αγαπημένα τους αμάξια (λέγε με gruppo),αλλά... όταν πρόκειται για τα αμάξια των άλλων (ειδικά όταν είναι του group)
εκείνα τότε είναι άχρηστα και συν τοις άλλοις δεν είναι και ...στιλάτα
(ή μήπως αρκούντως κιτσάτα είναι το σωστό;)
όσο το δικό τους! )**Όσο για την επίσημη παρουσίαση των εκδόσεων του Leon III,
αυτή θα πάει πίσω μερικούς μήνες από τα αρχικό χρονοδιάγραμμα,
και μερικά φημολογούμενα spyshots του mule του Leon 3 (ως Golf 6)
που από κάτω φοράει τη νέα πλατφόρμα MQB του VAG :
http://www.secretnewcars.com/SpyShots/Seat_is_testing_the_new_Leon_(2012) . -
Αν οντως αυτο εινα το νεο Leon, ευτυχως το παρμπριζ γυρισε παλι πισω απο τους θολους των τροχων.
http://www.infomotori.com/auto/2010/09/ ... a-pioggia/
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τζιουλιεττα μου θυμιζει στο πισω μερος...Γενικα λιγο ανεμπνευστο σα σχεδιο ΚΑΙ αυτο του vag... σε συγκριση με το τωρινο μαλιστα που δειχνει πολυ πιο πρωτοτυπο....
με τιποτα δεν ικανοποιειστε μερικοι
αμα ηταν αλφα ομως... ή ds3
-
-
Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό το LEON;
Με τέτοιο σχεδιασμό στο πίσω μέρος; Περίεργο φαίνεται... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα ηταν αλφα ομως... ή ds3 Εικόνα
που ακριβως διαφωνεις???
οπως κ να'χει, κοιτα τα φαναρια τους
μονο σ'εμενα φαινεται λες κ πηραν της τζιουλιεττας κ τα.. τετραγωνισαν???
οσο για τη 2η προταση, τοτε που ειχα δει καποια μελλοντικα σχεδια μαζεμενα αυτη την εντυπωση μου ειχαν κανει, πως τα λιγο πιο ξεχωριστα τεινουν να γινουν λιγοτερο πρωτοτυπα, ποιο το κακο???
Το σχολιο για τις αλφα κ τις ds3, δε νομιζω να ηταν για μενα -
αμα ηταν αλφα ομως... ή ds3 Εικόνα
που ακριβως διαφωνεις???
οπως κ να'χει, κοιτα τα φαναρια τους
μονο σ'εμενα φαινεται λες κ πηραν της τζιουλιεττας κ τα.. τετραγωνισαν???
οσο για τη 2η προταση, τοτε που ειχα δει καποια μελλοντικα σχεδια μαζεμενα αυτη την εντυπωση μου ειχαν κανει, πως τα λιγο πιο ξεχωριστα τεινουν να γινουν λιγοτερο πρωτοτυπα, ποιο το κακο???
Το σχολιο για τις αλφα κ τις ds3, δε νομιζω να ηταν για μεναE και η Άλφα πήρε τα φώτα του Άστρα και τα επιμήκεινε...
-
-
-
-
Εμένα μου φαίνεται να προεξέχει η ουρά σε σχέση με το πίσω τζάμι και την πίσω κολώνα. Κάτι σε προηγούμενο 5θυρο Megane στο πιο στρογγυλεμένο ή σαν το πίσω μέρος του Juke!
Eκτός αν το πίσω φούσκωμα είναι 'απάτη'. -
που ακριβως διαφωνεις???
οπως κ να'χει, κοιτα τα φαναρια
μονο σ'εμενα φαινεται λες κ πηραν της τζιουλιεττας κ τα.. τετραγωνισαν???όπως τα λες είναι . και δεν είναι η πρώτη φορά !!!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
E και η Άλφα πήρε τα φώτα του Άστρα και τα επιμήκεινε...Ναι αυτό ακριβώς έκανε. Μα που το κατάλαβες? Μπράβο σου φίλε
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
E και η Άλφα πήρε τα φώτα του Άστρα και τα επιμήκεινε...
Ναι αυτό ακριβώς έκανε. Μα που το κατάλαβες? Μπράβο σου φίλε
Δεν πιστεύω ότι αυτό έκαναν, αλλά ούτε ότι και όλοι αντιγράφουν την AR...
-
Βρε παιδια δεν ειπα οτι η σεατ αντιγραφει την αλφα, ειπα οτι τα πισω φαναρια ηταν σαν της G. με μια μικρη παραλλαγη, δεν ειχα διαθεση να προσβαλω την εταιρια , αλλωστε δε νομιζω να ειναι καν official αυτο το σχεδιο, περισσοτερο φοτοσοπ μου κανει.
-
Νωρίς δεν είναι να βγει νέο Λεόν; Πριν λίγους μήνες βγήκε το cupra r
edit: έστω να παρουσιαστεί (θα ρίξει πωλήσεις)
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Νωρίς δεν είναι να βγει νέο Λεόν; Πριν λίγους μήνες βγήκε το cupra redit: έστω να παρουσιαστεί (θα ρίξει πωλήσεις)
Το ''καινούργιο'' γκολφ θα βγει το 2012 , οποτε λογικα και το leon τοτε θα παρουσιαστει, αργα αν θες την γνωμη μου γιατι το εσωτερικο του ηδη απο τοτε που παρουσιάστηκε ειναι ασχημο και γερασμενο
-
Για το εσωτερικό δεν έχω παρα να συμφωνίσω με 1000
-
Το επόμενο Leon θα κυκλοφορήσει το 2011, το επιβεβαίωσαν οι Ισπανοί. Αν σκεφτείτε ότι το σημερινό κυκλοφόρησε το 2005 τότε η 6ετία είναι η πλέον συνηθισμένη περίοδος αντικατάστασης.
SEAT León Mk3 (2013-2020)