-
Έχετε καμία πληροφορία για το καινούργιο ASTRA το 3d,για το πότε έρχετε και για τους κινητήρες που θα φοράει;
-
Έχετε καμία πληροφορία για το καινούργιο ASTRA το 3d,για το πότε έρχετε και για τους κινητήρες που θα φοράει;
-
-
Ένας πωλητής της opel μου είχε πει ότι θα έρθει κατά Μάη-Ιούνη.
-
θα παρουσιαστεί φέτος το Σεπτέμβρη στην έκθεση του Παρισίου και θα είναι διαθέσιμο από το Μάη του 2005. Η πιθανότερη ονομασία του είναι Opel GTC (Gran Turismo Compact)
Ίσως έτσι να είναι η έκδοση OPC:
Με καμουφλάζ:
http://www.olby.gmxhome.de/astragtc1.jpg -
Σαφώς πιό ενδιαφέρον σχεδιαστικά από το 5Θ........
-
Είναι πιο δυναμικό. Μια ένσταση μόνο. Οι πίσω επιβάτες θα αισθάνονται λες και έιναι σε φυλακή. Λίγο τζάμι παραπάνω δεν θα έκανε κακό. Αυτό το παρατήρησα όταν άλλαξα αυτοκίνητο. Από το kadett του 81 στο astra. Καμία σχέση στα παράθυρα και ειδικά στα πίσω. (Εντάξει έχουν και 20 χρόνια διαφορά )
-
-
Πολυ καλο σχεδιαστικα το 3-θυρο σε σχεση με το 5-θυρο,ποιοτικο εσωτερικο.Σε ευχαριστω deggman οσο για τα μοτερ που θα φορανε γνωριζεις κατι.
-
Φωτογραφίες του τρίθυρου άστρα από την προετοιμασία κάποιας έκθεσης νομίζω...
Πολύ ωραίο, ο ανταγωνισμός (όπως είναι τώρα) θα τρέχει και δεν θα φτάνει...
...αλλα ρε παιδί μου αμάν με αυτήν την λαστιχένια ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα...πάλι θα ψάχνουμε για σπόιλερ
-
Ο χρήστης antdel έγραψε:
Φωτογραφίες του τρίθυρου άστρα από την προετοιμασία κάποιας έκθεσης νομίζω...Πολύ ωραίο, ο ανταγωνισμός (όπως είναι τώρα) θα τρέχει και δεν θα φτάνει...
...αλλα ρε παιδί μου αμάν με αυτήν την λαστιχένια ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα...πάλι θα ψάχνουμε για σπόιλερ
Μάλλον εισακούστηκαν οι κραυγές απόγνωσης των Ελλήνων οδηγών .
Τσιμεντένια σαμαράκια, κατηφόρες που καταλήγουν σε χαντάκια για τα νερά της βροχής, λακούβες και αόρατα κράσπεδα έχουν γίνει αιτία για πολλούς σπασμένους προφυλακτήρες. Εμένα οι ελαστικές ποδιές μου αρέσουν, θα τις ζητούσα και ως έξτρα. -
Πιστευω οτι ξεφευγει αρκετα απ΄¨την κατηγορια του στην εξωτερικη εμφανιση τους κινητηρες πρεπει να προσεξουν για να ειναι μεσα στον ανταγωνισμο.Μου αρεσει ανυπομωνω να το δουμε απο κοντα.
-
Πιστευω οτι ξεφευγει αρκετα απ΄¨την κατηγορια του στην εξωτερικη εμφανιση τους κινητηρες πρεπει να προσεξουν για να ειναι μεσα στον ανταγωνισμο.Μου αρεσει ανυπομωνω να το δουμε απο κοντα.
-
Και εμένα μου αρχίζει να μου φαίνεται πιο συμπαθητικό σε σχέση με την πρώτη φορά που το είδα...
-
Σε σύγκριση με τα τρίθυρα Megane,Νέο Focus,Corolla,307 το GTC είναι και το μόνο που φαίνεται και ξεχωρίζει ως τρίθυρο. Πολύ καλή δουλειά έκανε η Opel.
-
Ηδη διακρίνονται σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση από το 5θυρο. Η οροφή είναι πιο χαμηλή στο πίσω μέρος και ίσως αυτό να επηρεάσει λίγο τους χώρους, ο εμπρός προφυλακτήρας έχει διαφορετκές εισαγωγές αέρα, τα πίσω φώτα είναι πιο σκούρα (ίσως και τα μπροστινά να διαφέρουν) και τα πλαϊνά είναι πιο τονισμένα (και επιτέλους όχι άβαφα)...
Σίγουρα όμως έχει δανειστεί λίγα στοιχεία απο το νυν 3θυρο φόκους στο τελείωμα της οροφής και στα πίσω πλαϊνά παράθυρα...
Αν έχει παρόμοια τιμή με το (ατυχές στην εμφάνιση κατά την γνώμη μου)5θυρο...αρχίζω αποταμίευση
-
Ο χρήστης antdel έγραψε:
Αν έχει παρόμοια τιμή με το (ατυχές στην εμφάνιση κατά την γνώμη μου)5θυρο...αρχίζω αποταμίευσηΣυνήθως τα 3θυρα είναι φθηνότερα από τα αντίστοιχα 5θυρα.
Αλήθεια, υπάρχει παράδειγμα που ένα 3θυρο είναι ακριβότερο από το 5θυρο; -
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Αν έχει παρόμοια τιμή με το (ατυχές στην εμφάνιση κατά την γνώμη μου)5θυρο...αρχίζω αποταμίευση
Συνήθως τα 3θυρα είναι φθηνότερα από τα αντίστοιχα 5θυρα.
Αλήθεια, υπάρχει παράδειγμα που ένα 3θυρο είναι ακριβότερο από το 5θυρο;Εγώ πιστεύω πως θα είναι ακριβότερο μιας και είναι αρκετά διαφορετικό απο το 5θυρο. Η Opel επέλεξε να δείχνει πιο σπόρ και πιστεύω πως θα έχει και εξοπλισμό που θα αντιστοιχεί σε σπόρ αυτοκίνητο (ζάντες,καθίσματα,επενδύσεις κ.α.). Δεν είναι το 5θυρο με 2 λιγότερες πόρτες όπως το 307,Focus,Corolla κ.λ.π. αλλά ουσιαστικά ξεχωριστό αυτοκίνητο όπως περίπου ήταν το προηγούμενο Megane Coupe & 5θυρο.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Αλήθεια, υπάρχει παράδειγμα που ένα 3θυρο είναι ακριβότερο από το 5θυρο;Εγώ πιστεύω πως θα είναι ακριβότερο μιας και είναι αρκετά διαφορετικό απο το 5θυρο. Η Opel επέλεξε να δείχνει πιο σπόρ και πιστεύω πως θα έχει και εξοπλισμό που θα αντιστοιχεί σε σπόρ αυτοκίνητο (ζάντες,καθίσματα,επενδύσεις κ.α.). Δεν είναι το 5θυρο με 2 λιγότερες πόρτες όπως το 307,Focus,Corolla κ.λ.π. αλλά ουσιαστικά ξεχωριστό αυτοκίνητο όπως περίπου ήταν το προηγούμενο Megane Coupe & 5θυρο.
Ναι, δίκιο έχεις. Τό 'χα σκεφτεί κιεγώ αλλά ίσως να μην ήθελα να το πιστέψω.
Λογικά κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και με το Citroen C4. -
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Αλήθεια, υπάρχει παράδειγμα που ένα 3θυρο είναι ακριβότερο από το 5θυρο;Ναι στο meganΙΙ to 3θυρο ειναι ακριβότερο απο το 5θ.
ΝΕΟ OPEL ASTRA 3d