-
Τον είδα και εγώ τον Τζωρτζάτο πριν . Σούργελο... Τι είχε γίνει το 1992?
-
Στιγμές απείρου κάλλους με τις γιαγιάδες να προσπαθούν να ανέβουν στα REO... Είχαμε όμως και τα ωραία, με τις δεσποινίδες και τις κοντες φούστες.
-
Πάρτι ξανά στα βενζινάδικα. Ελάτε όλοι να γνωριστούμε και να γεμίσουμε
-
Η πλακα ειναι οτι γεμισα χωρις να εχω διαβασει τιποτα απο τα παραπανω!
Να σας πω, Κομοτηνη- Θεσσαλονικη και αντιστροφα θα με βγαλει ενα ρεζερβουαρ? -
με βλέπω κάθε εβδομάδα στη Δοϊράνη για φουλάρισμα και αρνάκι στη γάστρα με πατάτες και κόκκινο κρασί...και όλα μαζί στην τιμή του ντίζελ...
σε ένα θα συμφωνήσω με τους απεργούς....ο υπουργός είχε δημόσια δεσμευτεί ότι με τη λήξη της καλοκαιρινής απεργίας θα κάτσει με τους αυτοκινητιστές να βρούνε λύσεις...ως γνήσιος έλληνας πολιτικός, με το που έληξε η απεργία, ξέχασε κάθε υπόσχεση που είχε δώσει...αυτό τους έχει εκνευρίσει + την μείωση της κατανάλωσης καυσίμων κατά 30% και των μεταφορών κατά 40% τους έχει οδηγήσει σε σκέψεις για παράδοση των οχημάτων τους, ως επιταγμένα, στις νομαρχίες
κουφαλέστερος των κουφάλων... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να σας πω, Κομοτηνη- Θεσσαλονικη και αντιστροφα θα με βγαλει ενα ρεζερβουαρ?Εκτός εξαιρετικής περίπτωσης (πχ να έχεις Smart ή να πηγαίνεις με 200) ναι. Αλλά με προσοχή στην κίνηση.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Να σας πω, Κομοτηνη- Θεσσαλονικη και αντιστροφα θα με βγαλει ενα ρεζερβουαρ?
Εκτός εξαιρετικής περίπτωσης (πχ να έχεις Smart ή να πηγαίνεις με 200) ναι. Αλλά με προσοχή στην κίνηση.
Ευχαριστω Onyx!!
-
ΟΙ φορτηγατζηδες ειναι ελευθεροι επαγγελματιες,αμα δεν γουσταρουν ας μην πανε και ποτε στην δουλεια,αλλα το κρατος να ανοιξει αμεσα το επαγγελμα γιατι η μεταβατικη περιοδος τελικα γυριζει μπουμερανγκ
-
Θελαν να βγάλουν εφάαξ και οι φορτηγατζιδες...
Βρε ουστττ... -
Εγω δεν ειχα παρει πρεφα τι γινεται μεχρι που κινουμενος αποψε ειδα τι γινοταν στα βενζιναδικα οποτε στηθηκα κι εγω..
-
Εχει ηδη ουρες στα βενζιναδικα!!
Ευτυχως γεμισα απο χθες! -
δεν το βλέπω να πηγαίνει για απεργία γιατί πλέον ο κόσμος τέλειωσε από ανοχή.
το έχουν καταλάβει κ οι ίδιοι....
καλά για τον Τζωρτζάτο και τον άλλον τον μανάβη τον Τσάμο (πως τον λένε) ας μην μιλήσω καλύτερα.
είμαι στο μισό αλλά δεν πρόκειται να στηθώ σε ουρές. ΕΛΕΟΣ πιά!
-
Συγνώμη αλλά εγώ έχω μπερδευτεί λίγο. Έχει κυρηχθεί επίσημα απεργεία, ή μπορεί να κυρηχθεί?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Συγνώμη αλλά εγώ έχω μπερδευτεί λίγο. Έχει κυρηχθεί επίσημα απεργεία, ή μπορεί να κυρηχθεί? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ευτυχως γεμισα απο χθες!Απο τωρα ουρες? Σε ποια περιοχη αν επιτρεπεται? Θα βγω αργοτερα να δω τι παιζει εδω γυρω.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ευτυχως γεμισα απο χθες!Απο τωρα ουρες? Σε ποια περιοχη αν επιτρεπεται? Θα βγω αργοτερα να δω τι παιζει εδω γυρω.
θα βγεις εξω για να δεις αν εχουν ουρες τα βενζιναδικα???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα βγεις εξω για να δεις αν εχουν ουρες τα βενζιναδικα???
Θα παω για εφημεριδα και στον δρομο μου εχω 3 βενζιναδικα. Να δω και τι κοσμος κυκλοφορει
-
Σε όλα τα βενζινάδικα έχει ουρές. Κυψέλη και Παγκράτι που κινήθηκα είχε παντού.
Σε μια από αυτές έκατσα και γω για μια ώρα για να βάλω βενζίνη. 1.495/λίτρο αμόλυβδης παρακαλώ.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σε όλα τα βενζινάδικα έχει ουρές. Κυψέλη και Παγκράτι που κινήθηκα είχε παντού.Σε μια από αυτές έκατσα και γω για μια ώρα για να βάλω βενζίνη. 1.495/λίτρο αμόλυβδης παρακαλώ.
Κατσε θα τσιμπισει λιγο ακομα αυριο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είμαι στο μισό αλλά δεν πρόκειται να στηθώ σε ουρές. ΕΛΕΟΣ πιά!
+1
στην ανάγκη απλά θα φεύγω μιάμιση ώρα νωρίτερα για να πάω στη δουλειά με συγκοινωνία, προς το τέλος της βδομάδας
Βενζίνη ώρα μηδέν!