-
http://bilder.autobild.de/bilder/1/55237.jpg
Άν βγάλει η Lamborghini τέτοιο αυτοκίνητο (που ποτέ της να μη βγάλει SUV) θα μείνει στην ιστορία ως εταιρία που θα έχει κατασκευάσει το πιο όμορφο (Miura) αλλά και το πιο άσχημο αυτοκίνητο παραγωγής.
Κατα τα άλλα στα πρότυπα κατασκευής των Cayenne - Touareg θα βασιστεί και το παραπάνω SUV με αδερφάκι το μελλοντικό αντίστοιχο μοντέλο της Audi,το Α7. -
Άν βγάλει η Lamborghini τέτοιο αυτοκίνητο (που ποτέ της να μη βγάλει SUV) θα μείνει στην ιστορία ως εταιρία που θα έχει κατασκευάσει το πιο όμορφο (Miura) αλλά και το πιο άσχημο αυτοκίνητο παραγωγής.
Κατα τα άλλα στα πρότυπα κατασκευής των Cayenne - Touareg θα βασιστεί και το παραπάνω SUV με αδερφάκι το μελλοντικό αντίστοιχο μοντέλο της Audi,το Α7. -
Δεν είναι απαίσιο, προφανώς δεν είναι επίσημο σχέδιο αλλα αν η γενική ιδέα είναι έτσι καλό μου φαίνεται.
-
Ωχ,ακολουθούν και άλλοι μετά την porsche,στο ίδιο στύλ μάλιστα.Μόνο ferrari suv να μην δώ γιατί θα τρελαθώ
-
ΈΛΕΟΣ!!!.....
-
...
Αφήστε τις επιρροές από Μπανγκλ.... -
Τέλειο είναι!!! Εμένα μου αρέσει πολύ! Μην είστε συντηρητικοί στο θέμα του design. Δεν βαρεθήκατε ακόμα τις τρέχουσες τάσεις του σχεδιασμού που όλα τα αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους;;;
-
Ο χρήστης kfran έγραψε:
Τέλειο είναι!!! Εμένα μου αρέσει πολύ! Μην είστε συντηρητικοί στο θέμα του design. Δεν βαρεθήκατε ακόμα τις τρέχουσες τάσεις του σχεδιασμού που όλα τα αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους;;;Εγώ δεν μιλάω για τον σχεδιασμό, για το οτι η Lambo θα βγάλει suv μιλάω.
Την κατάρα μου να έχει αυτός που τα πρωτοέφτιαξε και κατάστρεψε την ιστορία των θρύλων.... -
Να το δούμε και σε μιά έκδοση με καρότσα για αγρότες ???
Έτσι για να ολοκληρωθεί ο κύκλος !!!!!!
-
Αν καί τό σχέδιο μού άρεσε,τό φαντάζεστε μέ λάστιχα 'μπαλόνια'' Μud Terrain;
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Να το δούμε και σε μιά έκδοση με καρότσα για αγρότες ???Έτσι για να ολοκληρωθεί ο κύκλος !!!!!!
Οι αγρότες έχουν χρόνια τώρα τη Lamborghini τους. Απλώς είναι σε έκδοση...τρακτέρ.
-
Οι αγρότες έχουν χρόνια τώρα τη Lamborghini τους. Απλώς είναι σε έκδοση...τρακτέρ.
Ε όχι, τι εξευτελισμός! Στο τέλος θα βγάλουνε και lamborghini καυστήρες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω οτι η lamborghini πρώτα έβγαζε τρακτέρ και μετά προχώρησε στα υπεραυτοκίνητα
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Νομίζω οτι η lamborghini πρώτα έβγαζε τρακτέρ και μετά προχώρησε στα υπεραυτοκίνηταΣωστά,απο το 1945 έως το 1963 το μόνο προϊόν που παρείγαγε με τροχούς ήταν τρακτέρ.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Νομίζω οτι η lamborghini πρώτα έβγαζε τρακτέρ και μετά προχώρησε στα υπεραυτοκίνητα
Σωστά,απο το 1945 έως το 1963 το μόνο προϊόν που παρείγαγε με τροχούς ήταν τρακτέρ.
Και αν θυμάμαι καλά ο κύριος Lamborghini τα πήρε μια φορά με τον γέρο Enzo (δεν θυμάμαι τον λόγο) και αποφάσισε να του δείξει πως πρέπει να είναι ένα σπορ αμάξι (ή είναι urban legend αυτό)?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
EΧΩ-ΕΧΩ!!!
Νά ζηλεύετε!!! -
Μήπως δούμε και lamborghini προφυλακτικά ?????
-
Πάντως εμένα δεν θα με πειράξει αν δώ SUV από τη Lamborghini με ποιότητα Audi A8, και RS6 με κινητήρα και στήσιμο Lambo.
Το σκίτσο στη φωτό το βρίσκω σε γενικές γραμμές καλό...
-
Aυτό θα το πάρω....!
Lamborghini SUV