-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δικανο δεν εχεις;!!Γιαυτο σου λεω αγαπητε σκατιλα σε ολα τα επιπεδα...
Αν υποθεσουμε οτι τα δυο καρπουζια ηταν 20 κιλα μιλαμε για 7 ευρω, κι αλλα τοσα για τα φασολια συνολο ενα δεκαπενταρι...Τι αλλο απο σκατα μπορει να εχει κανεις στο κεφαλι του παιρνοντας το ρισκο να τον προσβαλλει ο αλλος για 15 ευρω...
Τι αλλο απο σκατιλα εχει καποιος στο κεφαλι του οταν κανει Ανω Λιοσια τη παραλια...
Τι μπορει να κουβαλαει μαζι της η τσουρογρια που κατεβαινει 'για τσιγαρα' σε μεσογειο χωριο με το μαγιο...
Πως να χαρακτηρισεις το ον που κλεινει με το γκραντσεροκι ή με το Τζιτιαη του τη κυκλοφορια για να 'παρει εφημεριδα'
Τι να πεις για το μαλακισμενο ή το πουτανι που περναει με χιλια και τη μουσικη στο τερμα με το γκαμπριο απο πλατεια η στις τρεις το πρωϊ γυριζοντας απο 'το κλαμπ'
Τι να υποθεσεις για τους ηλιθιους στη παραλια που οταν δε παιζουν 'ρακετες' γκαριζουν γελωντας ή γελανε γκαριζοντας κανοντας αισθητη τη παρουσια τους σε ακτινα 500 μετρων...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Χωρια που μας εχουνε τρελλανει στη κλοπη...
Τεταρτη φορα χθες επιασα ζευγος κλεφτων στο περιβολι μου με δυο καρπουζια παραμασχαλα και μια τσαντα φασολια στο ανοιχτο πορτ μπαγκαζ του RAV
Αρα οι αθηναίοι εκτός απο χέστες είναι και κλέφτες
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Δικανο δεν εχεις;!!
Γιαυτο σου λεω αγαπητε σκατιλα σε ολα τα επιπεδα...
Αν υποθεσουμε οτι τα δυο καρπουζια ηταν 20 κιλα μιλαμε για 7 ευρω, κι αλλα τοσα για τα φασολια συνολο ενα δεκαπενταρι...Τι αλλο απο σκατα μπορει να εχει κανεις στο κεφαλι του παιρνοντας το ρισκο να τον προσβαλλει ο αλλος για 15 ευρω...
Ε σου λέει μεγαλοστέλεχος της ΔΕΗ ο ιδιοκτήτης, δεν θα του λείψουν...
-
Υπερβαλεις.Παντα σε τουριστικα μερη ετσι γινεται ,μεσα στους 100 θα υπαρχουν και 5 που θα ειναι κακοι και θα σου κανουν εντυπωση.Δεν ειναι ολοι ετσι και σιγουρα δεν μπορεις να το περιορισεις στην Αθηνα.Ο κακος τουριστας δεν εχει καταγωγη.
-
Πολύ παλιά οι περισσότεροι τουρίστες στη Χαλκιδική ή στα νησιά ήταν ξένοι και όλα ήταν ήσυχα και καθαρά.
Αφού οι Ελληνάρες ιθαγενείς με τη συμπεριφορά τους και την 'αξιοποίηση' των τουριστικών περιοχών έδιωξαν τους καλούς ξένους τουρίστες, μείναμε με τους άθλιους ξένους τουρίστες και τους Έλληνες που λερώνουν, φωνάζουν και ενοχλούν.
Εμείς φτιάξαμε έτσι τον τουρισμό μας - τώρα θα πληρώσουμε όπως πληρώνουμε στο ΔΝΤ τα δανεικά που κατασπαταλήσαμε.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Τι αλλο απο σκατα μπορει να εχει κανεις στο κεφαλι του παιρνοντας το ρισκο να τον προσβαλλει ο αλλος για 15 ευρω...Τι αλλο απο σκατιλα εχει καποιος στο κεφαλι του οταν κανει Ανω Λιοσια τη παραλια...
Τι μπορει να κουβαλαει μαζι της η τσουρογρια που κατεβαινει 'για τσιγαρα' σε μεσογειο χωριο με το μαγιο...
Πως να χαρακτηρισεις το ον που κλεινει με το γκραντσεροκι ή με το Τζιτιαη του τη κυκλοφορια για να 'παρει εφημεριδα'
Τι να πεις για το μαλακισμενο ή το πουτανι που περναει με χιλια και τη μουσικη στο τερμα με το γκαμπριο απο πλατεια η στις τρεις το πρωϊ γυριζοντας απο 'το κλαμπ'
Τι να υποθεσεις για τους ηλιθιους στη παραλια που οταν δε παιζουν 'ρακετες' γκαριζουν γελωντας ή γελανε γκαριζοντας κανοντας αισθητη τη παρουσια τους σε ακτινα 500 μετρων...
Ποιό από αυτά ΔΕΝ κάνουν άτομα από επαρχία;
Στη δική 'μου' επαρχία όλα τα παραπάνω τα κάνουν ΚΑΙ άτομα της περιοχής. Αλλά 'εμείς' κάνουμε και άλλα:Ξέρω άτομα που 'βουτάνε' χρησιμοποιημένες πετσέτες από ξενοδοχεία -αν τύχει και πάνε παραέξω- γιατί 'καλή πετσέτα, είναι η χρησιμοποιημένη πετσέτα με το λογότυπο', που ΔΕΝ κάνει ούτε 15 ευρώ.
Ξέρω άτομα που αδειάζουν ότι σαβούρα έχουν στην αποθήκη τους μέσα στη ...σούδα παρακάτω από το σπίτι τους.
Ξέρω άτομα που περνάνε με τέρμα γκάζια σε επαρχιακούς δρόμους που παίζουν παιδάκια.
Ξέρω άτομα που έχουν τη μουσική τσίτα ότι ώρα κι αν γυρνάνε απο το κwλάδικο.
Ξέρω άτομα που το κόκκινο μπορεί νάναι σε μέγεθος ταψιού αλλά αυτοί το αγνοούν.
Ξέρω άτομα που αναφέρονται στους Αθηναίους με 2 λέξεις: 'μ@λάκες Αθηναίοι' γιατί το νερό της επαρχίας είναι σωτήριο δια πάσα νόσο και μ@λακία.
Μην το συνεχίσω γιατί μάλλον ξεφτίλισα τη 'λεβεντογέννα' Φθιώτιδα και αν πάω και παρακάτω δε με ξεπλένει ούτε ο Σπερχειός. Γενικά κάφροι υπάρχουν παντού, εκτός ίσως από τη δική 'σου' επαρχία. Πού είναι λοιπόν αυτό το μέρος με τους ευγενικούς, υπεράνω καφρίλας και με οικολογικό προφίλ, κατοίκους;
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Πως να χαρακτηρισεις το ον που κλεινει με το γκραντσεροκι ή με το Τζιτιαη του τη κυκλοφορια για να 'παρει εφημεριδα'Τι να πεις για το μαλακισμενο ή το πουτανι που περναει με χιλια και τη μουσικη στο τερμα με το γκαμπριο απο πλατεια η στις τρεις το πρωϊ γυριζοντας απο 'το κλαμπ'
Συγγνώμη, αλλά αν θεωρείς ότι τα παραπάνω δε συμβαίνουν στην επαρχία από ντόπιους,
Προ μηνός ήμουν σε κεφαλοχώρι ('πρωτεύουσα' δήμου) στην Ήπειρο. Πέτυχα 2-3 φορές μες το χωριό ντόπιους (κατά δήλωση της ντόπιας οδηγού μου) να σταματούν όπου να'ναι κλείνοντας το δρόμο το οποίο και σχολίασε ως καθημερινό φαινόμενο ('τι περιμένεις; σε χωριό είσαι'). Κι εννοείται ότι τα 'σβουράκια' (έκφραση εξ ηρακλείου) έκαναν μεταμεσονύκτιες κόντρες με τα φτιαγμένα μηχανάκια τους στο κεντρικό δρόμο από το χωριό προς την επαρχιακή οδό ξεσηκώνοντας το χωριό. Αλλά όχι, ξέχασα αυτά τα κάνουν οι μεγαλωμένοι στην Αθήνα...
Γι' αυτό plz μη γενικεύουμε. Ρίξε όσες κατάρες θες στον κολόγυφτο που σε έκλεψε αλλά μέχρι εκεί.
-
ο 888888 δεν καταλαβαίνει το εξής απλό, πως χρησιμοποιεί τα βήματα λογικής για κατηγοριοποιήσεις που σε άλλα τοπικά τα χρησιμοποιούν άλλοι αλλά τότε γίνεται εξαλλος
Πχ 'Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρόσκυλα' η 'οι δεητζήδες είναι ρουσφετόφαρα και διεφθαρμένοι' κλπ. -
Ξεχάσατε το σημαντικότερο.Αυτός που πάντα πληρώνει περισσότερο στις διακοπές είναι ο Ελληνας.
Αφήστε τον λοιπόν να το χαρεί. -
Mπρε σεις ηρεμειστε
Φυσικα και δεν αναφερομαι σε ολους, φυσικα υπαρχουν και σκαταδες 'ντοπιοι'.Απλα οι ορδες λογω μεγεθους και πληθους (σιγουρα μιλαμε για πολυ περισσοτερους απο το 5% που λεει ο BILL33) πολλαπλασιαζουν σε αφορητο βαθμο τη σκατιλα...
Επι παραδειγματι δεν μπορω να προσαψω τιποτα σε ανθρωπους που εχουν τα εξοχικα τους εδω, αντιθετα μπορω να πω οτι , στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ειναι απειρως καλυτεροι απο τους γηγενεις.
Το προβλημα ειναι οι 'εκδρομεις του Σαββατοκυριακου'.
@tasosdev
Κανεις δεν ειπε ΟΛΟΥΣ τους Αθηναιους χεστες κλεφτες κλπ, ΑΛΛΑ:
Kαι τις τεσσερεις φορες Αθηναιοι μπηκαν στο περιβολι.Οι δυο μαλιστα ζητησαν και τα...ρεστα αφου '...σιγα ρε φιλε πως κανεις ετσι για τρια καρπουζια, να σου δωσω δυο ευρω'...Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ε σου λέει μεγαλοστέλεχος της ΔΕΗ ο ιδιοκτήτης, δεν θα του λείψουν...Θεϊκο!!!!
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
@tasosdev
Κανεις δεν ειπε ΟΛΟΥΣ τους Αθηναιους χεστες κλεφτες κλπ, ΑΛΛΑ:
Kαι τις τεσσερεις φορες Αθηναιοι μπηκαν στο περιβολι.Οι δυο μαλιστα ζητησαν και τα...ρεστα αφου '...σιγα ρε φιλε πως κανεις ετσι για τρια καρπουζια, να σου δωσω δυο ευρω'...Δλδ αν αυτοί ήταν απο 20 έως τριάντα χρονών θα έβγαζες το συμπέρασμα πως οι άνθρωποι απο 20 έως τριάντα χρόνων είναι πιο κλέφτες;
Αν ήταν όλες γυναίκες θα έβγαζες το συμπέρασμα πως οι γυναίκες είναι πιό κλέφτες απ τους άντρες;Αν δεν καταλαβαίνεις πως μπάζει ο συλλογισμός τι να πω, πάσο.
-
Άντε... Άλλη μια χώρα για κανα-δυο μέρες, και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Ή μάλλον να γυρίσουμε όντως, γιατί στο δρόμο της επιστροφής κοντεύουμε να κλείσουμε βδομάδα
Πάλι καλά γιατί τελειώνουν κ´ οι σελίδες του διαβατηρίουΜπορώ να πω από τις πιο επεισοδιακές 'διακοπές' μου, κ´ σίγουρα ανάμεσα στις πιο αξέχαστες
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αλεξάνδρα καλύτερα να ακολουθήσετε το 'Ρίο-Αστακός-Λευκάδα΄.Λιγότερο κουραστικός σε κατάσταση οδοστρώματος και κίνηση.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Έχω διαβάσει ότι η διαδρομή 'Ρίο-Αστακός-Λευκάδα΄είναι πολύ πιο όμορφη και έχει λιγότερη κίνηση. Αλλά και ότι το οδόστρωμα δεν είναι και πολύ καλύτερο από την άλλη διαδρομή, έχει πολλές στροφές και πετάγονται συχνά ζώα μέσα στο δρόμο.
Από την άλλη, διαβάζω ότι άνοιξε ένα μεγάλο σχετικά κομμάτι της Ιονίας Οδού, που όχι μόνο είναι πολύ καλός δρόμος αλλά γλυτώνεις και σχεδόν 30 λεπτά.
Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί με όλες τις επιλογές.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Άντε... Άλλη μια χώρα για κανα-δυο μέρες, και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Ή μάλλον να γυρίσουμε όντως, γιατί στο δρόμο της επιστροφής κοντεύουμε να κλείσουμε βδομάδα
Πάλι καλά γιατί τελειώνουν κ´ οι σελίδες του διαβατηρίουΜπορώ να πω από τις πιο επεισοδιακές 'διακοπές' μου, κ´ σίγουρα ανάμεσα στις πιο αξέχαστες
Μην είσαι τόσο σίγουρος
-
ΧαχαχαχΧαχαχαχαχαχαχαεααχαα
Ήμουβ σίγουρος οτι δν θα ήταν απλά τα πράγματαΔεν γυρνάμε ποτέ ρεεεεεεε
-
Θα είναι κανείς κάλυμνο στις 26; Έχω 10 ώρες να σκοτώσω.
-
Ο χρήστης Alexandra81 έγραψε:
Αλεξάνδρα καλύτερα να ακολουθήσετε το 'Ρίο-Αστακός-Λευκάδα΄.Λιγότερο κουραστικός σε κατάσταση οδοστρώματος και κίνηση.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Έχω διαβάσει ότι η διαδρομή 'Ρίο-Αστακός-Λευκάδα΄είναι πολύ πιο όμορφη και έχει λιγότερη κίνηση. Αλλά και ότι το οδόστρωμα δεν είναι και πολύ καλύτερο από την άλλη διαδρομή, έχει πολλές στροφές και πετάγονται συχνά ζώα μέσα στο δρόμο.
Από την άλλη, διαβάζω ότι άνοιξε ένα μεγάλο σχετικά κομμάτι της Ιονίας Οδού, που όχι μόνο είναι πολύ καλός δρόμος αλλά γλυτώνεις και σχεδόν 30 λεπτά.
Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί με όλες τις επιλογές.
τί δουλειά έχει να πάει απ τον αστακό ρε παιδιά με την παράκαμψη του αγρινίου ανοιχτή, θα τρελαθούμε τελείως
Αν απλά θες να φτάσεις στην Λευκάδα, δεν χρειάζεται να το φιλοσοφούμε, πας από τον κανονικό δρόμο, μεσσολόγγι, παράκαμψη αγρινιου αμφιλοχία λευκάδα.
Ο δρόμος απτ ον αστακό είναι ωραίος, αλλά μόνο μέρα, και πολύ προσοχή στα αδέσποτα κοπάδια από
γελάδια
πρόβατα
γουρουνάκια
κατσίκια -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα είναι κανείς κάλυμνο στις 26; Έχω 10 ώρες να σκοτώσω.θα ειμαι εκει με το γιωτ (αβερωφ) μου και τη χρουσαλα με τον πατιτσα και μερικα μοντελα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τί δουλειά έχει να πάει απ τον αστακό ρε παιδιά με την παράκαμψη του αγρινίου ανοιχτή, θα τρελαθούμε τελείως
Αν απλά θες να φτάσεις στην Λευκάδα, δεν χρειάζεται να το φιλοσοφούμε, πας από τον κανονικό δρόμο, μεσσολόγγι, παράκαμψη αγρινιου αμφιλοχία λευκάδα.
Ο δρόμος απτ ον αστακό είναι ωραίος, αλλά μόνο μέρα, και πολύ προσοχή στα αδέσποτα κοπάδια από
γελάδια
πρόβατα
γουρουνάκια
κατσίκιαΜα δεν της είπε κανείς να πάει από Αστακό! Τουναντίον!
Σιγά την διαδρομή, μικρό παιδάκι είμουν, αλλά βαρέθηκα την ζωή μου. Και εγώ στηρίζω Μεσσολόγγι, παράκαμψη Αγρινίου, Αμφιλοχία, Λευκάδα.
Να σταματήσετε και Βόνιτσα για καφέ, έχει ωραίες κοπέλες. -
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
γελάδια
πρόβατα
γουρουνάκια
κατσίκιαΜα δεν της είπε κανείς να πάει από Αστακό! Τουναντίον!
Αλεξάνδρα καλύτερα να ακολουθήσετε το 'Ρίο-Αστακός-Λευκάδα΄.Λιγότερο κουραστικός σε κατάσταση οδοστρώματος και κίνηση.
εδώ βγάλαμε τον αστακό να έχει καλύτερο οδόστρωμα τώρα, τί να λέμε
Διακοπες 2010/2011