-
α επειδη υποθετικα μπορουσε να γινει ατυχημα ας ριξουμε μια ποινη
ω τι γελιο εχει να πεσει εαν ακολουθησουν αυτη την τακτικη.. -
Οσο οι ταχυτητες ειναι υπερβολικες, και η αεροδυναμικη παιζει τοσο μεγαλο ρολο,
το θεαμα θα ειναι ανυπαρκτο και το ενδιαφερον θα περιοριζεται στα χρονομετρημενα και τα pit stop,
ο ρολος των οδηγων ειναι πλεων αχαρος και σε καθε τολμηρη κινηση τους θα πεφτουν ολοι πανω τους
να τους φανε στο ονομα της ασφαλειας.
Δεν δικαιολογω την κινηση του Γερμανου, τον οποιο ετσι κι αλλιως θεωρω κ@ λ@ παιδο,
αλλα σε οσους του μοιαζουν και προσπαθουν με την φημη του φονια να αποθαρυνουν τους επιδοξους που θα προσπαθησουν να τους περασουν στην πιστα,
και μην μου πειτε οτι οταν σε συνοδευει τετοια φημη δεν την ρευστοποιεις με βαθμους μεσα στην πιστα.
Στην πιστα οταν εισαι γρηγορος, η νικη ερχεται, οταν δεν αφηνεις τον αλλο να αποδειξει οτι ειναι γρηγοροτερος -
το οτι αναφερθηκε ο webber ενισχυει την αποψη οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι , γιατι αμα ρωτησεις γενικα ποιοι κανουν αυτες τις μαλακιες τα τελευταια χρονια σιγουρα θα παρεις πολλες απαντησεις που θα αναφερουν τον webber και τον couthard στα τελευταια του. και ο webber παρομοια με τον σουμι κανει πολλες φορες , οποιος παρακολουθει το βλεπει , ασχετο του ποσα πρωταθληματα εχει και τι εχθρες εχει. εγω φαν του ειμαι και το λεω οτι κανει παρομια chop με τον σουμαχερ και το θεωρω αρνητικο φυσικα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ω τι γελιο εχει να πεσει εαν ακολουθησουν αυτη την τακτικη.....ρε μαν, επικοινωνείς;
'Υποθετικά θα μπορούσε να γίνει ατύχημα';
ΠΗΡΕΣ χαμπάρι ΠΟΣΟ ξώφαλτσα πέρασε ο άλλος από τον τοίχο; Συνειδητοποίησες ότι μια τρίχα χώριζε το ποιος ξέρει τί θα μπορούσε να είχε γίνει με 2 αμάξια στα τρακό, κολλητά σε τσιμεντότοιχο και με κόσμο σχετικά κοντά κτλ;Μπα.
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
ω τι γελιο εχει να πεσει εαν ακολουθησουν αυτη την τακτικη.....ρε μαν, επικοινωνείς;
ΠΗΡΕΣ χαμπάρι ΠΟΣΟ ξώφαλτσα πέρασε ο άλλος από τον τοίχο; Συνειδητοποίησες ότι μια τρίχα χώριζε το ποιος ξέρει τί θα μπορούσε να είχε γίνει με 2 αμάξια στα τρακό, κολλητά σε τσιμεντότοιχο και με κόσμο σχετικά κοντά κτλ;Μπα.
μιλαμε για δυο πιλοτους στα 39 ο ενας και στα 41 ο αλλος που οδηγανε τοσο προκλητικα και αποτομα και εμεις καθομαστε και αναλυουμε τι και πως
ναι θα μπορουσε να γινει ατυχημα θα μπορουσε και να μην γινει με το αν δεν δινεις ποινες ομως γιατι αυτοματα καθιστας την οποιαδηποτε προσπεραση στο οριο παρανομη -
μιλαμε για δυο πιλοτους στα 39 ο ενας και στα 41 ο αλλος που οδηγανε τοσο προκλητικα και αποτομα και εμεις καθομαστε και αναλυουμε τι και πως
ναι θα μπορουσε να γινει ατυχημα θα μπορουσε και να μην γινει με το αν δεν δινεις ποινες ομως γιατι αυτοματα καθιστας την οποιαδηποτε προσπεραση στο οριο παρανομηΑστο ρε man δεν εχει νοημα...
Σχετικα με τον Webber, ναι κανει και αυτος τετοια. Παραπονιεται κανεις η τον αποκαλει κανεις φονια κλπ? Οχι.
Σχετικα με το παραδειγμα που παιρνουν οι πιτσιρικαδες... Αν εχουν σωστα μυαλα και σωστους ανθρωπους γυρω τους ξερουν πολυ καλα τι approach ν ακολουθησουν. Δεν θα ειναι ο MS υπευθυνος για πως σκεφτονται οι πιτσιρικαδες. Ελεος δλδ!
Τελος, ειναι γνωστο πως ο Hamilton σαν πιτσιρικας εχει υιοθετησει πολυ παρομοιο στυλ οδηγησης και μαχης. Οσο θυμαμαι ομως τον καιρο που ειμαι εδω οι περισσοτεροι τον θαυμαζουν γιατι προσφερει κατι που λειπει στο αθλημα. Η κινηση που εκανε στον Petrov στην Μαλαισια θα μπορουσε το ιδιο ευκολα να καταληξει σε πολυ ασχημο ατυχημα (να επεφτε ο Petrov πανω του και ν απογειωνοταν). Κανεις δεν τον αποκαλεσε φονια. Ο ορισμος του 2 μετρα και 2 σταθμα... Και μην αρχισει κανεις να μου λεει τωρα οτι πηγαινε να σπασει το slip streaming. Το ξερω αυτο αλλα δεν αλλαζει κατι. Ουτε και οτι ο Hamilton ηξερε τι εκανε γιατι αν αυτος ξερει μια τι κανει, ο MS ξερει 10!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
ναι θα μπορουσε να γινει ατυχημα θα μπορουσε και να μην γινει με το αν δεν δινεις ποινες ομως γιατι αυτοματα καθιστας την οποιαδηποτε προσπεραση στο οριο παρανομηΑστο ρε man δεν εχει νοημα...
Σχετικα με τον Webber, ναι κανει και αυτος τετοια. Παραπονιεται κανεις η τον αποκαλει κανεις φονια κλπ? Οχι.
Σχετικα με το παραδειγμα που παιρνουν οι πιτσιρικαδες... Αν εχουν σωστα μυαλα και σωστους ανθρωπους γυρω τους ξερουν πολυ καλα τι approach ν ακολουθησουν. Δεν θα ειναι ο MS υπευθυνος για πως σκεφτονται οι πιτσιρικαδες. Ελεος δλδ!
Τελος, ειναι γνωστο πως ο Hamilton σαν πιτσιρικας εχει υιοθετησει πολυ παρομοιο στυλ οδηγησης και μαχης. Οσο θυμαμαι ομως τον καιρο που ειμαι εδω οι περισσοτεροι τον θαυμαζουν γιατι προσφερει κατι που λειπει στο αθλημα. Η κινηση που εκανε στον Petrov στην Μαλαισια θα μπορουσε το ιδιο ευκολα να καταληξει σε πολυ ασχημο ατυχημα (να επεφτε ο Petrov πανω του και ν απογειωνοταν). Κανεις δεν τον αποκαλεσε φονια. Ο ορισμος του 2 μετρα και 2 σταθμα... Και μην αρχισει κανεις να μου λεει τωρα οτι πηγαινε να σπασει το slip streaming. Το ξερω αυτο αλλα δεν αλλαζει κατι. Ουτε και οτι ο Hamilton ηξερε τι εκανε γιατι αν αυτος ξερει μια τι κανει, ο MS ξερει 10!
ποιος webber? εχουμε απειρα παραδειγμα και ακομη πριν ερθει ο γερμανος δεν εχει νοημα να λεμε οτι αυτος ειναι η αιτια του κακου οτι ειναι δολοφονος και αλλα τραγικα ετσι εμαθε και ετσι εχουν μαθει ολοι οι πρωταθλητες 'σημασια εχει η νικη' και αυτο σε ενα αθλημα σαν την φ1 με συμπεριφορες τροχονομου(ειστε πιο γρηγορος περαστε)ειναι απλα ανυπαρκτο
-
...ναι θα μπορουσε να γινει ατυχημα θα μπορουσε και να μην γινει, με το αν δεν δινεις ποινες ομως, γιατι αυτοματα καθιστας την οποιαδηποτε προσπεραση στο οριο παρανομη+1
...μόνο με δύο αραδούλες, έβαλες το θέμα στη σωστή του διάσταση.
(άν κι από ότι έχω καταλάβει η συζήτηση έχει 'οπαδικό' χαρακτήρα - σουμαχερικοί και αντισουμαχερικοί - που σημαίνει ότι η επικινδυνότητα της συγκεκριμένης φάσης, είναι, απλά, η αφορμή για να γίνεται η αντιπαράθεση...). -
...απ' αυτά που γράφετε οι τρεις τελευταίοι στα αντίστοιχα ποστ, εγώ καταλαβαίνω -όπως λέει κι ένας στίχος- ότι κάποιοι 'μιλάμε' σε τσιμεντένια αυτιά (ανάλογα όπως κι ο τσιμεντένιος τοίχος που εξακολουθείτε να αγνοείτε ως διάσταση πολύ διαφορετική από οποιοδήποτε άλλο racing incident). Τεσπα, cheers
-
Το ιδιο και εμεις φιλε μου! Το ιδιο και εμεις...
-
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα...μήπως τελικά ο Stig είναι όντως ο Σούμι στο tg γιαυτό ο Rubens είχε χαρεί τόσο πολύ?
Βεβαίως ο Button ακόμα περιμένει:
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα...μήπως τελικά ο Stig είναι όντως ο Σούμι στο tg γιαυτό ο Rubens είχε χαρεί τόσο πολύ?Δεν νομίζω ότι είναι ο MS γιατί κακά τα ψέματα αμφιβάλλω σφόδρα να είναι ένας μόνον οδηγός.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα...μήπως τελικά ο Stig είναι όντως ο Σούμι στο tg γιαυτό ο Rubens είχε χαρεί τόσο πολύ?
Δεν νομίζω ότι είναι ο MS γιατί κακά τα ψέματα αμφιβάλλω σφόδρα να είναι ένας μόνον οδηγός.
για να γραφει ιδιος χρονους μαλλον ειναι ενας
-
Σχετικά με την ξανθιά είμαι με τον Νίκο.... τραβελόφατσα... και όχι δεν είναι θέμα ποιότητας εικόνας. Αναγνωρίζω όμως ότι σε πολλούς αρέσει το στυλ αυτό...
Σχετικά με το 'ίδια πράξη ίδια κρίση ίδια ποινή' αν και συμφωνώ με τη λογική δεν ισχύει. Δεν μπορεί να ισχύει καθώς αλλάζει ο κόσμος οπότε ανάλογα τροποποιούνται και τα κριτήρια.
Η ίδια πράξη πχ να βάλω χέρι σε μια υπάλληλό μου το 1970 θα ήταν μέχρι και καμάρι της τότε ενώ τώρα είναι ερωτική παρενόχληση και με πάει μέσα. Αντίστοιχα το να χαϊδέψω ένα παιδάκι που κάποτε ήταν ένδειξη συμπάθειας και θαυμασμού και προκαλούσε ικανοποίηση του γονιού πλέον άνετα θεωρείται σαν πράξη παιδοφιλίας!
Αλλά και οι ίδιες οι ποινές έχουν αλλάξει. Κάποιες ποινές μπορεί να έγιναν πιο ήπιες πχ καταργήθηκε η θανάτωση αλλά άλλες πιο αυστηρές πχ αύξηση του προστίμου για παράβαση φωτεινού σηματοδότη....
Νομίζω ότι τόσο οι νομοθέτες όσο και οι δικαστές προσαρμόζονται σε συνεχώς μεταβαλλόμενες καταστάσεις πολιτιστικές, κοινωνικές, θεολογικές κλπ. Απλά μερικές φορές κάποια συμβάντα δείχνουν την διαφορά φάσης που απαιτείται για την προσαρμογή. -
Με τη σημερινή νοοτροπία μπορούμε να διαγράψουμε δια παντός πολλές από τις μάχες στην πίστα και του Σέννα, του Πικέ, του Μάνσελ, του Προστ κλπ ως επικίνδυνες.
Κακή κίνηση του Σουμάχερ, σίγουρα και να του ρίχνανε και αποκλεισμό από το επόμενο GP δεν θα ήταν άσχημα.
Αλλά έχει παραγίνει με την 'αυστηρότητα', γενικότερα και το ρίσκο πια, που αυτό προσφέρει θέαμα, έχει εκλείψει. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Με τη σημερινή νοοτροπία μπορούμε να διαγράψουμε δια παντός πολλές από τις μάχες στην πίστα και του Σέννα, του Πικέ, του Μάνσελ, του Προστ κλπ ως επικίνδυνες.
Κακή κίνηση του Σουμάχερ, σίγουρα και να του ρίχνανε και αποκλεισμό από το επόμενο GP δεν θα ήταν άσχημα.
Αλλά έχει παραγίνει με την 'αυστηρότητα', γενικότερα και το ρίσκο πια, που αυτό προσφέρει θέαμα, έχει εκλείψει.Με τη ποινή που του έριξαν είναι σαν να έχει αποκλειστεί από το επόμενο GP.
-
και εγω σου λεω οτι θα παρει βαθμο ακομη και τελευταιος να βγει
-
Δεν νομίζω ότι είναι ο MS γιατί κακά τα ψέματα αμφιβάλλω σφόδρα να είναι ένας μόνον οδηγός.
για να γραφει ιδιος χρονους μαλλον ειναι ενας
Συμφωνω. Παντως σιγουρα δεν ειναι ο MS. Αυτος ηταν μονο σ αυτο το επεισοδιο μαλλον λογω της FXX.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που δεν κατακρίνετε τον ΜΣ είναι επειδή ζείτε σε μια άλλη πραγματικότητα - παράλληλη με αυτήν που λέει ότι οι νόμοι της φύσης είναι αυτοί που είναι και δεν αλλάζουν.-
----> http://www.youtube.com/watch?v=je71qzTdzx0
Ο ΜΣ ήταν απλά φοβερά τυχερός που δεν έπαθε ατύχημα ο ΡΒ - 'οπως φαίνεται το ρητό '3η και φαρμακερή' δεν ισχύει για όλους.
Τωρα αυτο το link το βαζεις για παραδειγμα? Και περιμενεις να πουμε 'πωπω ναι ρε πολυ σωστος'! ο van der Drift και ο Jousse ειναι ιδιοι με τον MS και τον RB? Τοσο ο,τι να ναι δλδ?
Φάνηκε από αυτό που (δήθεν?) κατάλαβες ότι κάτι τρέχει με την αντίληψή σου.
Τι σχέση μπορεί να έχουν οι οδηγοί με το ατύχημα αυτό καθεαυτό;
-
Δλδ οι οδηγοι δεν εχουν σχεση οταν προκαλειται ατυχημα? Πιθανοτατα αν στην θεση αυτων των οδηγων ηταν top οδηγοι F1 δεν θα ειχε γινει ποτε. Οπως επισης και δεν ειναι τυχαιο τ οτι δεν εγινε ατυχημα στο σκηνικο στην Ουγγαρια...
Η αντιληψη μου δεν εχει κανενα προβλημα. Συζηταμε για ενα συμβαν που εγινε στην F1 με τον πιο εμπειρο οδηγο και τον πιο πετυχημενο και βαζεις link ενα ατυχημα που εγινε στην SF στην οποια οι οδηγοι δεν εχουν απλα καμια σχεση σε ικανοτητα και αντιληψη.
Αν εννοουσες κατι αλλο απο αυτο που καταλαβα, ας εβαζες ενα σχολιο διπλα στο link σου. Μην το πετας ετσι χωρις να εξηγησεις τι θελεις να πεις.
2010 Hungarian Grand Prix