-
Το 106 μου ρε παιδια τι ειναι;
-
Τι άλλο θα ακούσουμε από τα μιάσματα της Ευρώπης...
-
Εδώ μας 'διδάσκουν' άλλα κι άλλα στα σχολεία, κάνοντάς μας πλύση εγκεφάλου, και δεν τους γιαουρτώνουμε, αυτό μας πείραξε;
-
Ενδιαφέρον θέμα
Συνεχίστε... -
Σας βρίσκω υπερβολικούς.Μεταξύ των γκάλοπ για το νέφος,την ασφάλεια και τη πρόοδο των έργων στην Αθήνα είπαν απλώς να ασχοληθούν με κάτι πιο ανάλαφρο.
-
Tοσο αναλαφρο που το παιρνει ο αερας και δεν αξιζει καν να ασχοληθεις...
Τα υπολοιπα τουλαχιστον ειναι πραγματικοτητα, με προειδοποιητικο- ενημερωτικο χαρακτηρα.
Αυτο ειναι ενα ανοστο, μη τεκμηριωμενο (ισως και προσβλητικο για μερικους) ρεπορταζ! -
Το αμάξι μου είναι gay,
το αμάξι μου είναι gay,
το αμάξι μου είναι gay,
και για μένα μόνο κλαίει...Εμένα πάντως με τον τίτλο πήγε αλλού το μυαλό μου...
Νόμιζα οτι έλεγε για gay αυτοκίνητα,αυτά δηλαδή που έχουν ηλεκτρονικά,αυτόματες ταχύτητες κτλ... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Asexual cars
All Citroëns apart from the C3, and the super-straight award goes to the C5. Peugeot 406/607/807. All Daewoos, Skodas and Hyundais except the Coupé. Vauxhall Vectra and Zafira. Mercedes E-class. Honda Accord. Nissan Primera. Fiat Marea. Seat Alhambra. Renault Scénic (gets a special super-straight mention) apart from the RX4. Chrysler Voyager. Mazda 626.
Oυφ,τώρα ησύχασα,το σαξο μου δεν είναι gay.Γιούχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Η Ζ4 (7/10) είναι πιο gay από το ΤΤ (6/10).....???
**Οι BMW αποκλείεται να είναι gay **με το αρρενωπό σχήμα και τις ακμές του κ. Βangle....ΥΓ. Τα λόγια για το άρθρο είναι περιττά...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Tοσο αναλαφρο που το παιρνει ο αερας και δεν αξιζει καν να ασχοληθεις...
Τα υπολοιπα τουλαχιστον ειναι πραγματικοτητα, με προειδοποιητικο- ενημερωτικο χαρακτηρα.
Αυτο ειναι ενα ανοστο, μη τεκμηριωμενο (ισως και προσβλητικο για μερικους) ρεπορταζ!Με ειρωνικό τόνο έγραψα ότι έγραψα. Και εγώ το θεωρώ βλακώδες και χωρίς ουσία και άνοιξα το τόπικ περισσότερο για να δείξω με τι ασχολούνται μερικοί μερικοί.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Cars to 'out'
Αυτό τι σημαίνει????
(για να μην πιαστούμε αδιάβαστοι δηλαδή)Το come out σημαίνει να αποκαλυφτείς, δηλαδή να δηλώσεις τις ομοφυλοφιλικές σου προτιμήσεις δημόσια (ή σε φίλους, οικογένεια, στη δουλειά κλπ). Άρα τα αυτοκίνητα αυτά είναι για να αρχίσεις να το δηλώνεις (καθοδηγείς τη σκέψη τους να σε υποπτευθούν) αλλά όχι για να το φωνάζεις (οπότε πλέον το χρησιμοποιείς και για προσέλκυση).
Το όλο θέμα έχει πλάκα αλλά καθώς η αναλογία των μοντέλων, η δομή της κοινωνίας, το τί σημαίνει κάθε αυτοκίνητο, το πώς χρησιμοποιείται κλπ κλπ είναι διαφορετικά από χώρα σε χώρα δεν έχει καμία αξία για την Ελλάδα.
....χμ.... μήπως πρέπει να αλλάξω το avatar μου..... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Με ειρωνικό τόνο έγραψα ότι έγραψα. Και εγώ το θεωρώ βλακώδες και χωρίς ουσία και άνοιξα το τόπικ περισσότερο για να δείξω με τι ασχολούνται μερικοί μερικοί.Και γω συνεχιζω την ειρωνια προς αυτους, οχι εσενα φυσικα!
Απο μια πλευρα καλα εκανες για να δουμε τι ******* υπαρχουν στον κοσμο και μας εδωσες την ευκαιρια να το κατακρινουμε -
Ανώμαλο θα με πείτε αλλά δεν θα έπαιρνα με τίποτα
206 cc
A2
Micra
Lancia (πλην ότιδήποτε φέρει σύμβολα Martini ή Αlitalia)
Matiz
Arosa -
Για τις Lancia θα διαφωνήσω. Ευχαρίστως θα έπαιρνα την Thesis, τη δίλιτρη Lybra ή το 1400άρι Υ. Έχουν μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική, που παραπέμπει σε καλλιεργημένο, εύπορο άνδρα της δεκαετίας του '60, ο οποίος στο πλευρό του έχει κάποια όμορφη και κομψή γυναίκα (συνήθως ερωμένη, ενίοτε σύζυγο).
-
Το fiesta μου που είναι παρακαλώωωωω;;; Να δω αν γέρνω δηλαδή κι εγώ ή αν είμαι εντάξει. Ακόμα δηλαδή, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλουν αύριο... Μπορεί να φανεί ότι είμαι gay ξαφνικά επειδή φοράω συγκεκριμένα παπούτσια ή έχω το τάδε ρολόι... Θεός φυλάξοι!!! Πάντως, ο Κωνσταντίνος έχει ένα δίκιο που φορτώνει! Προσπαθώ να σέβομαι τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός, αλλά αυτοί για να καταφέρουν να γίνουν αποδεκτοί, θα μας βγάλουν όλους κουνιστούς!!! Έλεος ρε γμτ. Είπαμε να βρέξει, αλλά όχι και να χιονίσει!!!
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν κάνετε κλικ εδώ, θα γίνετε gay!Πολύ καλό !!!!
Να είσαι gay είναι βέβαια μια άποψη, αλλά και αράχνη-gay πάει πολύ....
Παιδιά, ανοίχτε τον ήχο για να ακούσετε το τραγουδι....
-
Ενδόμυχα ποθώ να οδηγήσω το ροζ SportKa cabrio που είδα πρόσφατα. Τι σημαίνει αυτό?
-
Ότι μάλλον σου κόλλησε το ροζ S2000 από το 2F2F και δεν έχεις τα ευρά, οπότε αρκείσαι με κάτι μικρότερο. Γιατί όμως; Ελπίζεις ότι θα ρίξεις το μανούλι της καγκουροταινίας έτσι;
Πόσο gay είναι το αυτοκίνητό σας...