-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το άρθρο της Ημερησίας είναι σκέτος 'μπαξές'!
Το δέκα το καλό όμως είναι οι δηλώσεις του μέλους του ΣΕΑΑE, τις οποίες και παραθέτω αυτούσιες :Εισαγωγείς
Μαζί με απόσυρσηΟ Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ) τάσσεται υπέρ του μέτρου και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΕΑΕ κ. Ευρ.Κωνσταντινίδης αναφέρει στην «Η»: «Είμαστε υπέρ της άρσης της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης και αποτελεί πάγιο αίτημα του κλάδου, επειδή υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στους κινητήρες diesel, οι οποίοι ρυπαίνουν πολύ λιγότερο από τους αντίστοιχους βενζινοκινητήρες. Παράλληλα εναρμονιζόμαστε με τα υπόλοιπα κράτη-μέλη.Νομίζουμε πως η άρση της απαγόρευσης είναι εφικτό να συνδυαστεί με το μέτρο της απόσυρσης χωρίς να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, να ανανεωθεί ο πολύ παλιός στόλος οχημάτων της Ελλάδας και παράλληλα να τονωθούν ουσιαστικά οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων».
Τι άλλες μαλακίες θα ακούσουμε...
-
Ο χρήστης ΙΩΣΗΦ έγραψε:
Αντί να επιτρέψουν την πετρελαιοκίνηση των ΙΧ δεν απαγορεύουν και την πετρελαιοκίνηση στα επαγγελματικά μπας και ζήσουμε κανα δυό χρόνια παραπάνω να απαλλαγούμε απο το ντουμάνι των ταξί-λεωφορείων-φορτηγών.προτιμότερο να επιδοτούνταν φίλτρο:
-
Τα σύγχρονα diesel είναι μια χαρά και αφήστε τις μ..κίες. Να διώξουμε τα παλιά σαβούρια(βενζίνη και πετρέλαιο) ΌΠΩΣ και τα σιχαμένα ΔΙΧΡΟΝΑ που μόνο βρομιά και θόρυβο βγάζουν...
-
Η ειδησιογραφία για την άρση της απαγόρευσης συνεχίζεται. Το λόγο πήρε τώρα η υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ Μπιρμπίλη, η οποία προανήγγειλε και δακτύλιο για την Θεσ/νίκη.
«Το ζήτημα της πετρελαιοκίνησης παραμένει ανοιχτό. Δεν θα δώσουμε μια δογματική απάντηση, ναι ή όχι, αν δεν το εξετάσουμε το ζήτημα. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται η πετρελαιοκίνηση στα μεγάλα αστικά κέντρα, λόγω των σωματιδίων που εκλύονται, της ιδιόμορφης ρύπανσης που δημιουργεί η πετρελαιοκίνηση και η οποία έχει σχέση με την ποιότητα του καυσίμου. Αν αυτή η ποιότητα μπορεί να διασφαλιστεί, μπορεί να προχωρήσουμε σε σχετική ρύθμιση».
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100006_30/07/2010_409787
-
'Αν αυτή η ποιότητα μπορεί να διασφαλιστεί, μπορεί να προχωρήσουμε σε σχετική ρύθμιση»
Μ'αρέσει που μιλάνε (ολοι) σ τρίτο πρόσωπο για την ποιότητα του πετρελαίου ή για οτιδήποτε στραβό.
Δηλαδή ποιος θα διασφαλίσει την ποιότητα;
Να φωνάξουμε κανα γείτονα;
Αλλά έτσι ειναι ο ενας τα ρίχνει στον άλλο γιαυτο παμε τόσο καλά
Οπως η ΝΔ για 2-3 χρόνια δεν ειχαν καταλάβει οτι κυβερνούσαν, οτι στραβο γινόταν (φωτιές σεισμοί καταποντισμοι) έλεγαν για...το ΠΑΣΟΚ
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Τα σύγχρονα diesel είναι μια χαρά και αφήστε τις μ..κίες. Να διώξουμε τα παλιά σαβούρια(βενζίνη και πετρέλαιο) ΌΠΩΣ και τα σιχαμένα ΔΙΧΡΟΝΑ που μόνο βρομιά και θόρυβο βγάζουν...τα συγχρονα ντιζελ ειναι μια χαρα σε σχεση με τα παλια, οποτε ειμαι απο πισω τους μια χαρα μυριζω τη μποχα
και ακολουθοντας το παραδειγμα των αντικαπνιστων , επειδη με ενοχλουν και δε τα γουσταρω μια , ψηνομαι (με προφαση παντα την υγεια μου ) να μην επιτραπει ποτε η κυκλοφορια τους στην πολιτισμενη μας πολη!
πλακα πλακα θα γινουμε μ@@νι αμα γεμισουμε ντιζελ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τα σύγχρονα diesel είναι μια χαρά και αφήστε τις μ..κίες. Να διώξουμε τα παλιά σαβούρια(βενζίνη και πετρέλαιο) ΌΠΩΣ και τα σιχαμένα ΔΙΧΡΟΝΑ που μόνο βρομιά και θόρυβο βγάζουν...
τα συγχρονα ντιζελ ειναι μια χαρα σε σχεση με τα παλια, οποτε ειμαι απο πισω τους μια χαρα μυριζω τη μποχα
+1
(μόλις πριν δυο ώρες 'απόλαυσα' την μπόχα από ντήζελ opel μοντέλο φετινό ή περυσινό. Β-ρ-ω-μ-ά-ν-ε). -
Ο χρήστης imago έγραψε:
τα συγχρονα ντιζελ ειναι μια χαρα σε σχεση με τα παλια, οποτε ειμαι απο πισω τους μια χαρα μυριζω τη μποχα
+1
(μόλις πριν δυο ώρες 'απόλαυσα' την μπόχα από ντήζελ opel μοντέλο φετινό ή περυσινό. Β-ρ-ω-μ-ά-ν-ε).Έχεις μυρίσει καυσαέριο από BMW 320d;
Μιλάμε, μοσχοβολάει φρεσκάδα, κάτι από γιασεμί και αγιόκλημα καλοκαιριού, σαν θερινό σινεμά, με μια δόση βασιλικό (στην γλάστρα, αλλά και στο mojito άμα λάχει... ) και ορτανσίας!
Ενώ και με ένα κοτσαδόρο πάνω, όλα τα σωματίδια πάνε πάνω του (ή στο τρέιλερ, αν υπάρχει... )
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
+1
(μόλις πριν δυο ώρες 'απόλαυσα' την μπόχα από ντήζελ opel μοντέλο φετινό ή περυσινό. Β-ρ-ω-μ-ά-ν-ε).Αυτο με τα σχεδον καινουρια ταξι το εχω δει κι εγω, ειναι πολλα που πραγματικα βγαζουν ντουμανι!!
Εχουμε ομως στην οικογενεια πετρελαιοκινητο για αγροτικο και δεν υπαρχει αυτο το πραγμα. Καυσιμα παντα απο τον ιδιο και περα απο τη διαφορετικη μυρωδια τιποτε αλλο. Και μιλαμε για αυτοκινητο 9-10 χρονων...
Μηπως ειναι θεμα ποιοτητας καυσιμου τελικα???
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έχεις μυρίσει καυσαέριο από BMW 320d;
Μιλάμε, μοσχοβολάει φρεσκάδα, κάτι από γιασεμί και αγιόκλημα καλοκαιριού, σαν θερινό σινεμά, με μια δόση βασιλικό (στην γλάστρα, αλλά και στο mojito άμα λάχει... ) και ορτανσίας!
Ενώ και με ένα κοτσαδόρο πάνω, όλα τα σωματίδια πάνε πάνω του (ή στο τρέιλερ, αν υπάρχει... )
παιζει, γιατι δε νομιζω να βγαζουν ολα το ντουμανι που βγαζουν μερικα (ακομα και καινουρια)
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αυτο με τα σχεδον καινουρια ταξι το εχω δει κι εγω, ειναι πολλα που πραγματικα βγαζουν ντουμανι!!Δεν ήταν ταξί! Μικρό επιβατηγό ήταν.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
+1
(μόλις πριν δυο ώρες 'απόλαυσα' την μπόχα από ντήζελ opel μοντέλο φετινό ή περυσινό. Β-ρ-ω-μ-ά-ν-ε).Αυτο με τα σχεδον καινουρια ταξι το εχω δει κι εγω, ειναι πολλα που πραγματικα βγαζουν ντουμανι!!
Εχουμε ομως στην οικογενεια πετρελαιοκινητο για αγροτικο και δεν υπαρχει αυτο το πραγμα. Καυσιμα παντα απο τον ιδιο και περα απο τη διαφορετικη μυρωδια τιποτε αλλο. Και μιλαμε για αυτοκινητο 9-10 χρονων...
Μήπως γιατί μέσα βάζουν πετρέλαιο θέρμανσης?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
καλα απο τυπους με μονοκατοικιες θα γινουν μεγαλα σκηνικα με πετρελαιο θερμανσης
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα απο τυπους με μονοκατοικιες θα γινουν μεγαλα σκηνικα με πετρελαιο θερμανσης
καλά το αμάξι, να δεις τα σκάφη μερικών πως πάνε με θέρμανσης
κόστος στο 1/3 του βεενζινοκίνητιου, και στο 1/2 του κανονικού πετρελαίου...
το μίλι είναι τζάμπα -
ψηθηκα
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Δεν ήταν ταξί! Μικρό επιβατηγό ήταν.
επειδη εγω ντιζελ μονο ταξι βλεπω και το ντουμανι το'χω συνδυασει με... κιτρινο 'φοντο' δεν το σκεφτηκα καν οτι μπορει να ηταν κατι αλλο!!
Οικ. Κριση rules!!!!!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Οπως η ΝΔ για 2-3 χρόνια δεν ειχαν καταλάβει οτι κυβερνούσαν, οτι στραβο γινόταν (φωτιές σεισμοί καταποντισμοι) έλεγαν για...το ΠΑΣΟΚΒασικά ποτέ δεν κατάλαβαν ότι κυβερνούν. Τα πρώτα χρόνια έλεγαν αυτό που αναφέρεις, 'Φταίει το ΠΑΣΟΚ, παραλάβαμε χάος κλπ'...
Ε γι αυτό σε ψήφισε ο κόσμος ρε μαλάκα, για να διορθώσεις αυτά που έκανε το ΠΑΣΟΚ! Σκάσε και δούλευε τώρα!!!!!!!
Τα 2 τελευταία χρόνια άλλαξε το τροπάρι. 'Τα οικονομικά μεγέθη δεν είναι τόσο καλά, αλλά δεν φταίμε εμείς, φταίει η διεθνής οικονομική κρίση'...
Ναι ρε μαλάκα, υπάρχει κρίση, αλλά δεν φταίει η κρίση για τις δαπάνες της υγείας και για τη φοροδιαφυγή! Σκάσε και δούλευε τώρα!!!!!!! (χ2)...αλλά ο χοντρός μας άφησε χρόνους και καιρούς...
και ακολουθοντας το παραδειγμα των αντικαπνιστων , επειδη με ενοχλουν και δε τα γουσταρω μια , ψηνομαι (με προφαση παντα την υγεια μου )
Εντάξει, δεν υπάρχει ελπίδα για σένα, είσαι χαμένη περίπτωση...
Αφιερωμένο εξαιρετικά:
New research suggests that misinformed people rarely change their minds when presented with the facts -- and often become even more attached to their beliefs. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εντάξει, δεν υπάρχει ελπίδα για σένα, είσαι χαμένη περίπτωση...
ακριβως
αλλα οπως και να το κανουμε και με ενοχλει και επηρεαζει την υγεια μου, δε βλεπω πού υπαρχει διαφορα?
-
Ξέρω δεν γίνεται αλλά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει γιατί δεν μπορώ να κάψω πετρέλαιο σε βενζινοκινητήρα; Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος....
Κι εγώ είχα σήμερα ένα ταξί μπροστά μου που κάθε τόσο έβγαζε απίστευτη ποσότητα κάπνας τόσο που τύλιγε το αυτοκίνητό μου πλήρως από όλες τις πλευρές.... ευχαριστώ όποιον σκέφτηκε να βάλει ανακύκλωση στο σύστημα αερισμού!
-
Kαι για μια ακόμη φορά, έχω να καταγγείλω τους ελεεινούς, εχθρούς του περιβάλλοντος Ευρωπαίους που προτιμούν πετρελαιοκίνητα και ρυπαίνουν ασύστολα, καίνε ένα σωρό καύσιμο, γεμίζουν την ατμόσφαιρα μικροσωματίδια, δηλητηριάζουν τα παιδάκια στις πόλεις... Ενώ εμείς οι υπέρμαχοι της καθαρής ατμόσφαιρας φροντίζουμε να έχουμε πάντα κορυφαίαςποιότητας καθαρά καύσιμα πάντα βενζίνη διότι το βρωμοπετρέλαιο diesel επιστημονικώς δεν υπάρχει τρόπο παραγωγής του με σωστό τρόπο (δηλ. χωρίς θείο, χωρίς νοθεία με ναυτιλιακό κλπ.). Επιπλέον η θεάρεστη και λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας με τους νυν και πρώην κρατούντες κρατάει σθεναρά σαν το μικρό γαλατικό χωριό ενάντια στους κουτόφραγκους και τα βρωμοντήζελ τους. Είμαστε εθνικά υπερήφανοι για τις βενζίνες μας όπως οι Αμερικάνοι άλλωστε, είμαστε παλληκάρια και αντιστεκόμαστε. Αμ πως...
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;