-
μάλλον ο moderator πρέπει να κλείσει το θέμα, τα περισσότερα που γράφτηκαν δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα, παρακαλώ να το κλειδώσει. thnks
-
Σας παρακαλώ να σταματήσει η ειρωνία. Δεν είναι σωστό.
Απαντήστε με επιχειρήματα[moderator]
-
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
Γιατί την 'μπαίνετε' έτσι ρε παιδιά στον νετγκαλιλέο... Ενθουσιάστηκε, έγραψε κάτι 'παραπάνω' αλλά όχι και τέτοια αντιμετώπιση!!! -
Ο χρήστης netgalileo έγραψε:
ÔÁ ÊÁËÕÔÅÑÁ 1000 ×ÉËÉÏÌÅÔÑÁ ÔÇÓ ÆÙÇÓ ÌÏÕ!!!
ÐÞñá ôï ALTEA ôïõ Áäåñöïý ìïõ ãéá 3 ìÝñåò, ôçí Ýêáíå ãéá äéáêïðÝò êáé äåí âñÞêå åéóéôÞñéá êáñáâéïý ãéá ôï áõôïêßíçôï êáé åãþ âñÞêá Ýíá ALTEA óôï ãêáñÜæ ãéá ôéò õðüëïéðåò 10 ìÝñåò…..J
¸öõãá 3Þìåñï êáé Þñèá ôñåëáìÝíïò.
ÐåñéìÝíù íá ôåëåéþóù ôç äïõëåéÜ íá îáíáðÜñù ôá âïõíÜ
Áðßóôåõôç Üíåóç
ÔÝëåéá êñáôÞìáôá
Ôï ðïéï ìïõñÜôï óôçí ÅèíéêÞ
¸íïéùèá óáí âáóéëÝáò.
Äåí åßíáé ôæéð, áëëÜ åßóáé øçëü.
Äåí åßíáé ÷áìçëü áëëÜ åßíáé óðïñ
Äåí åßíáé êëïýâá áëëÜ ÷ùñÜåé ôá ðÜíôá
Ìïíáäéêüò óõíäõáóìüò ðïëëþí ðñáãìÜôùí ìáæß.
BRAVO ôïõò..........Ãéá ðÝò ôé ãßíåôáé áðï èüñõâï ?Å÷åé ôïõò õáëïêáèáñéóôÞñåò óôéò êïëþíåò ôïõ ðáñìðñßæ ,ïðüôå óôï ôáîéäÜêé åèíéêÞ what's up duck ?
ÐïéÜ åêäïóç åßíáé êáé êáôáíÜëùóç åèíéêÞ -åðáñ÷éáêü ?Speak skoulik***Aêüìá Ýíáò áäåëöüò ðïõ ðëçñþíåé ôï ôßìçìá ôùí áöçìÝíùí êëåéäéþí
-
Είναι το κλασικό στυλάκι του νεοέλληνα που σε κοιτάζει με το ειρωνικό ύφος στις διασταυρώσεις 'χαχα, εγώ έχω καλύτερο αυτοκίνητο από εσένα' και σε θεωρεί ένα τίποτα μπροστά σε αυτόν.
Παρόμοια συμπεριφορά παρατηρείτε μερικές φορές και σε φόρουμ, οπου κάποιος για δικά του γούστα θεωρεί καλό κάποιο αυτοκίνητο, και όλοι οι άλλοι που για δικούς τους πάλι λόγους, έχουν άλλο αυτοκίνητο, καλύτερο η χειρότερο, θεωρούν ''out of space'' αυτόν που εξέφρασε την άποψη του, βάση των δικών του ορίων.
Ευτυχώς όμως από ότι είδα λίγο παρενέβη κάποιος moderator.
Αν δεν υπήρχε αυτή η ειρωνεία μεταξύ των Ελλήνων θα πηγαίναμε όλοι πολύ πιο μπροστά σε αυτή την χώρα.Anyway, εγώ δεν πρόκειτε να δώσω συνέχεια.Θα παρακολούθω αλλα τόπικ.
-
Για πές τι γίνεται απο θόρυβο ?Εχει τους υαλοκαθαριστήρες στις κολώνες του παρμπρίζ ,οπότε στο ταξιδάκι εθνική what's up duck ?
Ποιά εκδοση είναι και κατανάλωση εθνική -επαρχιακό ?Speak skoulik***Aκόμα ένας αδελφός που πληρώνει το τίμημα των αφημένων κλειδιών
Από θόρυβο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, και πως να έχει αφού δεν ξεπέρασε τα 200km/h , 1.6 είναι
από κατανάλωση δεν το είδα αν και έχει υπολογιστεί, αλλά έκανα πάνω από 400 χιλ με ένα ρεζερβουάρ. η έκδοση είναι η σπορ, με φημέ τζάμιακαι το τίμημα δεν το πληρώνει ο αδερφός μου, ο πεθερός του το πείρε
-
Κατ' αρχήν φίλε netgalileo καλωσήρθες στο Forum.
Από θόρυβο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, και πως να έχει αφού δεν ξεπέρασε τα 200km/hΚαι πως να έχει;;; Δηλαδή πάνω από τα 200 έχει αεροδυναμικούς θορύβους ένα αυτοκίνητο;;; Ή μιλάς αποκλειστικά για το Altea;
Αν ναι δεν έχω μπει σε Altea και δεν ξέρω... -
Áðü èüñõâï äåí åß÷å êÜôé ôï éäéáßôåñï, êáé ðùò íá Ý÷åé áöïý äåí îåðÝñáóå ôá 200km/h , 1.6 åßíáé
áðü êáôáíÜëùóç äåí ôï åßäá áí êáé Ý÷åé õðïëïãéóôåß, áëëÜ Ýêáíá ðÜíù áðü 400 ÷éë ìå Ýíá ñåæåñâïõÜñ. ç Ýêäïóç åßíáé ç óðïñ, ìå öçìÝ ôæÜìéáOðüôå óôá 120 -140 ôï ôáîéäÜêé ÷áëáñü ÷ììì ,400÷ëì ìå Ýíá ãåìéóìá (öïñôùìÝíïò êëð) îáíÜ ÷ìì
êáé ôï ôßìçìá äåí ôï ðëçñþíåé ï áäåñöüò ìïõ, ï ðåèåñüò ôïõ ôï ðåßñå
Ôïõ ðåèåñïý
-
Altea λοιπόν...Σπόρ;Μάλλον σαν πολυμορφικό το βλέπω εγώ,μια κατηγορία που νομίζω έχει να προσφέρει πολλά πιο αξιόλογα (όχι αισθητικά πάντως) αυτοκίνητα. Νέο Corolla Verso,Focus C-Max,VW Touran.
Παρόλα αυτά προκαλεί αίσθηση νομίζω στο δρόμο-το χάζευα πριν λίγο καιρό σταματημένο δίπλα μου σε κάποια διόδια,κόκκινο,σπορ ζάντες και φυμέ τζάμια.Είναι πραγματικά όμορφο. -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Του πεθερούΠάλι καλά που δεν είναι της πεθεράς!
-
To αλτεα ειναι οσο μουρατο ηταν οταν πρωτοκυκλοφορησε το 307 το stilo το νεο αστρα το leon το νεο α3 το mazda 3 και πολλα αλλα.Του δινω 2 μηνες το πολυ μεχρι να χαθει η φρεσκαδα του και να παψει να τραβα βλεμματα .Παντος εχει ενδιαφερον να εκφραζεται καποιος με τετοια συναισθηματα για ενα πολυμορφικο....ελα να βλεπω στα λιμανακια altea vs corolla verso
-
Προσωπικά χάρηκα που κάποιος πήρε αυτοκίνητο και ενθουσιάστηκε μ'αυτό αντί ν'αρχίσει να βρίσκει ψεγάδια και να του βγαίνει ξινό.
Μακάρι να συνεχίσει να βλέπει το altea με αυτόν τον τρόπο.(κάπως έτσι νιώθω κι εγώ μέχρι στιγμής με το δικό μου νεοαποκτηθέν τουτούνι. Όχι ότι δεν έχει μειονεκτήματα, αλλά νιώθω όμορφα οδηγώντας το )
-
Και αν σας φαίνονται τα λόγια μου μεγάλα, περάστε τις διαχωριστικές γραμμές και κάντε ένα test drive
Αυτό το τελευταίο τι το ήθελες???Ακόμα και αν ενθουσιάστηκες με το αυτοκίνητο και σου άρεσε τόσο(γεγονός λογικό) με αυτήν την φράση θυμίζεις διαφήμιση της seat,οπότε λογικά στην έπεσαν κάποια άτομα
Φιλικά -
Sorry για το μεγάλο avatar(όποιος πρόλαβε να το δεί)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...(κάπως έτσι νιώθω κι εγώ μέχρι στιγμής με το δικό μου νεοαποκτηθέν τουτούνι. Όχι ότι δεν έχει μειονεκτήματα, αλλά νιώθω όμορφα οδηγώντας το )
Γιατί δεν μας κάνεις μια παρουσίαση των μειονεκτημάτων του αυτοκινήτου στην περιοχή του opel club?
-
Tωρα γύρισα από διακοπές και είδα κάποια σχόλια για το -όντως- ειρωνικό μου ύφος. **Ίσως πραγματικά να ξεπέρασα λίγο τα όρια **(αυτά που ο ίδιος θέτω στον εαυτό μου). Πάντως το 'ευκαιρία για γέλιο' πήγαινε στα έξυπνα σχόλια που ακολούθησαν και όχι στα όσα (κάπως υπερβολικά -νομίζω σ'αυτό δε διαφωνούμε-) ανεφερε ο netgalileo...
1000 ME TO ALTEA