-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
πιο σωστό ομως δεν θα ηταν να γράφουν, αυτές τις λιγες φορές που γράφουν, για καμιά πιο σοβαρή κ επικίνδυνη παράβαση (κόκκινο φανάρι, ταχύτητα, αλκοόλ κλπ)!!!Ειναι θεμα στατιστικης.
Απο ενα τυχαιο δειγμα 100 αυτοκινητων θα βρουν 5 που θα χουν σφαξει το κοκκινο μερα μεσημερι και με λιγο κλαμα του στυλ 'δεν το προσεξα/ημουν αφηρημένος/παρακολουθουσα την π...ανα την γκομενα μου που με απαταει' θα γραψουν 2 απο αυτους.Μερα μεσημερι θα πετυχουν εναν το πολυ μεθυσμενο που θα χει ρουμανικες πινακιδες.
Μερα μεσημερι, με πιτα-κινηση δεν θα πετυχουν κανεναν να τρεχει.Αλλα!
Μερα μεσημερι, γυρο απο τις καφετεριες της Γλυφαδας, οσοι δεν εχουν να τα ακουμπησουν για το πρωτη-μουρη παρκιγκ ειναι περισσοτεροι απο αυτους που εχουν να τα ακουμπησουν. Αρα... Μια βολτα γυρο απο τις καφετεριες και γραφουν 100 αυτοκινητα μεσα σε μια ωρα.
Και μετα εβερεστ, κρυο καφεδακι και ξύσιμο στο γραφειο.Οι ιδιοκτητες του parking κλεφτες θα γινουν;
θες να πεις οτι τωρα δεν ειναι;;;;
-
Διαφωνώ λιγο στα στατιστικά που λες! Π.χ σε οποιο φανάρι κ νας πας τουλάχιστον ενας θα περάσει με κόκκινο σε καθε φάση (εδω Σαλονικη παντως)! 24/7 αν πας σε εναν επαρχιακό δρόμο, λεωφόρος η εθνική οδό δεν θα προλαβαίνεις να σταματάς αυτούς που πηγαίνουν π.χ με +40% του ορίου ταχύτητας!
Θελεις να γράψεις τα παράνομα παρκαρισμένα μπορείς να γράψεις αυτα που ειναι πανω σε πεζοδρόμια κ σε ράμπες για ΑΜΕΑ!
ΚΑΙ ΑΝ πετύχεις σε ολα αυτα να βάλεις μια τάξη, μετα γίνε τυπικός κ γράψε ολα τα αλλα παράνομα (που δεν ενοχλούν σε παρένθεση πάντα οσο γινεται αυτο)!
-
Δεν υπαρχει πολιτικη βουληση για να γινουν αυτα που λεει ο georgt. Πιστευω οτι κοι υπευθυνοι της τροχαιας τα ξερουν οπως εμεις εδω μεσα, αλλα δεν τα εφαρμοζουν
-
στη Γλυφαδα παντως γραφουν ασυστολα, ξεσκιζονται , ειναι πολυ μικρη η περιπτωση να παρκαρεις καπου παρανομα και να μη φας ξηλωμα
ειδικα στις ραμπες για τους αναπηρους και καλα κανουν
ομως εκει στη πλατεια του κολυμβητηριου αντικειμενικα δεν ενοχλουν
οι τυποι που διπλοπαρκαρουν εξω απο τις καφετεριες ομως ενοχλουν
αλλα ποτε μα ποτε δεν εχω δει κανεναν να τους λεει τιποτα
πιο παλια στη ζησιμοπουλου ηταν ενας τυπος στον οποιο αφηνες το αυτοκινητο σου και στο εχωνε καπου τριγυρω (μιλαμε για εποχες που δεν υπηρχαν τα τοσα πληρωτεα παρκινγκ), αυτος καποια μερα απλα εξαφανιστηκε
δε ξερω, χαλασε η συμφωνια ? αποφασισαν να τηρησουν το νομο ?
ομως πλεον γινεται αυτο και κανεις δεν κανει τιποτα...
τελοσπαντων , το ζουμι ειναι οτι ο νομος δεν ειναι ιδιος για ολους.. αν εμενα μου παρουν το διπλωμα ή τις πινακιδες ο αυστηρος (συμφωνα με τα λεγομενα πολλων) τοπικος διοικητης δε θα μου το δωσει πισω για κανενα λογο
σε καποιους ομως κατι μου λεει οτι μαλλον θα το δωσει..
-
στην αμερικη καταλαβαινω γιατι εχουν πραγματικους μπατσους
Criminal justice Employees are in high demand.
Entry level salaries range from $48,000-$72,000
-
Δεσμοφύλακες είναι αυτοί...
-
Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα στο εξής να χρειάζεται να διασχίζω τακτικά σημεία του δακτυλίου (Χαμοστέρνας, Καλλιρόης) λόγω δουλειάς.
Η πιθανότητα να φάω κλησάρες ίσες με το μισό μου μηνιάτικο λόγω δακτυλίου ποια είναι;
Αν κλαφτώ ανελέητα εξηγώντας ότι είναι αδύνατο να πάω με άλλο τρόπο στη δουλειά μου θα υπάρξει οίκτος ή να αλλάξω δουλειά μιας και προβλέπεται όπως έρχεται το μηνιάτικο να φεύγει σε κλήσεις; -
Η Χαμοστέρνας είναι εκτός δακτυλίου. Στα δεξιά της (προς πετράλωνα) ξεκινά ο δακτύλιος.
Αντί για Καλλιρόης, δοκίμασε Φραντζή & Φιλολάου. Πες μας αν θες τη διαδρομή που θες να κάνεις μέσα από τον δακτύλιο να σου πούμε πως να τον αποφύγεις.
Δεν έχω δει ποτέ να γράφουν για δακτύλιο, αρκετές φορές ξεχνιέμαι και κατεβαίνω κέντρο με το αμάξι (για δουλειά) και το συνειδητοποιώ στο Συνταγμα οτι δε κυκλοφορώ . -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Η Χαμοστέρνας είναι εκτός δακτυλίου. Στα δεξιά της (προς πετράλωνα) ξεκινά ο δακτύλιος.
Αντί για Καλλιρόης, δοκίμασε Φραντζή & Φιλολάου. Πες μας αν θες τη διαδρομή που θες να κάνεις μέσα από τον δακτύλιο να σου πούμε πως να τον αποφύγεις.
Δεν έχω δει ποτέ να γράφουν για δακτύλιο, αρκετές φορές ξεχνιέμαι και κατεβαίνω κέντρο με το αμάξι (για δουλειά) και το συνειδητοποιώ στο Συνταγμα οτι δε κυκλοφορώ .Εχω φαει εγω 2 φορες γιατι το ξεχασα, με τα παλαια τιμολογια
-
Δεν έχω δει ποτέ να γράφουν για δακτύλιο, αρκετές φορές ξεχνιέμαι και κατεβαίνω κέντρο με το αμάξι (για δουλειά) και το συνειδητοποιώ στο Συνταγμα οτι δε κυκλοφορώ .Εχω φαει εγω 2 φορες γιατι το ξεχασα, με τα παλαια τιμολογια
dayum
H διαδρομή μου είναι η εξής: πρέπει από Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα (Ηλιουπόλεως δηλαδή) να βγαίνω με κάποιο τρόπο στην Πειραιώς στο Athens Heart (Χαμοστέρνας και Δακτύλιος γωνία )
Το αστείο 'πήγαινε με συγκοινωνία' δεν υπάρχει καθώς το δοκίμασα και έκανα 1:20 απ τα οποία τα 20+ ήταν περπάτημα
Οι πιθανές μου διαδρομές από Ηλιουπόλεως προς Πειραιώς είναι αυτές (συμπεριλαμβάνω μόνο το κομμάτι που αφορά το θέμα του δακτυλίου, η διαδρομή μου έχει πριν και μετά συνέχεια)
Γράφουν σε αυτό το μήκος;
Το ενδιαφέρον σας με συγκινεί καθώς διακυβεύεται ο μισός -αν όχι όλος- μισθός μου σε 200ευρες κλήσεις
κοίτα να δεις που έπρεπε να πάρω υβριδικό
-
απλο ειναι..
-
μηχανάκι είναι η λύση αλλά αυτή τη στιγμή δεν γίνεται
-
http://www.emvelia.gr/daktylios_map_big.htm
http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=242
Αυτός είναι ο δακτύλιος.
Η Φραντζή είναι ΕΝΤΟΣ, οπότε αποκλείεται.
Η Χαμοστέρνας είναι ΕΚΤΟΣ οπότε είσαι μια χαρά. Έχε υπόψη σου οτι ο δακτύλιος ξεκινά από τη Πειραιώς & Χαμοστέρνας, οπότε θα μπαίνεις για μερικά μέτρα εντός δακτυλίου για να πας στο Athens Heart. -
http://www.emvelia.gr/daktylios_map_big.htmhttp://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=242
Αυτός είναι ο δακτύλιος.
Η Φραντζή είναι ΕΝΤΟΣ, οπότε αποκλείεται.
Η Χαμοστέρνας είναι ΕΚΤΟΣ οπότε είσαι μια χαρά. Έχε υπόψη σου οτι ο δακτύλιος ξεκινά από τη Πειραιώς & Χαμοστέρνας, οπότε θα μπαίνεις για μερικά μέτρα εντός δακτυλίου για να πας στο Athens Heart.Ωραία οπότε από Λαγουμιτζή και Χαμοστέρνας περνάω περιμετρικά ακριβώς έξω απ τον δακτύλιο... φαίνεται να είναι οκ τότε
-
Ειμαι 99% σιγουρος οτι η Φραντζη ΔΕΝ ειναι μεσα στον δακτυλιο αλλα το οριο της.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειμαι 99% σιγουρος οτι η Φραντζη ΔΕΝ ειναι μεσα στον δακτυλιο αλλα το οριο της.Συμφωνώ. Η διαδρομή που απεικονίζεται στο http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=242 αποτελεί εξωτερικό όριο του μικρού δακτυλίου, δεν περιέχεται σε αυτόν.
Από http://el.wikipedia.org/wiki/Δ�% ... F%8E%CE%BD :
Τα όρια του δακτυλίου είναι οι εξής δρόμοι: Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Μεσογείων - Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλία Ηλιού – Α. Φραντζή – Λ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας.
Γι' αυτό οι κάθετοι δρόμοι κατά μήκος όλης αυτής της διαδρομής έχουν ταμπέλα δακτυλίου και όχι οι ίδιοι οι δρόμοι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειμαι 99% σιγουρος οτι η Φραντζη ΔΕΝ ειναι μεσα στον δακτυλιο αλλα το οριο της.+1
Φραντζή ΔΕΝ είναι εντός δακτυλίου.Γενικά γράφουν για δακτύλιο σε διάφορα σημεία, κυρίως τις ώρες που πάει κόσμος στη δουλειά, και μετά τις ώρες που φεύγει.
Έκανα καθημερινά διαδρομή που διέσχιζε δακτύλιο, και πετύχαινα αρκετά συχνά να γράφουν πολύ κόσμο.Η κλάψα δεν πρόκειται να πιάσει...
-
@kapami επειδή κινούμαι συχνά στην περιοχή και οι 2 εναλλακτικές διαδρομές είναι εκτός δακτυλίου. Πάντως θεωρώ ότι σε συμφέρει αφού στρίψεις από την Ηλιουπόλεως να μην στρίψεις στην Φραντζή, μιας και θα δυσκολευτείς να μπεις από την Ηλ. Ηλιού, έχει κίνηση σε όλο το μήκος της, μερικές φορές διπλοπαρκαρισμένα και φυσικά κολλάει πολύ συχνά το φανάρι της αριστερής στροφής της Φραντζή προς Καλλιρόης .
Στην περίπτωση που συνεχίσεις στην Ηλία Ηλιού κίνηση πετυχαίνεις μετά το μετρό του Νέου Κόσμου μέχρι να στρίψεις στη Λαγουμιτζή. Πολύ λιγότερη ταλαιπωρία και σχεδόν πάντα χρονικά συμφέρει (μην πω ότι ενδεχομένως μόνο το βράδυ να είναι συντομότερη η άλλη λύση). -
Κ να ξερετε οτι αμα πατε να μπειτε εντος δακτυλιου πχ 15 λεπτα πριν την ληξη του ωραριου, αυξανονται γεωμετρικα οι πιθανοτητες να σας πιασουν. Την στηνουν ακριβως εκεινες τις ωρες.
-
Για να μπείς στο Athens Heart συνεχίζεις την Χαμοστέρνας ευθεία προς τις γραμμές του τρένου.
Δηλαδή στα φανάρια Χαμοστέρνας και Πειραιώς εσύ συνεχίσεις ευθεία.
Ακριβώς πριν τις γραμμές κάνεις δεξιά και μπαίνεις πίσω από το γήπεδο στον δρόμο που οδηγεί στην «πίσω αυλή» του Heart και του Praktiker. (εντελώς νόμιμα )
Εκεί θα βρείς να παρκάρεις με την άνεση σου χωρίς να μπείς στο υπόγειο του Heart και να πληρώσεις. (εντελώς νόμιμο και αυτό ).Στον χάρτη είναι αριβώς στο σημείο που σταματάνε οι 2 γραμμές που ζωγράφισες, συνεχίσεις μέχρι το τέλος του τετραγώνου εκεί που ξεκινάνε οι γραμμές του τρένου.
H πράσινη διαδρομή ΔΕΝ σε βάζει Δακτύλιο, η κόκκινη νομίζω πως και αυτή είναι οκ αλλά το σημείο που η Φραντζή διασταυρώνεται με Συγγρού είναι λίγο περίεργο για να το στρίψεις.
Ο δακτύλιος ΔΕΝ πιάνει ΟΥΤΕ την Χαμοστέρνας (Παναγή Τσαλδάρη από το ένα ρεύμα) ΟΥΤΕ και την Πειραιώς αλλα οριοθετείτε από αυτούς του 2 δρόμους.
Τα Πετράλωνα που βρίσκονται στην μία πλευρά από αυτούς τους δρόμους είναι στον δακτύλιο.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4