-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Τι στο καλό, γιατί αυτό το πράγμα εδώ θεωρείται τόσο είδος πολυτελείας;Πως να μην θεωρειται ειδος πολυτελειας οταν ειναι τοσο ακριβο για να το εχεις ?
Μου την δινει παρα πολυ η αντιαισθητικη βεντουζα του GPS στο παρμπριζ , αλλα η τιμη του εργοστασιακου για το 3008 ηταν απαγορευτικη...
-
οχι οχι δεν εβαλα LED ακομα
οταν θα γινει θα ανεβασω fotos -
Παντως αυτο με τα φωτα οταν ειναι σταματημενο το αυτοκινητο μονο οι Γερμανοι διαχρονικα το χρησιμοποιουσαν και το χρησιμοποιουν ακομα. Οι υπολοιποι κατασκευαστες ή το θεωρουν ασκοπο ή απλα δεν εχουν βρει τη τεχνογνωσια
-
Αν εννοείς τα αναμμένα φώτα θέσης μόνο της μιας πλευράς, να πω ότι αυτό το 'γκάτζετ' υπήρχε στο παλιό μου Citroen Ami 8 του 1974...
-
Ναι αλλά αυτό δεν είχε HUD
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι αλλά αυτό δεν είχε HUDΜην είσαι τόσο σίγουρος. Αν θυμάμαι καλά κάποιο από αυτά τα ΑΜΙ είχε καθρέφτη πάνω στο ταμπλό.
Το είχε ο πατέρας ενός φίλου και ήταν από τα πρώτα αυτοκίνητα που είχα οδηγήσει την παλιά καλή εποχή των '70...
-
sauce-toast
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι αλλά αυτό δεν είχε HUDΠράγματι... Ήταν αισθητή η έλλειψη...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Αν θυμάμαι καλά κάποιο από αυτά τα ΑΜΙ είχε καθρέφτη πάνω στο ταμπλό.Το είχε ο πατέρας ενός φίλου και ήταν από τα πρώτα αυτοκίνητα που είχα οδηγήσει την παλιά καλή εποχή των '70...
Αυτό πρέπει να ήταν το Ami 6 με τα 425 cc.
Εγώ είχα το Ami 8 με 600 cc!1987...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αυτό πρέπει να ήταν το Ami 6 με τα 425 cc.
Εγώ είχα το Ami 8 με 600 cc!Μάλλον όπως το λές είναι. Το δικό σου απ' ότι βλέπω είναι ...καινούριο. Εκείνο τότε πρέπει να ήταν τότε και μιας δεκαετίας παλιό.
Αυτοκινητάρα... Ούτε υδραυλικά, ούτε ζώνες, ούτε ABS, ούτε ESP, ούτε αερόσακοι, ούτε ραδιόφωνο, (δεν μιλάμε για CD ή κασετόφωνο...) κι' όμως όταν 'βουτούσαμε' τα κλειδιά για καμιά βόλτα κρυφά από τον πατέρα του, ήμασταν 'βασιλιάδες'!
-
Τη Δευτερα εκανα το πρωτο σερβις με 14350 κμ.Μου στοιχισε συνολικα 95 ευρω με δωρο την εργασια και την καρτα καυσαεριων.Κανοντας μια αποτιμιση του 1ου ετους θα ελεγα οτι αν εξαιρεσουμε την αντλια βενζινης που αντικατασταθηκε στα πλαισια της εγγυησης στα 9000 περιπου κμ και κατι μικροτριγμους (οχι σε μονιμη βαση) ειμαι ευχαριστημενος απο την ανετη,αθορυβη και πολιτισμενη λειτουργια του αυτοκινητου ιδιως στα ταξιδια και την καλη καταναλωση του.Το τριπ μου εδειξε για τα τελευταια 11200 κμ(χωρις να το μηδενισω) καταναλωση 7,6 λ συν ενα 10% αν χανει περιπου 8,3 λ μεση τιμη πολυ καλα θα ελεγα για τουρμπο. Ας ελπισουμε και η συνεχεια να ειναι απροβληματιστη.
-
Πρώτο service και για το δικό μου ίδια τιμή που αναφέρει ο mag.ma καθώς έχω να κάνω και τις ίδιες παρατηρήσεις. Συμπληρωματικά ζήτησα να μου δώσουν 1l λάδι επιπλέον για συμπλήρωμα και εκεί έπαθα πλάκα το κουτί γράφει BMW 5-30 και όχι κάποια μάρκα της peugeot.
-
κοιτάξτε και αυτές τις φώτο άλλο αυτοκίνητο τα led ημέρας φοβερά
http://www.forum-peugeot.com/Forum/foru ... _989_1.htm -
Ο χρήστης dennis1 έγραψε:
http://www.forum-peugeot.com/Forum/foru ... _989_1.htmAυτό που πουλάνε τωρα και κυκλοφορεί, τι 'φωτα ημέρας' έχει?
(Ή δεν έχει!) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.forum-peugeot.com/Forum/foru ... _989_1.htmAυτό που πουλάνε τωρα και κυκλοφορεί, τι 'φωτα ημέρας' έχει?
(Ή δεν έχει!)είναι ενσωματωμένα στα φανάρια είναι δυο λάμπες απλές
-
Μπορουμε να κανουμε καποιες διευκρινισεις?
Πρωτον...τι εννουμε οταν λεμε 'φωτα ημερας'...? Φανταζομαι οτι εννοουμε τα φωτα που αναβουνε μονα τους με το που βαλεις μπρος τον κινητηρα και ειναι ημερα...κατι θα αναψει...οπως αυτα τα LED που πρωτη αν δεν κανω λαθος, εφαρμοσε η AUDI...σωστα?
Δευτερον... Τα LED που δειχνει ο φιλος στην φωτογραφια, ειναι απο την Peugeot? Μπορει καποιος δηλαδη να τα παραγειλει απο την Lion? Αν ναι...ισως και να το σκεφτομουνα...αν οχι...καγκουρας με το 3008 sorry αλλα δεν λεει...
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
Μπορουμε να κανουμε καποιες διευκρινισεις?
Πρωτον...τι εννουμε οταν λεμε 'φωτα ημερας'...? Φανταζομαι οτι εννοουμε τα φωτα που αναβουνε μονα τους με το που βαλεις μπρος τον κινητηρα και ειναι ημερα...κατι θα αναψει...οπως αυτα τα LED που πρωτη αν δεν κανω λαθος, εφαρμοσε η AUDI...σωστα?Σωστά! Τα φώτα που ανάβουν κατα την εκκίνηση, είτε leds σαν της Audi, είτε κάποιο στα φωτα πορείας σαν το 6άρη της Mazda, είτε στα φωτα ομίχλης σαν το Polo κλπ.
...αν οχι...καγκουρας με το 3008 sorry αλλα δεν λεει...
Σωστά επίσης!
-
Πριν κανένα μήνα είχα βάλει παραγγελία ένα 3008, 1.6 THP με Grip Control + αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Σήμερα πήρα ένα τηλεφώνημα από την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι το εργοστάσιο δεν παράγει τον πιο πάνω συνδυασμό, συνεπώς θα έπρεπε να τροποποιήσω την παραγγελία μου.Επειδή ο βενζινοκίνητος κινητήρας και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι 'εκ των ουκ άνευ' για μένα, κατέληξα, ύστερα από μια εκτενή συζήτηση με τον πωλητή, στην αντικατάσταση του Grip Control με ζάντες 18' (235/45 R18) και έτσι η συμφωνηθείσα τιμή παρέμεινε η ίδια.
-
Ο χρήστης dennis1 έγραψε:
(Ή δεν έχει!)είναι ενσωματωμένα στα φανάρια είναι δυο λάμπες απλές
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ (ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ή ΟΧΙ)
-
Ξεκινησα σημερα τη διαδικασια να βαλω τις λαμπες LED τουλαχιστον για πισω
Αναφερομαι στη σελιδα 175 του manual
α) Αφαιρετε το πλαστικο καλυμμα (ΟΚ)
β) Αφαιρειτε τα δυο παξιμαδια στηριξης του φωτιστικου σωματος (ΟΚ)
γ) Βγαζετε με προσοχη το φωτιστικο σωμα απο την εξω πλευρα
Εδω καθολοθ ΟΚ . Και εξηγουμε οταν λεει φωτιστικο σωμα προφανως δεν εννοει το κρυσταλλο το εξωτερικο. Οταν λεει απο την εξω πλευρα εννοει οτι το πιανεις απο την εξω πλευρα ? Και αν νου προς ποια κατευθυνση του αυτοκινητου τραβας; (αν και απο εξω ειναι σχεδον αδυνατον να τραβηξεις) . Προσπαθησα αρκετε ωρα ..τα επαιζα δεξια αριστερα να ξελασκαρει με τιποτα..το φωτιστικο σωμα απλα δεν εβγαινε !!! Για να πω την αληθεια και χωρις τα παξιμαδια δεν πεφτει κατω ακομα και σε διαδρομη...ειναι τοσο καλα βαλμενο που αδυνατο να το μετακινησω στο ελαχιστο . Εδω αν με βοηθησετε θα μπορεσω να προχωρησω διοτι φοβαμε να ασκησω περισσοτερη δυναμη και κανω καμια ζημια.
Peugeot 3008 '08