-
Εχω βαλει και εγω ενα burnout στο focus.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχω βαλει και εγω ενα burnout στο focus.ετυμηγορια : εισαι καγκουρας της πλακας χααχαχαχαχα! πλακα κανω μη παρεξηγηθεις!
btw για τους υπολοιπους ασχετους και κυριως χωρις μουσικη παιδεια παραθετω τα παρακατω Links στο youtube :
μαρμαρινου : http://www.youtube.com/watch?v=ah3KiY-3Zvo
καρδαμιλλης : http://www.youtube.com/watch?v=UTilKde4A9A
σαφετης : http://www.youtube.com/watch?v=iXH5zod7OJw
σακης τολιας : http://www.youtube.com/watch?v=SDbWtUsK-a0
παυλος παουνης : http://www.youtube.com/watch?v=0thHMe4SL5g
με τις υγειες σας! καλη ακροαση!
-
Δινεις ρεστα λεμεεεεεεε!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Θεσσαλονικιώτικη έμπνευση.
Από μπροστά ήταν θεϊκό! Πάλι καλά που του έδωσα ευκαιρία και πήγα και από 'κει. Με αντάμειψε
( Καλό καλοκαίρι! )Μα τι εξαμβλωμα ειναι αυτο ? ΕΛΕΟΣ! ηθελα να ηξερα τι ψυχοσυνθεση εχουν αυτα τα ατομα
ελα ρε σιγα τους δυσκολους χαρακτηρες. ζωακια 20-30 χρονων κυριως που παλεψαν σκληρα για να βγαλουν γυμνασιο, δεν εχουν γκομενα (γτ αν ειχαν θα την εχαναν με τετοιο αμαξι), μενουν στο ιδιο σπιτι με τους γονεις τους, και τρωνε τα λεφτα των γονιων τους. Συνηθως μικροτσουτσουνοι γιαυτο κ τα bodykit οσο πιο μεγαλα ειναι τοσο πιο μεγαλη νομιζουν οτι ειναι! Το βραδυ βγαινουν με ασπρο παπουτσι, μαυρι καλτσα σηκωμενη, παντελονι ασπρο 3/4, και μαυρο φανελακι απο αυτα των γυμναστηριων για να φαινονται τα αξυριστα κ αγυμναστα μπρατσα τους. Επισης το ντυσιμο συνοδευεται απο γυαλια 5ευρω απο μαυρο Look oakley, κομποσκηνι γιατι πιστευει στο θεο, μερικοι τολμηροι εχουν κ σκουλαρικι. Το μαλι θα ειναι ψευτοτρεντικο τινγκα στο ζελε σαν να εκατσαν κατω απο αγελαδα κ τους εγλειψε. Συνηθως συχναζουν στη πλατεια της Ανω Ηλιουπολης, Ευοσμο, Αμπελοκηπους, Ξυροκρηνη, Κορδελιο, Φοινικα, Περαια. Κανουν γρηγορα περασματα στα στενα που οδηγουν στη παραλιακη με σκοπο να εντυπωσιασουν τη καλοντυμενη γρια που βγηκε να πεταξει τα σκουπιδια της κ να τη τρομαξουν με τα αρυθμιστα μπροστα xenon φωτα και το ελευθερας τελικο που (αν) εχουν, και εχουν πολυ αργους χρονους στο περασμα τους απο παραλιακη αφου πηγαινουν σαν κοτες με τερμα τη μουσικη (βλ. παρακατω για τη μουσικη που ακουν) για να υπερκαλυψουν τη μουσικη των ηλιθιων μαγαζιων τυπου coral, mast (οι οποιοι βαζουν αθλια εμπορικοτατη μουσικη κ μαζευουν πιτσιρικαρια φοιτητες σε σταντακια μεσα στο δρομο [ποτε θα γινει τροχαιο με νεκρους εκει για να μαζευτουν προς τα μεσα δε ξερω]).
Συνηθως οι καγκουρες οδηγανε αμαξι μεταχειρισμενο προηγουμενης δεκαετιας κοστους max 1000ευρω, για το οποιο διαβασαν στο wikipedia οτι ειναι upgradeable (πχ golf mk2). Αλλα ουσιαστικα επειδη δε ξερουν ουτε καν που βρισκεται η μηχανη δεν κανουν τπτ παρα μονο να πειραζουν την εξατμιση, να βαζουν φιμε, να αλλαζουν το λεβιε ταχυτητων (ναι εχω δει κ λεβιε σε σχημα κομπρας στο κοσμος), να βαζουν 3ακτινο omp τιμονι, xenon, bodykit, ζαντες κλπ περιφερειακα, τα οποια κοστιζουν 3-4 φορες ολο το αμαξι.
Αλλα εκει που ξεχωριζει ο καγκουρας που σεβεται τον εαυτο του απο τον καγκουρα που απλως ειναι καγκουρας, ειναι στο ηχοσυστημα. 15 γουφερ 30 τουιτερ και 100 ενισχυτες κανουν τον γονιδη να ζηλεψει που δεν τραγουδαει στο αμαξι τους κ τραγουδαει στα μπουζουκια. Δεν εχει σημασια αν μενεις στη Θερμη κ ο καγκουρας περναει απο τη χαριλαου, το κουπλε 'μαζεψε με απ τα ξενυχτια' στις 3:30 το μεσημερι θα το ακουσεις γιατι ο κακγουρας γυρναει σπιτι του να φαει το φαγητο της μαμας, επειτα απο εναν σκληρο πρωινο καφε σε καφετερια της γειτονιας του. Ειναι πρωτη μουρη βεβαια αναμεσα στους αλλους 'αργοσχολους' περιεργους τυπους ηλικας 75+, αλλα δεν τον νοιαζει, χαιρεταει με το αριστερο χερι το οποιο ειναι ξαπλωμενο σε μια δευτερη καρεκλα κ με ενα σπασιμο του καρπου ξεφωνιζει ενα γεια. Στο δεξι κραταει τον φραπε!
Η Playlist του καγκουρα συνηθως περιεχει αξεχαστες ερμηνιες απο καρρα, γονιδη, σαφετη, μαρμαρινου, καρδαμιλλη, σακη τολια, βολανη, ξανθιωτη ενω τωρα τελευταια ακουγονται πολυ και οι family the label (going through, pro sinners, nebma κλπ). Επισης οι κακγουρες ξεχωριζουν απο το γουστο τους σε beatΙα τυπου gazolina. Μεχρι κ στρουμφακια σε trance εκδοση εχω ακουσει σε καγκουραμαξο!Τελος, ξεχωριστο ενδιαφερον εχουν οι αναγραφες με τη λιστα απο το supermarket στις πορτες : HKS, NOS, BREMBO, SPARCO, APEXi, NX, κλπ....Επισης στο πορτ παγκαζ ειναι ευδιακριτη η σημανση BURNOUT με ενα πορτοκαλι κεραυνο που δηλωνει οτι 'ναι ειμαι χωμενος, ψαγμενος κ συνδρομητης στο περιοδικο'. Ελα πες την αληθεια για τις γκομενες το παιρνεις ετσι?!?!?
Αυτα.....κουραστικα! Πανω-κατω ετσι ειναι ενας καγκουρας.
ΥΓ : Για οποιαδηποτε απορια, πληροφορια κλπ do not hesitate to contact me....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ελιωσα !
-
Tα στρουμφάκια σε Trance ήταν πολύ γνωστο κομμάτι πριν μια δεκαετία (και βάλε) που πήγαινα γυμνάσιο. Ωραίες εποχές Trancistance 3...
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
................... Αυτα.....κουραστικα! Πανω-κατω ετσι ειναι ενας καγκουρας.ΥΓ : Για οποιαδηποτε απορια, πληροφορια κλπ do not hesitate to contact me....
Ηταν όντως πολύ επιμορφωτικό!!!
-
Τελικά δε γλιτώνει κανένα αυτοκίνητο τη 'βελτίωση', ούτε τα πιο όμορφα...
,
-
-
Τετοια αεροτομη εχω πετυχει και εγω σε accord.Απλα αισχος.Αλλα οχι σε τετοια κατασταση...Ειναι πολυ ομορφο bodykit.
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δεν του περνάει όπως είναι την σκαλωσιά που είναι απο πίσω του; Εκτός και αν χρησιμοποιεί την 'αεροτομή' σα σκαλί για να ανεβαίνει στην σκαλοσιά, οπότε πάω πάσο!
Η βασική του χρήση μπορεί να είναι ... σιδερώστρα, απλώστρα, μπάρα να πιεις το ποτό σου κλπ ... ας μην του δίνουμε και επιπλέον ιδέες χρήσης! Θα το δηλώσει και επαγγελματικό και το επόμενο του θα είναι ... diesel!
-
Καλημέρα παιδία , το θέμα είναι πολύ καλό και με πολύ ωραία κομψοτεχνήματα καλό θα ήταν τα τμήματα σχεδιασμού των αυτ/το Βιομηχανιών να παίρνει μια ιδέα από αυτό το θέμα για τον σχεδιασμό των επόμενων γενιών αυτ/των που θα κυκλοφορήσουν .
Βάζω και εγώ το λιθαράκι σε αυτόν το υπέροχο κόσμο τον βελτιωμένων αυτ/των αλλά μάλλον στην περίπτωση του συγκεκριμένου αυτ/του είναι αποτέλεσμα του ΔΝΤ
-
Sorry αλλά τι έχει το συγκεκριμένο και το κάνει Αυστραλιανό;
-
Διαφορετικες ζαντες...Αλλα σκεφτηκα και το ντιφτ η μπα?
-
Λογικά πρόκειται για προσωρινή λύση. Σίγουρα δε νομίζω να αρέσει ούτε στον ιδιοκτήτη του αυτό.
-
Και εγώ το πρώτο είδα πριν 4 μήνες είπα μάλλον προσωρινό είναι και δεν έφταναν τα λεφτά και για τις 4 ζάντες αλλά μετά από τόσο καιρό καλό θα ήταν να μην είχε προβεί στην αλλαγή εάν δεν είχε να πάρει και τις 4 ζάντες , καθώς το αμάξι κατά τα αλλά είναι πολύ ωραίο και δεν είναι καθόλου Καγκούρικο .
Τώρα έτσι όπως το έχει κάνει με άλλες ζάντες εμπρός-πίσω και άλλο χρώμα είναι να μένει σε υπόγειο παρκινγκ και να μην το βλέπει κανένας . -
-
-
Ωραιο το xsara
-
Θα το ανοίξω το στοματάκι μου... θα το ανοίξω η ρουφιάνα και δεν πρέπει!
Australia Uber Alles!!!!! [#5]