-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχει δικαίωμα να τον γράψει ή να του αφαιρέσει πινακίδες η τροχαία;Κατ' αρχήν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΔΕΝ έχει διπλωματικές πινακίδες. Άρα αφαιρούνται άνετα.
Γενικότερα, νομίζω ότι οι διπλωμάτες έχουν ασυλία από ποινικές διώξεις και όχι από διοικητικά πρόστιμα. Κάποιοι θα θυμούνται την ιστορία με τους Έλληνες διπλωμάτες στον ΟΗΕ που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους παράνομα επί σειρά ετών μαζεύοντας κλήσεις (από την τοπική αστυνομία) τις οποίες άφηναν απλήρωτες. Το πρόβλημα με τους διπλωμάτες δεν είναι τόσο το να τους βεβαιωθεί η παράβαση όσο το να υποχρεωθούν να πληρώσουν τα διοικητικά πρόστιμα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
χθες το βραδυ τρακαρισμα ..
................πιτσιρικας με τουοτα Auris ετρεχε ......,ξαφνικα βγηκε ενα σεατ ιμπιζα απτα παλια μοντελα,
ο οδηγος του ηταν μαυρος με ΣΤΟΠ και εγινε το μηραιο....Δεν φταίει ο πιτσιρικάς. Που να δει τον μαύρο μεσα στη νύχτα !!!
Απορία: Το ΣΤΟΠ o μαύρος το φορούσε ή το κρατούσε? Γιατί μαύρο με ΣΤΟΠ δεν έχω ξαναδεί. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
................πιτσιρικας με τουοτα Auris ετρεχε ......,ξαφνικα βγηκε ενα σεατ ιμπιζα απτα παλια μοντελα,
ο οδηγος του ηταν μαυρος με ΣΤΟΠ και εγινε το μηραιο....Δεν φταίει ο πιτσιρικάς. Που να δει τον μαύρο μεσα στη νύχτα !!!
Απορία: Το ΣΤΟΠ o μαύρος το φορούσε ή το κρατούσε? Γιατί μαύρο με ΣΤΟΠ δεν έχω ξαναδεί.Μπλεξανε τους μηρους τους
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απορία: Το ΣΤΟΠ o μαύρος το φορούσε ή το κρατούσε? Γιατί μαύρο με ΣΤΟΠ δεν έχω ξαναδεί.Μπλεξανε τους μηρους τους
Εξού και το μΗραίο
-
Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχει δικαίωμα να τον γράψει ή να του αφαιρέσει πινακίδες η τροχαία;Κατ' αρχήν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΔΕΝ έχει διπλωματικές πινακίδες. Άρα αφαιρούνται άνετα.
Το σκούρο τετραγωνάκι αριστερά μοιάζει σαν να γράφει 'CC' (προξενικό σώμα). Από την άλλη, όσες πινακίδες CC έχω δει μέχρι τώρα είναι αρκετά διαφορετικές.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εξού και το μΗραίο
-
ζωο ο αραπης που περασε με ΣΤΟΠ ,ζωο και ο πιτσιρικας που ετρεχε σαυτον τον δρομο γρηγορα εστω και αν εχει προτεραιοτητα.
Δεν αντεχω να μην το πω θα σκασω !
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=17026&start=765 -
Η πλάκα είναι ότι νομίζουμε ότι ως λαός είμαστε tolerant, αντιρατσιστές και έτσι.
Ο Ιταλάκιας παίζει να είναι και ο πιο αντιπροσωπευτικός νεοέλληνας.
-
Η πλάκα είναι ότι νομίζουμε ότι ως λαός είμαστε tolerant, αντιρατσιστές και έτσι.Ο Ιταλάκιας παίζει να είναι και ο πιο αντιπροσωπευτικός νεοέλληνας.
Ναι και ναι.
(Έτυχε να έχω μαύρο υπάλληλο κάποτε. Απ' τα πιο φιλότιμα, αξιοπρεπή και εργατικά παιδιά. Πραγματικός κύριος ντρεπόσουν να του μιλήσεις.) -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ναι και ναι.
(Έτυχε να έχω μαύρο υπάλληλο κάποτε. Απ' τα πιο φιλότιμα, αξιοπρεπή και εργατικά παιδιά. Πραγματικός κύριος ντρεπόσουν να του μιλήσεις.)Πες μας κιόλας ότι φοβόταν ότι θα πάει από το παθητικό κάπνισμα να χάσουμε πάσα ιδέα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχει δικαίωμα να τον γράψει ή να του αφαιρέσει πινακίδες η τροχαία;
Κατ' αρχήν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΔΕΝ έχει διπλωματικές πινακίδες. Άρα αφαιρούνται άνετα.
Το σκούρο τετραγωνάκι αριστερά μοιάζει σαν να γράφει 'CC' (προξενικό σώμα). Από την άλλη, όσες πινακίδες CC έχω δει μέχρι τώρα είναι αρκετά διαφορετικές.
Οι συγκεκριμένες πινακίδες είναι οι κλασικές πινακίδες που φέρουν τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, όπως το δικό μου και το δικό σου. Το ότι το αυτοκίνητο πιθανώς να ανήκει σε προξενικό υπάλληλο δε νομίζω ότι κάνει κάποια διαφορά.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πες μας κιόλας ότι φοβόταν ότι θα πάει από το παθητικό κάπνισμα να χάσουμε πάσα ιδέαΑυτό είναι προϊόν άγνοιας.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Απορία: Το ΣΤΟΠ o μαύρος το φορούσε ή το κρατούσε? Γιατί μαύρο με ΣΤΟΠ δεν έχω ξαναδεί.εννοει μαλλον τα προφυλακτικα STOP. Οπως κ ενα παλικαρι πριν λιγες μερες περιεγραφε τι ειχε το τσαντακι του που εκλαπη!
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαααχαχαχα
κατι τετοιο παρομοιο πανω στη πατησιων επαθα τη προηγουμενη εβδομαδα που κατεβηκα αθηνα. Περνουσα τη πατησιων κανονικα με πρασινο εγω κ τσουπ ενα τζιπακι με φιμε τζαμια 'king of the road' ο βασιλης... καθετα...ααααιντε πλακωθηκε μονος του στα φρενα, εγω υπολογισα σωστα αφου τον ειχα δει που εβγαινε οποτε εκοβε δεν εκοβε δε θα γινοταν τπτ! ηταν κ αργα το βραδυ ψιλοβαριομουν να αντιδρασω!
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Απορία: Το ΣΤΟΠ o μαύρος το φορούσε ή το κρατούσε? Γιατί μαύρο με ΣΤΟΠ δεν έχω ξαναδεί.εννοει μαλλον τα προφυλακτικα STOP. Οπως κ ενα παλικαρι πριν λιγες μερες περιεγραφε τι ειχε το τσαντακι του που εκλαπη!
Η αλήθεια είναι πως είχαμε πληροφορία μόνον για την ποσότητα και όχι για την ποιότητα ή την μάρκα;
Θα περιμένω κάποιο update της πληροφόρησης, σε περίπτωση που βρεθεί το εν λόγω τσαντάκι...
- Τα προφυλακτικά ήταν όλα της ίδια μάρκας;
- Του ίδιου τύπου; Γιατί παίζουν τα κλασικά και τα sensitive (η δικιά μου προτίμηση, γιατί είμαι πολύ ευαίσθητο αγόρι... )
- Ήταν μέσα σε συσκευασία ή όχι; Και αν όχι, μήπως είχαν αλλοιωθεί με κάποιον τρόπο;
- Λοιπά ερωτήματα ;;;;
- Εχει κι άλλο;
- Σταματάμε εδώ;
- Για την κάρτα της ΙΕΕΕ θα ρωτήσουμε τίποτις ή μιλάει από μόνη της;
- ΟΚ, στοπ.
-
χθες το βραδυ τρακαρισμα στην παραλληλη της πατησιων.πιτσιρικας με τουοτα Auris ετρεχε στην οδο δροσοπουλου ,ξαφνικα βγηκε ενα σεατ ιμπιζα απτα παλια μοντελα, ο οδηγος του ηταν μαυρος με ΣΤΟΠ και εγινε το μηραιο.
Εκτός από ΣΤΟΠ προφανώς κρατούσε και την κλασική - για το χρώμα του - βαζελίνη, αλλά επειδή γλυστρούσε πολύ το γ σι κατέληξε μηριαίο αντί για πρωκτικό...
-
Μια με τον pipino, μια με τον μαύρο, τις τελευταίες μέρες στο παρόν νήμα γίνεται της ιερόδουλης το κάγκελο...
-
Όντως!
Μα να ...μαγαρίζεται έτσι, ένα τόσο ωραίο θέμα;Επιτέλους, να σταματήσουν τα άσχετα και να επιστρέψουμε το θέμα στους...γνωστούς... τιμωρούς των δρόμων που μαμάνε και (κυρίως... ) δέρνουν!
-
Την περασμένη Δευτέρα κατά τις 11 το βράδυ, ήμουν στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και έμπαινα στην Ελευσίνα, στην 2η είσοδο (στην TOYOTA όποιος γνωρίζει) και την ώρα που έκανα δεξιά, ερχόταν κατά πάνω μου, ΑΝΤΙΘΕΤΑ στην εθνική οδό, ΖΩΑΡΑ 60άρης με τρέηλερ . Δεν του άναψα φώτα μήπως τον τύφλωνα αλλά του κόρναρα. Την ώρα που περνάει ξυστά από τα αριστερά μου (μιας και είχα πιάσει εντελώς δεξιά και σταματούσα με αλάρμ), είχε το θράσσος να μου κορνάρει κι αυτός. Αφού ξεπέρασα το σοκ (η κοπελιά είχε ασπρίσει), βγαίνω έξω να του φωνάξω αλλά πατούσε γκάζι. Ευτυχώς ο πίσω μου ήταν γύρω στα 150 μέτρα και είδε κι αυτός το show. Μέχρι να μπω μεσα στο αμάξι και να κοιτάξω στον καθρέφτη, είχε βγει κανονικά ΑΝΤΙΘΕΤΑ στην ε.ο. Μετά από κει δεν ξέρω τι έγινε, ίσως μπήκε σε κανά παράδρομο, τι να πω.....
-
Νεαρό ζωάκι σήμερα στην κάτω Κηφισιά παραβίασε σήμα stop με όχι οκτώ αλλά δεκαοκτώ πλευρές. Καλά νά' ναι το abs. Αμέσως ξαναξεκίνησα και τον εγκλώβισα γιατί πίσω του ήταν άλλος και από δίπλα δεν χωρούσε να κάνει ελιγμό για να φύγει. Όσο αυτό έκανε τον κινέζο τόσο εγώ δεν κουνιόμουν. Όταν διαπίστωσα επαρκές χρώμα στα μαγουλάκια του, το άφησα να πετάξει ελεύθερο.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Νεαρό ζωάκι σήμερα στην κάτω Κηφισιά παραβίασε σήμα stop με όχι οκτώ αλλά δεκαοκτώ πλευρές. Καλά νά' ναι το abs. Αμέσως ξαναξεκίνησα και τον εγκλώβισα γιατί πίσω του ήταν άλλος και από δίπλα δεν χωρούσε να κάνει ελιγμό για να φύγει. Όσο αυτό έκανε τον κινέζο τόσο εγώ δεν κουνιόμουν. Όταν διαπίστωσα επαρκές χρώμα στα μαγουλάκια του, το άφησα να πετάξει ελεύθερο.Φαντάζομαι τώρα, όσοι έχουν γράψει τα παρακάτω:
Βλέπω ένα 'παίξιμο' των φώτων στο 0:12.....
τελικά φίλε pipinos1976 , μήπως όλοι μας δεν είμαστε πολύ καλύτεροι ή χειρότεροι απ όλους όσους κατηγορούμε ως τέτοιους?Σε ενοχλεί η 'παράβαση' αυτού που βγήκε 'χωρίς να ελέγξει' ενω δεν σε ενοχλεί η δική σου παράβαση που κινείσαι με 180 (μπορεί 168 με την απόκλιση του ταχυμέτρου) σε ενα δρόμο που το όριο είναι 120.
Ολοι μας κάνουμε παρανομίες στο δρόμο , δεν τις διατυμπανίζουμε όμως ούτε τις διανθίζουμε με επιστημοφάνεια.Σου τα εχω χωσει κατα καιρους πολυ χοντρα και με το δικιο μου..
Εγω απλα θελω να κατσεις να σκεφτεις οτι δε γινεται να εχουν ολοι προβλημα με καποιον ετσι τυχαια..Φταις σε παρα πολλα πραγματα και στο τροπο που γραφεις..
Κανεις χοντρες παρανομιες που τις γραφεις αρκετα συχνα χωρις να τις καταλαβαινεις κιολας..Και απο την αλλη συχναζεις συνεχως στο ζωα-ζωα-ζωα..Ειναι υποκρισια και να αναμενεις συνεχως αντιδρασεις.-δάσκαλος συμπεριφοράς των δρόμων που φοβερίζει μανάδες με παιδιά
θα απαντήσουν προκλητικά και επιθετικά για να συνετίσουν το μέλος του forum που ξεφεύγει και το παίζει δάσκαλος συμπεριφοράς στο δρόμο. Και φυσικά, το κόκκινο τέρας θα του πει ότι 'τον παίρνει' κτλ κτλ.
Ή μήπως δεν έχει τέτοια γιατί ο τύπος είναι δικός μας;;; Τι λες κι εσύ HiFi; Ελπίζω να καταλαβαίνετε την ειρωνεία και τη διαφορά στην αντιμετώπιση που δείχνετε για περιστατικά που είναι πολύ χειρότερα (άλλο να κλείσεις κλειστό πεζοδρόμιο 00:00-2:00 και άλλο να κλείνεις τον άλλο στο δρόμο μέχρι να φοβηθεί*).
- Αν ο άλλος οδηγούσε μία Ε46 coupe με φιμέ, δε νομίζω να το δοκίμαζε καν... Ποιος ξέρει τι σιδερικό θα βγάλει από μέσα ο οδηγός, έτσι δεν είναι; Και ποιος είναι ο τσάμπα μάγκας τώρα;
Ευχαριστώ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]