-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Δεν το'πα εγώ ότι είσαι γάτος; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Τι να πω; Μένω έκθαμβος από το διανοητικό μεγαλείο σου.
Ούτε τι έγραψα κατάλαβες, ούτε στην ερώτησή μου απάντησες. Κατέληξες και σε γελοίο και αστήρικτο συμπέρασμα. Μπράβο, εύγε!
Παρακαλώ.
Κάνω ό,τι κάνεις. Δούλεμα ο ένας, δούλεμα ο άλλος. Αν θέλω, πέφτω κι εγώ στο ίδιο επίπεδο, ξέρεις...
Μπα, το 'ευχαριστώ' το κόψαμε;
-
Κοίτα πιπίνο, τα πράγματα είναι σοβαρά. Ισχυρίστηκες ότι έχεις φοιτητή στη δίωξη ηλ. εγκλήματος. Για να μπορείς να το κάνεις αυτό, πρέπει να τηρείς προϋποθέσεις που βλέπω ότι δεν τις έχεις. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα, πρόσεχε, κατρακυλάς.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Δεν το'πα εγώ ότι είσαι γάτος; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Τι να πω; Μένω έκθαμβος από το διανοητικό μεγαλείο σου.
Ούτε τι έγραψα κατάλαβες, ούτε στην ερώτησή μου απάντησες. Κατέληξες και σε γελοίο και αστήρικτο συμπέρασμα. Μπράβο, εύγε!
Παρακαλώ.
Κάνω ό,τι κάνεις. Δούλεμα ο ένας, δούλεμα ο άλλος. Αν θέλω, πέφτω κι εγώ στο ίδιο επίπεδο, ξέρεις...
Μπα, το 'ευχαριστώ' το κόψαμε;
Ξεχάστηκα και μου ξέφυγε. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Το διόρθωσα.
Ευχαριστώ.
-
Εγω αυτη τη φορα δε μιλαω μονο διαβαζω...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Κοίτα πιπίνο, τα πράγματα είναι σοβαρά. Ισχυρίστηκες ότι έχεις φοιτητή στη δίωξη ηλ. εγκλήματος. Για να μπορείς να το κάνεις αυτό, πρέπει να τηρείς προϋποθέσεις που βλέπω ότι δεν τις έχεις. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα, πρόσεχε, κατρακυλάς.Ο αρμόδιος Εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει δίωξη και στη συνέχεια, όταν αποδειχθεί ότι έχω δίκιο, να ζητήσω αποζημίωση για ηθική βλάβη.
Ποιος είσαι που κρίνεις ότι δεν τηρώ (πληρώ είναι το σωστό) τις προϋποθέσεις; Μάθε ελληνικά για αρχή και μετά τα λέμε... Είπαμε, δεν έχεις το επίπεδο για σοβαρή κουβέντα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω αυτη τη φορα δε μιλαω μονο διαβαζω...Πλάκα έχει
-
http://www.youtube.com/watch?v=PN33whvZvow
Βλέπω ένα 'παίξιμο' των φώτων στο 0:12.....
τελικά φίλε pipinos1976 , μήπως όλοι μας δεν είμαστε πολύ καλύτεροι ή χειρότεροι απ όλους όσους κατηγορούμε ως τέτοιους?
Και μην ξεκινήσεις τωρα καμιά ανάλυση του στυλ 'το βιντεο και το ερώτημα είναι άκυρο γιατι 1ον ...γιατί 2ον....'
Γίνεσαι 'υπερβολικός' αυτό λένε τα παιδιά ( ο καθ ενας με τον τρόπο του βέβαια).Δεν καταλαβαίνω πώς σχετίζεται το βίντεο με την κλοπή και τα υπόλοιπα. Στο συγκεκριμένο που δείχνεις, απλά πηγαίνω αριστερά με 180+ και βγαίνει ο άλλος για προσπέρασμα χωρίς να ελέγξει. Ειδοποιώ ότι με ενόχλησε / προβλημάτισε και κόβω. Τι ακριβώς θες να πεις με το βίντεο αυτό που δεν το καταλαβαίνω;
Ευχαριστώ.
Σχετίζονται με αυτό που κάνεις απαντώντας.
Τρως κόλλημα μεγάλο , ένα πράγμα σαν να έχεις εμμονές ρε παιδί μου.Εγω με το βίντεο δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο απ αυτό που λες μόνος σου.
Σε ενοχλεί η 'παράβαση' αυτού που βγήκε 'χωρίς να ελέγξει' ενω δεν σε ενοχλεί η δική σου παράβαση που κινείσαι με 180 (μπορεί 168 με την απόκλιση του ταχυμέτρου) σε ενα δρόμο που το όριο είναι 120.
Ολοι μας κάνουμε παρανομίες στο δρόμο , δεν τις διατυμπανίζουμε όμως ούτε τις διανθίζουμε με επιστημοφάνεια.
Τωρα όσον αφορά την κλοπή (λυπηρό γεγονός φυσικά) τι κάθεσαι και απαριθμείς πόσες 'οδοντογλυφίδες' και 'προφυλακτικά' είχες στο αυτοκίνητο?
Ξεκόλλα , αυτό σου λένε ολοι (φυσικά δικαίωμά σου να συνεχίσεις την ιδια πρακτική). -
Ποιος είσαι που κρίνεις ότι δεν τηρώ (πληρώ είναι το σωστό) τις προϋποθέσεις;Κάποιος που σήμερα διάβασε να γράφεις ότι θέλεις να γίνεις το μωρό του Λάππα.
-
Ρε Πιπινε οπως βλεπεις ολοι σου κολλανε για πραγματα που 500 φορες σου εχω πει πολλους μηνες πριν...Ημαρτον δλδ...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πλάκα έχει
Ναι...
Και με τρελαινει η ανοχη των mod.... τοσες σελιδες τωρα ειναι πιπινος vs οσους τολμουν....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Πλάκα έχει
Ναι...
Και με τρελαινει η ανοχη των mod.... τοσες σελιδες τωρα ειναι πιπινος vs οσους τολμουν....
Ασε τους μοντ απ'εξω σβησε το μηνυμα σου ή τροποποιησε το.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ποιος είσαι που κρίνεις ότι δεν τηρώ (πληρώ είναι το σωστό) τις προϋποθέσεις;
Κάποιος που σήμερα διάβασε να γράφεις ότι θέλεις να γίνεις το μωρό του Λάππα.
-
pipine τον παίρνεις...
τι χαζό όνομα έχεις... ντιγκιντάγκας είσαι?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
pipine τον παίρνεις...τι χαζό όνομα έχεις... ντιγκιντάγκας είσαι?
Εισαι κακος..
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σχετίζονται με αυτό που κάνεις απαντώντας.
Τρως κόλλημα μεγάλο , ένα πράγμα σαν να έχεις εμμονές ρε παιδί μου.Εγω με το βίντεο δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο απ αυτό που λες μόνος σου.
Σε ενοχλεί η 'παράβαση' αυτού που βγήκε 'χωρίς να ελέγξει' ενω δεν σε ενοχλεί η δική σου παράβαση που κινείσαι με 180 (μπορεί 168 με την απόκλιση του ταχυμέτρου) σε ενα δρόμο που το όριο είναι 120.
Ολοι μας κάνουμε παρανομίες στο δρόμο , δεν τις διατυμπανίζουμε όμως ούτε τις διανθίζουμε με επιστημοφάνεια.
Τωρα όσον αφορά την κλοπή (λυπηρό γεγονός φυσικά) τι κάθεσαι και απαριθμείς πόσες 'οδοντογλυφίδες' και 'προφυλακτικά' είχες στο αυτοκίνητο?
Ξεκόλλα , αυτό σου λένε ολοι (φυσικά διακίωμά σου να συνεχίσεις την ιδια πρακτική).Καταρχάς, για την ακριβολογία, η ταχύτητα που βλέπεις είναι λίγο πιο κάτω από την πραγματική, λόγω σφάλματος του κοντέρ (είχα μεγαλώσει το βήμα τότε). Οπότε κάπου στα 200+ πάω, το βλέπεις και στο gps αυτό. Το αφήνω αυτό στην άκρη καθώς είναι άσχετο.
Πάμε στο προκείμενο. Αυτό που περιγράφεις, δεν είναι απολύτως σωστό, αν και έχεις δίκιο ως προς τη διπλή παρανομία. Θα σου εξηγήσω πού ακριβώς βρίσκεται η διαφορά και γιατί στο συγκεκριμένο θεωρώ ότι έχω δίκιο. Η δικιά μου παρανομία, αν και υπάρχει, δεν ενοχλεί άνθρωπο, ούτε προκαλεί θάνατο. Η παρανομία του άλλου να βγει χωρίς να ελέγξει, σκοτώνει, είτε πηγαίνω με 200, είτε πηγαίνω με 100. Θα μου πεις δεν κατάλαβε τη διαφορά ταχύτητας. Θα σου απαντήσω πως κόβω στα 170, πράγμα που σημαίνει πως πήγαινε ήδη με 160 ο μπροστά, άρα ήταν αφενός παράνομος, αφετέρου η διαφορά ταχύτητας δεν είναι τόσο τραγική που δεν την καταλάβαινε. Απλά ή δεν κοίταξε ή με έγραψε και βγήκε. Αν έβλεπε πχ Mercedes δε θα το έκανε αυτό 100%.
Το ότι τα γράφω όλα με επιστημονικό τρόπο είναι στο στυλ μου. Έτσι γράφω και έτσι σκέφτομαι συνέχεια. Είναι τρόπος ζωής αυτό και δεν είναι τεχνητό ή σκόπιμο. Πάντα κοιτάω να δουλεύω με δεδομένα και όχι στην τύχη. Έτσι, έγραψα επακριβώς και τι είχα στο τσαντάκι. Τώρα, αν πειράζει τον κόσμο, τι να κάνω; Αυτά είχα μέσα, αυτά έγραψα και δε με ενδιαφέρει αν κάποιος θιχτεί και γράφει... σιγά ρε μπήχτη με τα προφυλακτικά.
Ευχαριστώ.
-
Να σαι καλα.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ποιος είσαι που κρίνεις ότι δεν τηρώ (πληρώ είναι το σωστό) τις προϋποθέσεις;
Κάποιος που σήμερα διάβασε να γράφεις ότι θέλεις να γίνεις το μωρό του Λάππα.
Όχι το μωρό του Λάππα. Βλέπεις που γράφεις ό,τι θέλεις; Για πολλοστή φορά σου εξηγώ.
Ο Λάππας έγραψε ότι στοίχημα βάζει ή με φίλο ή με μωρό. Εγώ του είπα κάνω και το μωρό αν θες, γίνομαι και φίλος σου για να βάλουμε το στοίχημα.
Έχεις ένα μικρό θεματάκι με την κατανόηση των γραφομένων... Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι.
Ευχαριστώ.
-
Edit: Αυτή η φωτό μου αρέσει περισσότερο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τι ειναι αυτο! φερε κανα πιτογυρο να 'ουμε
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]