-
Υπαρχουν και γυναικες και αντρες περιεργοι και ασχετοι με τιην οδηγηση, πιθανος οι γυναικες να ειναι περισσοτερες, τι να κανουμε....
Εγώ ενα παραπονο εχω με τις γυναικες......γιατι δεν αφηνουν ανθρωπο να περασει σε διασταυρωση με τιποτα , τι φοβουνται????
-
Ωχ... Μας την πέσανε...
Τίποτα τίποτα κανένα πρόβλημα!!! -
salome καλή μου έχεις δει άντρα συνοδηγό να βάζει τα πόδια του πάνω στο ταμπλό ? Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά αυτή την αηδιαστική συνήθεια του γυναικών παρά μονάχα σαν γεννετική προδιάθεση
(Να βάλω κράνος ή δεν με σώνει τίποτα ? )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
salome καλή μου έχεις δει άντρα συνοδηγό να βάζει τα πόδια του πάνω στο ταμπλό ?Ακόμα χειρότερα πάνω στον εξωτερικό καθρέπτη ώστε να μπορούν να το βλέπουν και να αηδιάζουν και οι άλλοι οδηγοί. Μάλλον η συνοδηγός θέλει να δηλώσει σε όλον τον κόσμο ότι 'κάνει ό,τι θέλει' τον οδηγό.
-
Όταν μάλιστα στραφταλίζει και το αλυσιδάκι στον αστράγαλο (ασορτί με το παρδαλό βρωμοσάνδαλο), μου έρχεται αναγούλα.
-
Εδω τα καλά κράνη....εδω οι καλές πανοπλίες!!!
Η δική μου εμπειρία πάντως λέει οτι η συνοδηγός συνήθως ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ!!
Η μούγκα στην στρούγκα!!!...Με βολεύει,δεν λέω,αλλά μερικές φορές θέλεις να ακούσεις μια κουβέντα βρε αδερφέ!!
Πάντως πόδια επάνω στο ταμπλώ...δεν υπάρχει περίπτωση!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η δική μου εμπειρία πάντως λέει οτι η συνοδηγός συνήθως ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ!!Εννοείς δεν βλέπει εμπρός, μόνο στο πλάι?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η δική μου εμπειρία πάντως λέει οτι η συνοδηγός συνήθως ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ!!
Εννοείς δεν βλέπει εμπρός, μόνο στο πλάι?
Οταν πάμε με το πλάϊ...κλείνει τα μάτια!!! Γι' αυτό και άμα την ρωτήσεις δεν έχει δει την ανάβαση στο Πάπιγκο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν πάμε με το πλάϊ...κλείνει τα μάτια!!! Γι' αυτό και άμα την ρωτήσεις δεν έχει δει την ανάβαση στο Πάπιγκο!!!
Kρίμα, χάνει όλα τα αξιοθέατα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
salome καλή μου έχεις δει άντρα συνοδηγό να βάζει τα πόδια του πάνω στο ταμπλό ?
Ακόμα χειρότερα πάνω στον εξωτερικό καθρέπτη ώστε να μπορούν να το βλέπουν και να αηδιάζουν και οι άλλοι οδηγοί. Μάλλον η συνοδηγός θέλει να δηλώσει σε όλον τον κόσμο ότι 'κάνει ό,τι θέλει' τον οδηγό.
η θέλει να βροντοφωνάξει 'ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ'
Σπύρος
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
salome καλή μου έχεις δει άντρα συνοδηγό να βάζει τα πόδια του πάνω στο ταμπλό ?χαχαχαχα όχι όχι ευτυχώς!!! αν και νομίζω οτι φταίει το ότι είστε πολύ ψηλοί και δεν βολεύεστε!!!!!!!
Πραγματικά είναι αηδιαστικό!!!! Πώς γίνεται και ο οδηγός δεν λέει τίποτα? Πραγματικά αναρωτιόμουν!!!
-
Και αν τα πόδια είναι καλλίγραμμα και περιποιημένα; Δεν αλλάζει τίποτα τότε;
-
Λέτε ό,τι θέλετε... Συνοδηγοί (και των δύο φύλων) με έχουν γλιτώσει από τρακάρισμα που θα ήταν είτε από δικό μου φταίξιμο, είτε άλλου...
Αυτό που δεν μπορώ όμως είναι όταν κάποια συγκεκριμένα τραγούδια που μου αρέσουν τα χαμηλώνει για να μιλήσει (όποιος ή όποια), και ειδικά οι γυναίκες που μονίμως ΚΡΥΩΝΟΥΝ!!! Να με πάρει ζεσταίνομαι εύκολα, τι να κάνω;; Να οδηγώ Απρίλη-Οκτώβρη με τον ιδρώτα να στάζει; Να βάζω υπερβολικό καλοριφέρ και να μου ξεραίνονται τα μάτια, χώρια την υπνηλία;
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, γιατί πήγες και έβαλες πέδιλα, ε; Μια φορά το αιρ-κοντίσιον θα το ανάψω και αει παράτα μας! Ας φρόντιζες να πάρεις και ζακέτα!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μια φορά το αιρ-κοντίσιον θα το ανάψω και αει παράτα μας! Ας φρόντιζες να πάρεις και ζακέτα!Ακριβώς, αν ζεσταίνεσαι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, θα γδυθείς? Αντίθετα αν κρυώνεις μπορείς εύκολα να βάλεις κάτι παραπάνω. Επειδή δεν μπορώ το καλοριφέρ στο αυτοκίνητο και ο κλιματισμός στην Ελλάδα συχνά χρειάζεται από τέλη Μαρτίου μέχρι μέσα Νοεμβρίου (σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες) είναι καλή ιδέα να υπάρχει κανένα πουλοβεράκι διαθέσιμο (ίσως και καμιά καλτσούλα) για τις ευαίσθητες νέες!
Αλήθεια τα θερμαινόμενα καθίσματα κάνουν τίποτα ενώ δουλεύει ο κλιματισμός?? ...εκτός από ενεργειακή σπατάλη... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μια φορά το αιρ-κοντίσιον θα το ανάψω και αει παράτα μας! Ας φρόντιζες να πάρεις και ζακέτα!
Ακριβώς, αν ζεσταίνεσαι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, θα γδυθείς? Αντίθετα αν κρυώνεις μπορείς εύκολα να βάλεις κάτι παραπάνω. Επειδή δεν μπορώ το καλοριφέρ στο αυτοκίνητο και ο κλιματισμός στην Ελλάδα συχνά χρειάζεται από τέλη Μαρτίου μέχρι μέσα Νοεμβρίου (σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες) είναι καλή ιδέα να υπάρχει κανένα πουλοβεράκι διαθέσιμο (ίσως και καμιά καλτσούλα) για τις ευαίσθητες νέες!
**Αλήθεια τα θερμαινόμενα καθίσματα κάνουν τίποτα ενώ δουλεύει ο κλιματισμός?? ...εκτός από ενεργειακή σπατάλη... **:oops:Μάλλον έχουν θερμοστάτη!
Παρατήρησα πως όσο είναι κρύα ζεσταίνουν. Όταν ζεστάνει κάπως δεν αρχίζεις να παραζεσταίνεσαι όμως, ούτε να ζεσταίνεσαι παραπάνω αν ενώ είναι ήδη ζεστο το κάθισμα ανάψεις την θέρμανσή του... Τουλάχιστον έτσι είναι στο δικό μου (αλλά η εγκατάσταση είναι εκ των υστέρων από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη).Και έτσι πάντως συνήθως παραπονιούνται για χέρια - πόδια - κεφάλι, όχι πισινό!
-
Σας έχει τύχει ποτέ συνοδηγός που να μην μπορεί να κελίσει την πόρτα χωρίς να βροντήξει ολόκληρο το αυτοκίνητο; Και να σου τη λέει κιόλας κάθε φορά που της το επισημαίνεις;
Της το λες επιτιμητικά: 'Πώς μου μιλάς έτσι;'
Της το λες ευγενικά: 'Πώς μου το λες έτσι λες και δεν έχεις θάρρος να μου μιλήσεις;'
Την ρωτάς πώς να της το λες για να μην τσαντίζεται: 'Να μου το λες κάθε φορά πριν κλείσω την πόρτα'.
Της το λές πριν κλείσει την πόρτα, πάλι την βροντάει.
Της το λες πάλι και σου πετά τη γνωστή ατάκα 'πιο πολύ νοιάζεσαι για το αυτοκίνητο παρά για μένα'.
Μα καλά θα αναρρωτηθείτε, υπάρχουν τέτοιες σκύλες; Ναι κύριοι, υπάρχουν Ευτυχώς τη δικιά μου την ξεφορτώθηκα (σχετικά) γρήγορα.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Λέτε ό,τι θέλετε... Συνοδηγοί (και των δύο φύλων) με έχουν γλιτώσει από τρακάρισμα που θα ήταν είτε από δικό μου φταίξιμο, είτε άλλου...Αυτό που δεν μπορώ όμως είναι όταν κάποια συγκεκριμένα τραγούδια που μου αρέσουν τα χαμηλώνει για να μιλήσει (όποιος ή όποια), και ειδικά οι γυναίκες που μονίμως ΚΡΥΩΝΟΥΝ!!! Να με πάρει ζεσταίνομαι εύκολα, τι να κάνω;; Να οδηγώ Απρίλη-Οκτώβρη με τον ιδρώτα να στάζει; Να βάζω υπερβολικό καλοριφέρ και να μου ξεραίνονται τα μάτια, χώρια την υπνηλία;
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, γιατί πήγες και έβαλες πέδιλα, ε; Μια φορά το αιρ-κοντίσιον θα το ανάψω και αει παράτα μας! Ας φρόντιζες να πάρεις και ζακέτα!
Κάτι τέτοια γράφετε και μετά θέλουν πολυζωνικό κλιματισμό 23,67 η συνοδηγός, 24,75 η πεθερά πίσω, 25,78 το 'παιδί'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κάτι τέτοια γράφετε και μετά θέλουν πολυζωνικό κλιματισμό 23,67 η συνοδηγός, 24,75 η πεθερά πίσω, 25,78 το 'παιδί'Αυτό κάνει τίποτα? Αφού όλοι στον ίδιο χώρο είναι ο οποίος μάλιστα είναι και μικρός... υπάρχει όντως διαφορά από μεριά σε μεριά? Θα πρέπει να υπάρχει για να την χρεώνουν αλλά πόσο μεγάλη μπορεί να είναι και είναι εύκολα αντιληπτή?
Ο κρύος αέρας που βγαίνει πρέπει σε ένα σωστό σύστημα να είναι γύρω στους 4-7 βαθμούς. Οπότε υπάρχουν δύο θερμόμετρα και κλείνουν τον αέρα όταν φτάσουν εκεί που θέλουν..... Αν πχ ο οδηγός θέλει 22 και η συνοδηγός 28 τι λαμβάνει ο καθένας και τι ισχύει στο αυτοκίνητο? -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κάτι τέτοια γράφετε και μετά θέλουν πολυζωνικό κλιματισμό 23,67 η συνοδηγός, 24,75 η πεθερά πίσω, 25,78 το 'παιδί'
Αυτό κάνει τίποτα? Αφού όλοι στον ίδιο χώρο είναι ο οποίος μάλιστα είναι και μικρός... υπάρχει όντως διαφορά από μεριά σε μεριά? Θα πρέπει να υπάρχει για να την χρεώνουν αλλά πόσο μεγάλη μπορεί να είναι και είναι εύκολα αντιληπτή?
Ο κρύος αέρας που βγαίνει πρέπει σε ένα σωστό σύστημα να είναι γύρω στους 4-7 βαθμούς. Οπότε υπάρχουν δύο θερμόμετρα και κλείνουν τον αέρα όταν φτάσουν εκεί που θέλουν..... Αν πχ ο οδηγός θέλει 22 και η συνοδηγός 28 τι λαμβάνει ο καθένας και τι ισχύει στο αυτοκίνητο?Σε όσα έχω δει κάνει αρκετή δουλειά, ειδικά σε περιπτώσεις που τον οδηγό τον βλέπει ήλιος και ο/η συνοδηγός είναι στη σκιά ή τούμπαλιν. Γίνεται όμως το ζητούμενο -πλέον- και διαφημίζεται έντονα όταν υπάρχει στον εξοπλισμό.
Επειδή έμαθα με απλό a/c και στο 'χωριό' μου δεν είχα πολυζωνικό, δεν θα το επιλέξω ποτέ
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτό κάνει τίποτα? Αφού όλοι στον ίδιο χώρο είναι ο οποίος μάλιστα είναι και μικρός... υπάρχει όντως διαφορά από μεριά σε μεριά? Θα πρέπει να υπάρχει για να την χρεώνουν αλλά πόσο μεγάλη μπορεί να είναι και είναι εύκολα αντιληπτή?
Ο κρύος αέρας που βγαίνει πρέπει σε ένα σωστό σύστημα να είναι γύρω στους 4-7 βαθμούς. Οπότε υπάρχουν δύο θερμόμετρα και κλείνουν τον αέρα όταν φτάσουν εκεί που θέλουν..... Αν πχ ο οδηγός θέλει 22 και η συνοδηγός 28 τι λαμβάνει ο καθένας και τι ισχύει στο αυτοκίνητο?Σε όσα έχω δει κάνει αρκετή δουλειά, ειδικά σε περιπτώσεις που τον οδηγό τον βλέπει ήλιος και ο/η συνοδηγός είναι στη σκιά ή τούμπαλιν. Γίνεται όμως το ζητούμενο -πλέον- και διαφημίζεται έντονα όταν υπάρχει στον εξοπλισμό.
Επειδή έμαθα με απλό a/c και στο 'χωριό' μου δεν είχα πολυζωνικό, δεν θα το επιλέξω ποτέ
Ο Συνοδηγός