-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Η Χ6 θεωρείται ξεχωριστό αυτοκίνητο;ε δεν μπορείς να πεις οτι δεν είναι ξεχωριστό ενα 'τανξ'...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
εδώ ο κόσμος πεινάει οι slr μας μάραναν.......
Γιατι καλε σου ζητησανε λεφτα για βενζινη ή τους ξερεις και το λες αυτο???
Ελα οχι τετοια κολληματα!
Ειναι το τελευταιο πραγμα που θα μπορουσαμε να παθουμε τωρα αυτη την περιοδο σαν ελληνες...λιγο φρενο σε αυτες τις ιδεες παιδια!ΔΕΝ ειναι ωμός προκλητικό να κυκλοφορεί ενα αμάξι το οποίο αν δεν κάνω λάθος κόστιζε 600.000ε και πολύ περιορισμένη παράγωγή στις δρομαρες μας??
όσο και να μου αρέσουν η αυτοκίνηση γενικά τέτοια φενομενα δεν ειναι σε αυτους τους καιρους και τόσο θετικά για την κοινωνία όχι για έμενα.. -
μονάχα το σ/κ εθεάθησαν 4
επίσης μια εκπληκτικού καλλους BMW GT ( ::ξερατοελεφανταπουεχειφαεικουκια:: )
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΔΕΝ ειναι ωμός προκλητικό να κυκλοφορεί ενα αμάξι το οποίο αν δεν κάνω λάθος κόστιζε 600.000ε και πολύ περιορισμένη παράγωγή στις δρομαρες μας??
όσο και να μου αρέσουν η αυτοκίνηση γενικά τέτοια φενομενα δεν ειναι σε αυτους τους καιρους και τόσο θετικά για την κοινωνία όχι για έμενα..Και ποιο ειμαστε εμεις που θα κρινουμε τι αυτοκινητα θα πρεπει να κυκλοφορουν στους δρομους μας,και δεν καταλαβα τι εχουν οι καιροι???Στην οικονομικη κριση αναφερεσε???Και αν ναι τι σχεση εχει αυτο με το αν ο αλλος κυκλοφορει με αμαξι 600.000 ευρω.Με την προυποθεση οτι το αγορασε με τιμια λεφτα δεν εχουμε κανενα λογο να τον επικρινουμε επειδη το κυκλοφορει.
-
φίλτατε στην ίδια χωρά δεν ζουμ ..σε πιο καιρό να αναφέρομε??
δεν πιστευω οτι υπαρχουν τιμια λεφτά πέραν των 200.000ευρο...πρεπει να εχεις φιλισει πολους κολο@ς για να βγάλεις περισσότερα...+ ότι δεν υπάρχουν ελεκτικοί μηχανισμοι στιν ελλαδα που να το διαβεβαιώνουν... -
Θελει να πει οτι προκαλουνται αισθήματα.Και αυτο δεν μπορουμε να το αποφυγουμε.
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Αυτο το πισω spoiler τι το θελανε ; Ειναι σαν να το προσθεσε 12χρονο στο need for speed ...
That spoiler spoils everithing
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Θελει να πει οτι προκαλουνται αισθήματα.Και αυτο δεν μπορουμε να το αποφυγουμε.Ναι αλλά και πάλι μπες στη θέση του.Έχεις κάποια λεφτά για να τα διαθέσεις για αμάξι (δηλαδή έχεις κι άλλα, απλά αυτά αποφάσισες να δώσεις για αμάξι).
Δε θα πάρεις το αμάξι που μπορείς και σου αρέσει γιατί ο δίπλα θα ζηλεύει ή θα νομίζει ότι τα έκλεψες?
Ντάξει...μην τρελαθούμε.Συμφωνώ ότι το σύστημα στην Ελλάδα δεν είναι δίκαιο για όλους και κάποιοι με διάφορα 'μέσα' καταφέρνουν και φτιάχνουν λεφτά από το τίποτα, αλλά συγνώμη...αν είχα να διαθέσω για αμάξι 300.000€ ή ακόμα και 1.000.000€, σιγά μην σκεφτόμουν ότι ο δίπλα θα ζηλεύει.Στην τελική δικαίωμά του να ζηλέψει και δικαίωμά μου να το αγοράσω.
Συν του ότι αυτοί που έχουν τόσα χρήματα, δεν έχουν επιχειρήσεις μόνο στην Ελλάδα ούτε βγάζουν τα χρήματά τους μόνο από κλεψιές.
Υπάρχουν άνθρωποι που η τύχη ήταν γενναιόδωρη μαζί τους και κατάφεραν να κάνουν τα 10.000€ => 10.000.000€.Ας το αποδεχτούμε τελοσπάντων.Κι εγώ θα ήθελα να είμαι στη θέση του τύπου με τα 'άπειρα' λεφτά, αλλά δεν είμαι.Αυτά...end of offtopic.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
δεν πιστευω οτι υπαρχουν τιμια λεφτά πέραν των 200.000ευρο...πρεπει να εχεις φιλισει πολους κολο@ς για να βγάλεις περισσότερα...+ ότι δεν υπάρχουν ελεκτικοί μηχανισμοι στιν ελλαδα που να το διαβεβαιώνουν...Είσαι εντελώς λάθος. Π.χ., ένας καλός γιατρός, ακόμα και να κόβει για τα πάντα απόδειξη, μπορεί εύκολα να βγάλει αυτά τα λεφτά σε 1-2-3 χρόνια. Σκέψου ότι 60 ευρώ η επίσκεψη, 10 επισκέψεις την ημέρα, 20 ημέρες το μήνα, 11 μήνες το χρόνο => 60 * 10 * 20 * 11ευρώ = 132.000ευρώ το έτος. Πολύ απλοϊκή η προσέγγιση αλλά καταλαβαίνεις ότι καμία σχέση με κώλους, κτλ.
-
Απαστράπτoν Audi A6 3.000 TDI με επαρχιώτικα νούμερα και έναν γκριζομάλλη στο τιμόνι.
Ειλικρινά προσπαθώ να μπω στο μυαλουδάκι κάποιου που κοιτάει να γλιτώσει 300-400 ευρώ καύσιμα το χρόνο και παράλληλα να ακούει 'κλακέτες' από το μοτέρ και να κάνει το χαζοχαρούμενο άμα τον πιάσουνε όταν πάει Αθήνα, γιατί πάει και εκεί , ενώ παράλληλα και πριν από αυτά έχει δώσει περί τα 90 χιλιάρικα για να το αγοράσει.
Τζήζους σε τι θα τον χάλαγε αν έπαιρνε στα ίδια κυβικά το ίδιο αμάξι, αλλά σε βενζίνα με τον γαμάο 3.000 TFSI? -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Απαστράπτoν Audi A6 3.000 TDI με επαρχιώτικα νούμερα και έναν γκριζομάλλη στο τιμόνι.Ειλικρινά προσπαθώ να μπω στο μυαλουδάκι κάποιου που κοιτάει να γλιτώσει 300-400 ευρώ καύσιμα το χρόνο και παράλληλα να ακούει 'κλακέτες' από το μοτέρ και να κάνει το χαζοχαρούμενο άμα τον πιάσουνε όταν πάει Αθήνα, γιατί πάει και εκεί , ενώ παράλληλα και πριν από αυτά έχει δώσει περί τα 90 χιλιάρικα για να το αγοράσει.
Τζήζους σε τι θα τον χάλαγε αν έπαιρνε στα ίδια κυβικά το ίδιο αμάξι, αλλά σε βενζίνα με τον γαμάο 3.000 TFSI?Να δεχτω οτι ειναι παρανομος που μπαινει Αθηνα αλλα τα υπολοιπα τι μας/σε νοιαζουν;
-
'Εστω ότι έχω 90 χιλιάρικα για λίμο. Να δώ με ποιά λογική πήγε σε πετρέλαιο, για να το σκεφτώ και εγώ σαν λύση.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
'Εστω ότι έχω 90 χιλιάρικα για λίμο. Να δώ με ποιά λογική πήγε σε πετρέλαιο, για να το σκεφτώ και εγώ σαν λύση.Δικα του ειναι τα λεφτα οτι θελει τα κανει.Γιατι θα πρεπει η δικια του λογικη να συμβαδιζει με την δικια μας;
-
Μα δεν συμβαδίζει. Αλλά αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον που εμείς δεν βλέπουμε και κάποιος το ξέρει, ας το μοιραστεί με τους υπόλοιπους να πάρουμε και εμείς πετρελαιοκίνητη λίμο με σχεδόν 100 γκραντς.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
δεν πιστευω οτι υπαρχουν τιμια λεφτά πέραν των 200.000ευρο...πρεπει να εχεις φιλισει πολους κολο@ς για να βγάλεις περισσότερα...+ ότι δεν υπάρχουν ελεκτικοί μηχανισμοι στιν ελλαδα που να το διαβεβαιώνουν...Είσαι εντελώς λάθος. Π.χ., ένας καλός γιατρός, ακόμα και να κόβει για τα πάντα απόδειξη, μπορεί εύκολα να βγάλει αυτά τα λεφτά σε 1-2-3 χρόνια. Σκέψου ότι 60 ευρώ η επίσκεψη, 10 επισκέψεις την ημέρα, 20 ημέρες το μήνα, 11 μήνες το χρόνο => 60 * 10 * 20 * 11ευρώ = 132.000ευρώ το έτος. Πολύ απλοϊκή η προσέγγιση αλλά καταλαβαίνεις ότι καμία σχέση με κώλους, κτλ.
Aν ηταν πορτιέρης?
-
Από αυτοκίνητα βλέπω ξέρουμε. Στην ορθογραφία και στην απέραντη ζήλια/σύμπλεγμα κατωτερότητας έχουμε ένα θεματάκι. Αλήθεια, πως τολμάει κάποιος να ΚΑΙ να μεγαλώσει τόσο ώστε να γκριζάρουν τα μαλλιά του ΚΑΙ να οδηγάει πετρέλαιο. Στο απόσπασμα! Οχι ρε αλήτη, βγάζεις 200 χιλιάρικα+ τον χρόνο; Δεν επιτρέπεται λέμε! Αν πάρει δε SLS, κρέμασμα στο Σύνταγμα. Ειδικά αν είναι χοντρός/λεπτός/ηλικιωμένος/νέος/καραφλός/κουτσός/φλούφλης/κάγκουρας...ή αλίμονο! διαφορετικός. Να θυμηθώ την επόμενη φορά που θα πάω στον γιατρό μου που κόβει απόδειξη και για την καλημέρα και τολμάει στα 50 του να χει Ferrari, να τον φτύσω στα μούτρα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μα δεν συμβαδίζει. Αλλά αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον που εμείς δεν βλέπουμε και κάποιος το ξέρει, ας το μοιραστεί με τους υπόλοιπους να πάρουμε και εμείς πετρελαιοκίνητη λίμο με σχεδόν 100 γκραντς.Έχει επιχειρήσεις σε όλα τα βαλκάνια και φοβάται τα αεροπλάνα...so simple.....
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Από αυτοκίνητα βλέπω ξέρουμε. Στην ορθογραφία και στην απέραντη ζήλια/σύμπλεγμα κατωτερότητας έχουμε ένα θεματάκι. Αλήθεια, πως τολμάει κάποιος να ΚΑΙ να μεγαλώσει τόσο ώστε να γκριζάρουν τα μαλλιά του ΚΑΙ να οδηγάει πετρέλαιο. Στο απόσπασμα! Οχι ρε αλήτη, βγάζεις 200 χιλιάρικα+ τον χρόνο; Δεν επιτρέπεται λέμε! Αν πάρει δε SLS, κρέμασμα στο Σύνταγμα. Ειδικά αν είναι χοντρός/λεπτός/ηλικιωμένος/νέος/καραφλός/κουτσός/φλούφλης/κάγκουρας...ή αλίμονο! διαφορετικός. Να θυμηθώ την επόμενη φορά που θα πάω στον γιατρό μου που κόβει απόδειξη και για την καλημέρα και τολμάει στα 50 του να χει Ferrari, να τον φτύσω στα μούτρα.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΙΟς ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΗΤΗ.ΣΕ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ??ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ+ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ SLS ΆΛΛΑ ΓΙΑ SLR
KAI LOKANTZH αυτο που λες ισχύει για κάποιον καταξιωμένο γιατρό 50+ και οχι 30 μαξ που ηταν εχτες και χωρις να εχει αλλα εξοδα ,που δεν νομίζω ότι θα έχει...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μα δεν συμβαδίζει. Αλλά αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον που εμείς δεν βλέπουμε και κάποιος το ξέρει, ας το μοιραστεί με τους υπόλοιπους να πάρουμε και εμείς πετρελαιοκίνητη λίμο με σχεδόν 100 γκραντς.
Έχει επιχειρήσεις σε όλα τα βαλκάνια και φοβάται τα αεροπλάνα...so simple.....
Οι εποχές που έπερνες μόνο φορτηγά ή και ημιφορτηγά με πετρελαιοκινητήρες έχει περάσει.
Τα οφέλη του πετρελαίου είναι πολλά και έχουν αναφερθεί πολλάκις, επίσης δεν υστερούν ιδιαίτερα και σε επιδόσεις.Αλλά ας ρωτήσουμε και τα γερμανά που το μεγαλύτερο μέρος του στόλου τους κυκλοφοροεί με πετρέλαιο.
Αυτοί ξέρουν... -
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Από αυτοκίνητα βλέπω ξέρουμε. Στην ορθογραφία και στην απέραντη ζήλια/σύμπλεγμα κατωτερότητας έχουμε ένα θεματάκι. Αλήθεια, πως τολμάει κάποιος να ΚΑΙ να μεγαλώσει τόσο ώστε να γκριζάρουν τα μαλλιά του ΚΑΙ να οδηγάει πετρέλαιο. Στο απόσπασμα! Οχι ρε αλήτη, βγάζεις 200 χιλιάρικα+ τον χρόνο; Δεν επιτρέπεται λέμε! Αν πάρει δε SLS, κρέμασμα στο Σύνταγμα. Ειδικά αν είναι χοντρός/λεπτός/ηλικιωμένος/νέος/καραφλός/κουτσός/φλούφλης/κάγκουρας...ή αλίμονο! διαφορετικός. Να θυμηθώ την επόμενη φορά που θα πάω στον γιατρό μου που κόβει απόδειξη και για την καλημέρα και τολμάει στα 50 του να χει Ferrari, να τον φτύσω στα μούτρα.φταίμε εμεις δλδ που το γκαζον του διπλανού μας ειναι αφρατο, καταπράσινο, φρεσκοκομμένο σαν κρεμμυδάκι και λειο σαν πίστα;; ειναι πασηφανές οτι εχει για κηπουρό τον Νικοπολίδη κ λαδώνεται απο το Υπουργείο Γεωργίας
Carspotting [#7]