-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Βρίσκω να παρκάρω αρκετά πιο κάτω, πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, σε άσχετο σημείο. Με βόλευε γιατί είχε και ράμπα μπροστά και το ανέβασα εύκολα. -
Και πάνω που νόμιζα ότι μόνο εγώ το διάβασα αυτό.................
-
Πήγα στο do it όπου είχαμε την βάφτιση της ανηψιάς κατά τις 22:00 για να χαιρετήσω και να πάρω τους γονείς να φύγουμε. Ήταν μισοάδειο το parking, έρχεται εκεί ο παρκα-δώρος του λέω πάω στην βάφτιση. Οκ μου λέει, άστο εδώ και θα στο βάλουμε εμείς.
Ε και μετά έβαλα πρώτη και το άφησα έξω από την είσοδο πίσω από μια porsche.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με το που τελείωσε, ανοιγόκλεισα τον συναγερμό και άρχισε να τρέχει ... αφήνοντας την μία παντόφλα της κοντά στο αμάξι!!!Πέθανα στα γέλια μιλάμε όταν το διάβασα...
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Πήγα στο do it όπου είχαμε την βάφτιση της ανηψιάς κατά τις 22:00 για να χαιρετήσω και να πάρω τους γονείς να φύγουμε. Ήταν μισοάδειο το parking, έρχεται εκεί ο παρκα-δώρος του λέω πάω στην βάφτιση. Οκ μου λέει, άστο εδώ και θα στο βάλουμε εμείς.Ε και μετά έβαλα πρώτη και το άφησα έξω από την είσοδο πίσω από μια porsche.
Εκεί κανονικά παίζει το εξής σύστημα:
πληρώνεις κάποια χρήματα στον παρκαδόρο στην είσοδο (νομίζω γύρω στα 2 ευρώ), σου δίνει χαρτάκι, το παρκάρεις μόνος σου και όταν πας μέσα και παραγγείλεις δίνεις το χαρτί στον σερβιτόρο και σου κόβει αυτά που έδωσες στον παρκαδόρο από το λογαριασμό.
Πολύ τραγικό αν έβαλαν παρκαδόρο που σου το παρκάρει κι όλας. Πραγματικά είναι άχρηστη 'εξυπηρέτηση'. -
.... ζώο ο μπάτσος που ειχε στο περιπολικό τελιος αριθμιστα-ενδεχομένως και προβολείς (μεγάλη σκάλα) και με τύφλωνε με αποτέλεσμά να μην μπορώ να δω... ζώο και εγώ που του έκανα συνιαλλο και στο τελος αφισα για τα 30 μέτρα απόσταση μεταξύ μας αναμενους τους προβολείς...(όταν συναντηθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν περιπολικό)με αποτέλεσμα να γλιτώσω και παρατράγουδα... όλα αυτά στην σε δρόμο εντός πόλεως....
pico και εγώ πήγα να τιν πάθω σήμερα στο do it ....με τον παρκαδόρο.... παΐδια μακριά από παρκαδόρους..... καλύτερά να το βάλω οπού γουστάρω κ οπός γουστάρω εγώ...
-
Θα την εβριζα τοσο ασχημα που θα την εκανα ρεζιλι σε ολο τον κοσμο/γειτονια, κ αν δεν γυρναγε πισω θα την εβαζα με το ζορι μεσα στο αμαξι της να φυγει, υπο την απειλη σφαλιαρας. Οταν λεω οτι ο κοσμος θελει ξυλο για να ισιωσει, το εννοω.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
pico και εγώ πήγα να τιν πάθω σήμερα στο do it ....με τον παρκαδόρο.... παΐδια μακριά από παρκαδόρους..... καλύτερά να το βάλω οπού γουστάρω κ οπός γουστάρω εγώ...Και δεν έκανες ντού?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βρίσκω να παρκάρω αρκετά πιο κάτω, πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, σε άσχετο σημείο. Με βόλευε γιατί είχε και ράμπα μπροστά και το ανέβασα εύκολα.
Διαβάζοντας το παραπάνω και πριν προχωρήσω πιο κάτω νόμισα ότι το post ήταν ειρωνικό/ψεύτικο.
-
Είμαι σε δρόμο με προτεραιότητα. Μερικά μέτρα μπροστά μου βγαίνει μια BMW αργά αργά με πρόθεση να στρίψει αριστερα. Κλείνει λοιπόν το ρεύμα που είμουνα εγώ. Σταματάω κι εγώ και περιμένω απο το αντίθετο ρεύμα να σταματήσει κάποιος για να περάσει ο άνθρωπος. Ξαφνικά έρχεται απο αριστερα της BMW ένα μηχανάκι ντιλίβερι, σταματάει δίπλα στη πόρτα του οδηγού και αρχίζουν κουβεντούλα στη μέση του δρόμου με μένα σταματημένο να τους παρακολουθώ. Σας πληροφορώ ότι αφού ξεπέρασα το αρχικό σόκ, έπρεπε να κατεβάσω το παράθυρο και να φωνάξω αλλιώς κανένας απο τους 2 δεν είχε πρόθεση να φύγει καθώς το αντίθετο ρεύμα ήταν ελεύθερο.
Ούτε που τους είδα αγχωμένους. Κουβεντούλα και άγιος ο θεός. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είμαι σε δρόμο με προτεραιότητα. Μερικά μέτρα μπροστά μου βγαίνει μια BMW αργά αργά με πρόθεση να στρίψει αριστερα. Κλείνει λοιπόν το ρεύμα που είμουνα εγώ. Σταματάω κι εγώ και περιμένω απο το αντίθετο ρεύμα να σταματήσει κάποιος για να περάσει ο άνθρωπος.Είμαι στη θέση της BMW που περιγράφεις παραπάνω και περιμένω να βρω χώρο απ το άλλο ρεύμα για να περάσω. Όπως έχω βγει λοιπόν, βλέπω ένα TDM να ξεπροβάλει απ το ρεύμα που περιμένω να σταματήσει, μόλις λίγα μέτρα μακριά, να έρχεται στο αντίθετο (προφανώς πρόσεξε ότι δεν έρχονται αμάξια μιας και είχα κόψει τη μια λωρίδα και βγήκε να προσπεράσει) με ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ (για μια τέτοια μηχανή ξέρετε τι σημαίνει τέρμα γκάζι, μέσα σε 1 sec είχε φτάσει) και με το που με βλέπει, φουλ φρένο και σχεδόν έκανε έντο σταματώντας μισό πόντο απ την πόρτα μου. Μετά άρχισε να κατεβάζει καντήλια γιατί βγήκα στη μέση του δρόμου του λέει και πήγα να τον σκοτώσω Τραμπουκιλίκι, βρισίδια, χαμός.
@kapami
Θα την εβριζα τοσο ασχημα που θα την εκανα ρεζιλι σε ολο τον κοσμο/γειτονια, κ αν δεν γυρναγε πισω θα την εβαζα με το ζορι μεσα στο αμαξι της να φυγει, υπο την απειλη σφαλιαρας. Οταν λεω οτι ο κοσμος θελει ξυλο για να ισιωσει, το εννοω.Έπρεπε να το κάνω να ξεσπαθώσω κι εγώ μάλλον, ήταν καλή ευκαιρία.
-
ζώα στα μαγαζιά της παραλιακής W, cataralla κι έτς που χρεώνουν το πάρκινγ 10€ καλύτερα να τ'αφήσω 10 λεπτά πιο μακρυά κ να περπατήσω παρά να σας τα δώσω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώα στα μαγαζιά της παραλιακής W, cataralla κι έτς που χρεώνουν το πάρκινγ 10€ καλύτερα να τ'αφήσω 10 λεπτά πιο μακρυά κ να περπατήσω παρά να σας τα δώσωΔεν φταινε μονο αυτοι αλλα και εσεις (γενικα αναφερομαι) που τους τα δινεται.......
-
Μόλις πληροφορήθηκα για μια συγγενή της συζύγου από επαρχιακή πόλη που λίγες μέρες πριν παρασύρθηκε από μηχανή και τραυματίσθηκε σοβαρά...
Ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος ευθύνεται για το ατύχημα είναι ένα ανήλικος Αλβανός, που κυκλοφορούσε με ανασφάλιστη μηχανή και ο οποίος είχε προκαλέσαι και ΑΛΛΑ ατυχήματα στο παρελθόν...
Εκείνο που με εξοργίζει είναι το ΠΩΣ κυκλοφορούσε ακόμα ρε γαμ@τη μου...
-
ζωο ο συναδελφος χρηστης του δρομου ... Here is the story
χθες στην περιοχη μου εβρεξε με αποτελεσμα οι δρομοι να εχουν πλημυρισει, ετσι λοιπον κινουμενος σε ελαφρο ανηφορικο δρομο ο εν λογω συναδελφος θεωρησε καλο να με προσπερασει , τονιζω ο δρομος κατω ποταμι .. εγω θεωρησα καλο να μην τον εμποδισω επιταχυνοντας η κλεινοντας του τον δρομο ..
αποτελεσμα να εχει σηκωσει τοσο νερο να μην βλεπω μπροστα μου ... ειχα κ την συζηγο μεσα η οποια τρομαξε ....οταν συνηλθα απο το σοκ ... τον ακολουθησα κ φτανοντας στην κορυφη του δρομου σε διασταυρωση ανοιξα παραθυρο κ του αρχισα να γαλλικα ... ανοιξε κ αυτος κ ανταπαντησε ... δεν φταιω εγω αλλα ο δρομος κ κατι τετοια κουλα.. κουβεντα στην κουβεντα βγηκαμε εξω .. ο διαλογος των γαλλικων συνεχιστικε ..
ομολογο οτι η πιεση εφτασε 500 κ στο τσακ να πιαστουμε στα χερια ...
τελως παντων το διαλυσαμε εκειαργοτερα αφου χαλαρωσα , χαρηκα που δεν εξελιχθηκε παραπανω αλλα εληξε εκει ..
κ ερωτω ζωο αυτος , η μ@λ@κ@ς εγω που τον αφησα να προσπερασει ...αλλα ρε π@@στη μου πας χαλαρα για μια βολτα με την γυναικα σου!!!!κ για να λυσω μερικες αποριες υπηρχε στον δρομο σειρα απο αυτοκινητα που κινουμασταν με 50χιλιομετρα ισως κ λιγοτερο λογω του νερου στον δρομο ...
-
Ο χρήστης chrisimone έγραψε:
ζωο ο συναδελφος χρηστης του δρομου ... Here is the storyχθες στην περιοχη μου εβρεξε με αποτελεσμα οι δρομοι να εχουν πλημυρισει, ετσι λοιπον κινουμενος σε ελαφρο ανηφορικο δρομο ο εν λογω συναδελφος θεωρησε καλο να με προσπερασει , τονιζω ο δρομος κατω ποταμι .. εγω θεωρησα καλο να μην τον εμποδισω επιταχυνοντας η κλεινοντας του τον δρομο ..
αποτελεσμα να εχει σηκωσει τοσο νερο να μην βλεπω μπροστα μου ... ειχα κ την συζηγο μεσα η οποια τρομαξε ....οταν συνηλθα απο το σοκ ... τον ακολουθησα κ φτανοντας στην κορυφη του δρομου σε διασταυρωση ανοιξα παραθυρο κ του αρχισα να γαλλικα ... ανοιξε κ αυτος κ ανταπαντησε ... δεν φταιω εγω αλλα ο δρομος κ κατι τετοια κουλα.. κουβεντα στην κουβεντα βγηκαμε εξω .. ο διαλογος των γαλλικων συνεχιστικε ..
τελως παντων το διαλυσαμε εκειαργοτερα αφου χαλαρωσα , χαρηκα που δεν εξελιχθηκε παραπανω αλλα εληξε εκει ..
κ ερωτω ζωο αυτος , η μ@λ@κ@ς εγω που τον αφησα να προσπερασει ...αλλα ρε π@@στη μου πας χαλαρα για μια βολτα με την γυναικα σου!!!!κ για να λυσω μερικες αποριες υπηρχε στον δρομο σειρα απο αυτοκινητα που κινουμασταν με 50χιλιομετρα ισως κ λιγοτερο λογω του νερου στον δρομο ...
Μεταξύ μας για το ότι υπάρχει τόσο νερό στο δρόμο και που το σηκώνει το αμάξι του δε φταίει αυτός...
Το ότι αυτός φορούσε κατάλληλα λάστιχα για να πάει με ασφάλεια (βέβαια αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κάποιος παρατηρητής), πάλι φταίει αυτός?Το ότι τον έβρισες μάλλον έχασες το (όποιο) δίκιο σου γιατί αυτός δεν έφταιγε.
Το ότι αυτός βιαζότανε και ήθελε να φτάσει πιο γρήγορα (δεν ξέρεις για ποιό λόγο βιαζότανε ), μόνο εκεί μπορείς να πεις ότι φταίει αυτός (θα μπορούσε να ξεκινήσει 5 λεπτά νωρίτερα αντί να τρέχει στο δρόμο ) -
Δεν την παλευω με τους συνήθως παπάκηδες ή αυτούς που καβαλάνε κινέζικα χάρχαλα και μπαστακώνονται μπροστά σου με 30. Τους περνάς με πολύ κόπο και τσουπ στο επόμενο φανάρι είναι μπροστά σου εμπόδιο. Ξανά να τους περάσεις ξανά φανάρι....τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω.
Εν τω μεταξύ μερικοί από αυτούς τρώνε τυρόπιτα και πίνουν γάλα οδηγώντας άλλοι στρίβουν τσιγάρο ή καπνίζουν άλλοι μιλούν στο κινητό. Οτι να ναι, σαν κάτι βίντεο από δρόμους του Βιετναμ.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ζωο ο συναδελφος χρηστης του δρομου ... Here is the story
χθες στην περιοχη μου εβρεξε με αποτελεσμα οι δρομοι να εχουν πλημυρισει, ετσι λοιπον κινουμενος σε ελαφρο ανηφορικο δρομο ο εν λογω συναδελφος θεωρησε καλο να με προσπερασει , τονιζω ο δρομος κατω ποταμι .. εγω θεωρησα καλο να μην τον εμποδισω επιταχυνοντας η κλεινοντας του τον δρομο ..
Μεταξύ μας για το ότι υπάρχει τόσο νερό στο δρόμο και που το σηκώνει το αμάξι του δε φταίει αυτός...
Το ότι αυτός φορούσε κατάλληλα λάστιχα για να πάει με ασφάλεια (βέβαια αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κάποιος παρατηρητής), πάλι φταίει αυτός?Το ότι τον έβρισες μάλλον έχασες το (όποιο) δίκιο σου γιατί αυτός δεν έφταιγε.
Το ότι αυτός βιαζότανε και ήθελε να φτάσει πιο γρήγορα (δεν ξέρεις για ποιό λόγο βιαζότανε ), μόνο εκεί μπορείς να πεις ότι φταίει αυτός (θα μπορούσε να ξεκινήσει 5 λεπτά νωρίτερα αντί να τρέχει στο δρόμο )Οταν ο δρομος εχει μαζεψει τοσο νερο, ειναι ζωώδες να μη κοβεις και να σηκωνεις νερα που πανε δεξια κ αριστερα.
Αν ο chrisimone εκεινη την ωρα, που δεν εβλεπε τιποτα με τα νερα στο παρ-μπριζ, επεφτε πανω σε παρκαρισμενο ή σε καποιον πεζο που πεταχτυκε, ποιος θα εφταιγε;;;
Αν κατεβρεχε καποιον πεζο που περπατουσε αμεριμνος και του ερχοταν ολο το νερο που σηκωσε ο μαλακας κ έτρωγε καμια σαβουρα;;Δεν εχει να κανει με τα λαστιχα και τις καυλες του οδηγου. Ο ΚΟΚ ειναι συγκεκριμενος, ο οδηγος οφειλει να μετριαζει την ταχυτητα του οχηματος, αναλογα με τις συνθηκες που επικρατουν.
Εγω τον εστελνα σπιτι του χωρις διπλωμα, για επικίνδυνη οδήγηση ανευ σύνεσης και προσοχής, καθως θετει σε κινδυνο ολους τους χρήστες του δρομου αλλα και πεζους. -
Πριν λιγη ωρα στο φαναρι της εθνικης στο υψος του σταδιου του Αγρινιου για οσους ξερουν, ερχομαι με πρασινο να στριψω δεξια, υπο καταρρακτωδη βροχη, και ενας απο απεναντι στριβει δεξια και αυτος για την εθνικη...που σημαινει οτι οταν βρεθουμε διπλα διπλα θα ειμαι δεξια του και κατα συνεπεια θα εχω προτεραιοτητα...ελα ομως που δεν εκοψε, εγω ημουνα ακρη δεξια στο δρομο και κοντεψε να με εμβολισει....στα 10-15 εκατοστα απο το φτερο μου τον ειδα κ εκανα δεξια, ο δεξιος τροχος βγηκε επο τον δρομο και μου ζητησε και το λογο...οταν του ειπα οτι ειμαι δεξια μου λεει ε, και?
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Μετά άρχισε να κατεβάζει καντήλια γιατί βγήκα στη μέση του δρόμου του λέει και πήγα να τον σκοτώσω Τραμπουκιλίκι, βρισίδια, χαμός.Είμαι με το αυτοκίνητο σταματημένος 1η σειρά σε φανάρι μεγάλου κεντρικού δρόμου, στην δεξιά λωρίδα με δεξί φλας. Ανάβει πράσινο και δεν ξεκινώ αμέσως γιατί έχω προσέξει από τον καθρέφτη τον ντελιβερά με το παπί που έρχεται φουριόζος από δεξιά μου και συνεχίζει ευθεία... Ρε , τόσο δύσκολο είναι να περνάς ανάμεσα στις λωρίδες αντί μεταξύ της τελευταίας και του πεζοδρομίου; Ή έστω, πέρνα από εκεί αν δεν υπάρχει αλλού χώρος αλλά μπες σε κανονική σειρά όταν ανάψει πράσινο!
Λίγη ώρα νωρίτερα, περίμενα σε διασταύρωση να στρίψω αριστερά. Κανονικά υπάρχει φανάρι στο σημείο αλλά αυτή την εποχή (κλειστά σχολεία) είναι σβηστό, οπότε ψάχνω για κενό στη ροή του αντίθετου ρεύματος. Ένα αυτοκίνητο από απέναντι κόβει ταχύτητα -χωρίς να σταματήσει εντελώς- και μου κάνει σινιάλο να περάσω. Πίσω και στο πλάι του όμως βρίσκεται ένα σκούτερ και υποψιάζομαι (από τις συνθήκες και τον τρόπο που κινείται) ότι ο αναβάτης του δεν έχει αντιληφθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου μου έχει παραχωρήσει προτεραιότητα. Περιμένω λίγο ακόμα λοιπόν να δω τι θα κάνει (για να μη βγω μπροστά του και τον εμβολίσω), το καταλαβαίνει και φρενάρει κι αυτός. Ξεκινάω πλέον να στρίψω, αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει βαρεθεί πια να περιμένει (τα 2-3 δευτερόλεπτα στη κυριολεξία που κράτησε το συμβάν), γκαζώνει και με κλείνει όσο ήδη είμαι διαγώνια στη διασταύρωση. Περνώντας από δίπλα, κάνει κάτι εκνευρισμένες χειρονομίες και μάλλον με βρίζει... WTF...
Εκείνο που με εξοργίζει είναι το ΠΩΣ κυκλοφορούσε ακόμα ρε γαμ@τη μου...
Προφανώς κλαιγόταν σαν μ^ν σε όσους χτυπούσε και δεν βρέθηκε κανείς να φωνάξει την αστυνομία για να φύγει πακέτο στο αυτόφωρο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]