-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Jaguar XF(;) 4.2 κολλημένη στην άμμο. Θα γίνω κακός αν πω ότι το ευχαριστήθηκα; Κι εγώ ήθελα να παρκάρω στο σημείο, αλλά είδα ότι είχε πολλή άμμο και δεν το τόλμησα. Προτίμησα να περπατήσω (το πολύ) 100 μέτρα παραπάνω. Μετά από κανά 10λεπτο σκαψίματος με φτυάρι και σπρωξίματος από 3-4 άτομα ξεκόλλησε.To ευχαριστήθηκες επειδή κόλλησε σε ένα σημείο που έτσι κι αλλιώς έχουν παρκάρει κι άλλοι ή επειδή έχει Jaguar κι εσύ όχι;
-
Επειδή είμαι κομπλεξικός/ζηλιάρης/κακόβουλος/κτλ. Καμία σχέση με το ότι είχε παρκάρει σε σημείο όπου και με γυμνό μάτι φαινόταν ότι υπάρχει πολλή άμμος κι αριστερά/δεξιά παρκαρισμένα μόνο SUV και pick-up. Μη σε μπερδεύει το punto στο βάθος που είναι άλλα 5+ μέτρα πιο μπροστά. Ο Jaguarάκιας είχε παρκάρει εκεί ακριβώς που είναι τα καλάμια, δηλαδή 3-4 μέτρα από την ξαπλώστρα που καθόμουν, δηλαδή 15 μέτρα από την παραλία. Όταν έβγαλα την φωτογραφία απλά είχε καταφέρει και είχε προχωρήσει μερικά μέτρα μετά από πολύ σπινάρισμα, κτλ. Και πλέον έσκαβε ακόμα και την πιο πατημένη άμμο.
-
Στην 8αρα αν ειδα καλα, ηταν διαφορετικη η φορα των ακτινων των ζαντων εμπρος/πισω.
Γιατι αυτο ; Εχει γινει κατι λαθος η ηταν ετσι εργοστασιακα ; -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Στην 8αρα αν ειδα καλα, ηταν διαφορετικη η φορα των ακτινων των ζαντων εμπρος/πισω.
Γιατι αυτο ; Εχει γινει κατι λαθος η ηταν ετσι εργοστασιακα ;Λαθος τοποθετηση πρεπει να ειναι..Δε μοιαζει λογικο..
-
Καλή παρατήρηση! Σε ζάντες με ακτίνες σαν αυτές, αν είναι και οι 4 όμοιες υπάρχει διαφορά μεταξύ αριστερά και δεξιά, οι μεν κοιτάνε μπροστά και οι δε πίσω.
Πιθανότατα αυτές οι ζάντες να ήταν ανα 2 ίδιες για να τοποθετηθούν ανάλογα τη μεριά και να κοιτάνε όλες πίσω (ή μπροστά). Οπότε, λόγω λάθος τοποθέτησης να πήγε η αριστερή ζάντα δεξιά και αντίστροφα.
-
Μια μικρή λεπτομέρεια που ποτέ δεν μου άρεσαν οι 'στραβές' -όπως τις λέω εγώ- ζάντες.
Από τη μια δείχνουν αεροδυναμικές και απο την άλλη μαχαίρια απο πολυκόφη για τα λαχανικά! -
Γυρισα σημερα απο Μιλανο και γυρω περιοχες και τι δεν ειδα. Αστερι αυτων νομιζω η κανουργια SLS διπλα σε μια 430 scuderia παρκαρισμενες σε μια λιμνη. Οι Bentley στη via Μοντεναπολεονε ηταν δυο δυο με τους σωφερ να αναμενουν τις αφεντικινες τους. Η 5GT εξακολουθει να μην αρεσει μαλλον αλλα ειδα και καινουργιες 5αρες σενταν σε διαφορα χρωματα και τα σπαει. Δεν βλεπω λογο για αγορα 7αρας. 7αρες, S class και XF ειδα αρκετες ισως αναξιες αναφορας. Α και μια παρεα με 500αρακια abarth τα παλια ομως που τα μισα εμειναν στην ανηφορα.
-
-
Drunkard, σβήσε τις πινακίδες.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Drunkard, σβήσε τις πινακίδες.Αληθεια δεν βρίσκω τον λογο , γιάυτο το λογο ειναι εκει ουτως ωστε να ειναι εμφανείς και ευδιακρητες δημοσια απ ολο τον κοσμο
-
-
Απο το 2007 που εισαγεται κανονικα στην Ελλαδα εχω δει... 2 Αλλα και μενα μου αρεσει
Το Charger, ιδιαιτερα στο Midnight Club ηταν πορωση -
Απόψε στην Μαρίνα του Φλοίσβου παλιά RR Silver Spirit και μπλε......... Viper! Αυτό το τελευταίο πρώτη φορά το βλέπω στην Ελλάδα. Πολύ εντυπωσιακό!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Απο το 2007 που εισαγεται κανονικα στην Ελλαδα εχω δει... 2 Αλλα και μενα μου αρεσει
Το Charger, ιδιαιτερα στο Midnight Club ηταν πορωσηΚαι εσυ Midnight club? Θυμαμαι το ειχα τερματισει πριν 3-4 χρονια ηταν ψιλομεγαλο. Τα σπαγε το charger.
-
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αληθεια δεν βρίσκω τον λογο , γιάυτο το λογο ειναι εκει ουτως ωστε να ειναι εμφανείς και ευδιακρητες δημοσια απ ολο τον κοσμο
άλλο να τη δεις στο δρόμο κι άλλο να υπάρχει στο net που μπορεί ο οποιοσδήποτε ανά πάσα στιγμή να έχει πρόσβαση.
Το αμάξι και την πινακίδα θα το δουν μόνο όσοι το πετύχουν (ας πούμε 100 άτομα τη μέρα), ενώ στο net το πλήθος αυτών που θα το δουν είναι τουλάχιστο 10πλάσιο.
Συν του ότι επειδή το forum μας αλλά και το imageshack είναι ανοιχτό στο google, δεν ξέρεις ο άλλος που βλέπει το αμάξι (και μπορεί να μένει Ξάνθη-Αλενανδρούπολη και το αμάξι να κινείται στην Κρήτη) δεν ξέρεις τι σκέψεις έχει στο μυαλό σου.Δηλαδή εσύ αν έβαζες φωτογραφία του αυτοκινήτου σου (όταν αποκτήσεις ή αν έχεις), θα το έβαζες με το να φαίνονται οι πινακίδες του?
It's the same thing.Sorry για το offtopic (αν και νομίζω ότι είναι σχετικό με το θέμα )
-
Δηλαδή εσύ αν έβαζες φωτογραφία του αυτοκινήτου σου (όταν αποκτήσεις ή αν έχεις), θα το έβαζες με το να φαίνονται οι πινακίδες του?Ναι, γιατί να τις σβήσω τις πινακίδες μου; Κλεμμένο το έχω το αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι, γιατί να τις σβήσω τις πινακίδες μου; Κλεμμένο το έχω το αυτοκίνητο;
Προσωπικά δε θα ήθελα να δω φωτογραφία του αυτοκινήτου μου ανεβασμένη σε κάποιο site (οπουδήποτε) 'εκτεθειμένο' χωρίς καν να μπει στον κόπο ο χρήστης/user να σβήσει ΕΣΤΩ κάποια γράμματα/νούμερα της πινακίδας.
Κι αυτό ισχύει είτε έχω yugo, είτε atos είτε Ferrari.Δεν χρειάζεται να κυκλοφορεί άσκοπα η πινακίδα μου στο νετ.
Και για να το γράψω λίγο πιο φανερά γιατί μάλλον κανείς δεν το κατάλαβε:Μπορεί να το βάλει στόχο ο χ-ψ κλέφτης που ψάχνει να κλέψει αμάξια.ξέρω γω?Γιατί να υπάρχει η πινακίδα? Γιατί να τους εκθέτουμε σε κίνδυνο απλώς και μόνο για να 'δείξουμε' στους άλλους τι είδαμε στο δρόμο?Αυτό δεν καταλαβαίνω...Και στο κάτω-κάτω άλλο να βάλεις το δικό σου αμάξι φωτογραφία κάπου στο net και άλλο να ανεβάσεις αμάξι άλλου.Στην 1η περίπτωση είναι επιλογή σου.Στη 2η όχι.
ΥΓ:χωρίς πραγματικά κανένα ύφος επίθεσης (είτε προσωπικής είτε οποιασδήποτε μορφής).
ΥΓ2: με κατάλληλα μέσα-άκρες μπορείς πολύ εύκολα μέσω μιας πινακίδας να βρεις σε ποιόν ανήκει και άρα που μένει ο άλλος. -
Ναι, γιατί να τις σβήσω τις πινακίδες μου; Κλεμμένο το έχω το αυτοκίνητο;
Προσωπικά δε θα ήθελα να δω φωτογραφία του αυτοκινήτου μου ανεβασμένη σε κάποιο site (οπουδήποτε) 'εκτεθειμένο' χωρίς καν να μπει στον κόπο ο χρήστης/user να σβήσει ΕΣΤΩ κάποια γράμματα/νούμερα της πινακίδας.
Κι αυτό ισχύει είτε έχω yugo, είτε atos είτε Ferrari.Δεν χρειάζεται να κυκλοφορεί άσκοπα η πινακίδα μου στο νετ.
Και για να το γράψω λίγο πιο φανερά γιατί μάλλον κανείς δεν το κατάλαβε:Μπορεί να το βάλει στόχο ο χ-ψ κλέφτης που ψάχνει να κλέψει αμάξια.ξέρω γω?Γιατί να υπάρχει η πινακίδα? Γιατί να τους εκθέτουμε σε κίνδυνο απλώς και μόνο για να 'δείξουμε' στους άλλους τι είδαμε στο δρόμο?Αυτό δεν καταλαβαίνω...Και στο κάτω-κάτω άλλο να βάλεις το δικό σου αμάξι φωτογραφία κάπου στο net και άλλο να ανεβάσεις αμάξι άλλου.Στην 1η περίπτωση είναι επιλογή σου.Στη 2η όχι.
ΥΓ:χωρίς πραγματικά κανένα ύφος επίθεσης (είτε προσωπικής είτε οποιασδήποτε μορφής).
ΥΓ2: με κατάλληλα μέσα-άκρες μπορείς πολύ εύκολα μέσω μιας πινακίδας να βρεις σε ποιόν ανήκει και άρα που μένει ο άλλος.Για το δικό μου αυτοκίνητο μιλούσα ότι δεν θα έσβηνα την πινακίδα. Αν θέλουν να στο κλεψουν πάντως δεν θα περιμένουν το νετ για να το βρούνε...
Carspotting [#7]