-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
εγώ ούτε 1 δεν έχω πετύχει
Έχω ένα κόλλημα με τα αμάξια , για να διαπιστώσω εάν μου αρέσει θέλω να το δω κινούμενο στο δρόμο , με λίγο σκόνη πάνω του...
Ίσως γιατί έτσι πιστέυω ότι θα είναι και το δικό μου αμάξι , οπότε δεν μου κάνει αίσθηση να το δω καθαρό μέσα σε μία έκθεση , αψεγάδιαστο κ.λ.π.Πάντως ο κινητήρας του είναι γαμάτος..Σίγουρα είναι καμμιά 10ριά παραπάνω από τους 105..
Υ.Γ
Χτες οδήγησα το crouze 1.6 με τους 105 ονομαστικούς.. Μιλάμε καμμία σχέση με το mazda , η μέρα με τη νύχτα..Μην το παιδεύεις πολύ, αφού βλέπω ότι το γουστάρεις το αμάξι, πήγαινε κλειστο και δεν θα το μετανιώσεις.
-
Είμαι όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι , σε δίλημμα...
Έχω καταλήξει σε 2-3 αυτ/τα , μεταξύ των οποίων και αυτό , όμως επειδή ακόμα δεν είναι επιτακτική η αγορά του αυτ/του (κοινώς δεν με πιέζει ο χρόνος) περιμένω...
Καμμιά φορά όταν το πολυψάχνεις το θέμα μπερδεύεσαι περισσότερο νομίζω...
Βέβαια αμάξι αγοράζεις , όχι τοστιέρα , δίνεις ένα σκασμό λεφτά , αλλά κοιτάς από εδώ , μετά σου αρέσει και το άλλο , μετά η τάδε εταιρεία βάζει καταπληκτική προσφορά και τελικά καταλήγεις σε ένα άλλο που προκύπτει .. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Είμαι όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι , σε δίλημμα...
Έχω καταλήξει σε 2-3 αυτ/τα , μεταξύ των οποίων και αυτό , όμως επειδή ακόμα δεν είναι επιτακτική η αγορά του αυτ/του (κοινώς δεν με πιέζει ο χρόνος) περιμένω...
Καμμιά φορά όταν το πολυψάχνεις το θέμα μπερδεύεσαι περισσότερο νομίζω...
Βέβαια αμάξι αγοράζεις , όχι τοστιέρα , δίνεις ένα σκασμό λεφτά , αλλά κοιτάς από εδώ , μετά σου αρέσει και το άλλο , μετά η τάδε εταιρεία βάζει καταπληκτική προσφορά και τελικά καταλήγεις σε ένα άλλο που προκύπτει ..Καλές οι προσφορές και τα επιτόκια αλλά επειδή τα αυτοκίνητα δεν είναι ψυγεία, οδήγησε αυτά που σε ενδιαφέρουν και πάρε αυτό που σου άρεσε περισσότερο (παίρνουμε σαν δεδομένο ότι όλα όσα σε ενδιαφέρουν καλύπτουν τις ανάγκες σου). Με το αυτοκίνητο δενόμαστε, του μιλάμε και μας μιλάει... ας αφήσουμε τα κουκιά για τους λογιστές...
-
Μερικές φορές ζηλεύω τις γυναίκες που αγοράζουν το πρώτο αμάξι που θα δουν και είναι γλυκούλι ενώ εμείς καθόμαστε και διυλίζουμε τον κώνωπα.
-
Εννοείται... Εν τω μεταξύ εμείς θα καρατσεκάρουμε το αυτ/το πριν το πάρουμε και τελικά αυτό είναι που θα βγάλει το πρόβλημα....
-
Με το 100%
Κ. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με το 100%
Κ.C(l)opyright
-
Ντροπή σας!
====================================================
xenos-team. -
Καλημέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για το Mazda 3 1.6 Hatchback και θέλω να μάθω κάποια πράγματα από κατόχους Mazda:
- Κατανάλωση 1.6 κινητήρα
- Προβλήματα που συνήθως εμφανίζουν
- Κόστος service (λάδια φίλτρα 1ο και 2ο) και ανταλακτικών
- Αντιπροσωπεία και τηρεί τις εγγυήσεις
Ευχαριστώ....
-
Ο χρήστης giorgosc61 έγραψε:
Καλημέρα σας,Ενδιαφέρομαι για το Mazda 3 1.6 Hatchback και θέλω να μάθω κάποια πράγματα από κατόχους Mazda:
Ευχαριστώ....
Σε συνεργειο Mazda κινουμαι μιας και το εχει οικογενειακος φιλος και θα σου πω τα εξης.
Προβληματα με Mazda δεν θα αντιμετωπισεις
Η καταναλωση ειναι πολυ καλη (εδω θα βοηθησουν οι κατοχοι κυριως)
Κοστος σερβις πολυ καλο και λογικο, δεν ειναι καμια VW-MB ή καποια αλλη εταιρεια, τα ανταλλακτικα πια εννοεις? Γιατι τα αναλωσιμα ειναι φθηνα και το μονο ακριβo στα Mazda ειναι τα ειδη φανοποιιας -
την σήμερον ημέρα όλα τα αυτ/τα έχουν ακριβή φανοποιία...
Όσον αφορά την αξιοπιστία , προσωπικά με 3 φίλους να έχουν όλη την γκάμα (3 , 6 και mx-5 ) είναι παροιμιώδεις...
Γνήσιο ιαπωνέζικο γαρ.... -
Μέση 7,95 l/100km σύμφωνα με το spritmonitor και αξιοπιστία σύμφωνα με το tuv έχει fault rate 1,2% (πολύ χαμηλό, άρα καλό), αλλά τα στοιχεία είναι λίγα και μόνο για μοντέλα 2004-05.
-
Οπιτε για να ειναι καταναλωσεις του 2004-05 τωρα θα εχει πεσει κιαλλο.
-
Όχι οι καταναλώσεις είναι οι τρέχουσες, η αξιοπιστία είναι του προηγούμενου μοντέλου και είναι η μόνη διαθέσιμη σε αυτή τη λίστα.
-
http://www.topspeed.com/cars/car-news/2 ... 92044.html
-
Ο χρήστης giorgosc61 έγραψε:
Καλημέρα σας,Ενδιαφέρομαι για το Mazda 3 1.6 Hatchback και θέλω να μάθω κάποια πράγματα από κατόχους Mazda:
Ευχαριστώ....
- Τώρα, που δεν πατάω τόσο γκάζι, 6,6!!! Κινούμε κυρίως περιφερικό! Παλιά είχα 8.2!
- Το είχα τρακάρει .... Αλλα στον αδελφό μου (το ίδιο μοντέλο έχει) δεν έχει βγάλει τίποτα!
- Νορμάλ! Αντιπροσωπεία : λάδια, φίλτρο ~70, μεγάλο ~170 (αν θυμάμαι καλά)
- ΝΑΙ !!!
-
Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω τι είναι η αναβάθμιση του κινητήρα (αλλαγή στις ρυθμίσεις του εγκεφάλου που γίνεται στην Αγγλία) στο Mazda CX 7, πόσο στοιχίζει αν ξέρει κάποιος και τι τελικά προσφέρει γιατί απ' όσο ξέρω έχει ήδη αρκετά άλογα. Επίσης, επηρεάζει πολύ την κατανάλωση;
Ευχαριστώ
-
-
Προς κατόχους του καινούργιου 6αριού.
Υπάρχει θέμα με τα φώτα?
Πήρα το αυτοκίνητο χτες το βράδυ και δεν έβλεπα τπτ
Πήγα στον ηλεκτρολόγο σήμερα τα κοίταξε και μου είπε ότι φεγγαν λίγο ψηλά, τα ρύθμισε ξαναβγήκα μια βόλτα, αλλά παπάρια.Τα φώτα του αβένσις με 10 χρόνια φανάρια είναι πολύ καλύτερα...
-
Μηπως ειχες αλλαξει λαμπες στο παλιο σου και ειχες βαλει πιο λευκες και δυνατες και τωρα αυτες σου φαινονται καπως....Εγω αυτο ειχα παθει.
MAZDA FORUM