-
Εχω περάσει κάμποσες ώρες παίζοντας με αυτό: http://www.bugatti-configurator.com/
Την προτιμώ μαυρη με λίγο βυσσινί. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Βγαίνει η C63 AMG σε στέισον; Γιατί είδα πριν λίγο μία!Ναι βγαίνει!
-
458 spyder σε λευκό σήμερα στην Κηφισιά
-
Spyder δεν εχει βγει ακομη
-
Κόκκινη, κούκλα,Ferrari 458 Italia, με ξένα νούμερα, εχθές στην έξοδο Αττική Οδού για Εθνική Λαμίας, όπου ο οδηγός μου έκανε την χάρη να το 'ανοίξει' με το που βγήκαμε εθνική και να την απολαύσω λίγο...
Υπέροχο αυτοκίνητο, φοβερή επιτάχυνση και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μελωδία...Κατάφερα να βγάλω και μερικές φωτο με το κινητό αλλά όχι πολύ καλές...
Νίκος.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Spyder δεν εχει βγει ακομηΠρεπει να ναι αυτη με την μαυρη οροφη οποτε μαλλον την μπερδεψε.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βγαίνει ναι.Ναι βγαίνει!
Thanks, μ' αρέσουν τα undercover οικογενειακά θηρία.
-
Σήμερα στην εθνική κορίνθου - αθηνών, ιταλός με φιατ κρόμα. Στον καθρέφτη από μακριά φαινόταν σαν πούντο
-
Μου αρεσε η διχρωμια αλλιως δεν ειναι κατι εξωφρενικο για εδω κατω.
-
Tελευταιες 2 φορες που εχω κατεβει Γλυφαδα εχω δει μια κοκκινη 997.1 GT3. Porsche ειναι, παει και Ζησιμοπουλου, γιατι οχι. Ο ανθρωπος ομως με το μαυρο Ariel Atom μαλλον μπερδεψε τις πιστες για να το κυκλοφορει Σαββατοβραδο στις 2:00.. Seriously Uncool.
Eπισης λευκη Ζ4Μ Coupe, κοκκινη ανοιχτη Mustang 1ης γενιας, μαυρη Mustang δευτερης γενιας στη Γλυφαδα, και γκρι Ferrari Californa, ασημι Corvette C5 στην Κηφισια.
-
Χθές, εκεί που κοιτάω τυχαία τον καθρέπτη, ξάφνου πετάγεται αυτό!
-
Κοζάνη, βάρκες, μήπως έχει σχέση με αυτό;
-
Σε τι αμαξι εισαι εσυ?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σε τι αμαξι εισαι εσυ?Στο μεσαίο.
-
[quote='224.v']Μου αρεσε η διχρωμια αλλιως δεν ειναι κατι εξωφρενικο για εδω κατω.
[quote]ε ναι μωρέ . δεν έπρεπε να το βάλεις τζάμπα χώρος στο φόρουμ
-
Χθες το βράδυ ο γνωστός Ρουμάνος στο W.
Τι διάολο τελευταία όλο μπροστά μου τον πετυχαίνω...
-
Xθες το απόγευμα το tesla ανεβοκατέβαινε τον διόνυσο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Xθες το απόγευμα το tesla ανεβοκατέβαινε τον διόνυσο.Έψαχνε μπρίζα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Xθες το απόγευμα το tesla ανεβοκατέβαινε τον διόνυσο.
Έψαχνε μπρίζα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χθες το βράδυ ο γνωστός Ρουμάνος στο W.Τι διάολο τελευταία όλο μπροστά μου τον πετυχαίνω...
Το ξαναπέτυχα σήμερα 2 φορές στα βόρεια.
Έφυγα να παίξω στοίχημα, λόττο, τζόκερ και όλα τα συναφή
Carspotting [#7]