-
-
Σορρυ για την διπλοεγγραφή. (το site κολλάει λίγο ή μου φαίνεται;)
-
Δεν ειναι νομιμη σιγουρα, αλλα δεν νομιζω να πει κανεις τιποτα... Και στο φιναλε, αμαξι με υπογραφη ειναι, φαντασου το σε φωτογραφικο ρανταρ ποσο πιο ευκολη κανει τη ζωη αυτου που θα στειλει την κληση (τωρα που θα τη στειλει ειναι αλλη ιστορια)...
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
μπας κ επιασε τα παπαρια περιστεριου στο καπω???? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Το περιστέρι στερείται εξωτερικών γεννητικών οργάνων (κλικ για μεγέθυνση, και όπου Τ=testis)
προσπερναω το οτι ασχοληθηκες επιστημονηκα με τα @@ του περιστεριου (κ αφου συνηλθα απο τα γελια) κ εχω να πω το εξης : Εν σοφια εποιησε ο Θεος τα γεννετικα του περιστεριου κ αποτρεψαντω αυτο απο τα καπω των evo.....Το γραφει κ η παλαια διαθηκη αλλωστε αχαχαχαχαααχαχααχαχαχα
Στα περιστέρια δεν δόθηκαν @@, γιατί έχουν πάρει το αντίστοιχο ποσοστό σε κώλο. Γιαυτό βγάζουν αυτά τα τοξικά θηρία από πίσω! Παλούκωμα γα παραδειγματισμό!
-
-
Με τόσο δηθενιλίκι που επικρατεί εκεί η άφιξη των τσιγγάνων αποτελεί ευχάριστη έκπληξη.
-
Καλά, δε μιλάμε και για τυχαίο Τσιγγάνο.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Καλά, δε μιλάμε και για τυχαίο Τσιγγάνο.βέβαια από τη στιγμή που δεν έχει (νόμιμες) πινακίδες, δεν είναι καταχωρημένος στο ελληνικό κράτος και ΦΥΣΙΚΑ δεν πληρώνει τέλη (και δεν έχει και ασφάλεια κατά πάσα πιθανότητα εκτός αν είναι τόσο 'μπροστά' που ασφάλισε το αμάξι με το vin ).
Τυχαίο?Δε νομίζω...ΥΓ: προσωπικά ξενερώνω απίστευτα με το θράσος της συγκεκριμένης φυλής αλλά και του συγκεκριμένου τύπου.Άκου 'ονοματεπώνυμο' και 'ιδιότητα' από κάτω.Ξεκαβάλα λίγο.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Καλά, δε μιλάμε και για τυχαίο Τσιγγάνο.Βέβαια!

-
το 'αρχηγός' είναι εκδημοκρατισμένο...μεταξύ τους τον προσφωνούν 'βασιλιά'...
-
-
Κυκλοφορούσαν και κάτι τέτοια αυτοκόλλητα
-
Αυτος προτημισε να τις εχει κανονικες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eφαγε μερικες ψιλες.Ο shooter πήγαινε προφανώς για το λάστιχο. Ωστόσο κρίνοντας από τη φωτό, μάλλον στην πορεία το γύρισε για μπεκάτσες (μη φύγει με άδεια χέρια).
-
Ου ναι σίγουρα Προφανώς έχει κοπανήσει το φτερό και για να δικαιολογήσει το χτύπημα ως αποτέλεσμα γκλαμουριάς έβαλε τα αυτοκόλλητα

σε διπλανό αυστραλιανό νήμα έπρεπε να μπει η φωτό
-
Πρώτος σε φανάρι στον Χολαργό σήμερα νεαρός με σκούτερ.
- Πυκνό ράστα μαλλί, πιασμένο πίσω αλλά που φτάνει σχεδόν μέχρι την μέση του.
- Μαύρο κυριλέ μεγάλο σκούτερ.
- Μαύρο κουστούμι μοντέρνο.
Ήταν τόσο «περίεργο» το θέαμα που κάθισα και τον χάζεψα για κάνα 2λεπτο. (ήμουν πεζός )
Σαν να έβλεπα τον Μάρλεϋ με κουστούμι να κάθεται στο πίσω κάθισμα Rolls ένα πράμα...
-
Εμένα από όλο το post μου έμεινε αυτο:
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
- Πυκνό ράστα μαλλί, πιασμένο πίσω αλλά που φτάνει σχεδόν μέχρι την μέση του.
Έχω απορία αν μπορείς να τον πλησιάσεις...
(από την μπόχα μιας και τα 'ράστα' δεν πλένονται ή τέλοσπάντων δεν μπορει το μαλλί να καθαρίσει πλήρως.) -
Σήμερα το πρωί, στην Α.Ο. αριστερή λωρίδα, οδηγός με Leon Cupra να πηγαίνει με 100 σταθερά με άδειο δρόμο μπροστά του. Πλησιάζω και είναι ανεβασμένος στο τιμόνι ενώ έχει κάνει το εξής τρελλό. Έχει τραβήξει τη ζώνη για να μην τον ακουμπάει στο σώμα και την κρατάει με το αριστερό χέρι στο τιμόνι...!!!
Τον περνάω και λίγο πιο κάτω, ένας τύπος με 307 βγαίνει στην αριστερή για προσπέρασμα και μένει εκεί με 100 και αυτός, χωρίς να προσπερνάει κανέναν τελικά. Εντάξει, λέω, θα ξεχάστηκε και πάω να περάσω από δεξιά, ανάβοντας φλας. Τότε, κάνει δεξιά και μπαίνει στην άδεια δεξιά λωρίδα, οπότε πατάω γκάζι για να φύγω από την αριστερή. Την ίδια στιγμή, άλλος έρχεται με Rover 416 από δεξιά πηγαίνοντας +1 Km/h από το 307 και σφηνώνεται μπροστά του γλυτώνοντας το ατύχημα για μερικά cm. Δε σταματάει όμως εκεί, βγαίνει και στην αριστερή που βρίσκομαι, χωρίς καν φλας και χωρίς να κοιτάει στον καθρέπτη του 100%...
Λίγο πιο κάτω, 1-2 Km, πιάνω την δεξιά για να βγω στην έξοδο. Εκεί, η δεξιά πηγαίνει πιο γρήγορα και μπροστά μου έχω ένα Corsa D με δύο νεαρούς. Αυτοί ξαφνικά πατάνε φρένο για να ταυτιστούν σε ταχύτητα με την ξανθιά στο 207 της μεσαίας λωρίδας. Όταν φτάνουμε στην έξοδο, επιταχύνουν απότομα και φτάνοντας στη στροφή φρενάρουν δυνατά και βγαίνουν στον κεντρικό δρόμο στη μεσαία λωρίδα πηγαίνοντας με 40 σε όριο 70...
Σήμερα, πρέπει να είχαν μαζευτεί όλοι μπροστά μου, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ευχαριστώ.
-
Ρε φιλε μονο ιπταμενη αγελαδα δεν ειδες Μας αγχωσες!! ...μαλλον δεν ηταν η μερα σου !
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ου ναι σίγουρα Προφανώς έχει κοπανήσει το φτερό και για να δικαιολογήσει το χτύπημα ως αποτέλεσμα γκλαμουριάς έβαλε τα αυτοκόλλητα
σε διπλανό αυστραλιανό νήμα έπρεπε να μπει η φωτό
Εμενα μου φαινεται περισσοτερο αστειο και ψαρωτικο για τον ασχετο, εχω και την πορτα του οδηγου σε λιγο τσαλακωμενη κατασταση και το σκεφτομαι..πλακα θα εχει..
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]