-
-
Με γυναίκα μου έχει τύχει το εξής περιστατικό:
Κατεβαίνω κεντρικό δρόμο της περιοχής μου. Στη δεξιά λωρίδα έχουν έργα διαγράμμισης (αν θυμάμαι καλά). Η τύπισσα, με κάτι σαν Punto (αν θυμάμαι και πάλι καλά - βαριέμαι να ψάχνω την αυθεντική δημοσίευση), είναι πίσω μου και κορνάρει γιατί βιάζεται. Θέλει να πάω δεξιά, δηλαδή να πέσω πάνω στους εργάτες, για να περάσει. Αν είχε ελάχιστη νοημοσύνη, θα καταλάβαινε ότι αφού έχουμε περάσει 4-5 φανάρια ΟΛΑ πράσινα, με την ταχύτητα που κρατάω, κινούμαι βέλτιστα για αυτό το δρόμο ώστε να μην κόβω πουθενά = μέγιστη οικονομία + μέγιστη ΜΕΣΗ ταχύτητα. Σε κάποιο φανάρι και μετά από καθυστέρηση κάποιου μπροστά αποφάσισα να κάνω δεξιά βγαίνοντας και λίγο στον κάθετο δρόμο και την αφήνω να περάσει γιατί είχα βαρεθεί την κόρνα. Περνάει μπροστά, επιταχύνει κλασσικά σπάζοντας την 1η και στο επόμενο φανάρι περιμένει. Την προσπερνάω με 5η και 50-60 καίγοντας < 4 L / 100 Km αφού ήξερα πότε ανάβει το φανάρι. Το ίδιο και στο επόμενο, το ίδιο και στο μεθεπόμενο (ίδια περίπτωση με το Colt CZT που έχω αναφέρει και ΚΑΘΕ φορά του κόρναρα για να τον δουλέψω που το έπαιζε γκαζιάρης σπάζοντας το αυτοκίνητο ενώ έβγαινα συνέχεια μπροστά του στα φανάρια καίγοντας min καυσίμου). Τελικά, φτάνοντας σε κάτι στενά της Κοκκινιάς, αποφασίζω να γίνω πιο άγριος και να γελάσουμε. 1η-2α σπασμένη και από πίσω της να την ακολουθώ και να κορνάρω κι εγώ παίζοντας και τα φώτα. Για κακή της τύχη, ακολουθούσαμε ίδια διαδρομή, πράγμα που η ίδια δεν ήξερε. Σε κάποιο στενό, λοιπόν, φρενάρει, σταματάει, κατεβαίνει κάτω και με αρχίζει στο βρίσιμο:
- Άει γ...., παλιομ....α. Τι θέλεις μου λές; Γιατί με ακολουθείς;
Εγώ τελείως ψυχρός και ανέκφραστος απλά απαντούσα: - Μαζί σου όχι. Με την κοπέλα μου ναι.
- Άει γ... Τι θέλεις από εμένα; Τι θες από το παιδί μου;
- Πηγαίνω σπίτι μου. Φύγε από το δρόμο, είσαι παράνομη με αυτό που κάνεις. Αν έχεις πρόβλημα με το αμάξι, να καλέσεις οδική βοήθεια και να βάλεις τρίγωνο. Διαφορετικά, καλώ εγώ την ΕΛΑΣ γιατί κλείνεις το δρόμο χωρίς λόγο.
- Άει γ... Γ....αι ρε μ....α, γ...αι.
- Πολύ ευχαρίστως, αλλά δε σου κάθομαι...!!!
- Τι είπες;
- Άκουσες τι είπα.
- Θα καλέσω την αστυνομία.
- Ωραία. Γιατί τόση ώρα σε τραβάω βίντεο και θα σου κάνω μήνυση για εξύβριση και φυσικά θα πάρεις και την κλήση σου γιατί έχεις κλείσει το δρόμο.
- Εσύ με ακολουθείς, εσύ...
- Δε νομίζω. Εσύ κόρναρες σε όλη τη Θηβών και προσπαθούσες να μπεις μπροστά μου στα έργα. Γιατί; Βιάζεσαι; Δεν το νομίζω. Έχεις τόση ώρα που βρίζεις και σε ανέχομαι. Αν βιαζόσουν θα έφευγες. Άλλωστε μπροστά μου είσαι.
Κατεβαίνω κάτω, κάνω πως παίρνω το 100 και αρχίζω να μιλάω δήθεν με την Άμεσο Δράση. Οδός τάδε, όχημα τάδε, έχει σταματήσει και με βρίζει η οδηγός γιατί λέει ότι την ακολουθώ. Μένω εκεί (δίνω υποτίθεται και διεύθυνση), ακολουθώ αυτή τη διαδρομή και θέλω να έρθετε να τη συλλάβετε γιατί:
- Κλείνει το δρόμο παρανόμως.
- Εξυβρίζει και θέλω να της υποβάλλω μήνυση ΕΠΙΤΟΠΟΥ.
- Δεν ξέρω αν θα μου επιτεθεί κιόλας γιατί τη βλέπω λιγάκι ταραγμένη ψυχικά.
Δεν πρόλαβα να τελειώσω το υποθετικό τηλεφώνημα και μπαίνει στο αμάξι και εξαφανίζεται...
Είχε μεγάλη πλάκα βασική η όλη φάση όταν έγινε, αλλά από την άλλη, όταν γύρισα σπίτι, στεναχωρήθηκα πολύ. Σκεφτόμουν το παιδί που είχε μέσα στο αμάξι. Σκεφτόμουν τον άντρα της και τον περίγυρό της. Τι ακριβώς πρέπει να υποστούν σε βάθος χρόνου και πόσα θα έχουν ήδη περάσει μαζί της. Συμπεριφορά παραφροσύνης, επιθετικότητας, αδυναμία λογικής επεξεργασίας και έντονη επιρρορή συναισθημάτων στην κρίση της. Για το λεξιλόγιο να μην πούμε τίποτε. Αν ήταν άλλος, μέσα σε ένα σκοτεινό στενό της Κοκκινιάς που έγινε ο 'διάλογος', θα την είχε ξαπλώσει κάτω και θα της πάταγε το κεφάλι στην άσφαλτο.
Και το σημερινό:
Το ταξίδι καλό στην Ε.Ο., πήγα αρκετά γρήγορα αν και πήγα από παλιά Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών γιατί σταμάτησα για καφέ κτλ. Φτάνοντας Αθήνα, σε ένα φανάρι, κοπελίτσα με Punto, σταματάει δίπλα μου, Γυρνάει το κεφάλι, με βλέπει. Γυρνάω κι εγώ και την βλέπω. Ωραία κοπελίτσα και γίνεται τότε το κλασσικό:
- Είσαι υπέροχη νομίζω μου ταιριάζεις
- Είσαι σίχαμα, νομίζω μ' αηδιάζεις...!!!
Γυρνάει το κεφάλι επιδεικτικά, δήθεν ότι δεν κοίταγε (Κοιτάς γιατί σου αρέσω ή γιατί είμαι σκατόφατσα; Υποθέτω το χειρότερο. Δεν παύεις όμως να κοιτάς και αυτό δεν αλλάζει με αλλαγή του βλέματος). Έλα όμως που έχει λάθος λωρίδα και 200 m πιο κάτω με παρακαλάει να μπει για να στρίψει. Μου κάνει σήμα, κατεβάζει και το παράθυρο. Τότε, ανεβάζω κι εγώ το παράθυρο (το φιμέ δίνει μια πιο απαξιωτική νότα), γυρνάω επιδεικτικά και αλλάζω σταθμό στο ραδιόφωνο.
1-1 η μαγκιά σήμερα...
Πφφφφ, Ελληνίδες του 2010. Πώς κατάντησαν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου; Κρίμα δεν είναι;
Ευχαριστώ.
- Άει γ...., παλιομ....α. Τι θέλεις μου λές; Γιατί με ακολουθείς;
-
Δεν ξερω εαν εχει ξαναποσταριστει αλλα το βρηκα στο νετ και φυσικα ειναι Ελληνικο !!!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δεν ξερω εαν εχει ξαναποσταριστει αλλα το βρηκα στο νετ και φυσικα ειναι Ελληνικο !!!ooops.. ποιός τον έσπρωξέ έτσι εκεί?
-
Αντιποινα λογω χυλοπιτας? Παντως η ατακα εγραψε.. Ας με απερριπταν και εμενα ετσι..μονο γελια θα με επιαναν..
Μονο αξια της εδωσες ετσι...Και να ειμαστε και On topic..Ζωο ο τυπος με την οδικη βοηθεια της intersalonica που εκανε παρανομη αναστροφη επι της νεας εθνικης στο ρευμα προς πατρα στο υψος της κανελλοπουλου..Εμ δε προλαβαινε και εκοψε ολο το ρευμα εμ δε κοιταξε και το καθρεφτη του και εστειλε το παπι πανω μου το οποιο πηγε να τον αποφυγει..
-
@Καβουρας, συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις μου φαινεται...:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ για να μην αφησεις καποιον να μπεις μπροστα σου. Ειναι δικαιωμα σου να μην κοψεις αν ερχεσαι γρηγοροτερα, κ υποχρεωση του αλλου να μην σου κοψει την πορεια, αλλα ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ. Εδω ενω πηγαιναν με την ιδια ταχυτητα κ υπηρχε κενο να μπει, μολις εβγαλε το φλας ο αλλος ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ. Πραγμα το οποιο φυσικα απαγορευεται.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Με γυναίκα μου έχει τύχει το εξής περιστατικό:Πφφφφ, Ελληνίδες του 2010. Πώς κατάντησαν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου; Κρίμα δεν είναι;
Ευχαριστώ.
Σόρρυ φίλε αλλά δεν βρίσκω τον λόγο για τα όσα περιγράφεις. Τι κατάλαβες δηλαδή κάνοντας τα παραπάνω;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@Καβουρας, συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις μου φαινεται...:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ για να μην αφησεις καποιον να μπεις μπροστα σου. Ειναι δικαιωμα σου να μην κοψεις αν ερχεσαι γρηγοροτερα, κ υποχρεωση του αλλου να μην σου κοψει την πορεια, αλλα ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ. Εδω ενω πηγαιναν με την ιδια ταχυτητα κ υπηρχε κενο να μπει, μολις εβγαλε το φλας ο αλλος ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ. Πραγμα το οποιο φυσικα απαγορευεται.
Καταρχήν, φίλε Kacey δεν ήσουν μπροστά άρα βασίζεσαι στα όσα είπε το παλικάρι.
Δεύτερον αν διαβάσεις ξανά θα δείς ότι δεν τον άφησαν να μπεί στη λωρίδα 2 αυτοκίνητα και όχι μόνο ένας άρα ή πέτυχε 2 μ@λ@κες που έκαναν το ίδιο πράμα και τον έκλεισαν ο ένας μετά τον άλλον ή κάτι δεν μας λέει σωστά... -
Πολύ πιθανό το πρώτο ενδεχόμενο, σε κάτι τέτοια (και δη στον περιφερειακό) βγάζουν όλα τα κόμπλεξ τους οι μικροτσούτσουνοι και οι ανοργασμικές.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
@Καβουρας, συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις μου φαινεται...:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ για να μην αφησεις καποιον να μπεις μπροστα σου. Ειναι δικαιωμα σου να μην κοψεις αν ερχεσαι γρηγοροτερα, κ υποχρεωση του αλλου να μην σου κοψει την πορεια, αλλα ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ. Εδω ενω πηγαιναν με την ιδια ταχυτητα κ υπηρχε κενο να μπει, μολις εβγαλε το φλας ο αλλος ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ. Πραγμα το οποιο φυσικα απαγορευεται.
Καταρχήν, φίλε Kacey δεν ήσουν μπροστά άρα βασίζεσαι στα όσα είπε το παλικάρι.
Δεύτερον αν διαβάσεις ξανά θα δείς ότι δεν τον άφησαν να μπεί στη λωρίδα 2 αυτοκίνητα και όχι μόνο ένας άρα ή πέτυχε 2 μ@λ@κες που έκαναν το ίδιο πράμα και τον έκλεισαν ο ένας μετά τον άλλον ή κάτι δεν μας λέει σωστά...δεν εχω κανενα λογο να γραψω μυθιστορημα σε ενα forum. Αλλωστε οσα παιδια με ξερουν απο εδω μεσα, γνωριζουν οτι κραζω κ τον εαυτο μου (το εκανα κ πριν ενα μηνα σε αυτο το thread οταν εκανα μλκια σε στροφη.
Επειδη ακριβως ο χαρακτηρας μου ειναι αμυντικος σε οδηγηση σε δημοσιο δρομο κ ποσο μαλλον στη περιφερειακη, δεν ηθελα δειξω ποσο μεγαλη την εχω κ να πατησω τερμα κ απο τα 80-90 που πηγαινα να παω στα 130. Με 90 ηταν υπεραρκετο να χωθω, κ αν δεν κοιταζα 2η φορα το καθρευτη θα ειχα μπει κ θα ειχαμε τρακαρει με τον 1ο, στο χαλαρο. Γιαυτο πριν μπω κοιταξα μια δευτερη φορα κ η αποσταση μας ηταν min 2 αυτοκινητα αλλα ο αλλος επιταχυνε κ κολησε στο μισο ποντο τον μπροστα του. Στη 2η μου προσπαθεια για να ξαναβγω εγινε ακριβως το ιδιο με τη θεια με το passat. Μονο απο τα μουτρα καταλαβαινες οτι ο 1ος την ειχε 5 ποντους κ η αλλη ειχε πιασει αραχνες.....κ ξεσπανε στο δρομο! Αν κ εγω ειχα φερθει σαν μλκας κ αλλαζα λωριδα θα ειχε γινει καραμπολα 3 αυτοκινητων.
anyway, περασμενα ξεχασμενα. Σημερα στο περιφερειακο, ουρα απο τον Αγ. Παυλο μεχρι το παπαγεωργιου. Ενα opel astra ειχε καρφωθει σε κωλονα φωτισμου κ ηταν πανω στο διαχωριστικο. Δεν ενοχλουσε τη κινηση ΚΑΘΟΛΟΥ παρ ολα αυτα ειχαμε μποτιλιαριστει ασχημα το πρωι! Εβγαλα κ φωτο στα γρηγορα θα την ανεβασω αργοτερα οταν γυρισω σπιτι. ΘΥΡΙΟ ο τυπος που το καταφερε παντως! ΑΞΙΟΣ!
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Με γυναίκα μου έχει τύχει το εξής περιστατικό:
Πφφφφ, Ελληνίδες του 2010. Πώς κατάντησαν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου; Κρίμα δεν είναι;
Ευχαριστώ.
Σόρρυ φίλε αλλά δεν βρίσκω τον λόγο για τα όσα περιγράφεις. Τι κατάλαβες δηλαδή κάνοντας τα παραπάνω;
Τιμώρησε παραδειγματικά την παλιοπο@τ@ν@ που δεν εκτίμησε τη ματιά/σχόλιο (βλέπε καμάκι) που της έκανε και του απάντησε ανάλογα...
Αν δεν «πέφτουν» και δεν μας κάθονται με την πρώτη εξυπνάδα/μ@λ@κία που τους λέμε είναι το κατακάθι των σύγχρονων ελληνίδων. -
Το είσαι υπέροχη κλπ ειπώθηκε όντως; Εγώ νόμιζα ότι ήταν υπότιτλοι των βλεμάτων.
-
-Μα και εσύ είσαι υπέροχος, θέλεις να πάμε σπίτι σου ή σπίτι μου ????
-
Με συγχωρείτε, αλλά άκουσα άθελά μου την κουβέντα σας και σας βρίσκω και τους δύο υπέροχους
Ευχαριστούμε, θα ήταν τιμή μας να μας συνοδεύσετε κι αν γνωρίζετε κι άλλον υπέροχο σαν εσάς, είναι οπωσδήποτε ευπρόσδεκτος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με συγχωρείτε, αλλά άκουσα άθελά μου την κουβέντα σας και σας βρίσκω και τους δύο υπέροχους
Ευχαριστούμε, θα ήταν τιμή μας να μας συνοδεύσετε κι αν γνωρίζετε κι άλλον υπέροχο σαν εσάς, είναι οπωσδήποτε ευπρόσδεκτος
-
-
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
- Άμα είναι να το συζητάμε, άσ'το καλύτερα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
epik
μα να μην ανταποκριθεί σε τέτοιο φλερτάρισμα
-
οχι ρε μλκ !!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]