-
37 one way ή μετ' επιστροφής;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
37 one way ή μετ' επιστροφής;Θεώρησα ότι το 'συνολικά' που έγραψα υπονοούσε το 'μετ' επιστροφής', αλλά με την ευκαιρία διευκρινίζω ότι όλες οι χρεώσεις που προανέφερα είναι αλερετούρ...
Είδες που μας κατάντησαν Κωνσταντίνε; Να θεωρούμε ότι είναι ίσως πιθανό να πληρώνουμε 37€ one way. Πότε θα ξεσηκωθούμε και θα τους πάρουμε με τις πέτρες δεν ξέρω...
-
Επειδή εγώ το είχα αφήσει γύρω στα 34 ευρώ, μου φάνηκε περίεργο το 'μόνο' 3 ευρώ αύξηση μετά από όλους αυτούς τους σταθμούς που φύτρωναν σαν μανιτάρια. Είπα να σιγουρευτώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επειδή εγώ το είχα αφήσει γύρω στα 34 ευρώ, μου φάνηκε περίεργο το 'μόνο' 3 ευρώ αύξηση μετά από όλους αυτούς τους σταθμούς που φύτρωναν σαν μανιτάρια. Είπα να σιγουρευτώ.Έτσι όπως το λές είναι. Στην διαδρομή για Αθήνα συνάντησα δύο παρακάμψεις επειδή έστηναν καινούριους σταθμούς διοδίων. Σε μία περίπτωση οι σταθμοί ήταν τόσο κοντά που δεν πρόλαβα να σβήσω το τσιγάρο που είχα ανάψει περιμένοντας να πληρώσω σε έναν σταθμό και έφτασα στον επόμενο... Τραγικό!
-
Το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός λέμε θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη με το 3008!
Δείτε κόστος στα έξοδα με επιστροφή:
Πλοίο 2 επιβάτες 44 ευρώ χ2 = 88 ευρώ
Αυτοκίνητο στο πλοίο 68 ευρώ χ2 = 136 ευρώ (δηλωμένο -
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
1401511 χιλιάδες δρχ που θα γυρίσουμε από Σεπτέμβρη...
με τι ισοτιμια θα γυρισουμε?
-
εγω δηλαδη που το καλοκαιρι θα κανω το Δράμα-Λαρισα 7-8 φορες , Λάρισα-Αθήνα 2 φορες και Γρεβενά άλλες 2 φορες μπορειτε να εκτιμησετε το κόστος σε βενζινες και διόδια; Αφήστε το καλυτερα...
-
Παρακαλω πολυ...επειδη ειμαι στο γραφειο, επειδη με φιλοξενει η Αθηνα 5 ημερες την εβδομαδα...μην αναφερετε ονοματα οπως Δραμα, Λαρισα, Τηνο , Γρεβενα και Θεσσαλονικη...αντε γιατι...ευκαιρο το εχουμε το 3008 και δεν πανε να ..... και οι βενζινες και τα διοδια...
-
Το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός λέμε θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη με το 3008!
Δείτε κόστος στα έξοδα με επιστροφή:
Πλοίο 2 επιβάτες 44 ευρώ χ2 = 88 ευρώ
Αυτοκίνητο στο πλοίο 68 ευρώ χ2 = 136 ευρώ (δηλωμένο Διόδια 37 ευρώ (για δρόμους απαράδεκτους και χρυσοπληρωμένους από την τσέπη μας)
Βενζίνη καμιά 150αριά ευρώ( ο pitt ας βοηθήσει που το έκανε πρόσφατα)
Σύνολο 411 ευρώ πίνοντας από τη βρύση και τρώγοντας αέρα κοπανιστό στη διαδρομή
1401511 χιλιάδες δρχ που θα γυρίσουμε από Σεπτέμβρη...Κάπου τα ΄χεις ΄χάσει στα μαθηματικά, ε;
Το νούμερο που γράφεις είναι:
1.401.511 χιλ δρχ = 1.401,511 εκ δρχ = 1,401511 δισ δρχ
Είπαμε απαισιόδοξοι, κλαψιάρηδες αλλά όχι κι έτσι βρε αδερφέ!
411 € x 340.75 δρχ / € = 140.048,25 δρχ
λέει το Excel μου.
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
Παρακαλω πολυ...επειδη ειμαι στο γραφειο, επειδη με φιλοξενει η Αθηνα 5 ημερες την εβδομαδα...μην αναφερετε ονοματα οπως Δραμα, Λαρισα, Τηνο , Γρεβενα και Θεσσαλονικη...αντε γιατι...ευκαιρο το εχουμε το 3008 και δεν πανε να ..... και οι βενζινες και τα διοδια...Έλα άστα αυτά , κρυφοΑθηναίος είσαι...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Το νούμερο που γράφεις είναι:
1.401.511 χιλ δρχ = 1.401,511 εκ δρχ = 1,401511 δισ δρχ
Είπαμε απαισιόδοξοι, κλαψιάρηδες αλλά όχι κι έτσι βρε αδερφέ!
411 € x 340.75 δρχ / € = 140.048,25 δρχ λέει το Excel μου.Το Excel σου είναι λογιστικό φύλο για απλές πράξεις. Δεν μπορεί να επιλύσει σύνθετες Παπακωνσταντίνειες συναρτήσεις.
Διάβασε τι έγραψε ο bibendum μερικά posts πιό πάνω...
Παρακαλω πολυ...επειδη ειμαι στο γραφειο, επειδη με φιλοξενει η Αθηνα 5 ημερες την εβδομαδα...μην αναφερετε ονοματα οπως Δραμα, Λαρισα, Τηνο , Γρεβενα και Θεσσαλονικη...αντε γιατι...ευκαιρο το εχουμε το 3008 και δεν πανε να ..... και οι βενζινες και τα διοδια...
Έλα τώρα, τα παραλές. Για την Τήνο δεν έχει διόδια... ακόμη.
Για να ακολουθούν οι γιοί στις εκδρομές ήθελαν να τους πάρω φορτιστή αυτοκινήτου για τα laptop. Αντί αυτού σήμερα αγόρασα αυτό το inverter για να τον χρησιμοποιώ και σε άλλες περιπτώσεις (κάμερα κλπ).
Το δοκίμασα πριν από λίγο και δουλεύει θαυμάσια. Είχα έναν προβληματισμό γιατί στην τιμή αυτή περίμενα η κυματομορφή της τάσης εξόδου να είναι τετραγωνική, αλλά βλέπω ότι ο κατασκευαστής στις οδηγίες το συνιστά και για ηλεκτρικές συσκευές χαμηλής ισχύος με κινητήρα (τριβείο κλπ).
Το καλό είναι ότι ταίριασε γάντι στη θήκη του πατώματος κάτω από τα πόδια των πίσω επιβατών. Δυστυχώς δεν μπαίνει στην ποτηροθήκη μας...
-
pitt θα πες μας πόσα μαρούλια έδωσες σε βενζίνη για Αθήνα - Σαλονίκη?!
-
pitt θα πες μας πόσα μαρούλια έδωσες σε βενζίνη για Αθήνα - Σαλονίκη?!Άσε, τόσο που έχει πάει και το μαρούλι, δεν θα έδωσε και τόσο πολλά
(κακώς βέβαια βάζω το εικονιδιάκι που χτυπιέται στο γέλιο, κανένα να βαλαντώνει στο κλάμα υπάρχει; έτσι όπως έχουμε καταντήσει, για τα κλάμματα είμαστε μάλλον!) -
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
pitt θα πες μας πόσα μαρούλια έδωσες σε βενζίνη για Αθήνα - Σαλονίκη?!
Άσε, τόσο που έχει πάει και το μαρούλι, δεν θα έδωσε και τόσο πολλά
(κακώς βέβαια βάζω το εικονιδιάκι που χτυπιέται στο γέλιο, κανένα να βαλαντώνει στο κλάμα υπάρχει; έτσι όπως έχουμε καταντήσει, για τα κλάμματα είμαστε μάλλον!)Δεν πήγα με το 3008. Το άφησα στην σύζυγο και πήγα με το Nissan που μου έκαψε περίπου 95€ για 1.100km.
Υπολογίζω ότι για την ίδια διαδρομή θα χρειαζόμουν περίπου 120€ με το 3008 με την βενζίνη στα 1,45€/L -
Αγαπητοί φίλοι, δυστυχώς μετά από 3 μήνες μου παρουσιάσθηκαν τα πρώτα προβλήματα.
Είμαι ήδη στα πρώτα 3600 km και μου παρουσιάσθηκαν:- εμφάνιση της φωτεινής ένδειξης 'κινητήρα' και μετά την έναρξη λειτουργίας του κινητήρα ταυτόχρονα με το κείμενο:' Anti-Pollution System Faulty', ενδείξεις οι οποίες στην συνέχεια (μετά από 10 κμ) εξαφανίσθηκαν.
- Μετά ατο ζέσταμα του κινητήρα και ενώ βρισκόταν στο ρελαντί ακουγόταν από τον κινητήρα (πλευρά του συνοδηγού) σφύρηγμα.
Μετά τον έλεγχο που έγινε από την αντιπροσωπεία, διαπιστώθηκαν:
- Αστοχία της αντλίας καυσίμου υψηλής πίεσης και
- Βλάβη Αντλίας νερού
Αντικατάσταθηκαν και οι δύο (ευτυχώς εντός εγγύησης). Κόστος ανταλλακτικών και εργασίας 700 ευρώ. Για φαντάσου σε δύο χρόνια να με ξαναβρεί το ίδιο. Τέλος πάντων. Παρακαλώ όποιος έχει εμπειρία ή άποψη επί του θέματος ας σχολιάσει...
-
Θεωρητικά δεν θα σου παρουσιαστεί ξανά γιατί έχουν βγει καινούριοι κωδικοί.
Αυτό που εξακολουθεί να με προβληματίζει είναι ότι τουλάχιστον η αντλία νερού είναι γνωστό θέμα για τις πρώτες παρτίδες. Πόσες πρώτες παρτίδες υπάρχουν πια; Εκτός αν απλά περιμένουν να τα αλλάξουν εντός εγγύησης σε όσα παρουσιαστεί το πρόβλημα.
-
Παίδες καλημέρα, εγώ είμαι στα περίπου 3900 χμ και κάπου ανησυχώ καθώς το όχημα συνήθως το κρατά η σύζυγος και αντιλαμβάνεστε!!
Μια καλύτερη περιγραφλη του προβλήματος gmaniac μπορείς να μας δώσεις; Πόσο έντονος ήταν ο θόρυβος πχ; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θεωρητικά δεν θα σου παρουσιαστεί ξανά γιατί έχουν βγει καινούριοι κωδικοί.Αυτό που εξακολουθεί να με προβληματίζει είναι ότι τουλάχιστον η αντλία νερού είναι γνωστό θέμα για τις πρώτες παρτίδες. Πόσες πρώτες παρτίδες υπάρχουν πια; Εκτός αν απλά περιμένουν να τα αλλάξουν εντός εγγύησης σε όσα παρουσιαστεί το πρόβλημα.
Η αντλία καυσίμου συμπτωματικά χάλασε μαζί με την αντλία νερού ή έχουν κάποια σχέση;
-
Χαιρετώ τους φίλους του Peugeot 3008.
Μετά από μία τρίμηνη έρευνα αγοράς, ζυγίζοντας τα υπερ και τα κατά πολλών μοντέλων σε τεχνικό και οικονομικό (με βάση το βαλάντιο μου) επίπεδο, και αφού μελέτησα τις απόψεις και εντυπώσεις ιδιοκτητών σε διάφορα fora, τις κριτικές και σχόλια που γράφτηκαν σε περιοδικά σε διάφορες χώρες, καθώς επίσης και στο internet, κατέληξα σε παραγγελία ενός Peugeot 3008 1.6 THP Premium Pack, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, δερμάτινα καθίσματα, Grip Control και χρώματος Babylon Red.
Το όχημα προορίζεται για χρήση από την σύζυγο συνεπώς και κάποιες από τις πιο πάνω επιλογές ήταν δικές της επιθυμίες.
Η παράδοση αναμένεται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Θεωρητικά δεν θα σου παρουσιαστεί ξανά γιατί έχουν βγει καινούριοι κωδικοί.
Αυτό που εξακολουθεί να με προβληματίζει είναι ότι τουλάχιστον η αντλία νερού είναι γνωστό θέμα για τις πρώτες παρτίδες. Πόσες πρώτες παρτίδες υπάρχουν πια; Εκτός αν απλά περιμένουν να τα αλλάξουν εντός εγγύησης σε όσα παρουσιαστεί το πρόβλημα.
Η αντλία καυσίμου συμπτωματικά χάλασε μαζί με την αντλία νερού ή έχουν κάποια σχέση;
Συμπτωματικό!
Peugeot 3008 '08