-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το τιμονι αν δε κανω λαθος ειναι ηλεκτρικο, αυτο ακους νομιζω.Ναι ηλεκτροϋδραυλικό αλλά δεν το ακούω με το παραμικρό στρίψιμο (έστω και όλο αν το κόψω).
Θα το πιάσει μετά από λίγο στο άσχετο να το κάνει -
νομιζω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Οταν πας για λαδια, πες τους να το ακουσουν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
νομιζω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Οταν πας για λαδια, πες τους να το ακουσουν.δεν ανησυχώ περίεργος είμαι.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
νομιζω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Οταν πας για λαδια, πες τους να το ακουσουν.
δεν ανησυχώ περίεργος είμαι.
To τιμόνι είναι. Που να ακούσεις σε Μίνι πως κάνει
-
Παιδια σημερα εκανα ενα test drive το Ibiza cupra.. Δεν με ενδιαφερει το cupra , με ενδιαφερει το FR και αυτο γιατι εχει το dsg. Ουτε το γκαζι του με ενδιαφερει ουτε το κρατημα του. Με ενδιαφερει πως ειναι καθημερινα.. τι παραξενιες εχει, ποσο ανετο ειναι στην πολη ξερω γω τετοια πραματα. Απο καταναλωση πως παει ?
Α και λιγα λογια για το κουπρα.. το περιμενα πολυ πιο σκληρο αλλα ειναι οκ . στις στροφες μια μικρη κλιση την παιρνει αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο.. κινητηρας που τραβαει ψηλα και εσωτερικο οκ αλλα ρε παιδι μου δεν ειναι και τοσο σοβαρο..
Μου φαινεται σαν αμαξι ονειρο καποιου πιτσιρικα και οχι αμαξι για να παω σουπερμαρκετ ,στο κεντρο σε καμια δουλεια ,να το παρατησω οπου να ναι και να παω για μπανιο και μετα να μπω μεσα με πετσετες και μαγιω.. να το παιρνει η μανα μου να πηγαινει να το φορτωνει με γλαστρες και φυτα..
Εναλλακτικα ειμαι στο πολο.. πιο σοβαρο και ουδετερο, πιο αμαξι για παρατημα οπου ναναι.. ιδια κατηγορια με ibiza λιγακι φτηνοτερο.. Αλλα το Ibiza σου δινει περισσοτερα με λιγα χρηματα παραπανω..
Καμια αποψη ? (Μιτο θα επαιρνα ανετα αλλα δεν χωραω με τιποτες)
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Μου φαινεται σαν **αμαξι ονειρο καποιου πιτσιρικα **και οχι αμαξι για να παω σουπερμαρκετ ,στο κεντρο σε καμια δουλεια ,να το παρατησω οπου να ναι και να παω για μπανιο και μετα να μπω μεσα με πετσετες και μαγιω.. να το παιρνει η μανα μου να πηγαινει να το φορτωνει με γλαστρες και φυτα..Μα αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός των Cupra, OPC κλπ...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παιδια σημερα εκανα ενα test drive το Ibiza cupra.. Δεν με ενδιαφερει το cupra , με ενδιαφερει το FR και αυτο γιατι εχει το dsg. Ουτε το γκαζι του με ενδιαφερει ουτε το κρατημα του. Με ενδιαφερει πως ειναι καθημερινα.. τι παραξενιες εχει, ποσο ανετο ειναι στην πολη ξερω γω τετοια πραματα. Απο καταναλωση πως παει ?Α και λιγα λογια για το κουπρα.. το περιμενα πολυ πιο σκληρο αλλα ειναι οκ . στις στροφες μια μικρη κλιση την παιρνει αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο.. κινητηρας που τραβαει ψηλα και εσωτερικο οκ αλλα ρε παιδι μου δεν ειναι και τοσο σοβαρο..
Μου φαινεται σαν αμαξι ονειρο καποιου πιτσιρικα και οχι αμαξι για να παω σουπερμαρκετ ,στο κεντρο σε καμια δουλεια ,να το παρατησω οπου να ναι και να παω για μπανιο και μετα να μπω μεσα με πετσετες και μαγιω.. να το παιρνει η μανα μου να πηγαινει να το φορτωνει με γλαστρες και φυτα..
Εναλλακτικα ειμαι στο πολο.. πιο σοβαρο και ουδετερο, πιο αμαξι για παρατημα οπου ναναι.. ιδια κατηγορια με ibiza λιγακι φτηνοτερο.. Αλλα το Ibiza σου δινει περισσοτερα με λιγα χρηματα παραπανω..
Καμια αποψη ? (Μιτο θα επαιρνα ανετα αλλα δεν χωραω με τιποτες)
Φιλε μου για τη χρηση που το θελεις απο το 2 το πολο, αλλα με αυτα που περιγραφεις εμενα μου ηρθε στο μυαλο το τζαζ!! πραγματικα χωραει μεσα τα παντα, απο γλαστρες μεχρι σανιδες surf και ποδηλατα!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Φιλε μου για τη χρηση που το θελεις απο το 2 το πολο, αλλα** με αυτα που περιγραφεις εμενα μου ηρθε στο μυαλο το τζαζ!!** πραγματικα χωραει μεσα τα παντα, απο γλαστρες μεχρι σανιδες surf και ποδηλατα!!
+1 αν και offtopic.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μου φαινεται σαν **αμαξι ονειρο καποιου πιτσιρικα **και οχι αμαξι για να παω σουπερμαρκετ ,στο κεντρο σε καμια δουλεια ,να το παρατησω οπου να ναι και να παω για μπανιο και μετα να μπω μεσα με πετσετες και μαγιω.. να το παιρνει η μανα μου να πηγαινει να το φορτωνει με γλαστρες και φυτα..
Μα αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός των Cupra, OPC κλπ...
+1 αναμφισβήτητα
Mango, αφού δεν θες άλογα θα σου πρότεινα πόλο. Είναι και 1,2. Δεν ξέρω βέβαια πόσο πάει, €€. Στο ίμπιζα ίσως να σε ενοχλήσει το 40άρι,, αλλιώς είναι αρκετά ευέλικτο. Κατανάλωση γύρω στο 7 χωρίς κίνηση και μόνο φανάρια, 8 με κίνηση και φανάρια. Για να δεις 9 θα πρέπει να τσιμπάς γκαζάκι ή να φας τρελό πύξημο.
Τα 5θυρο πάντως είναι λιγότερο εκεντρικό στα κοψίματα. Γλάστρες και φυτά έχω βάλει στο δικό μου (3θ) αλλά δεν ήταν και ότι πιο εύκολο το βάλε-βγάλε. Άσε που στο πορτ παγκάζ δεν χωρούσε σε ύψος το φυτό.
Παντως και μένα ή στη μανα μου κολλάνε διάφοροι, αλλά απλά δεν ασχολούμαι/-ται...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Παντως και μένα ή στη μανα μου κολλάνε διάφοροι, αλλά απλά δεν ασχολούμαι/-ται...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν είμαι ο κάβουρας εγώ να κερνάω τσαγάκια
Όχι νταξ, πέρα από την πλάκα η κόντρα είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει
-
Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα σε πιάσει ο δαίμονες του φαστ ν φιουριους...
-
Λύσαξα μόνος μου στα 400χλμ που έκανα το τριήμερο, απλά όποιον έβλεπα τον περνούσα και πήγαινα γοργά (τον ήξερα τον δρόμο )
Θα δούμε στην πορεία αν θα με επισκευτεί ο δαίμον -
Κανονικά έπρεπε να φτιάχναμε ένα τόπικ DSG αλλά ας το αναφέρω εδώ.
Σήμερα όπως γυρνούσα από 3-4ήμερο ήμουν σε μια κατηφόρα στο επαρχιακό δρόμο. Ευθεία με 120± στο κοντερ.
Όπως φρένερα για να μείνω στα ίδια χιλιόμετρα, αλλά και να τα μειώσω αφού μετά είχε στροφή, παρατήρησα το dsg ότι καταλάβαινε το φρενάρισμα και κατέβαζε συνέχεια από 7 μέχρι 4η αλλά κρατούσε και 3-4.000 στροφές περίπου για να βοηθήσει στο φρενάρισμα που έκανα.Αυτό το κάνει και με μικρές κατηφόρες όπως είδα πριν λίγο αλλά με 1-2 ταχύτητα, απλά σήμερα το πήρα πρέφα έντονα.
Μπράβο στο γρουπ πραγματικά. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Δεν είμαι ο κάβουρας εγώ να κερνάω τσαγάκια
Όχι νταξ, πέρα από την πλάκα η κόντρα είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει
Να σε κερασω ενα?
-
Ο χρήστης [u έγραψε:
ddl449[/u:3pizqko9]':3pizqko9]θα σου πρότεινα πόλο.Ζήσαμε να το διαβάσουμε και αυτό
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ddl449[/u:z8l3xz4l]':z8l3xz4l]θα σου πρότεινα πόλο.
Ζήσαμε να το διαβάσουμε και αυτό
Ε μα ο άνθρωπος θέλει 5θυρο και λίγα άλογα, απλά το θέλει αυτόματο και 4 μέτρα μήκος όχι σαν μερικούς που παίρνουν golf...
Είμαι ανοιχτό πνεύρα ρε εγκάθετοι! -
καλα το golf 4.2 ειναι μολις σιγα τη διαφορα
1.2 αυτο θα βαλει?
(για εταιρικο ο,τι πρεπει , να χτυπησει το φοκους )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα το golf 4.2 ειναι μολις σιγα τη διαφορα1.2 αυτο θα βαλει?
(για εταιρικο ο,τι πρεπει , να χτυπησει το φοκους )
Στοίχημα ό,τι θέλετε πως το Golf αν έρθει με τον 1.2TSI θα σβήσει τα μικρομεσαία της αγοράς διότι: «είναι Golf» και έχει φορολογικό ατού.
-
Ναι το Golf έχει ήδη βγάλει τον ένα 1.2 TSI (στα 105 άλογα),
και άμεσα προγραμματίζεται να βάλει και το δεύτερο 1.2 TSI (στα 85 άλογα) .
Το ίδιο θα γίνει και για το Polo,
αλλά και σε γενικές γραμμές οι 1.2 TSI θα επεκταθούν σε πολλά μοντέλα όλου του γκρουπ.
Seat Ibiza FR + Cupra