-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να θυμήσω μερικά ποστς σου
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1782918#p1782918
Δηλώνεις άεργος.http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1667302#p1667302
Περί εργασίας και να σου πάλι τα 500 €/μήνα στην τσέπη αλλά ΟΛΑ τα υπόλοιπα έξοδα καλυμμένα (προφανώς από τους δικούς σου). Έτσι χαίρω πολύ. Τζάμπα μάγκας!Κάτι που το γράφεις και εδώ
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1669994#p1669994
Βρε βρε... Γράφεις 500 ευρώ στην τσέπη ΧΩΡΙΣ να εργάζεσαι και καλό αυτοκίνητο. Και βγαίνεις τώρα και κατηγορείς ανθρώπους μου μοχθούν για να τα βγάλουν και να τα αγοράσουν αυτά. Δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω παρά ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις!PG220 επειδη στο φορουμ αυτο υπαρχει εκδηλη η νοοτροπια 'αγελης' (π.χ. Να ειδες που σε κραξανε τοσοι κτλ) πριν, να ξερεις οτι υπαρχουμε και μερικοι που συμφωνουμε μαζι σου απλα δεν το εκδηλωνουμε. Οι αλλοι συνεχιστε να κραζετε οποιον δεν συμμεριζεται την αποψη σας. Καταπληκτικα
Άεργος σαν αυτούς που υποστηριζείς και εσύ αγαπητέ;
Ξέρουμε τι γράφουμε και για ποιον. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κάποιοι.
Στεκομαι να ζητησω ταπεινα συγγνωμη σε ολο το φορουμ που δεν γνωριζα με ποιον ειχα να κανω. Απο εδω και περα, θα διαβαζω και τα 6.000 ποστς καποιου πριν θεωρησω οτι οι αγελες του φορουμ τον κραζουνε χωρις λογο.
Ειλικρινα εχετε καταλαβει περι τινος προκειται? Οσο λαθος προκλητικες η οτιδηποτε ειναι οι αποψεις καποιου, δεν νομιμοποιειται το φερσιμο αγελης που παρατηρειται εδω μεσα, πως να το κανουμε δλδ? Σε τι νομιζετε οτι διαφερετε μερικοι οταν κραζετε καποιον απο αυτους που πειραζουν τον χοντρο η τον γυαλακια του σχολειου?
Αιντε πια, υποτιμαται συνεχεια ποστ μετα απο ποστ τη νοημοσυνη ολων μας και τη δικη σας.
Ειπα ποτε οτι συμφωνω πχ με τον Ιταλακια? Θεωρω χυδαιοτατο τον τροπο με τον οποιον υπερσπιζεται -εν μεσω κρισης- την φοροδιαφυγη του. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι συμφωνω με την κοροιδια-κραξιμο που τρωει εδω μεσα σε καθε ποστ με την ανοχη της διαχειρησης -
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Στεκομαι να ζητησω ταπεινα συγγνωμη σε ολο το φορουμ που δεν γνωριζα με ποιον ειχα να κανω. Απο εδω και περα, θα διαβαζω και τα 6.000 ποστς καποιου πριν θεωρησω οτι οι αγελες του φορουμ τον κραζουνε χωρις λογο....
Mη ξαναμιλησεις τοτε ποτε στη ζωη σου για ανεπαγγελτους 'επαγγελματιες' πολιτικους.
Γιατι το ιδιο ακριβως κανουν κι αυτοι:
Ενω τους ζουνε αλλοι δινουν συμβουλες και βγαζουν διαταγματα για το πως θα περασει ο αλλος με 500 ευρω. -
Το οτι έχω κάποιο μικρό εισοδήματα και δε δουλεύω σημαίνει οτι δε μπορώ να έχω άποψη για τους μισθούς και την οικονομική κατάσταση; Μήπως το εισόδημα μου προέρχεται απο παράνομη σύνταξη και δεν το ξέρω;Ή θα προτιμούσατε να με τρέφει και μένα το δημόσιο έχοντας κάνει ρουσφέτι για να μπω;
Και αν θέλετε να ξέρετε έχω κάνει μεγάλες παραχωρήσεις στον τρόπο ζωής μου για να μη δουλεύω.
Το αυτοκίνητο μου είναι μια citroen xsara του ΄98 1400 ελάχιστης αξίας που το μόνο που κάνει είναι να με μετακινεί..Επίσης η σκέψη για γάμο και παιδιά δεν υπάρχει καν.Αλλά τα δύο θέματα είναι εντελώς άσχετα και επειδή δεν συμφωνήσατε με τις απόψεις μου,κάνατε προσωπική επίθεση.
Αγαπητέ vasgti σε τι ακριβώς διαφωνείς απο αυτά που έγραψα;
-
Γιατί να πρέπει να κάνει τις αντίστοιχες παραχωρήσεις κάποιος που ...δουλεύει;
Δλδ όχι σπίτι, οικογένεια, ακρίδες με μέλι κλπ ; -
συνεννόηση κοπάνα...
-
Χαλαρωστε ρε παιδια...ο εχθρος ειναι το ΔΝΤ οχι ο καθε συμφορουμιστας
-
danonito
ας με κραζουν που ,αφου φοβουνται να κραξουν τα αφεντικα τους
κο κο κο κο κο κο -
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ, η χώρα του οποίου προεδρεύει αυτήν την περίοδο στην G7 και την G20, είπε το Σάββατο από το Βερολίνο ότι η οικονομική κρίση αφορά «ορισμένες κυβερνήσεις» και όχι όλο το χρηματοπιστωτικό τομέα.
και μας βάζουν τα καθίκια να βρούμε την λύση μαλώνοντας μεταξύ μας για τις μ@λ@κίες που έκαναν.
κουφάλες...κουφάλες
έρχονται κρεμάλες... -
PG220 sorry αλλά αρνούμαι να δεχτώ πως δίνει συμβουλές για θυσίες και σκληρή δουλειά κάποιος που δεν έχει εργαστεί ποτέ του και ούτε έχει ιδρώσει για ότι έχει αποκτήσει και ούτε μπορεί να καταλάβει την αξία του πως βγαίνει το χρήμα.
Και περισσότερο αρνούμαι να δεχτώ την ευκολία με την οποία λες να κοπούν οι μισθοί και να δεις συνανθρώπους μας να υποφέρουν! Επειδή εσύ δεν έχεις πρόβλημα πάει να πει πως μπορούν άνετα όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να κόψουν το λαιμό τους; Προσωπικά ίσως να μην ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά ΔΕΝ δέχομαι να κοπούν οι μισθοί και να βλέπω γύρω μου συνανθρώπους μου δυστυχισμένους και εξαθλιωμένους.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Το οτι έχω κάποιο μικρό εισοδήματα και δε δουλεύω σημαίνει οτι δε μπορώ να έχω άποψη για τους μισθούς και την οικονομική κατάσταση;O μη εργαζομενος μηδε εστιετω.
Και φυσικα δεν θα πρεπει να εχεις αποψη οχι μονο για την οικονομια αλλα για το οτιδηποτε.
Στην αρχαια Ελλαδα τους ανθρωπους του τυπου σου του ελεγαν Ιδιωτες (απο το οποιο προερχεται και το αγγλικο idiot) για να σου δωσω εμα μετρο συγκρισης...Και αν θέλετε να ξέρετε έχω κάνει μεγάλες παραχωρήσεις στον τρόπο ζωής μου για να μη δουλεύω.
Το αυτοκίνητο μου είναι μια citroen xsara του ΄98 1400 ελάχιστης αξίας που το μόνο που κάνει είναι να με μετακινεί..Kαι πολυ σου πεφτει...
Να πεις στο δημαρχο της περιοχης σου να σου κανει αγαλμα για τις παραχωρησεις που εχεις κανει (αληθεια υπερ ποιου οι παραχωρησεις??) και για την εναρετη και στερημενη ζωη σου...Επίσης η σκέψη για γάμο και παιδιά δεν υπάρχει καν.
Ευτυχως...Θα επαιρνες και αλλους στο λαιμο σου...
Αλλά τα δύο θέματα είναι εντελώς άσχετα και επειδή δεν συμφωνήσατε με τις απόψεις μου,κάνατε προσωπική επίθεση.
Eμεις γραψαμε οτι εισαι αεργος και επαγγελματιας τεμπελης??
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προσωπικά ίσως να μην ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά ΔΕΝ δέχομαι να κοπούν οι μισθοί και να βλέπω γύρω μου συνανθρώπους μου δυστυχισμένους και εξαθλιωμένους.τα δακρυα μου πεφτουνε βροχη
ενα πρωι μου κλεψανε ταρνι.η υποκρισια παει συννεφο,το καλο ειναι μπορει και να βρεξει.
συνεχιστε ετσι να γεμισουν και οι λιμνες να εχουμε να πινουμε το καλοκαιρι αφθονο νερο.
-
Με ξέρεις και από χθες ιταλάκια (στον έξω τον πραγματικό κόσμο εννοώ όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο);
Τις ειρωνίες σου αλλού.
Αντίθετα σσύ έχεις αποδείξει πάμπολλες φορές πως το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το τομάρι σου, οπότε δεν αξίζει να σχολιάσει κανείς τίποτα παραπάνω.
-
μλκ 888888 την παλεύεις
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
PG220 sorry αλλά αρνούμαι να δεχτώ πως δίνει συμβουλές για θυσίες και σκληρή δουλειά κάποιος που δεν έχει εργαστεί ποτέ του και ούτε έχει ιδρώσει για ότι έχει αποκτήσει και ούτε μπορεί να καταλάβει την αξία του πως βγαίνει το χρήμα.Και περισσότερο αρνούμαι να δεχτώ την ευκολία με την οποία λες να κοπούν οι μισθοί και να δεις συνανθρώπους μας να υποφέρουν! Επειδή εσύ δεν έχεις πρόβλημα πάει να πει πως μπορούν άνετα όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να κόψουν το λαιμό τους; Προσωπικά ίσως να μην ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά ΔΕΝ δέχομαι να κοπούν οι μισθοί και να βλέπω γύρω μου συνανθρώπους μου δυστυχισμένους και εξαθλιωμένους.
Και ο Παπανδρέου με τον Καραμανλή δεν έχουν εργαστεί ποτέ τους και τους κάνατε πρωθυπουργούς.
Εγώ δεν μπορώ να έχω ούτε άποψη;Όσο για το δεύτερο σκέλος πραγματικά απορώ μαζί σου..Εγώ πρότεινα να κοπούν οι μισθοι;;;Και τι είμαι υπουργός;Τι όφελος θα έχω αν κοπουν οι μισθοί;
Εγώ είπα οτι η οικονομία είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν αποκλέιεται να πάει ο μισθός στα 500ευρώ και οτι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι'αυτό το ενδεχόμενο.
Τέλος πάντων.Σταματώ να γράφω σε αυτό το θέμα γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν(άν διαβάζουν). -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Με ξέρεις και από χθες ιταλάκια (στον έξω τον πραγματικό κόσμο εννοώ όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο);Τις ειρωνίες σου αλλού.
Αντίθετα σσύ έχεις αποδείξει πάμπολλες φορές πως το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το τομάρι σου, οπότε δεν αξίζει να σχολιάσει κανείς τίποτα παραπάνω.
Από τις λίγες ημέρες μου (ενεργά τουλάχιστον) στο φόρουμ, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τον συγκεκριμένο. Αφού η πλειοψηφία τον έχει αγνοήσει (μέχρι και εγώ πρόλαβα)...
-
η πλειοψηφια ασχολειται ακομα μαζι μου
-
Ρε φίλε, μας λές οτι μπορείς να ζήσεις με 500 ευρώ.
Σου λένε καμια 10ρια ρε φίλε δε βγαίνεις με 500 ευρώ το μήνα.
Μας λες πως δε βγαίνεις, το κάνω εδώ χρόνια.
Και μετά από λίγο μας ξεφουρνάς, έχω 500€ για ξόδεμα, νοίκια μίκια δε πληρώνω.
Τί ακριβώς θες να σου πούμε απο κει και πέρα
(τα όσα ωραία παρέθεσε ο vasgti δεν τα σχολιάζω καν, γούστο σου και καπέλο σου, τσάμπα μαθήματα σε ανθρώπους που χάνεται η γη κάτω απ τα πόδια τους μόνο μη δίνεις γιατί είναι εντελώς προκλητικό) -
Το χαράτσι υπέρ τελώνων και φαρισαίων πέρασε γαργάρα βλέπω...
Δεν νομίζω να δούμε το ΚΚΕ ή το ΠΑΜΕ να κάνει σχετική δήλωση. Εργαζόμενοι δεν είναι άλλωστε και αυτοί; Πτωχοί κιόλας.Χωρίς να έχω διαβάσει τη στιχομυθία με τον PG κλπ, πάνω στο ποσό που αναφέρεται (500 ευρώ) θεωρώ ότι δεν μπορεί να ζήσει κανείς σήμερα με το υπάρχον κόστος ζωής. Όντως αν κάποιος δεν έχει σταθερά έξοδα (ενοίκια κλπ) μπορεί να τη βγάλει με 500 το μήνα αλλά αυτό είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Αν και ήταν τραγικό (και λάθος από οποιαδήποτε καπιταλιστική μεριά και να το δει κανείς) να γίνει οποιαδήποτε μείωση σε τόσο χαμηλούς μισθούς και συντάξεις, θεωρώ ότι θα έχει ως συνέπεια τη μείωση του κόστους ζωής σε ενοίκια, προϊόντα πρώτης ανάγκης κλπ. Ήδη μειώθηκαν και τα φάρμακα (προσωρινά 20, οριστικά γύρω στο 30%), οπότε σειρά θα πρέπει να πάρουν πρώτα απ' όλα τα ενοίκια και μετά προϊόντα σε s/m.PG αν επιτρέπεται γιατί δεν δουλεύεις ή έστω δεν ψάχνεις για δουλειά;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το χαράτσι υπέρ τελώνων και φαρισαίων πέρασε γαργάρα βλέπω...
Δεν νομίζω να δούμε το ΚΚΕ ή το ΠΑΜΕ να κάνει σχετική δήλωση. Εργαζόμενοι δεν είναι άλλωστε και αυτοί; Πτωχοί κιόλας.Χωρίς να έχω διαβάσει τη στιχομυθία με τον PG κλπ, πάνω στο ποσό που αναφέρεται (500 ευρώ) θεωρώ ότι δεν μπορεί να ζήσει κανείς σήμερα με το υπάρχον κόστος ζωής. Όντως αν κάποιος δεν έχει σταθερά έξοδα (ενοίκια κλπ) μπορεί να τη βγάλει με 500 το μήνα αλλά αυτό είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Αν και ήταν τραγικό (και λάθος από οποιαδήποτε καπιταλιστική μεριά και να το δει κανείς) να γίνει οποιαδήποτε μείωση σε τόσο χαμηλούς μισθούς και συντάξεις, θεωρώ ότι θα έχει ως συνέπεια τη μείωση του κόστους ζωής σε ενοίκια, προϊόντα πρώτης ανάγκης κλπ. Ήδη μειώθηκαν και τα φάρμακα (προσωρινά 20, οριστικά γύρω στο 30%), οπότε σειρά θα πρέπει να πάρουν πρώτα απ' όλα τα ενοίκια και μετά προϊόντα σε s/m.PG αν επιτρέπεται γιατί δεν δουλεύεις ή έστω δεν ψάχνεις για δουλειά;
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, τουλάχιστον μάλλον να μη το θεωρήσω δεδομένο. Κοίτα τον πληθωρισμό πχ στην Ουγγαρία ή στη Ρουμανία (ουγγαρία καλύτερα, έχει κάποιο καιρό που έχει μπουκάρει το ΔΝΤ).
Δε σου λέω για την Αργεντινή γιατί θα τσινίσειςγια τα φάρμακα, πολύ φοβαμαι ότι είναι προσωρινή η μείωση, ήδη ξεσηκώθηκαν οι πολυεθνικές...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μλκ 888888 την παλεύειςμηπως την παλευω εγω;
ξεπερασες τις τρεις λεξεις
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!