-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Και μάλιστα χωρίς να υπολογίζονται τα 2 παιχνιδια που εγιναν μεσα στον Ιούλιο με Τσεχία & Πορτογαλία, διοτι η ανακόινωση λαμβανει υπόψιν μεχρι και 30 Ιουνίου...Οπότε οταν ανακοινωθεί η καταταξη του Ιουλίου ειμαστε σιγουρα μεσα στην 10αδα!!!!!
Επίσης στο εξής η φανέλα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου θα έχει ένα αστεράκι πάνω από το εθνόσημο. Ό,τι πρέπει για ψάρωμα των αντιπάλων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης στο εξής η φανέλα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου θα έχει ένα αστεράκι πάνω από το εθνόσημο. Ό,τι πρέπει για ψάρωμα των αντιπάλων.
Ωπ!!...Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!...Αψογοοοοο!!!
-
Εγώ θα έβαζα κι έναν σφαγμένο κόκκορα για ψάρωμα στους Γάλλους!
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Prosopiki apopsi:
Grafo apo Gallia, sory gia ta greeklish,
to euro 2004 einai sthmeno.
ksekabalhste to kalami. oute mpala kseroume oute kantenatsio.
deite prosektika ola ta gkol ths ethnikis. tous afhnoun!!kalh h ellada alla paizontai polla: diafhmiseis, books, olympiada klp
mexri kai to eurobasket tou 87 ksanablepontas tvra, blepo to epithetiko
tou kampouri prin tis voles, kai to 89 me thn ussr o galis eixe pathsei ekso prin to 3ponto tou xristodoulou, o stankovits omos hthele ellada.ta idia kai sto podosfairo, theloun na to sproksoun, ta idia kai sto pagkosmio me thn korea...
as mhn eimaste afeleis. apla skefthte to.
Aγαπητέ Πανο,
ενώ soccer στη ζωή μου έχω δει 2-3 φορές και ούτε τους κανόνες του δεν γνωρίζω , προσωπικά τον τελικό κάθισα να τον δώ.
Επειδή δεν έχω ιδέα για βασικούς κανόνες δεν μπορώ να πώ άν ήταν στημένο.
Αλλά άν εσύ εντόπισες κινήσεις του διαιτητή που ευνοούσαν την Ελλάδα, αντιστοιχες κινήσεις απο ΛΑθΟΣ του διαιτητή δεν γίνονται και για την αντίπαλη όμαδα; Για τον ίδιο λόγο που είναι πιθανό απο ένα λάθος του να σε αδικήσει. Επομένος στατιστικά όσο ευννοείσαι η αδικείσαι το ίδιο συμβαίνει και στους αντιπάλους.
Η προσωπική μου άποψη είναι οτι και για το καλύτερο πράγμα στον κόσμο, άν κάποιος το ψάχνει προκατειλειμένα και αναζητάει μόνο αρνητικά, θα τα βρεί! Για τον ίδιο λόγο που και ο φανατικός βρίσκει μόνο θετικά. Και θα υποθέσω οτι πραγματικά αναζητάς μόνο αρνητικά, διαβάζοντας οτι ανατρέχεις σε τόσους παλιούς αγώνες να κάνεις τέτοιες παρατηρήσεις.
Η Ελλάδα κέρδισε και είναι ένα γεγονός..
**Συγχαρητήρια ** στην Εθνική Ελλάδος.Συγχαρητήρια για την υπομονή σου να απαντάς σοβαρά σε τέτοιες μπούρδες. Νομίζω δεν αξίζει. Εξάλλου ο φίλος μας εξαφανίστηκε, δεν απάντησε σε 3 σελίδες σχολίων στην 'προσωπική του ΄΄αποψη'
...Ωχ λές να τον απήγαγαν οι μυστικές υπηρεσίες τις Γαλλίας για να του κλείσουν το στόμα!!! Ρε, λέτε να χει δίκιο?
-
Μπα, ήρθε ένα μαύρο ελικόπτερο, απ'το οποίο κατέβηκαν κάτι άνθρωποι με μαύρα (των οποίων τα πρόσωπα είχαν ανθρώπινα, αλλά και λίγο εξωγήινα χαρακτηριστικά) και τον απήγαγαν, για να διεξάγουν πειράματα επάνω του.
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Εξάλλου ο φίλος μας εξαφανίστηκε, δεν απάντησε σε 3 σελίδες σχολίων στην 'προσωπική του ΄΄αποψη'Είναι η γνωστή τακτική 'Πετάω την εξυπνάδα μου αλλά επειδή δεν έχω κανένα τρόπο να τη στηρίξω εξαφανίζομαι ή ακόμα και φεύγω από το forum!'
Σε δήλωση του σε γερμανική εφημερίδα ο Ρεχάγκελ άφησε τα πάντα ανοιχτά...Το άκουσα τώρα στο radio...
Δεν θα υπολογίσει και πολύ τα συμβόλαια... -
Αρκετά παρακαλώ!
-
Αλήθεια με ποιούς όρους κάποιος μπορεί να 'σπάσει' το συμβόλαιο του?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αλήθεια με ποιούς όρους κάποιος μπορεί να 'σπάσει' το συμβόλαιο του?Ειδικά σε συμβόλαια υπηρεσιών,αν το ένα μέρος δεν επιθυμεί πλέον να προσφέρει το αντικείμενο που του αναλογεί είναι περιττό να προσπαθήσει το άλλο μέρος να τον κρατήσει και ετσι μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με κοινή αποδοχή!
Μπορεί βέβαια να τον υποχρεώσει να καταβάλει κάποιες ρήτρες (αν προβλέπονται) σε περίπτωση αποχώρησης...αλλά αυτές συνήθως τις καλύπτει το τρίτο μέρος (στην περίπτωση μας η Εθνική Γερμανίας)!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
.... **Εδώ έχουμε δώσει τόσα και τόσα για τα φορέματα της Γιάννας, το **ποδόσφαιρο δε θα στήναμε? Αφού φάνηκε ξεκάθαρα, οι άνθρωποι ήταν άσχετοι και τους άφηναν οι αντίπαλοι να περνούν ανενόχλητοι...
M'αρέσει ο τρόπος που σκεφτεσαι!!!!
ασχετα μεταξύ ασχέτων...Καθόλου άσχετα, GFON. Κατά πολλούς μια επιτυχία μας στο Euro 2004 θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακολουθώντας αυτή την (ομολογουμένως αμφιλεγόμενη) λογική, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν όντως ήταν στημένα τα παιχνίδια, κάπως θα έπρεπε να χρηματοδοτηθούν οι παράγοντες, και ποια είναι καλύτερη πηγή από την ήδη υπάρχουσα και δικαιολογημένη 'τρύπα' που έχουμε ως χώρα αυτή την εποχή? Η χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων.
-
Moliς εμαθα τις νεες δηλωσεις του οtto-τα 2/3 της καρδιας μου ειναι στη γερμανια και το 1/3 στην ελλαδα-θα συζητησω με τη γυναικα το τι θα κανουμε μετα την συναντηση μου με τον beckenbaouer-παει ο γερμανος...........
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Moliς εμαθα τις νεες δηλωσεις του οtto-τα 2/3 της καρδιας μου ειναι στη γερμανια και το 1/3 στην ελλαδα-θα συζητησω με τη γυναικα το τι θα κανουμε μετα την συναντηση μου με τον beckenbaouer-παει ο γερμανος...........Αναμενόμενο. Εσείς στη θέση του θα κάνατε κάτι άλλο; Και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
.... **Εδώ έχουμε δώσει τόσα και τόσα για τα φορέματα της Γιάννας, το **ποδόσφαιρο δε θα στήναμε? Αφού φάνηκε ξεκάθαρα, οι άνθρωποι ήταν άσχετοι και τους άφηναν οι αντίπαλοι να περνούν ανενόχλητοι...
M'αρέσει ο τρόπος που σκεφτεσαι!!!!
ασχετα μεταξύ ασχέτων...Καθόλου άσχετα, GFON. Κατά πολλούς μια επιτυχία μας στο Euro 2004 θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακολουθώντας αυτή την (ομολογουμένως αμφιλεγόμενη) λογική, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν όντως ήταν στημένα τα παιχνίδια, κάπως θα έπρεπε να χρηματοδοτηθούν οι παράγοντες, και ποια είναι καλύτερη πηγή από την ήδη υπάρχουσα και δικαιολογημένη 'τρύπα' που έχουμε ως χώρα αυτή την εποχή? Η χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων.
Μέσα στη τιμή που είχαμε συμφωνήσει ήταν και τα δάκρυα των ητημένων? ή αυτά μας τα έκαναν δώρο?
Είναι αισχρό και μόνο που σκεφτόμαστε ότι μπορεί και να ήταν κάπως έτσι τα πράγματα. Τα παιδιά της Εθνικής μας με το πάθος τους και ακόμη-ακόμη συνεπικουρούμενα απο τη θεά τύχη μας χάρισαν στιγμές που μάλλον δεν θα ξαναζήσουμε τόσο εμείς όσο και οι επερχόμενες γενιές. Και θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που κατά τη διάρκεια της ζωής μου μπόρεσα να δώ τόσο την κατάκτηση δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων (Ευρωμπάσκετ και Ποδόσφαιρο), όσο και μια Ολυμπιάδα να γίνεται στον τόπο μου. Οσο για τα φορέματα της Γιάννας, τουλάχιστον μαζί με αυτά βλέπουμε και πράγματα που δεν θα τα βλέπαμε σε 200 χρόνια! Στα 50 μου χρόνια έχω δεί να κατασπαταλόνται κρατικά χρήματα και χρήματα που προορίζονταν για την υγεία την άμυνα και άλλους σημαντικότατους τομείς. Και αντι αυτού γίνανε τόσο διακοπές σε εξωτικά μέρη 'οσο και περιουσία κάποιων άλλων υπερ-πονηρών. Τα φορέματα της Γιάννας μας μαράνανε όταν η Αστυνομία μας επίσημα αγόραζε πιστόλια στα 200 δολλάρια όταν τα ίδια τα εύρισκες να κυκλοφορούν παράνομα στην Ομόνια για 75 δολλάρια?
Δεν έχω πλέον τη παραμικρή αμφιβολία ότι τόσο η υλική καθώς και η πνευματική μας διαφθορά μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε και για την ίδια μας τη μάνα!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Moliς εμαθα τις νεες δηλωσεις του οtto-τα 2/3 της καρδιας μου ειναι στη γερμανια και το 1/3 στην ελλαδα-θα συζητησω με τη γυναικα το τι θα κανουμε μετα την συναντηση μου με τον beckenbaouer-παει ο γερμανος...........Ακριβώς αυτό άκουσα..
Ρε παιδιά με την ψυχολογία που έχει τώρα η Εθνική μας, με έναν καλό, ξένο προπονητή πιστεύετε ότι θα δούμε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ρε παιδιά με την ψυχολογία που έχει τώρα η Εθνική μας, με έναν καλό, ξένο προπονητή πιστεύετε ότι θα δούμε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά???υπάρχει και ο τοπαλίδης... (λογικά) φτηνός, τροπαιούχος και έλληνας
-
Ναι θα δούμε διαφορά,όχι μεγάλη,αλλά θα υπάρξει διαφορά!
Μην ξεχνάμε ότι οι Ελληνες είμαστε πολύ συναισθηματικός λαός!Οσο γρήγορα 'ανέβαίνουμε'...άλλο τόσο γρήγορα 'πέφτουμε'!!
Θα δούμε!
Το ζητούμενο πάντως δεν είναι η απόδοση της Ελληνικής Ομάδας στην επόμενη διοργάνωση,αλλά οι αλλαγές που θα γίνουν για να ανεβάσουν συνολικά το επίπεδο του ποδοσφαίρου!
Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να μην κάνει την διαφορά ο προπονητής! Αλλά να μπορεί να αποδίδει η ομάδα σε ενα καλό επίπεδο σε κάθε περίπτωση!!Εγω επιμένω οτι θα μείνει ο Ρεχάγκελ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι θα δούμε διαφορά,όχι μεγάλη,αλλά θα υπάρξει διαφορά!Μην ξεχνάμε ότι οι Ελληνες είμαστε πολύ συναισθηματικός λαός!Οσο γρήγορα 'ανέβαίνουμε'...άλλο τόσο γρήγορα 'πέφτουμε'!!
Θα δούμε!
Το ζητούμενο πάντως δεν είναι η απόδοση της Ελληνικής Ομάδας στην επόμενη διοργάνωση,αλλά οι αλλαγές που θα γίνουν για να ανεβάσουν συνολικά το επίπεδο του ποδοσφαίρου!
Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να μην κάνει την διαφορά ο προπονητής! Αλλά να μπορεί να αποδίδει η ομάδα σε ενα καλό επίπεδο σε κάθε περίπτωση!!Εγω επιμένω οτι θα μείνει ο Ρεχάγκελ!!
μακάρι
όσο για τον Τοπαλίδη, ήταν είναι και θα είναι συνεργάτης του Ότο. Όπου και να πάει ο Γερμανός θα ακολουθήσει κι αυτός.
Σπύρος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι θα δούμε διαφορά,όχι μεγάλη,αλλά θα υπάρξει διαφορά!Μην ξεχνάμε ότι οι Ελληνες είμαστε πολύ συναισθηματικός λαός!Οσο γρήγορα 'ανέβαίνουμε'...άλλο τόσο γρήγορα 'πέφτουμε'!!
Θα δούμε!
Μπορείς να μου πείς τι σχέδια είχε η ομοσπονδία για τον Ρεχάγκελ 6 μήνες πρίν?
Μπορείς να μαντέψεις τι θα λέμε για τον Ρεχάγκελ μετά δυό χρόνια όταν θα έλθουν και πάλι κάποιες αποτυχίες?
Μπορείς να μου πείς την κατάληξη του Πολίτη όταν το 87 μας οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίο στο μπάσκετ?Ειλικρινά αν θέλει αυτός ο άνθρωπος να μείνει χαραγμένο με χρυσά γράμματα το ονομά του στην μοναδική μέχρι τώρα επιτυχία της Εθνικής μας, μάλλον θα πρέπει να αποχωρίσει. Και εγώ πιστεύω σε αυτόν, θέλω να βρίσκεται όσο μπορεί δίπλα στην Εθνική μας, αλλά μετά την υπέρβαση που έκανε δεν νομίζω ότι θα του συχγωρούσαμε πιθανές μελλοντικές αποτυχίες!
-
Παιδιά εγώ ήμουν από τους τυχερούς που βρήκαν εισητήριο για τον μεγάλο τελικό του Da Luz και θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν εκεί και υποστήριξαν την εθνική μας ομάδα τόσο θερμά, χωρίς να ξεπεράσουν τα όρια...
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Μπορείς να μου πείς τι σχέδια είχε η ομοσπονδία για τον Ρεχάγκελ 6 μήνες πρίν?Ηθελε να τον διώξει κακήν κακώς λόγω των πρώτων άτυχων αποτελεσμάτων!!
Μπορείς να μαντέψεις τι θα λέμε για τον Ρεχάγκελ μετά δυό χρόνια όταν θα έλθουν και πάλι κάποιες αποτυχίες?
Οτι είναι άχρηστος και έπρεπε να τον είχαμε αλλάξει το 2004!!!
Μπορείς να μου πείς την κατάληξη του Πολίτη όταν το 87 μας οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίο στο μπάσκετ?
Δούλεψε για λίγο σε διάφορες ομάδες και μετά...εξαφανίστηκε!!!
Τάκη δεν διαφωνούμε...συμφωνώ στην αποχώρηση επάνω στο καλύτερο με το κεφάλι ψηλά!!
Αλλά νομίζω οτι ο Ρεχάγκελ κάνει και λίγο το κέφι του στην χώρα μας!
Ηλιος,χαλαρότητα και αναγνώριση!!θεωρώ οτι μάλλον θέλει να ζήσει εδω τα γεράματά του!!
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)