-
λες και ειμαι δημοτικο!!!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
:ysterical:λες και ειμαι δημοτικο!!!!!
Πρεπει να προσαρμόζεσαι στις συνθηκες
-
Οι στιχομυθιες Πατρινου - Bill ειναι θεικες !
-
δύο πειρατές κάθονται στην κουπαστή του πλοίου τύφλα...
-ρε συ κοκκινοτρίχη Τζακ, να σε ρωτήσω κάτι...το δεξί σου πόδι πως το έχασες?
-άστα...καρχαρία! σε ένα ρεσάλτο σε αγγλικό εμπορικό, πιάνω το σχοινί και πάω να πηδήξω αλλά γλιστράω και πέφτω στο νερό...μέχρι να με τραβήξουν επάνω ο καρχαρίας μου έφαγε το πόδι και τώρα είμαι με το ξύλινο...
-τι λες ρε φίλε...και το αριστερό πως το έχασες?
-άστα...κροκόδειλος! ήμασταν στην Κούβα σε ένα πλιάτσικο και έξω από το χωριό σε ένα βάλτο μου την πέφτει ο κροκόδειλος...έτρεξα αλλά δεν είχα συνηθίσει το ξύλινο πόδι βλέπεις...
-πωωω πω τι έχεις πάθει ρε άνθρωπε...και τον γάντζο στο χέρι? πως τον απέκτησες?
-άστα...βαρέλι..
-βαρέλι?
-ναι, βαρέλι...είχε τρικυμία θυμάμαι και ήμουν στο αμπάρι, ένα καταραμένο βαρέλι μου πλάκωσε το χέρι...πήγα να το αποφύγω αλλά δεν είχα συνηθίσει τα δυο ξύλινα πόδια βλέπεις...
-έλα ρε συ...και δε μου λες ρε Τζακ το μάτι πως το έχασες και είναι καλυμμένο?
-άστα...τσίμπλα!
-τσίμπλα?
-ε...δεν είχα συνηθίσει τον γάντζο βλέπεις... -
Πως λεγεται ο μοτοσυκλετιστης που δεν φοραει κρανος?
Ού-κρανός...
-
Tί είπε η Κοκκινοσκουφίτσα στον Πινόκιο όταν έκατσε στο πρόσωπό του?
'Πές μου ψέματα, πές μου ψέματα'
-
.... o gay σκιέρ από την Χαβάη ?
Χιονο-λουλού
-
Ιθάκη
Στο διάγγελμα του για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου
αναφέρει:
'...Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό
. Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα
νερά.
Μπροστά μας έχουμε ένα ταξίδι με απαιτήσεις από όλους μας, αλλά με μια
νέα συλλογική συνείδηση και κοινή προσπάθεια θα φθάσουμε εκεί ασφαλείς, π
ιο σίγουροι, πιο δίκαιοι, πιο περήφανοι...'Αντιγράφω σχόλιο αναγνώστη της Ναυτεμπορικής επί του διαγγέλματος:
*'Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας
ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει. ΜΟΝΟΣ
ΤΟΥ... οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή.'
* -
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Κάπου στα βόρεια προάστια ένας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα...
Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας μασκοφορεμένος, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει:
'Τα λεφτά σου καi γρήγορα'...
'Μα τι λές;' αντιδράει ο κύριος, 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Τάδε Ταδόπουλος, Βουλευτής και πρώην Υπουργός!!!'...'Ε, τότε αλλάζει', λέει ο μασκοφορεμένος, 'τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα κουφάλα' !!!
-
Της ίδιας κατηγορίας...
*Παρκάρει ένας γρήγορα, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και πάει να φύγει, όταν του φωνάζει ένα αστυνόμος:
- Πάρε γρήγορα το αυτοκίνητο από εδώ γιατί σε λίγο έρχεται ο υπουργός (οικονομικών αν θέλετε)
- Μην ανησυχείς, του λέει, είναι κλειδωμένο και έχω βάλει συναγερμό. *
-
-
αντιγράφω από ένα email που μου ήρθε:
Ερώτηση:
Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;Απάντηση:
**1 **για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί με το αντίστοιχο DIY.
14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία.
**7 **για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας.
**1 ** moderator/administrator για να μετακινήσει το τόπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών.
**2 **που θα αντιδράσουν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και προτείνουν τη μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών.
**7 **για να υποδείξουν Greeklish/ορθογραφικά/γραμματικά λάθη στα παραπάνω posts που έγιναν.
**5 **για να την πουν στους moderators που επέτρεψαν να γίνουν τα λάθη αυτά.
3 moderators για να διαγράψουν τα flames posts περί των λαθών.
6 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να γράφεται η λέξη ως λάμπα ή λάμ-πα...
6 ακόμα που αποκαλούν τους προαναφερόμενους ως ηλίθιους/βλάκες κτλ.
2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία του αντικειμένου είναι λαμπτήρας.
15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουν ότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή και ότι αυτή χρησιμοποιεί η 'πιάτσα'.
19 για να πουν ότι το φόρουμ δεν ασχολείται με λάμπες και η συζήτηση είναι offtopic από την αρχή και θα έπρεπε να γίνει η όλη συζήτηση σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες
11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες, τότε μας αφορά κι εμάς.
36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, που θα βρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες, ποιες οι χειρότερες και που θα βρείτε τις λάμπες 'ευκαιρία'.
7 για να ποστάρουν λινκς όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών.
**4 **για να ποστάρουν τα σωστά λινκς γιατί τα παραπάνω ήταν λάθος, κάνοντας φυσικά τις αντίστοιχες υποδείξεις.
13 που κάνουν quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και προσθέτουν κάτω-κάτω ένα smile ή ένα '+1'.
5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσεις τους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ και απαιτούν να διαγραφεί ο λογαριασμός τους.
4 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα και ότι με ένα απλό search θα μπορούσε να βρεθεί το αντίστοιχο topic.
13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες να κάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο Google.
και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες/1 χρόνο ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή... -
Στον κόσμο των σχέσεων ισχύει ένας και μοναδικός κανόνας : Κάνε τη γυναίκα ευτυχισμένη. Κάνεις κάτι που της αρέσει, παίρνεις πόντους. Κάνεις κάτι που δεν της αρέσει, σου αφαιρούνται πόντοι. Δεν παίρνεις πόντους για κάτι που είναι αναμενόμενο. Λυπάμαι, έτσι είναι τα πράγματα. Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος...
Απλά καθήκοντα:
* Στρώνεις το κρεβάτι (+1) * Στρώνεις το κρεβάτι αλλά δεν βάζεις τα διακοσμητικά μαξιλάρια (0) * Πετάς το κάλυμμα του κρεβατιού πάνω στα άστρωτα σεντόνια (-1) * Αφήνεις το κάθισμα της λεκάνης όρθιο (-5) * Αλλάζεις το χαρτί υγείας όταν τελειώσει (0) * Όταν τελειώσει το χαρτί υγείας χρησιμοποιείς χαρτομάντιλα (-1) * Όταν τελειώσουν τα χαρτομάντιλα χρησιμοποιείς την άλλη τουαλέτα (-2) * Πας έξω να της αγοράσεις λεπτές σερβιέτες με φτερά (+5) * Και χιονίζει (+8) * Αλλά γυρίζεις πίσω με μπύρες (-5) * Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα (0) * Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και δεν είναι τίποτα (0) * Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και είναι κάτι (+5) * Που το εξουδετερώνεις χτυπώντας το με το ψαλίδι (+10) * Είναι το γατάκι της (-10)
Κοινωνικές συναναστροφές:
* Μένεις μαζί της σε όλη τη διάρκεια του πάρτι (0) * Μένεις μαζί της για λίγο και μετά πας και μιλάς με το κολλητάρι από το Πανεπιστήμιο που τα πίνατε μαζί (-2) * Και λέγεται Κατερίνα (-4) * Η Κατερίνα είναι χορεύτρια (-6) * Η Κατερίνα έχει βάλει σιλικόνη (-80)
Τα γενέθλια της:
* Την βγάζεις έξω για δείπνο (0) * Την βγάζεις έξω για δείπνο και δεν είναι μαγαζί που έχει SuperSport (+1) * Καλά, είναι μαγαζί που έχει SuperSport (-2) * Και είναι βραδιά προσφοράς (-3) * Είναι μαγαζί που έχει SuperSport, είναι βραδιά προσφοράς και το πρόσωπο σου είναι βαμμένο στα χρώματα της ομάδας σου (-10)
Βραδινή έξοδος με την ανδροπαρέα:
* Πας με τον κολλητό σου (-5) * Ο κολλητός σου έχει έναν ευτυχισμένο γάμο (-4) * Ο κολλητός σου είναι τρομακτικά άγαμος (-7) * Και οδηγάει μία Mustang (-10) * Με αμερικανικές πινακίδες που γράφουν «GR8 N BED» (-15)
Βραδινή έξοδος:
* Την πας σινεμά (+2) * Την πας σινεμά σε ταινία που της αρέσει (+4) * Την πας σινεμά σε ταινία που τη σιχαίνεσαι (+6) * Την πας σινεμά σε ταινία που τη λατρεύεις (-2) * Έχει τίτλο «Φονικός μπάτσος 3» (-3) * Και δείχνει σάιμποργκς που τρώνε ανθρώπους (-9) * Και της είπες ψέματα ότι ήταν ευρωπαϊκός κινηματογράφος με θέμα τα ορφανά (-15)
Η φυσική σου κατάσταση:
* Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα (-15) * Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και γυμνάζεσαι για να την ξεφορτωθείς (+10) * Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και καταφεύγεις σε φαρδιά τζιν και σε φουσκωτά πουκάμισα (-30) * Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και της λες «Δεν πειράζει, έχεις και εσύ» (-8000)
Το μέγα ερώτημα:
* Ρωτάει : «Σου φαίνομαι χοντρή;» (-1) (Ω ναι! Χάνεις πόντο έτσι και αλλιώς!) * Διστάζεις να απαντήσεις (-10) * Απαντάς : «Που;» (-35) * Οποιαδήποτε άλλη απάντηση (-20)
Επικοινωνία (όταν θέλει να μιλήσει για ένα πρόβλημα):
* Ακούς δείχνοντας προβληματισμένος (0) * Ακούς για πάνω από 30 λεπτά (+50) * Ακούς για πάνω από 30 λεπτά και χωρίς να κοιτάξεις την τηλεόραση (+1000) * Καταλαβαίνει ότι αυτό συμβαίνει επειδή σε πήρε ο ύπνος (-2000)
-
-
Ένα B-52 πετά με συνοδεία τεσσάρων F-16. Ο αρχηγός των F-16 αρχίζει
τις μαγκιές (στροφές, σβούρες κλπ) και λέει στον πιλότο του B-52:- Ότι και να κάνεις εσύ μπορώ να το κάνω εγώ καλύτερα.
Ο πιλότος του Β-52 απαντά:
- Για κάνε αυτό...
Και δε συμβαίνει τίποτα απλά συνεχίζουν να πετάνε όλοι μαζί. Ο πιλότος
του F16 ρωτά:- Τί έκανες?
Και ο πιλότος του Β-52 απαντά:
.
.
.
.
.
.
.
-Έσβησα δύο κινητήρες! -
Το πρωί περπατούασ στην οδό Δαιδάλου - ένας πεζόδρομος - του Ηρακλείου.
Δεν μπορώ να ξέρω ποιά ήταν η συνομιλία πρίν και μετά που πέρασα, αλλά ήταν μεταξυ ενός Ελληνα και ενός νεαρού τουρίστα.
Ο Έλληνας καθισμένος σε καρέκλα, παίζοντας το κομπολόϊ του είπε
'Do you know Panathinaikos? Do you remember the klysma from Panathinaikos? 'Έχουν περάσει τόσες ώρες απο τ΄τοε και δεν μπορώ να τον ξεχάσω.
Ο τουρίστας βέβαια είχε μία αινιγματική έκφραση στο πρόσωπό του (προφανώς του διέφευγε η έννοια της λέξης 'klysma' )
Το γμτ είναι ότι προσπαθώ να καταλάβω απο πού ήταν ο τουρίστας.
-
Απο τον πειραια
-
Γι' αυτό λέμε εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ .......
Πως να καταλάβεις από που είναι .... -
Sorry, αλλά δεν μεταφράζεται...
[και καλά πραγματικό περιστατικό...]
State of Pennsylvania's letter to Mr. DeVries:Ο χρήστης State of Pennsylvania έγραψε:
SUBJECT: DEQ
File No.97-59-0023; T11N; R10W, Sec 20; Lycoming CountyDear Mr. DeVries:
It has come to the attention of the Department of Environmental Quality that there has been recent unauthorized activity on the above referenced parcel of property. You have been certified as the legal landowner and/or contractor who did the following unauthorized activity:
Construction and maintenance of two wood debris dams across the outlet stream of Spring Pond.
A permit must be issued prior to the start of this type of activity. A review of the Department's files shows that no permits have been issued Therefore, the Department has determined that this activity is in violation of Part 301, Inland Lakes and Streams, of the Natural Resource and Environmental Protection Act, Act 451 of the Public Acts of 1994, being sections 324.30101 to 324.30113 of the Pennsylvania Compiled Laws, annotated.
The Department has been informed that one or both of the dams partially failed during a recent rain event, causing debris and flooding at downstream locations. We find that dams of this nature are inherently hazardous and cannot be permitted. The Department therefore orders you to cease and desist all activities at this location, and to restore the stream to a free-flow condition by removing all wood and brush forming the dams from the stream channel. All restoration work shall be completed no later than January 31, 2007.
Please notify this office when the restoration has been completed so that a follow-up site inspection may be scheduled by our staff. Failure to comply with this request or any further unauthorized activity on the site may result in this case being referred for elevated enforcement action..
We anticipate and would appreciate your full cooperation in this matter. Please feel free to contact me at this office if you have any questions.
Sincerely,
David L. Price
District Representative and Water Management Division.Και η απάντηση :
Re: DEQ File
No. 97-59-0023; T11N; R10W, Sec. 20; Lycoming CountyDear Mr. Price,
Your certified letter dated 12/17/06 has been handed to me to respond to. I am the legal landowner but not the Contractor at 2088 Dagget Lane, Trout Run, Pennsylvania.
A couple of beavers are in the (State unauthorized) process of constructing and maintaining two wood 'debris' dams across the outlet stream of my Spring Pond. While I did not pay for, authorize, nor supervise their dam project, I think they would be highly offended that you call their skillful use of nature's building materials 'debris.'
I would like to challenge your department to attempt to emulate their dam project any time and/or any place you choose. I believe I can safely state there is no way you could ever match their dam skills, their dam resourcefulness, their dam ingenuity, their dam persistence, their dam determination and/or their dam work ethic.
These are the beavers/contractors you are seeking. As to your request, I do not think the beavers are aware that they must first fill out a dam permit prior to the start of this type of dam activity.
My first dam question to you is:
(1) Are you trying to discriminate against my Spring Pond Beavers, or
(2) do you require all beavers throughout this State to conform to said dam request?If you are not discriminating against these particular beavers, through the Freedom of Information Act, I request completed copies of all those other applicable beaver dam permits that have been issued. (Perhaps we will see if there really is a dam violation of Part 301, Inland Lakes and Streams, of the Natural Resource and Environmental Protection Act, Act 451 of the Public Acts of 1994, being sections 324.30101 to 324.30113 of the Pennsylvania Compiled Laws, annotated.)
I have several dam concerns. My first dam concern is, aren't the beavers entitled to legal representation? The Spring Pond Beavers are financially destitute and are unable to pay for said representation -- so the State will have to provide them with a dam lawyer.
The Department's dam concern that either one or both of the dams failed during a recent rain event, causing flooding, is proof that this is a natural occurrence, which the Department is required to protect. In other words, we should leave the Spring Pond Beavers alone rather than harassing them and calling them dam names.
If you want the dammed stream 'restored' to a dam free-flow condition please contact the beavers -- but if you are going to arrest them, they obviously did not pay any attention to your dam letter, they being unable to read English.
In my humble opinion, the Spring Pond Beavers have a right to build their unauthorized dams as long as the sky is blue, the grass is green and water flows downstream. They have more dam rights than I do to live and enjoy Spring Pond. If the Department of Natural Resources and Environmental Protection lives up to its name, it should protect the natural resources (Beavers) and the environment (Beavers' Dams).
So, as far as the beavers and I are concerned, this dam case can be referred for more elevated enforcement action right now. Why wait until 1/31/2007? The Spring Pond Beavers may be under the dam ice by then and there will be no way for you or your dam staff to contact/harass them.
In conclusion, I would like to bring to your attention to a real environmental quality, health, problem in the area It is the bears! Bears are actually defecating in our woods. I definitely believe you should be persecuting the defecating bears and leave the beavers alone. If you are going to investigate the beaver dam, watch your dam step! The bears are not careful where they dump!
Being unable to comply with your dam request, and being unable to contact you on your dam answering machine, I am sending this response to your dam office.
THANK YOU,RYAN DEVRIES
& THE DAM BEAVERS -
Σύμφωνα με το snopes είναι πραγματικό: http://www.snopes.com/humor/letters/dammed.asp
Ανεκδοτα [#6]