-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:lol:
ξυπνησε επιτελους ο κοσμακης και δεν παει να τα σκαει στα αλλα 2 γερμανικα νουμερα
(ξεχασα και τη λεξους )τα σκαει εκει που πρεπει
αν δεν είναι αυτό προπαγάνδα τότε τί?
-
Ε όχι ρε Κωνσταντίνε προπαγάνδα αυτό!!!
Είναι απλά ένας τρόπος έκφρασης...... -
καλα ρε παιδια θεωρειτε προπαγανδα τη συγκεκριμενη διαφημιση?
πειτε μου παρακαλω πού ειναι το ψεμα?
-
Το κακό είναι ότι μαζεύτικαν πολλά σούργελα στην audi όλοι αυτοί με τις μπέμπες τις μερσεντέ για την ακρίβεια, παλιά ήταν πιο exclusive αλλά δν πειράζει το θέλω ακόμα εκείνο το ΤΤς.
-
Εγώ κάνω πλάκα Γιώργο.Και πίστεψε με απολαμβάνω τόσο πολύ την καζούρα της διαφήμισης....!!
-
ετσι ειναι η επιτυχια.. φερνει και καζουρα και σουργελα
-
Εγώ πάντως δύσκολα θα άλλαζα μάρκα αυτήν την εποχή...
-
εγω επειδη ειμαι παραδοπιστος δεν αποκλειω τιποτα για το μελλον, αλλα αυτη την εποχη ουτε κι εγω
οι αλλες μαρκες ειναι ανυπαρκτες και η γνωμη μου απολυτα αντικειμενικη και βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα
-
Kαλά και γω για μετά δεν λέω τίποτα για τώρα όμως....
-
καλα ρε παιδια θεωρειτε προπαγανδα τη συγκεκριμενη διαφημιση?πειτε μου παρακαλω πού ειναι το ψεμα?
Κανένα, λείπει μια λέξη μόνο: 'badge' στην τελευταία σεκανς
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
καλα ρε παιδια θεωρειτε προπαγανδα τη συγκεκριμενη διαφημιση?
πειτε μου παρακαλω πού ειναι το ψεμα?
Κανένα, λείπει μια λέξη μόνο: 'badge' στην τελευταία σεκανς
μμμμ, κακίες....
έλα τώρα που δε θέλεις...
-
Πανηλίθια, αλαζονική διαφήμιση που περισσότερο δυσφημεί την Audi, παρά την ανεβάζει... Προσπαθεί να εξυψωθεί μειώνοντας τον ανταγωνισμό με έναν εντελώς παιδιάστικο τρόπο.
Και η BMW έχει παίξει με τον ανταγωνισμό διαφημιστικά -a mercedes can also bring driving pleasure, για όποιον θυμάται- αλλά πολύ έξυπνα και με τακτ.
Άκυρο λοιπόν στη συγκεκριμένη ενέργεια του marketing της Audi, έστω κι αν κάποιοι σίγουρα θα τσιμπήσουν με το σποτάκι... Σε μία upmarket εταιρία, δεν αρμόζει τόσο χαμηλό σε ποιότητα corporate promotion...
-
οι διαφημισεις της audi , οπως και αυτη του R8, ειναι προκλητικες και παιδιαστικες και ταιριαζουν απολυτα με νεοτερους ιδιοκτητες-σουργελα οπως εμενα για παραδειγμα
ειναι διαφημιστικο τρολαρισμα
-
οι διαφημισεις της audi , οπως και αυτη του R8, ειναι προκλητικες και παιδιαστικες και ταιριαζουν απολυτα με νεοτερους ιδιοκτητες-σουργελα οπως εμενα για παραδειγμαειναι διαφημιστικο τρολαρισμα
τώρα κατάλαβα πώς πείστηκες και πήρες S3.
-
Tου R8 ήταν μεν τρολάρισμα φουλ, αλλά το script δεν ήταν άσχημο, ούτε η υλοποίηση, ενώ διέθετε και κάποια ψήγματα χιούμορ.
Αυτή εδώ είναι για τα πανηγύρια, γιατί κατ' αρχάς δείχνει κόμπλεξ, ό,τι χειρότερο για έναν premium κατασκευαστή.
-
Γενικά το να ονομάζεις διαφημιστικά τον αντίπαλο σου δείχνει πόσο πολύ σε κόφτει να τον φτάσεις... το έχουν κάνει άπειρες εταιρίες στο παρελθόν... άλλοτε φάνηκε σαν μικροπρέπεια και άλλοτε σαν γροθιά στο κατεστημένο... στο δια ταύτα καθρεφτίζει τις βλέψεις της εταιρίας να γίνει το νέο κατεστημένο οπότε και να βρεθεί στη θέση αυτού που πολεμάει ως τέτοιο (και η ζωή συνεχίζεται)...
Σίγουρα δεν είναι επίτευγμα να 'μεγαλώνεις' πιο γρήγορα απο τους 'μεγάλους'... αυτό μπορούν να το ισχυριστούν και πολύ πιο μικρές εταιρίες...
Όμως στη προκειμένη, αν το καλοσκεφτεί κανείς, είναι όντως εντυπωσιακό το πόσο έχει επηρεάσει η Audi (και γενικότερα ο όμιλος) τις υπόλοιπες μάρκες και γενικά την αυτοκίνηση τις τελευταίες δύο 10ετίες...
Απο την παθητική ασφάλεια και τον γαλβανισμό μέχρι την ποιότητα υλικών και συναρμογής... απο τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη μέχρι τα αλουμινένια αμάξωματα... απο τον άμεσο ψεκασμό μέχρι το downsizing και τη εκτεταμένη χρήση υπερτροφοδότησης στους βενζινοκινητήρες... ακόμα και στο αμφιλεγόμενο θέμα του design, απο τα led drl (που πλεόν γίνονται υποχρεωτικά) μέχρι την χαρακτηριστική ενιαία μάσκα που έχει φορεθεί πλέον απο Evo και GTR ως τα C1 και Ka...Και για να προλάβω αντιδράσεις τύπου 'μα δεν εφηύρε η Audi το turbo και το space frame', δεν αναφέρομαι σε εφευρέσεις αλλά σε εξέλιξη, πρωτοπορία και εκτεταμένη προσφορά 'πακέτου' των παραπάνω, είτε επαναπροσδιορίζοντας ξεχασμένες/ξεγραμένες λύσεις, είτε φέρνοντας εξωτικές μέχρι πρότινος υλοποιήσεις στη mainstream κατηγορία...
Και ο Wangel δεν είναι εφεύρεση της Mazda, όμως στο άκουσμα του ρότορα η Ιαπωνική εταιρία είναι η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό (και όχι τυχαία)... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Απο την παθητική ασφάλεια και τον γαλβανισμό...οχι και τοσο μεγαλη συνεισφορα...
και στο αμφιλεγόμενο θέμα του design,
...απο λιγο εως καθολου...
απο τα led drl (που πλεόν γίνονται υποχρεωτικά)
..εδω και χρονια υποχρεωτικο στη βορεια ευρωπη, αρκετο καιρο τωρα βορεια αμερικη...Νομοθεσια της EU η οποια ξεκινησε απο την Σουηδια (σαν χωρα).
Ολα καλα με την πορεια και την επιρροη της εταιρειας γενικα...τον δογματισμο και την υπερβολη δεν καταλαβαινω
-
Και γαμω τις διαφημισεις... αλλα για τους οπαδους της μαρκας και για να τους τονωσει.
Επισης δειχνει ποσο τους ποναει η Lexus!
Καλα κανουν κατ εμε! Πονταρουν στην ανυπαρξια των αντιπαλων τους καθως και στο οτι ηγουνται των εξελιξεων. Κακα τα ψεμματα πλεον BMW και MErcedes(λιγοτερο απο BMW) ακολουθουν την Audi..
-
Βασικα η διαφημιση μια χαρα διασκεδαστικη ειναι...οπως και οι περισσοτερες διαφημισεις του γκρουπ. Ομως επειδη κατι αναφερετε σε μια διαφημιση δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.
Και πριν αρχισετε να βαρατε...κι εγω αν ημουν τωρα στην αγορα για νεο αυτοκινητο δεν αποκλειετε να κατεληγα σε ενα Αουντι μιας και οι προτασεις της ειναι πολυ καλες για τα γουστα μου. Ομως μην υπερβαλλουμε...υπαρχουν αρκετα μελανα σημεια στα αυτοκινητα της σε σχεση με τον ανταγωνισμο (πχ τιμονι Αλφα/Bmw δεν εχουν...ουτε καν σαν του Volvo)...ως γνωστον κανεις δεν ειναι τελειος...το engineering ετσι κι αλλιως ειναι ενα αρθροισμα υποχωρησεων!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
...οχι και τοσο μεγαλη συνεισφορα...Προφανώς εννοείς σε σχέση με τα υπόλοιπα... γιατί συνεισφορά είχαν (και όχι μικρή)...
εδω και χρονια υποχρεωτικο στη βορεια ευρωπη, αρκετο καιρο τωρα βορεια αμερικη...Νομοθεσια της EU η οποια ξεκινησε απο την Σουηδια (σαν χωρα).
Η νομοθεσία της EU είναι για το 2011. Το τι γίνεται σε κάθε χώρα ξεχωριστά δεν αναγκάζει καμία εταιρία να αλλάξει το προϊον της σε όλες τις υπόλοιπες. Απ'οσο θυμάμαι, η Audi ήταν η πρώτη Ευρωπαϊκή που κυκλοφόρησε σε όλες τις χώρες με led drl και αυτή τη στιγμή η μοναδική που που έχει στον βασικό εξοπλισμό όλη την γκάμα της με drl...
Ολα καλα με την πορεια και την επιρροη της εταιρειας γενικα...τον δογματισμο και την υπερβολη δεν καταλαβαινω
Διακρίνεις κάποιο δογματισμό και υπερβολή σε αυτά που έγραψα...? Ή ήταν γενικό και αόριστο...?
AUDI FORUM