Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Όσο για τους τουρμπάτους 1.4 κανένας δεν καίει στη πράξη λιγότερο από ένα καλοσυντηρημένο ροπάτο δίλιτρο ατμόσφαιρα (όχι απο τους πιεσμένους δίλιτρους ατμόσφαιρα σε τζι τι άι τους απλούς με 140 ως 160 άλογα) δηλαδή 11 με 12 λίτρα σε κανονικές συνθήκες. Οι τσι της φολκσβάγκεν εκτός οτι θέλουν σούπερ για να αποδόσουν καλά βγάζουν φθορές και οι καταναλώσεις τους είναι πολύ πάνω απο τις διαφημιζόμενες όπως λεέι και ο φίλος παρακάτω για το γέτι του.
ΥΓ. Νομίζετε ότι τα άλλα δεν καίνε; Μην ακούτε από δω και από εκεί τι λέει ο καθένας για να μη του πέσει η μύτη. (βλέπε TSI)...
To YETI 1.2 TSI που υποτίθεται ότι είναι οικονομικό, χτυπάει μέσα στην πόλη 14 λίτρα με μαλακό πόδι. Όσο γιαυτούς που λένε ότι δεν ξέρω να οδηγώ αυτοκίνητα με τούρμπο τους στέλνω τα χαιρετίσματα μου και τους κάνω δώρο το ΥΕΤΙ αν μου αποδείξουν ότι θα κάψουν λιγότερο μέσα στην πόλη (καλά στην εθνική αν πας πάνω από 140 χτυπάει 18λιτρα) μιας και ξερουν να οδηγούν τους TSI τους οικονομικότατους και φοβερούς αυτούς κινητήρες...
Εγω που εχω το octavia tsi 122 αυτες τις καταναλωσεις δεν τις εχω δει πουθενα.Ειναι το λιγοτεο υπερβολικες.Μεσα στην πολη το πολυ να εχει κανα 11αρι αλλα σε τρελη κινηση φαναρια κτλ και σε εθνικη αν πας πανω απο 140 γυρω στο 7,5.Αυτα τα νουμερα που παρεθεσες για το γετι απλα δεν υπαρχουν.