Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο τονος μου δεν ειχε κατι..
Εγω αυτα που βλεπω λεω..Γιατι καλο και το 'μαλακο' στο ματι ταμπλω του a3 που το ζω καθημερινα αλλα αμα ζουληξεις λιγο δεν.. Καλα για το auris δε συζητω καν..Οτι χειροτερο κατα τη γνωμη μου.. Γενικα μου ειχε φανει πολυ ποιοτικο το νεο megane ενω εχω παραδειγματα λογω ενασχολησης με club απο πολλα c4 που εχουν αποδειχθει αριστα τα εσωτερικα τους απο τριγμους και αντοχη σε ηλιο-χρονο και μιλαω για αυτοκινητα με κοντα 100000km..
Αποκλειστικα για την καταναλωση δεν εχω αποψη αλλα δεν ειναι και τιποτα ξεπερασμενα μοτερ..Πολυ καλα στεκονται..θα το ψαξω λιγο σχετικα με τις καταναλωσεις του tce 100 και 130 γιατι με εβαλες σε σχκεψεις..
Εν παση περιπτωση για το θεμα μας..Τα 3500 που νομιζω οτι ειναι και παραπανω σε καποιες περιπτωσεις ειναι σεβαστο ποσο για καποιον που προσπαθει να παρει οτι περισσοτερο μπορει στα λεφτα που εχει, αν αναλογιστει κανεις μαλιστα οτι καποιοι (σε αυτους και εγω) δεν αντεχουν με τιποτα μεσα-εξω το golf σχεδιαστικα..
Γενικα παντως μην εισαι επιθετικος στις δημοσιευσεις σου..κουβεντα κανουμε και δεν εχω τετοια προθεση οπως πιθανως νομιζεις..Μου κακοφανηκες λιγο..
Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι με τα μαλακά ταμπλό. Άλλωστε δεν είχα αυτό στο μυαλό μου όταν έλεγα για την ποιότητα κατασκευής του megane το οποίο αν μη τι άλλο έχει πολύ ωραία πλαστικά και γενικά είναι πάρα πολύ καλό στον τομέα της απτής ποιότητας. Το εσωτερικό του megane μου άρεσε πολύ. Απλά όταν το οδήγησα μου έδωσε παράλληλα και μία αίσθηση χαλαρότητας στην συναρμολόγηση, την οποία αν έχεις ευαίσθητο αυτί την ακούς κιόλας. Μία χαλαρότητα που την βλέπω και στη laguna ενός πολύ καλού μου φίλου η οποία πλέον έχει εξελιχθεί σε βαρβάτους τριγμούς. Πρόσεξε τώρα. Τον φίλο μου δεν τον ενοχλεί καθόλου αυτό και επειδή πρόσφατα θα αγόραζε και αυτός αυτοκίνητο (η laguna είναι στην ουσία του πατέρα του) αν και είναι ευκατάστατος θεωρεί κοροϊδία τα παραπάνω χρήματα που ζητάει η VW για το Golf. Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται ούτε περίεργο ούτε κακό. Μάλιστα με τα παραπάνω δεδομένα τον παρότρυνα να επιλέξει το megane και μάλιστα πετρέλαιο γιατί γράφει αρκετά χιλιόμετρα κάθε χρόνο.
Δε νομίζω ότι είμαι επιθετικός στις δημοσιεύσεις μου. Απλά ανέφερα μερικά πράγματα για το megane τα οποία μάλιστα δε νομίζω ότι είναι προσωπική άποψη. Στο τέλος μάλιστα πρόσθεσα ότι ότι είναι καλό αυτοκίνητο και αξίζει να επιλεχθεί από κάποιον για τον οποίον τα μειονεκτήματά του (δεν είναι δα και πολλά) περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Όσο για την εμφάνιση εμένα για παράδειγμα το 5θυρο megane δεν μου αρέσει καθόλου και μου φαίνεται περισσότερο αδιάφορο/βαρετό (εμφανισιακά) αυτοκίνητο ακόμα και από το Golf, σε αντίθεση με το 3θυρο που είναι πολύ ενδιαφέρον σαν σχήμα και μου αρέσει πολύ.
type A.
Στο Golf όπως το βλέπω εγώ, είναι σημαντικά καλύτερη η ποιότητα κατασκευής και για μένα είναι θέμα.
Πραγματικά απορώ που το βρίσκετε το 'σοφιστικέ' στήσιμο στο megane. Aν εξαιρέσουμε το 3θυρο το οποίο στην ουσία είναι απλά σκληρότερο, κυρίως για λόγους αίσθησης παρά ουσίας, δεν μπορώ να βρω ούτε ένα σημείο στο οποίο το megane να υπερτερεί από το golf (ούτε καν στην αίσθηση-στο Golf αισθάνθηκα λιγότερο αποκομμένος). Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι στο megane το ESP είναι πιο παρεμβατικό σε σχέση με το Golf και επεμβαίνει ακόμα και στην υποστροφή ενώ στο golf αδιαφορεί επιδεικτικά. Αυτό όμως δεν το θεωρώ κακό ούτε για το ένα αυτοκίνητο ούτε για το άλλο. Εν τέλει, πιο ενδιαφέρον οδηγικά το megane από το Golf (μιλάμε για τις απλές εκδόσεις όχι τις R, RS GTi) δε νομίζω ότι είναι. Αν κρίνω μάλιστα και από τα λεγόμενα συντακτών και γενικά ανθρώπων που γνωρίζουν κάποια πράγματα περισσότερα από μένα, μάλλον το αντίθετο ισχύει.