-
Μάλλον ξεχάσατε ότι ο κύριος ήταν αρχιπαπαγαλάκι (με παπαγαλοεφημερίδα) το 'Βρώμικο 99' , επί ανόδου (και γκρεμοτσακίσματος) του ΧΑΑ.
Ο ίδιος είχε δηλώσει αρκετά αργότερα ότι είχε ξεφορτωθεί το χαρτοφυλάκιό του από τον Σεπτέμβρη του 99, όταν πρότεινε με τη φυλλάδα του (παίζοντας το παιχνίδι των εισηγμένων και των ΑΧΕΠΕΥ) τζογαδόρικες μετοχές στον κοσμάκη.
Επίσης σε τηλεοπτικό τσακωμό κάποιος (δεν θυμάμαι τώρα ποιος και γιατί) του είχε πετάξει 'Έχεις 5 δισεκατομμύρια σε μετοχές και μιλάς;;' και ο Αναστασιάδης αντί να του πει 'Τι παπαριές μας λες;' απάντησε με ύφος 'Μα τι σημασία έχει αυτό; '.Εκτός αν πιστεύετε ότι άνοιξε εφημερίδα (συγκεκριμένων ΠΑΝΤΑ κομματικών προτιμήσεων) με το υστέρημα ετών σκληρής δουλειάς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον ξεχάσατε ότι ο κύριος ήταν αρχιπαπαγαλάκι (με παπαγαλοεφημερίδα) το 'Βρώμικο 99' , επί ανόδου (και γκρεμοτσακίσματος) του ΧΑΑ.
Ο ίδιος είχε δηλώσει αρκετά αργότερα ότι είχε ξεφορτωθεί το χαρτοφυλάκιό του από τον Σεπτέμβρη του 99, όταν πρότεινε με τη φυλλάδα του (παίζοντας το παιχνίδι των εισηγμένων και των ΑΧΕΠΕΥ) τζογαδόρικες μετοχές στον κοσμάκη.
Επίσης σε τηλεοπτικό τσακωμό κάποιος (δεν θυμάμαι τώρα ποιος και γιατί) του είχε πετάξει 'Έχεις 5 δισεκατομμύρια σε μετοχές και μιλάς;;' και ο Αναστασιάδης αντί να του πει 'Τι παπαριές μας λες;' απάντησε με ύφος 'Μα τι σημασία έχει αυτό; '.Εκτός αν πιστεύετε ότι άνοιξε εφημερίδα (συγκεκριμένων ΠΑΝΤΑ κομματικών προτιμήσεων) με το υστέρημα ετών σκληρής δουλειάς.
Α, τελικά για το βρώμικο 99 φταίει ο Αναστασιάδης τελικά ε;
Εσύ Μάνο, ποια εφημερίδα διαβάζεις; Λογικά δεν θα έχει συγκεκριμένες ΠΑΝΤΑ κομματικές προτιμήσεις, γι' αυτό ρωτάω...(Υπάρχει άραγε στην Ελλάδα ανεξάρτητη εφημερίδα; )
-
Καμία. Το πολύ καμιά Καθημερινή για να σκοτώσω την ώρα σε ταξίδι.
Για το 99 φταίνε πολλοί, εδώ μιλάμε για έναν εκ του συστήματος που είχε στηθεί τότε. Αν έχεις αντίρρηση ή αντίθετες πληροφορίες σχετικά με όσα ανέφερα, περιμένω να τις ακούσω.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για μένα η βασική αιτία του προβλήματος στην Ελλάδα είναι ότι δεν υπάρχει κράτος αλλά μαγαζί των βουλευτών οι οποίοι μαζί με φίλους τους ρήμαξαν τα πάντα. Από τη στιγμή που δεν έβγαλε κανείς τανκς όπως ο Συνταγματάρχης Cookies ΑΛΛΑΤΙΝΗ, αλλά ρήμαζαν με την ψήφο μας, είμαστε και εμείς υπεύθυνοι.
Νομίζω ότι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος πέρασε από υπουργείο αλλά εξαφανίστηκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, δείχνει ότι δεν έβαλε το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι και άρα η άποψη του έχει μια σημαντική δόση αντικειμενικότητας.
Στην Αμερική (που υποτίθεται είναι το σπίτι του σατανά για τους αριστερίζοντες) τα λαμόγια και οι κλέφτες μπαίνουν φυλάκα κανονικά και με το νόμο. Στη σοσιαλιστική Ελλάδα την κάνουν για Ελβετία...η αλήθεια είναι ότι δεν έχω όρεξη να το κουράσω, αλλά επειδή ο κύριος ανδριανόπουλος προσδιορίζεται ώς σοβαρός νεοφιλελεύθερος αναλυτής και όχι αρθρογράφος μόνο δυο λόγια:
-->'ξεχνάει' ότι η υπερχρέωση είναι συνθήκη ύπαρξης του σύγχρονου καπιταλισμού
-->στο θεωρητικό ξεχνάει ότι οι δομές έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό περί μικρών βημάτων και μυνημάτων μάλλον εγώ το ερμηνεύω διαφορετικά.
Η θεωρία του χονδρικά είναι σα να λες ότι η μοναρχία έληξε στη γαλλία επειδή ο λουδοβίκος ο 16ος ήταν ηλίθιος κ δεν έλαβε τα μηνύματα.
Προφ δεν θα έληγε η μοναρχία υπό έναν κραταιό βασιλιά, αλλά ηλίθιοι βασιλείς υπήρξαν κ πριν απ' αυτόν
ήταν η ώρα της μοναρχίας πάει κ τελείωσε.
50 χρόνια πριν η μετά δεν έχει σημασία(αυτό στο χωριό μου το λένε διαλεκτική, αρχαίο ελληνικό δημιούργημα )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καμία. Το πολύ καμιά Καθημερινή για να σκοτώσω την ώρα σε ταξίδι.Για το 99 φταίνε πολλοί, εδώ μιλάμε για έναν εκ του συστήματος που είχε στηθεί τότε. Αν έχεις αντίρρηση ή αντίθετες πληροφορίες σχετικά με όσα ανέφερα, περιμένω να τις ακούσω.
-Δεν έχω πληροφορίες, μιας και δεν νομίζω πως την κρίση την δημιούργησαν τα πρόσωπα...
-Σε όλο τον κόσμο τότε έγινε ένα τρελό χρηματιστηριακό αλισβερίσι και οι μικροί έχασαν τρελά ποσά... Το ΧΑΑ είναι ανεκδοτάκι μπροστά σε ό,τι συνέβη πχ στον NASDAQ αλλά και αλλού...-Το παιχνιδάκι ήταν απλό: μια κλίκα-δράκα ανθρώπων, έβγαλε λεφτά στις πλάτες των ηλιθίων, που νόμισαν πως βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά. Τους ηλίθιους δεν τους προστάτεψε κανείς, γιατί αυτοί ήταν ηλίθιοι και άχρηστοι στο σύστημα. That's capitalism baby, τα έχουμε ξαναπεί.
-Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι επιχειρηματίες, η επιτροπή κεφαλαιοαγοράς, ΟΛΟΙ φταίνε και ...δεν φταίει κανείς. Θα έλεγα πως φταίει το σύστημα , ο καπιταλισμός , αλλά θα μου γυρίσεις πως αλλού δεν γίνονται τέτοια...
-Αλλά το μόνο που έχω να πω είναι: -->
-Το 99 ήταν απλώς ένα...demo του τι θα ακολουθούσε: 10 χρόνια μετά, η φούσκα έσκασε, σε όλο τον κόσμο. Το ότι σε μας έπεσε πιο βαριά, δεν λέει κάτι: είμαστε λίγο πιο διεφθαρμένοι και λίγο πιο άχρηστοι, αλλά το πρόβλημα είναι και παραμένει ο τρόπος που δουλεύει ο καπιταλισμός μωρά μου. -
Ε, φυσικά. Δεν φταίει ο Χ, ο Ψ ή μια ομάδα 10, 100, 1000 ατόμων που θα στήσουν ένα κόλπο. Φταίει το σύστημα.
Δεν φταίει ο Κόκκαλης, ο Βαρδινογιάννης, ο Βίκτωρας, η Derbie, ο Πρωταθλητής, ο πληρωμένος διαιτητής, φταίει το σύστημα.
Δεν φταίει ο υπάλληλος της πολεοδομίας, της εφορίας που εκβιάζει για να τα πάρει, φταίει το σύστημα.
Δεν φταίει ο κλέφτης, ο ληστής, ο φονιάς, φταίει η κοινωνία.κλπ κλπ κλπ
Και φυσικά γίνονται ακριβώς τα ίδια σε ΟΛΕΣ τις χώρες με ίδιο σύστημα και με ίδια ένταση. Ο,τιδήποτε για να αισθανόμαστε εμείς καλύτερα όταν κολυμπάμε στο βόθρο 'Να, μυρίζουν το ίδιο και οι άλλοι' (100% βέβαιον).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε, φυσικά. Δεν φταίει ο Χ, ο Ψ ή μια ομάδα 10, 100, 1000 ατόμων που θα στήσουν ένα κόλπο. Φταίει το σύστημα.
Δεν φταίει ο Κόκκαλης, ο Βαρδινογιάννης, ο Βίκτωρας, η Derbie, ο Πρωταθλητής, ο πληρωμένος διαιτητής, φταίει το σύστημα.
Δεν φταίει ο υπάλληλος της πολεοδομίας, της εφορίας που εκβιάζει για να τα πάρει, φταίει το σύστημα.
Δεν φταίει ο κλέφτης, ο ληστής, ο φονιάς, φταίει η κοινωνία.κλπ κλπ κλπ
Αν έλειπε ο Κοκκαλης, ο Βαρδινογιάννης, ο Βίκτωρας, η Derbie, o Πρωταθλητής και στην θέση του ήταν ο Ψαχνός, ο Γρηγορογιώργος, ο Ελισαββέτιος, η Barbie και ο Δευτεραθλητής, θα ήσουν ικανοποιημένος;
Από την στιγμή που ΤΑ ΙΔΙΑ συμβαίνουν ΠΑΝΤΟΥ, ποιος φταίει τελικά; Τα ΠΡΟΣΩΠΑ ή το ΣΥΣΤΗΜΑ;
Αν τους εκτελέσεις ΌΛΟΥΣ δημοσίως, πιστεύεις ειλικρινά πως δεν θα ξανασυμβούν τα παραπάνω;
Εγγυημένα, θα ξανασυμβούν! Όπως ξανά-συμβαίνουν (sic) σε κάθε κράτος, σε κάθε κοινωνία, εδώ και πολύ καιρό.
-
Τους ηλίθιους δεν τους προστάτεψε κανείς, γιατί αυτοί ήταν ηλίθιοι και άχρηστοι στο σύστημα.
Τουναντίον είναι χρησιμότατοι και αναγκαίοι στο σύστημα. Για το θέμα προτείνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο 'Η επαναστατική μάζα και η τεραστία σημασία των βλακών, εν τω συγχρόνω βίω' υπό Ευαγγέλου Λεμπέση (Εκδόσεις των Φίλων). Οι δύο αυτές ιστορικές πραγματείες,γραμμένες σε αρκετά ευανάγνωστη καθαρεύουσα, ΣΚΑΒΟΥΝ.
-
Για να μην κουράζεσαι, σου έχω έτοιμη τη σίγουρη λύση για να μην ξανασυμβούν τα ανωτέρω:
να αυτοκτονήσουν όλοι οι άνθρωποι, να εξαλειφθεί το ανθρώπινο γένος
γιατί τα συστήματα, που στο τέλος πάντα αποτυγχάνουν σε ένα βαθμό, μεγάλο ή αρκετά μεγάλο, να δημιουργήσουν την άψογη κοινωνία, τα φτιάχνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα διαστρέφουν μετά επίσης ΑΝΘΡΩΠΟΙ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
γιατί τα συστήματα, που στο τέλος πάντα αποτυγχάνουν σε ένα βαθμό, μεγάλο ή αρκετά μεγάλο, να δημιουργήσουν την άψογη κοινωνία, τα φτιάχνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα διαστρέφουν μετά επίσης ΑΝΘΡΩΠΟΙΚάποιοι, αυτό το λένε 'πορεία της εξέλιξης'.
Κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι έχουν ρομαντικά οράματα να μπορούσαν να έμεναν τα πράγματα όπως δήθεν ήταν κάποτε, για πάντα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να μην κουράζεσαι, σου έχω έτοιμη τη σίγουρη λύση για να μην ξανασυμβούν τα ανωτέρω:να αυτοκτονήσουν όλοι οι άνθρωποι, να εξαλειφθεί το ανθρώπινο γένος
γιατί τα συστήματα, που στο τέλος πάντα αποτυγχάνουν σε ένα βαθμό, μεγάλο ή αρκετά μεγάλο, να δημιουργήσουν την άψογη κοινωνία, τα φτιάχνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα διαστρέφουν μετά επίσης ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Αυτή σου η ...μανία πως δεν υπάρχει περίπτωση ν' αλλάξει κάτι εις τον αιώνα των αιώνων, αμήν, είναι...αξιοσημείωτη πάντως!
Και να πω πως ασκείς και μάχιμη δικηγορία, οπότε να φοβάσαι μην πέσουν τα έσοδα, να πάει στο διάολο, αλλά...
Κοίτα, εγώ Μάνο μου, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο σύστημα καλύτερο, και το άγχος μου είναι πάντα αν στο επόμενο σύστημα θα μαμάω κάνα ωραίο γκομενάκι, ή θα μου τα τρως όλα εσύ... Αλλά, θα ένιωθα ΑΣΧΗΜΑ και ΣΤΕΝΑΧΩΡΑ, αν η μόνη μου ελπίδα είναι το παρόν σύστημα, όπου απλώς θ' αλλάζει η φάτσα αυτού που με ασάλιωτα.
Δηλαδή, οι άνθρωποι φέρονταν πάντα έτσι; Δεν ήταν παλιά πιο ζωάκια; Δεν είχαν δούλους, δεν χτυπούσαν τις γυναίκες και τις είχαν σπίτι; Δεν διορθώθηκαν οι άνθρωποι μέχρι σήμερα; Γιατί η διόρθωση ν' αφήσει τον...καπιταλισμό ανέγγιχτο;
Δεν σου μιλάω ούτε για μαρξισμό, ούτε για κομμουνισμό ούτε για τίποτε: θεωρείς πως ό,τι καλύτερο μπορούμε να έχουμε είναι ΤΟΥΤΟ 'ΔΩ ;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
http://www.capital.gr/News.asp?id=942570Στα όρια του χάους
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
...................
...................
Η εμμονή λοιπόν σε παλιές συνήθειες κάθε άλλο παρά εξασφαλίζει προοπτικές και ευημερία. Για χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες ίσως, ξορκισμένος εχθρός της κατεστημένης ελληνικής πολιτικής τάξης ήταν ο νεοφιλελευθερισμός. Γιατί επέμενε σε ένα μικρό δημόσιο τομέα, σε συνακόλουθους λιγότερους φόρους και σε μια αγορά ελεύθερη από δημόσιες παρεμβάσεις οδηγούμενη μοναχά από σύγχρονους και αυστηρούς κανόνες ανταγωνισμού. Τέτοιες προτάσεις όμως διακινδύνευαν την συνεκτική ισχύ της πολιτικής τάξης, γιατί αδυνάτιζαν τα εργαλεία άσκησης εξουσίας μέσω της συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα. Και βέβαια συλλήβδην απορρίπτονταν.Και φτάσαμε έτσι στα σημερινά τραγικά οικονομικά αδιέξοδα. Με μια οικονομία που δεν παράγει παρά ελάχιστα πράγματα. Και με ένα κράτος που συντηρείται με δανεικά. Για εμάς η πρόκληση είναι η δραματική περικοπή του δαπανηρού και άχρηστου σε πολλούς τομείς δημόσιου τομέα. Και η οικοδόμηση μιας κοινωνίας δυναμικής, σφριγηλής στα πλαίσια του ελεύθερου ανταγωνισμού, δίχως την τροχοπέδη ξεπερασμένων και δύσκαμπτων προστατευτισμών. Να επικεντρωθούμε δηλαδή ολοκληρωτικά σε σοβαρές και παραγωγικές δραστηριότητες που θα φέρουν πλούτο και πλεονάσματα πόρων στη χώρα.
Η αδυναμία πρόβλεψης και χρήσης στατιστικής μάλλον είναι ο εφιάλτης σου koutsan
Κατα τα λοιπά κατά τη γνώμη μου αυτά που κουόταρα ήθελε να πει ο Ανδριανό (όλο τα ίδια λέει δλδ ) και είναι για τα πανηγύρια. Για να φτιάξουμε αριθμοδείκτες -χωρίς φυσικά να ακουμπήσουμε την πεμπτουσία του συστήματος και την μισή Ελλάδα- να εξαθλιώσουμε την άλλη μισή .
Μητσοτάκης rulez πρέπει να γίνωμε όλοι(εσεις) πτωχότεροι -
Γιατί να πρέπει πάντα να μεταφράζω όσα λέω; Επειδή δεν είναι συμβατά με αυτά που πιστεύετε;
Αύριο ή μεθαύριο, έχω σοβαρές ασχολίες τώρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί να πρέπει πάντα να μεταφράζω όσα λέω; Επειδή δεν είναι συμβατά με αυτά που πιστεύετε;Εσύ το λες αυτό!;!;!;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
http://www.capital.gr/News.asp?id=942570
Στα όρια του χάους
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
...................
...................
Η εμμονή λοιπόν σε παλιές συνήθειες κάθε άλλο παρά εξασφαλίζει προοπτικές και ευημερία. Για χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες ίσως, ξορκισμένος εχθρός της κατεστημένης ελληνικής πολιτικής τάξης ήταν ο νεοφιλελευθερισμός. Γιατί επέμενε σε ένα μικρό δημόσιο τομέα, σε συνακόλουθους λιγότερους φόρους και σε μια αγορά ελεύθερη από δημόσιες παρεμβάσεις οδηγούμενη μοναχά από σύγχρονους και αυστηρούς κανόνες ανταγωνισμού. Τέτοιες προτάσεις όμως διακινδύνευαν την συνεκτική ισχύ της πολιτικής τάξης, γιατί αδυνάτιζαν τα εργαλεία άσκησης εξουσίας μέσω της συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα. Και βέβαια συλλήβδην απορρίπτονταν.Και φτάσαμε έτσι στα σημερινά τραγικά οικονομικά αδιέξοδα. Με μια οικονομία που δεν παράγει παρά ελάχιστα πράγματα. Και με ένα κράτος που συντηρείται με δανεικά.** Για εμάς η πρόκληση είναι η δραματική περικοπή του δαπανηρού και άχρηστου σε πολλούς τομείς δημόσιου τομέα. Και η οικοδόμηση μιας κοινωνίας δυναμικής, σφριγηλής στα πλαίσια του ελεύθερου ανταγωνισμού, δίχως την τροχοπέδη ξεπερασμένων και δύσκαμπτων προστατευτισμών.** Να επικεντρωθούμε δηλαδή ολοκληρωτικά σε σοβαρές και παραγωγικές δραστηριότητες που θα φέρουν πλούτο και πλεονάσματα πόρων στη χώρα.
Η αδυναμία πρόβλεψης και χρήσης στατιστικής μάλλον είναι ο εφιάλτης σου koutsan
Κατα τα λοιπά κατά τη γνώμη μου αυτά που κουόταρα ήθελε να πει ο Ανδριανό (όλο τα ίδια λέει δλδ ) και είναι για τα πανηγύρια. Για να φτιάξουμε αριθμοδείκτες -χωρίς φυσικά να ακουμπήσουμε την πεμπτουσία του συστήματος και την μισή Ελλάδα- να εξαθλιώσουμε την άλλη μισή .
Μητσοτάκης rulez πρέπει να γίνωμε όλοι(εσεις) πτωχότεροιKοίτα τα bold με την υπογράμμιση. Ακριβώς ότι συζητούσαμε την τελευταία φορά.
Είναι τόσο τραγικά προβλέψιμοι οι νεοφιλελεύθεροι παπάρες, που στην επόμενη στημένη συνέντευξη,δήλωση,άρθρο κλπ κλπ θα αρχίσουν πια να το λένε πεντακάθαρα.
Ποιος δύσκαμπτος προστατευτισμός, κοινωνία σφριγηλή, πλαίσια ελευθερου ανταγωνισμού και άλλες τέτοιες διπλωματικές παρλαπίπες;Είσαι ψηλός, ξανθός, ωραίος, υπερπαραγωγικός στη δουλειά, καρπερός στα παιδιά και ζητάς λίγα ή τίποτα; Είσαι αυτόματα μέλος της νέας, σφριγηλής και απαλλαγμένης από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος κοινωνίας.
Έκατσε να γεννηθείς σακάτης, με αρρώστιες, σε βρήκε η στραβή στου δρόμου τα μισά ή κουράστηκες από το υπεράρμεγμα; Μπορείς άνετα να πας να ψοφήσεις, γιατί δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικό να σε περιθάλπτουν τα νοσοκομεία άσε που χαλάς και τον μέσο όρο σφριγηλότητας και ωραιότητας της νέας μας κοινωνίας.Γαμώ την κοινωνία σου 'κύριε' ανδριανόπουλε.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γιατί να πρέπει πάντα να μεταφράζω όσα λέω; Επειδή δεν είναι συμβατά με αυτά που πιστεύετε;
Εσύ το λες αυτό!;!;!;
Ναι, εγώ το λέω αυτό.
Δεν θα σου εξηγήσω γιατί, αφού το να προσπαθείς να εξηγήσεις σε έναν άνθρωπο με ακραίες απόψεις σαν εσένα ακόμα και τα βασικά είναι μάταιος κόπος. -
Κοίτα Μάνο, μετά από τις 853 φορές που κατά τη διάρκεια συζητήσεων επέμενες να απαντάς σε πράγματα που δεν είχαν γραφτεί ποτέ, να αποδίδεις τυχαίες [λέμε τώρα] απόψεις στους συνομιλητές σου κλπ κλπ με τη γενικότερη στάση σου να προτιμάς να απαντάς σε πράγματα που εσύ πιστεύεις ότι σου γράφουν παρά σε αυτά που όντως γράφονται, είναι το λιγότερο αστείο να το παίζεις θύμα.
Κόψε κάτι δλδ ρε αδερφέ!
-
ακραιες αποψεις
ακραιος κατηγορει αλλον οτι ειναι ακραιος
cool story
-
Γαμώ την κοινωνία σου 'κύριε' ανδριανόπουλε
Μάααστα...
Για πες μου εσυ αγαπητέ ποιά πιστεύεις ότι είναι η αιτία του προβλήματος και τι πρέπει να γίνει για να λυθεί...
Μόνο εκλιπαρώ προκαταβολικά μη μου αρχίσεις κατεβατά περί καπιταλιστικού συστήματος, παγκόσμιας συνομωσίας κατά της χώρας μας κλπ κλπ. Πες συγκεκριμένα, ποιός πιστεύεις ότι φταίει. Κυβέρνηση/εις, πολιτικός, επιχειρηματίες, ξένοι πράκτορες, εξωγήινοι;
Ο συγκεκριμένος λέει συγκεκριμένα ότι υπήρξε κακοδιαχείριση του κράτους μέχρι αηδίας και ότι δεν υπήρξε καμμία μέριμνα για ανάπτυξη. Καθαρά τεχνοκρατικά μιλάει.Είσαι ψηλός, ξανθός, ωραίος, υπερπαραγωγικός στη δουλειά, καρπερός στα παιδιά και ζητάς λίγα ή τίποτα; Είσαι αυτόματα μέλος της νέας, σφριγηλής και απαλλαγμένης από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος κοινωνίας.
Έκατσε να γεννηθείς σακάτης, με αρρώστιες, σε βρήκε η στραβή στου δρόμου τα μισά ή κουράστηκες από το υπεράρμεγμα; Μπορείς άνετα να πας να ψοφήσεις, γιατί δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικό να σε περιθάλπτουν τα νοσοκομεία άσε που χαλάς και τον μέσο όρο σφριγηλότητας και ωραιότητας της νέας μας κοινωνίας.Αυτό πού διάολο το είπε/υποννόησε; Τα ταμεία φίλε μου ψοφάνε επειδή υπάρχει ασυδοσία. Ο Ανδριανόπουλος μιλάει για σωστή κατανομή πόρων και επένδυση αυτών για το μέλλον. Ακόμα και οι λούσιφερ του Περισσού, οι Γιάνκηδες ανακάλυψαν την κοινωνική ασφάλιση. Λες να αλλάξουμε μόδά όλοι οι υπόλοιποι;
Δυστυχώς κάποιοι πιστεύετε ότι σας κυνηγούν φαντάσματα...Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. Δεν απαντάς σε τίποτα από όσα ρωτάω, παρά αναπτύσσεις μια επιχειρηματολογία τύπου 'έχω κάθε λόγο να μην συμφωνώ με αυτά που λες απροσδιόριστα'...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εσύ το λες αυτό!;!;!;
Ναι, εγώ το λέω αυτό.
Δεν θα σου εξηγήσω γιατί, αφού το να προσπαθείς να εξηγήσεις σε έναν άνθρωπο με ακραίες απόψεις σαν εσένα ακόμα και τα βασικά είναι μάταιος κόπος.Και με 22.000 posts ΤΙ ΣΚΑΤΑ προσπαθείς να κάνεις επί 7 χρόνια ; Να μας πείσεις να αγοράσουμε Opel Astra ;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]