-
ΙΟΡ-4683 έτοιμο να παραδοθεί, ΕΕΕ-1888 σε Τουράν κοντά στη γειτονιά μου: πολλά και ανάκατα τα ΕΕΕ,
θα δυσκολευτούμε να εντοπίσουμε τους κλάδους.Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Χθες στο δρόμο της Χαλκιδικής είδα καινούριο Polo με πινακίδα ΚΤΖ-4629.
Τελικά που δίνεται αυτός ο συνδυασμός?
Επίσης ΚΙΖ-9281Κατά 99%, από Πτολεμαΐδα είναι αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι δίνει ΚΤΖ-3800/4599 η Κοζάνη και ΚΤΖ-4600/4799 η Πτολεμαΐδα.
Το ΚΙΖ-9281 από πού να είναι άραγε; Κιλκίς; Ακόμα και εκεί προχωρημένο δεν είναι;Για την Πτολεμαΐδα συμφωνώ, αυτό σκέφτηκα και εγώ. Σου θυμίζω μόνο πως στα κιβώτια οι πινακίδες
μπαίνουν από το **01 ή 51 (εκτός από το ξεκίνημα συνδυασμού ή παρτίδας) οπότε μάλλον από 3801 και
4601 αρχίζουν οι κλάδοι. Το ΚΙΖ στο Κιλκίς πρέπει να βρίσκεται στο 87 περίπου, οπότε, αν δεν είναι
εκτός σειράς το 9281 είτε είναι από νέο κλάδο Γουμένισσας είτε από Κιλκίς και μεσολαβεί κλάδος
Γουμένισσας, κάτι απίθανο αφού συνήθως αυτή παίρνει λίγα νούμερα από το Κιλκίς.thaliarque please όποτε μπορείς ανέβασε μια που έχεις την νέα κατανομή από πινακίδες να ξέρουμε και μεις τι παίζει και τι αποθέματα υπάρχουν ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τις επόμενες ώρες/μέρες θα σας έρθει ζουμερό ποστ.
Τέλος, επίσης περιμένουμε και αυτό
Την κατανομή εννοούσα, θα την ανεβάσω μόλις πάρω το ΟΚ από αυτούς που μου την έδωσαν.
ΑΝΚ 431* έτοιμα προς τοποθέτηση στη...Budget σε πολλά Panda...
Σαν το Pandaκι που μου βρήκες πέρσι! Πως και παίρνουν πινακίδες από Άγιο, το είχαμε κουβεντιάσει από
κοντά; Μεγάλη η κάμψη πάντως στις ταξινομήσεις του Αγίου Νικολάου, με το ζόρι και αν δώσει τα πρώτα
ΑΝΜ στο κλείσιμο της χρονιάς. Ίσως έχει προηγηθεί η Ιεράπετρα αλλά κι εκεί οι ρυθμοί......HAP-1001 SL 63 AMG
Αν δεν είναι πρωταπριλιάτικο είναι πολύ εκτός σειράς και καθόλου κολακευτικό για τη διεύθυνση του
Πύργου. Σηκώνει καταγγελία...@edmond: ναι! Σκέψου πως τα πρώτα ΗΑΡ εντός σειράς δύσκολα θα φανούν πριν το 2012.
...Ωραίος , πόσο φόρο πολυτελείας θα έσκασε αυτός ρε παιδιά
Πήρα σήμερα τους 4Τ και είχαν κάτι ενδεικτικούς πίνακες με το πόσο ανεβαίνουν οι τιμές των αυτοκινήτων , είχε επίσης και το ακραίο παράδειγμα της Maybach 62 που από τα 691.900 πάει στα 822.611Επίσης πόσα έσκασε για το νούμερο; Για τη Maybach 62 τώρα αυτός που έχει 700.000 θα μπορεί να δώσει
και 820.000 αλλιώς ας πάρει την 57. -
ΧΑΙ 5700 Colt
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Σαν το Pandaκι που μου βρήκες πέρσι! Πως και παίρνουν πινακίδες από Άγιο, το είχαμε κουβεντιάσει από
κοντά; Μεγάλη η κάμψη πάντως στις ταξινομήσεις του Αγίου Νικολάου, με το ζόρι και αν δώσει τα πρώτα
ΑΝΜ στο κλείσιμο της χρονιάς. Ίσως έχει προηγηθεί η Ιεράπετρα αλλά κι εκεί οι ρυθμοί...Ο τύπος που έχει τη Budget στον Άγιο νικόλαο, είναι απο τον... Άγιο Νικόλαο. Εκεί είναι η βάση του, εκεί μένει, εκεί δραστηριοποιείται . Όταν η Budget του Ηρακλείου έκλεισε ή έληξε το συμβόλαιο αυτου που την είχε ή..., ή..., ή, βρήκε την ευκαιρία και πήρε και το κατάστημα του Ηρακλείου. Τον βολεύει να ταξινομει απο τον Άγιο γι αυτο και τα ΑΝΚ.
edit Είδα και ένα ΡΕΜ 391* Transporter κλούβα αλλά είμαι βέβαιος ότι έχει αναφερθει στον Πειραιά ένα καλύτερο πρόσφατα.
edit No 2 Ούτε το Jimny έχει αλλάξει απο τότε που ήρθαν οι νέου τύπου αν δε κάνω λάθος.
-
AZE-6414
...HAP-1001 SL 63 AMG
Αν δεν είναι πρωταπριλιάτικο είναι πολύ εκτός σειράς και καθόλου κολακευτικό για τη διεύθυνση του
Πύργου. Σηκώνει καταγγελία...Είναι όντως πρωταπριλιάτικο, (λόγω της ημέρας), γι' αυτό και είναι πολύ εκτός σειράς. Αλλά αν ήταν αληθινό, τι είδους καταγγελία θα μπορούσε να κάνει κάποιος;
...@edmond: ναι! Σκέψου πως τα πρώτα ΗΑΡ εντός σειράς δύσκολα θα φανούν πριν το 2012.
Αν ακολουθήσουν τις παρτίδες των δικύκλων, είναι πολύ πιθανό η Αμαλιάδα μετά το ΗΑΜ-6000 να δώσει ΗΑΡ.
Πήρα σήμερα τους 4Τ και είχαν κάτι ενδεικτικούς πίνακες με το πόσο ανεβαίνουν οι τιμές των αυτοκινήτων , είχε επίσης και το ακραίο παράδειγμα της Maybach 62 που από τα 691.900 πάει στα 822.611Επίσης πόσα έσκασε για το νούμερο; Για τη Maybach 62 τώρα αυτός που έχει 700.000 θα μπορεί να δώσει
και 820.000 αλλιώς ας πάρει την 57. -
Τς, τς, τς. Καλό το πρωταπριλιάτικο ΗΑΡ αλλά δεν πιάνει. Είναι πολύ υπερβολικό για να είναι αλήθεια . Από μένα ΥΝΡ 2069, ένα πριν την παρατήρηση του thaliarque
-
ΜΥΗ 5218 και ΧΥΤ 80*
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Πήρα σήμερα τους 4Τ και είχαν κάτι ενδεικτικούς πίνακες με το πόσο ανεβαίνουν οι τιμές των αυτοκινήτων , είχε επίσης και το ακραίο παράδειγμα της Maybach 62 που από τα 691.900 πάει στα 822.611Μετά λένε δε θα πληρώσουν οι πλούσιοι αυτήν την κρίση
edit Είδα και ένα ΡΕΜ 391* Transporter κλούβα αλλά είμαι βέβαιος ότι έχει αναφερθει στον Πειραιά ένα καλύτερο πρόσφατα.
ΡΕΜ 37** ήταν το δικό μου sirocco!
-
Άκυρο το σχόλιο. Επομένος μπορώ να αναφέρω ένα ΡΕΜ 391*
-
ΙΟΡ-4683 έτοιμο να παραδοθεί, ΕΕΕ-1888 σε Τουράν κοντά στη γειτονιά μου: πολλά και ανάκατα τα ΕΕΕ,
θα δυσκολευτούμε να εντοπίσουμε τους κλάδους.Χθες στο δρόμο της Χαλκιδικής είδα καινούριο Polo με πινακίδα ΚΤΖ-4629.
Τελικά που δίνεται αυτός ο συνδυασμός?
Επίσης ΚΙΖ-9281Κατά 99%, από Πτολεμαΐδα είναι αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι δίνει ΚΤΖ-3800/4599 η Κοζάνη και ΚΤΖ-4600/4799 η Πτολεμαΐδα.
Το ΚΙΖ-9281 από πού να είναι άραγε; Κιλκίς; Ακόμα και εκεί προχωρημένο δεν είναι;Για την Πτολεμαΐδα συμφωνώ, αυτό σκέφτηκα και εγώ. Σου θυμίζω μόνο πως στα κιβώτια οι πινακίδες
μπαίνουν από το **01 ή 51 (εκτός από το ξεκίνημα συνδυασμού ή παρτίδας) οπότε μάλλον από 3801 και
4601 αρχίζουν οι κλάδοι. Το ΚΙΖ στο Κιλκίς πρέπει να βρίσκεται στο 87 περίπου, οπότε, αν δεν είναι
εκτός σειράς το 9281 είτε είναι από νέο κλάδο Γουμένισσας είτε από Κιλκίς και μεσολαβεί κλάδος
Γουμένισσας, κάτι απίθανο αφού συνήθως αυτή παίρνει λίγα νούμερα από το Κιλκίς.thaliarque please όποτε μπορείς ανέβασε μια που έχεις την νέα κατανομή από πινακίδες να ξέρουμε και μεις τι παίζει και τι αποθέματα υπάρχουν ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τις επόμενες ώρες/μέρες θα σας έρθει ζουμερό ποστ.
Τέλος, επίσης περιμένουμε και αυτό
Την κατανομή εννοούσα, θα την ανεβάσω μόλις πάρω το ΟΚ από αυτούς που μου την έδωσαν.
ΑΝΜ στο κλείσιμο της χρονιάς. Ίσως έχει προηγηθεί η Ιεράπετρα αλλά κι εκεί οι ρυθμοί......HAP-1001 SL 63 AMG
Πύργου. Σηκώνει καταγγελία...@edmond: ναι! Σκέψου πως τα πρώτα ΗΑΡ εντός σειράς δύσκολα θα φανούν πριν το 2012.
και 820.000 αλλιώς ας πάρει την 57.Συγγνώμη, αλλά απ' όσο ξέρω ο συνδυασμός ΚΤΖ είνα από την Καστοριά, ο νομός Κοζάνης έχει ΚΖ..
-
Σ' αυτό που λες elvet έχεις δίκιο, αλλά επειδή η Κοζάνη αυτήν την στιγμή έχει έλλειψη από πινακίδες (δλδ έχουν τελειώσει), πέρνει πινακίδες απ' το απόθεμα της καστοριάς το οποίο είναι αρκετά μεγάλο
-
ΟΙΖ 76
-
Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους, να περάσετε ωραία
ΗΑΝ-2651 -
ΖΜΧ-189* Mito
-
ZXM-2510 προχωρημενο?
-
ΑΖΕ 6550 σε Smart.
Χρόνια πολλά σε όλους. -
Χρόνια πολλά παιδιά
ΧΑΙ 4811 και σχετικά φρέσκο ΜΙΤ 3047 -
Χρόνια πολλά!
ΡΟΤ7492 σε polo (όπως είναι και το 7489, 7481 και 7459 )
ΡΥΕ 592 -
MHB 1565 σε αγροτικό Mitsubishi ολοκαίνουριο στη Λαμία με πλαίσιο από τη τοπική αντιπροσωπεία της Λαμίας! Κουλό???
Σε ΜΙΤ μια βδομάδα που είμαι εδώ το πιο καινούριο που έχω δει είναι ΜΙΤ 3156.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Χρόνια πολλά!
ΡΟΤ7492 σε polo (όπως είναι και το 7489, 7481 και 7459 )
ΡΥΕ 592Χρονια Πολλα!!
ετσι ειναι..!! εχει πολύ πλακα στην επαρχια να παρατηρεις τα νουμμερα που δινονται σε τι μαρκες αντιστοιχούν! π.χ. στα Χανια 6-7 αυτοκινητα μαζι συνεχομενα, ταξινομουν οι toyota και η fiat.. μετα μπορεις να παρατηρησεις, οτι αν δεις πχ το 2843 και ειναι renault, το 2844 και ολα τα τριγυρω θα ειναι vw, audi η renault σε τυχαια σειρα, λογω του οτι ο ιδιος εχει και τις 3 μαρκες... ενιοτε ξεμενει και κανενα και μπαινει στην επομενη δεκαδα... τα εν σειρα νουμμερα σε αυτοκινητα εταιριων, ενιοτε τα διχοτομουν ξεμπαρκα αυτοκινητα σχεδον παντα μεταχειρισμενα...φανταζομαι το διαλογο στο μηχανολογικο..
ιδιοτης 'φιλαρακι σαν πολλα i30 και ceed δεν σου μενουν ακομα να μονταρεις'
διεκπεραιωτης'ναι ρε φιλε εχω αλλα 5, γιατι τρεχει τιποτα?'
ιδιοτης'ε, να εγω μονος μου ειμαι εδω, πινακιδες για το διπλοκαμπινο που εφερα απο γερμανια θελω να βγαλω, ασε με να τελειωνω να παω στη δουλεια μου' -
ΝΙΟ 50*, ΝΟΜ 65* ΚΤΖ 4067 και τις ευχες μου
-
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!
ΝΗΥ-9502 προ εβδομάδος χάρτινο σε νεο Κορσα.
ΝΗΥ-9603 σε Ναβάρα προ 10ημερου.
Αποκλείεται να υπάρχει ΝΗΧ εντός σειράς.
ΗΜΧ-8517
ΝΙΟ-5381 χάρτινο
ΚΙΖ-8888 σε CRV μάλλον εκτός σειράς καθώς δεν έχω δει κ΄λατι παραπάνω απο ΚΙΖ-857*.
ΕΕΡ-1136 απο Γιαννιτσά.
ΚΧΧ-9796
ΚΧΥ-7215
ΕΕΕ-183* στις Σέρρες το είχα δει.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010