-
1η περίπτωση...
Σε σχετικά στενό δρόμο 2πλής κατεύθυνσης κινούμε κανονικά και πλησιάζω σε διασταύρωση οπότε επιβραδύνω πολύ.
Από το κάθετο στενό στρίβει μηχανή στην οποία η αναβάτης κρατούσε ανάμεσα στα χέρια του ηχείο από στερεοφωνικό
Φυσικά ΔΕΝ μπορούσε να κινήσει τα χέρια του με αποτέλεσμα να στρίψει τόσο ανοικτά που βρέθηκε ακριβώς μπροστά μου...2η περίπτωση...
Παπάκι κινείτε στην Αμαλίας με κατεύθυνση προς Πύλη Αννδριανού ακριβώς επάνω στην γραμμή μεταξύ μεσαίας και αριστερής.
Εϊναι σχετικά ανοικτός ο δρόμος, κινούμε στην αριστερή λωρίδα και τον φτάνω αλλά δεν προχωράω επειδή ψιλιάζομαι ότι θα γίνει στραβή.
Στρίβει το κεφάλι και με βλέπει αλλά δεν κάνει στην άκρη.
Φτάνει πίσω από ταξί που κινείται στη μεσαία και αντί να κόψει μπαίνει μπροστά μου για να το προσπεράσει.Έχουμε φτάσει στο εσάκι μπροστά στην πύλη Ανδριανού και αποφασίζει να το παίξει Βαλεντίνο Ρόσσι.
Γέρνει το παπάκι και μπαίνει στην μεσαίαμε αγωνιστικές γραμμές , εγώ παραμένω στην αριστερή και επιταχύνω ελαφρά, φτάνω δίπλα του αλλά μόλις περνάμε το εσάκι αποφασίζει να ξαναμπεί στην αριστερή λωρίδα.
Βλέπει ότι δεν τον πέρνει μαζεύεται και πετάει το χέρι όλο αγανάκτηση, του απαντάω με ένα κορνάρισμα και αυτός συνεχίζει να κουνάει το χέρι...3η περίπτωση.
Σταματημένοι στην κίνηση.
Κάνει διήθηση μεγάλη μηχανή on/off αλλά κολλάει σε ένα σημείο.
Από πίσω σταματάει άλλη μηχανή, τρίτο στη σειρά φτάνει παπάκι που αρχίζει να κορνάρει και να φωνάζει.
Βλέπει ότι δεν κινείτε τίποτα και κόβει μπροστά από διπλανό αυτοκίνητο για να μετακινηθεί ποιό δεξιά.
Πάει να μπεί στη διπλανή λωρίδα διήθησης χωρίς να κοιτάξει και εμβολίζει άλλο παπάκι με μια κοπελίτσα που έκανε διήθηση εκείνη την ώρα.
Πέφτει κάτω η κοπέλα ευτυχώς χωρίς να κτυπήσει, κάνει να την κοπανήσει ο παπάκιας ...
Τον κλείνουν οι οδηγοί από τις άλλες μηχανές που κατέβηκαν κάτω και αρχίζει η σχετική μανούρα.
Άνοιξε η κίνηση εκείνη τη στιγμή και προχώρησα, δεν είδα την συνέχεια. -
τέτοια ακόμα δεν είδαμε στην ελλάδα...
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/bl ... _1258.html
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
τέτοια ακόμα δεν είδαμε στην ελλάδα...http://troktiko.blogspot.com/2010/03/bl ... _1258.html
Πατέρα, μάνα και 2 παιδιά έχω δεί, για παραπάνω όντως δεν έτυχε ακόμα...
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/bl ... _1258.htmlΔεν απέχουμε πολύ. Πριν από μέρες είχα δει μπροστά στο Ηilton γονείς με 2 παιδιά πάνω σε σκούτερ (μόνο ο μπαμπάς φορούσε κράνος) να περνάνε μπροστά από αδιάφορο τροχονόμο. (διπλό το whatever)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/bl ... _1258.htmlΔεν απέχουμε πολύ. Πριν από μέρες είχα δει μπροστά στο Ηilton γονείς με 2 παιδιά πάνω σε σκούτερ (μόνο ο μπαμπάς φορούσε κράνος) να περνάνε μπροστά από αδιάφορο τροχονόμο. (διπλό το whatever)
Προ μηνός είδα μηχανάκι με μπαμπά-μαμά-παιδί όπου και οι τρεις φορούσαν κράνος!!! Μάλλον στα απίστευτα πρέπει να το γράψω.
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
τέτοια ακόμα δεν είδαμε στην ελλάδα...http://troktiko.blogspot.com/2010/03/bl ... _1258.html
Τα κλάματα κόνταψαν να με πιάσουν ρε π@@στη μου Γιατί οκόσμος μας να είναι τόσο μα τόσο αδικος ....
-
Παρακάτω μπορείτε να δείτε η (α-)λογική μιας κοπέλας τι της υπέδειξε ως ενδεδειγμένη θέση για στάθμευση. Πάρκαρε, βάφτηκε με την ησυχία της (το ότι την κοιτούσα απορημένος μάλλον το θεώρησε 'πέσιμο' εκ μέρους μου), κατέβηκε, κλείδωσε και πήγε στη δουλειά της. Η σκάλα που (σχεδόν) έκλεισε δεν είναι κάτι σημαντικό, 'απλά' ενώνει τη λεωφόρο Συγγρού με τον παράδρομό της γιατί έχουν υψομετρική διαφορά στο συγκεκριμένο σημείο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Παρακάτω μπορείτε να δείτε η (α-)λογική μιας κοπέλας τι της υπέδειξε ως ενδεδειγμένη θέση για στάθμευση. Πάρκαρε, βάφτηκε με την ησυχία της (το ότι την κοιτούσα απορημένος μάλλον το θεώρησε 'πέσιμο' εκ μέρους μου), κατέβηκε, κλείδωσε και πήγε στη δουλειά της. Η σκάλα που (σχεδόν) έκλεισε δεν είναι κάτι σημαντικό, 'απλά' ενώνει τη λεωφόρο Συγγρού με τον παράδρομό της γιατί έχουν υψομετρική διαφορά στο συγκεκριμένο σημείο.Πολύ καλά έκανε και το έβαλε εκεί...
Δηλαδή αν το κολλούσε στα κολωνάκια ΠΩΣ θα άνοιγε μετά η πόρτα της για να κατέβει ;;;;;Δεν σκέφτεσται μερικοί...
-
sorry double post...
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Η ακρίβεια των δεκτών SiRF είναι όντως τόση, αλλά όχι των NMEA. Συνήθως όμως τα προγράμματα επειδή κάνουν ανανέωση πιο αργά (λόγω cpu βασικά) δίνουν ακρίβεια +/- 1 Km/h και γι' αυτό χρειάζεται να κρατάς και σταθερή ταχύτητα τουλάχιστον 1 s για να υπάρχει ακρίβεια στη σύγκριση κοντέρ - GPS.Το θέμα HD το βλέπεις από λάθος πλευρά. Το 720χ576 είναι SD για BD, PC κτλ, αλλά για κάμερες τέτοιας μορφής και κινητά είναι HD. Bλ. σχετική ανακοίνωση της Vodafone για TV HD στα κινητά:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268440
Πάντως, ακόμα και κινητά τηλέφωνα μπορούν να υποστηρίξουν HD στα 720p (1280χ720), όπως το Omnia HD (τυχαία επιλογή), οπότε και οι αντίστοιχες κάμερες in car θεωρητικά θα μπορούσαν με παρόμοιο κόστος με σήμερα να δίνουν τέτοιες δυνατότητες.
Ευχαριστώ.
το gps δινει μεγιστο στο p 0.4 και ειναι για στρατιωτικους σκοπους..
το maggelan θα δινει 0.3 στο κοινο και ακριβεια εκατοστων για στρατιωτικους σκοπους -
Σημερα, Τραπεζα Πειραιως, Καμινια. Η τραπεζα ειναι πανω σε γωνια κεντρικου δρομου με στενακι το οποιο δεν σκαει καθετα στον κεντρικο αλλα στριφτα. Φανταστειτε δηλαδη τον κεντρικο να τεμνει μια στροφη. Στενη η στροφη, βαλε κ τα παρκαρισμενα πανω στο αριστερο πεζοδρομιο, ειναι προφανες λοιπον οτι αν αφησεις κ ενα μηχανακι στην δεξια πλευρα του δρομου, στο οδοστρωμα κ να γερνει κ προς τα αριστερα στο stand, δεν περναει τιποτα.
Εδω να σημειωσω οτι αν απο τον κεντρικο στριψει αυτοκινητο απο το απεναντι ρευμα (κοβοντας την κυκλοφορια) κ κολλησει, κολλαει ολος ο δρομος. Οπως κ εγινε σημερα οταν εστριψε καποιος κ ειδε μπροστα του scooter παρατημενο ετσι.
Μπαινω μεσα στην τραπεζα, παιδια το κ το, κ μια σαστισμενη 'κοπελα' να πηγαινει να το παρει. Οπου κανει το θεικο αλλα ταυτοχρονα τοσο αναμενομενο σε αυτη την χωρα, κανει το μηχανακι ακρη, περναει ο μπαρμπας κ το ξαναβαζει στο ιδιο σημειο...
Το οποιο μου θυμισε οτι πριν ~2 χρονια ενας αντιστοιχος δεν ηταν τοσο τυχερος γιατι ηταν κ βαρυμαγκας...Ιδιο σκηνικο, μπαινω μεσα λεω παιδια το μηχανακι κ η απαντηση ηταν 'κοιτα τον μλκ απο που ηρθε να περασει, ε αστον να περιμενει'. Ηταν λαθος βλεπετε του οδηγου να θελει να περασει απο το στενακι που διαφοροι χρησιμοποιουν ως παρκινγκ για την τραπεζα.
Βγαινει λοιπον ο Kacey εξω κ λεει του οδηγου τι ειπε ο μηχανακιας, οποτε ο οδηγος αμεριμνος σηκωνει την μηχανη απο το stand, την πεταει στο πεζοδρομιο κ προχωραει. Του εφυγε ο τσαμπουκας του βαρυμαγκα, μεχρι να βγει απο την τραπεζα ειχει φυγει ο ΙΧ, κ φυσικα εγω 'δεν προλαβα να δω' τις πινακιδες του.
Οι μλκιες επιστρεφονται.
-
Zώο είχε πετάξει στην μέση της εθνικής οδού αθηνών-λαμίας στην κάθοδο προς πειραιά περίπου στο ύψος της εξόδου προς ρέντη μαύρη σακούλα, την οποία από μακριά έτσι όπως την έβλεπα να κουνιέται, την πέρασα για κανένα σκυλάκι το οποίο ξεψυχούσε και με ανάγκασε να πέσω στα φρένα (ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς από πίσω μου). Αλλά έλεος με την αναισθησία κάποιων, δεν παλεύεται η κατάσταση
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Zώο είχε πετάξει στην μέση της εθνικής οδού αθηνών-λαμίας στην κάθοδο προς πειραιά περίπου στο ύψος της εξόδου προς ρέντη μαύρη σακούλα, την οποία από μακριά έτσι όπως την έβλεπα να κουνιέται, την πέρασα για κανένα σκυλάκι το οποίο ξεψυχούσε και με ανάγκασε να πέσω στα φρένα (ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς από πίσω μου). Αλλά έλεος με την αναισθησία κάποιων, δεν παλεύεται η κατάστασηΜε τον αέρα που φύσαγε παίζει και να είχε καταλήξει εκέι η σακούλα από κανένα μακρυνό εξωτικό μέρος...
-
Near death experience χθες.
Ειμαι Κεφαλονια και πηγαινα απο Αργοστολι στη Σαμη.
Εκεινη την ωρα ειχε αδειασει το καραβι που μπαρκαρει Σαμη και ειχε σχετικη κινηση στο αντιθετο.
Σε καποιο σημειο της διαδρομης σε εντελως τυφλη αριστερη στροφη, καθως στριβω βλεπω φωτα να εμφανιζονται σχετικα νωρις.
Μετα βλεπω και αλλο ενα ζευγαρι κανονικα στη λωριδα τους.
Καποιος μαγκας αποφασισε οτι δε μπορουσε να περιμενει αλλο πισω απο τη νταλικα.
Με βλεπει, γκαζωνει ακομα περισσοτερο αντι να κοκκαλωσει.Η νταλικα κοβει, κορνες και οι δυο, τερμα φρενα εγω με abs στο φουλ και κοψιμο δεξια...πιστεψα οτι χωραει και δεν το εριξα πανω στα βραχια, ισως βλακεια μου να το ρισκαρω.
Περναει κυριολεκτικα στο ποντο και εξαφανιζεται, δεν σταματησε καν.
Περιμενα κανενα λεπτο να πεσουν οι σφυγμοι και εφυγα κι εγω...
Που να πεσεις απο το γκρεμο. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βγαινει λοιπον ο Kacey εξω κ λεει του οδηγου τι ειπε ο μηχανακιας, οποτε ο οδηγος αμεριμνος σηκωνει την μηχανη απο το stand, την πεταει στο πεζοδρομιο κ προχωραει. Του εφυγε ο τσαμπουκας του βαρυμαγκα, μεχρι να βγει απο την τραπεζα ειχει φυγει ο ΙΧ, κ φυσικα εγω 'δεν προλαβα να δω' τις πινακιδες του.Οι μλκιες επιστρεφονται.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εκεινη την ωρα ειχε αδειασει το καραβι που μπαρκαρει Σαμη και ειχε σχετικη κινηση στο αντιθετο.
Σε καποιο σημειο της διαδρομης σε εντελως τυφλη αριστερη στροφη, καθως στριβω βλεπω φωτα να εμφανιζονται σχετικα νωρις.
Με βλεπει, γκαζωνει ακομα περισσοτερο αντι να κοκκαλωσει.Η νταλικα κοβει, κορνες και οι δυο, τερμα φρενα εγω με abs στο φουλ και κοψιμο δεξια...πιστεψα οτι χωραει και δεν το εριξα πανω στα βραχια, ισως βλακεια μου να το ρισκαρω.
Που να πεσεις απο το γκρεμο.Tι να πω, όταν δινουν το δίπλωμα σε άσχετους, φυσικό είναι να τα βλέπεις όλα . Πάλι καλά να λες φίλε
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Που να πεσεις απο το γκρεμο.ειχε γκομενα φανταζομαι και ηθελε να τις δειξει ποσο καλα ξερει το αμαξι του ε?..
οπως κατι αλλοι με yaris ανεβαινουν το αλσος χαιδαριου βραδυ λες και τρεχουν σε ειδικη με το ενα χερι εξω το αλλο στο **** της γκομενας να στριβει με τα ποδια και γενικα τετοια κουλα -
ζωάρα ταξιτζής σήμερα στο φανάρι της Γ. Λαμπράκη που πάει προς Φρεαττύδα. Σταμάτησε στην μέση του δρόμου στην διασταύρωση ΠΑΝΩ για να πάρει πελάτη. Και φυσικά φανταστείτε ότι σε εμάς άναψε πράσινο, και μέχρι να ξεκινήσει ο ταξιτζής άναψε κόκκινο. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΖΩΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
-
Tύπος, οδηγός Transalp, είχε συνεπιβάτιδα την γυναίκα του η οποία κρατούσε μπροστά της το ένα παιδί και το άλλο το είχε αυτός μπροστά του
Δεν σκέφτονται τίποτα; -
Μα γιατί το 90% των γυναικων οδηγών οταν σε βλέπουν απο την διασταύρωση οτι έρχεσαι απλά σε γράφουν και ξεκινούν λες και δεν συμβαίνει τίποτα? ,,,,,,,
Τάσεις αυτοκτονίας , ,,,,μήπως.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]